Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
84 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 84 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 301, στις Τετ 23 Οκτ 2024, 12:36 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22  Επόμενο

Θέλουμε να δούμε τον Πανθρακικό μας στα σαλόνια της Σούπερ Κλίκα. (Λήξη δημοψηφίσματος 20 Ιανουαρίου 2011)
ΝΑΙ
Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 I_vote_lcap64%Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 I_vote_rcap
 64% [ 16 ]
ΟΧΙ
Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 I_vote_lcap4%Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 I_vote_rcap
 4% [ 1 ]
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 I_vote_lcap0%Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑ
Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 I_vote_lcap32%Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 I_vote_rcap
 32% [ 8 ]
Σύνολο Ψήφων : 25

Η Ψηφοφορί έκλεισε

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠεμ 20 Ιαν 2011, 12:55 pm

Αντε να το ξαναπουμε κι ανεπισημα...
ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ) ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ (ΨΗΛΟ)ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑ ΧΑΦ.5 ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,6 ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΠΙΣΩ ΑΜΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 2:08 pm

Tι ακουω...?Πολυ κοντα στον Λιαπακη του ΟΦΗ ειμαστε...?
Απομενει λεει μονο η επισημοποιηση...
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 2:12 pm

Personal informationClub informationSenior career1
Manolis Liapakis
Date of birth11 June 1984 (1984-06-11) (age 26)
Place of birth Greece
Height1.84 m (6 ft 12 in)
Playing positionDefender
Current clubOlympiakos Volou
Number6
YearsClubApp (Gls)*
2003–2006
2008–2009
2009-2009
2009
Egaleo
Thrasyvoulos
Skoda Xanthi
Olympiakos Volou
23 (0)
26 (0)
Μετα πηγε στον ΟΦΗ.Κεντρικος αμυντικος...επιτελους...
SPQR,σα να γυριζει στο καλο η δουλεια...
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 2:17 pm

Το είχα ακούσει κι εγώ αυτό Μηνά, πριν από 2-3 βδομάδες από φίλο ΟΦΗτζή. Λες?
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 2:27 pm

Στο καλό Φώτη.
Celt_2_
Celt_2_

Αριθμός μηνυμάτων : 322

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 2:32 pm

Καλά λαφρύδες είναι εκεί στην ΠΑΕ????

Στείλαν τον Παπουλή??Υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τον ίδιο ή παίχτηκε κάτι άλλο?

Τι να πω..Διώξαμε έναν από τους παίχτες που ίδρωναν την φανέλα ..Για να παίξουν τα παλτά από το Βέλγιο!

Φωτάρα καλή συνέχεια!!
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 2:34 pm

Καλέ... πώς πού, πότε? ΓΙΑΤΙ?
terhs
terhs

Αριθμός μηνυμάτων : 697

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 3:36 pm

einai alanh pinh kai ntoumanh stous florous tous xanthiotes xeironomies kanei
den 8a akousth ksana sto ghpedo
den kserw ti egine alla an tn ediwksan einai m........
makari na paei se mia omada pou 8a exei stoxous to palikari kai na peksh mpala giati pragmatika kserei mpala o fwtaros

teleika ti stoxo exoume twra????
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 4:16 pm

Τι στόχο έχουμε;
Να μειώσουμε τους άνεργους ποδοσφαιριστές στο Βέλγιο και να αυξήσουμε την ανεργία των δικών μας.
Το μόνο που φοβόμουν για τον Παπουλή ήταν μήπως και τον πουλήσουν αλλά όχι για να το αποδεσμεύσουν.
http://www.panthraxclub.com
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 4:58 pm

Έφυγαν άλλοι 4, έρχεται ο Μανόλης Λιαπάκης

Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Πανθρακικού, αποτελεί επίσημα ο Φώτης Παπουλής, ο οποιος οδεύει προς τη Σούπερ Λίγκα. Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρει: Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Παπουλή. Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Φώτης Παπουλής κατά την αποχωρησή του από την ομάδα δήλωσε: “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μεγαλομετόχους, τον πρόεδρο, όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα στον Πανθρακικό καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας. Φεύγω από την ομάδα με τις καλύτερες αναμνήσεις και εύχομαι στους συμπαίκτες μου αλλά και στους ανθρώπους του Πανθρακικού να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει”.

Στον ίδιο δρόμο έχουν μπει και οι Μανουέλ Λόπες (προτάθηκε στη Βέροια, αλλά ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του), Μαρσέλο Ροντρίγκεζ και Ντίνος Πάγκαλος, με την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ να έχει απομείνει για να οριστικοποιηθεί απομάκρυσή τους.

Στο μεταξύ, επανεκλέχθηκαν την Παρασκευή οι νέοι αρχηγοί της ομάδας, που είναι οι Νίκος Σουλτανίδης, Γιώργος Ζησόπουλος, Αντώνης Νατσούρας και Μπερτράν Ρομπέρ, ενώ στο μεταγραφικό "μέτωπο", το βράδυ της Παρασκευής αναμένεται στην Κομοτηνή ο Μανόλης Λιαπάκης για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους "πράσινους".

mikriliga.com
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 5:38 pm

...o Φωτης δεν κρατιοταν.....αυτος ζητησε να "σχολασει" μια ωρα νωριτερα....ηταν κατι που το ηθελε απο το καλοκαιρι.....το βραδυ λεπτομερειες για το στορυ....

Γιαννης

Αριθμός μηνυμάτων : 306

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 5:49 pm

cappo έγραψε:

...o Φωτης δεν κρατιοταν.....αυτος ζητησε να "σχολασει" μια ωρα νωριτερα....ηταν κατι που το ηθελε απο το καλοκαιρι.....το βραδυ λεπτομερειες για το στορυ....
Πολλοί παίχτες ρωτήθηκαν αν θέλουν να φύγουν ή να...μείνουν...
Προφανώς ο Φωτης δεν ήθελε να...μείνει...!!!!
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 6:43 pm

Τελικά που βαδίζομεν κύριοι???

Πέρυσι τέτοιον καιρό ετοιμάζαμε την ομάδα που θα έπαιζε στην Β εθνικη
με μοναδικό στόχο να μας ανεβάσει ξανά στα σαλόνια.

Τώρα ?

Παρά τον αιφνιδιασμό και την πίκρα που αισθάνομαι νομίζω ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Τόσο σοβαρό που μάλλον θα είναι θετικό.

Ελεύθερος ο Παπουλής, ο Μαρσελάο, ο Λόπεζ, ο Πάγκαλος και δεν ξέρω ποιός άλλος.

Τυχαίο ? Δεν νομίζω ?

Δεν μπορεί να φεύγει η μισή εντεκάδα χωρίς να υπάρχει κάτι έτοιμο.

Εν αναμονή λοιπόν εξελίξεων ....και ανακοινώσεων.

Η πρώτη φορά που έφτιαξε την ομάδα ο Φερέρα του βγήκε.
Ελπίζω να είναι το ίδιο τυχερός.
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 7:04 pm

Αγαπητέ Φώτη Παπουλή
Δεν ξέρω τι έγινε και έφυγες από την ομάδα.
Μόνο να υποθέσω μπορώ .
Αν έγινε αυτό που φαντάζομαι ..... scratch
να πας στο καλό και καλή τύχη σου εύχομαι.

Την ίδια ευχή είχα δώσει και σε ένα άλλο φίλο.
Σπύρο τον έλεγαν.

xp

Αριθμός μηνυμάτων : 109

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 7:44 pm

Ο Φερέρα διώχνει ένα ανύπαρκτο,ουσιαστικά,κέντρο... καλά κάνει.
Μέτριοι παίκτες που κρυβόντουσαν, τουλάχιστον, επιθετικά.
Ας ελπίσουμε ότι θα κάνει την υπέρβαση....του οφείλουμε την ευκαιρία....
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 7:52 pm

Kαι τι εκανε φετος ο Παπουλης ρε παιδες...?Τσαλαβουτουσε
σε ρηχα νερα,εκανε και κανενα μακροβουτι που και που...
Celt_2_
Celt_2_

Αριθμός μηνυμάτων : 322

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 8:15 pm

Δε ξέρω αν είναι θετικά ή αρνητικά όλα αυτά που συμβαίνουν αλλά ξέρω ότι βρισκόμαστε στην μέση της περιόδου και η θέση της ομάδας είναι πρώτη υποψήφια για τα play out..Και αν χάσουμε από τη Βέροια τότε θα είναι ακόμη πιο κάτω..

Λάθος timing διαλέγουν να επαναπροσδιορίσουν το ρόστερ.Ας ελπίσουμε πως ο Αιμίλιος κάτι έχει στο μυαλό του και οι διοικούντες την οικονομική άνεση να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά του..
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 3322

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 8:16 pm

Το θεμα δεν ειναι ποιοι φευγουν,αλλα ποιοι θα ερθουν να τους αντικαταστησουν.

Και εκει ειναι,που δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος,κυριως διοτι προπονητης ειναι αυτος που ειναι.

Ο Θοδωρος απο την προσληψη Ντουμιτρεσκου και μετα,κανει το ενα λαθος πισω απο το αλλο.

Τραγικα λαθη (που τα περισσοτερα τα εχει παραδεχθει κιολας,αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι λαθεψε...) τα οποια εχουν αντικτυπο στην ομαδα,που ειναι καθε περσι και καλυτερα.

Το ξηλωμα της ενδεκαδας μεσουσης της περιοδου,ειναι κατι που το ζητουσαμε οι περισσοτεροι απο μας.

Τελικα εγινε,αλλα προκειται για τη μιση "δουλεια".

Το πως θα γινει η αλλη μιση,ειναι και το κρισιμο,διοτι δεν ειναι η ωρα για πειραματα.

Και αν δουμε να ερχονται στην ομαδα αλλοι πεντεξι "Ορλαντο" και "Κριστ",τοτε θα εχουμε καθε δικαιωμα ν' ανησυχουμε για το κοντινο μελλον αυτης της ομαδας.

Κι οταν λεω κοντινο,εννοω τα 14 ματσακια (συν αλλα εξι ενδεχομενως) που απομενουν για τη ληξη του πρωταθληματος και που θα καθορισουν αν η ομαδα θα δωσει και του χρονου το παρον στην κατηγορια.

Αν ρωτατε εμενα,τοτε σας λεω ευθεως,οτι δεν εχω καμμια απολυτως εμπιστοσυνη,τοσο στο βελγο,οσο και στην ικανοτητα του Θοδωρου να μαθαινει απο τα λαθη του.

Ειμαι πεπεισμενος οτι εχει δωσει στο βελγο λευκη επιταγη.

Επισης ειμαι πεπεισμενος οτι δεν προκειται ν' ακουσει κανεναν,εκτος απ' αυτον.

Κι αυτο ειναι που φοβαμαι περισσοτερο απ' ολα.

Και αν τη λευκη επιταγη στο βελγο,τη συνδυασει κανεις με την προιστορια του Θοδωρου οταν κληθηκε να παρει κρισιμες αποφασεις για την ομαδα...

Τοτε ο φοβος γινεται απελπισια.

Θα δουμε ομως πως θα παει.

Αλλωστε εχω την εντυπωση πως οτι και να γραψουμε εμεις στο ιντερνετ,δεν εχει καμμια απολυτως σημασια.

Μονο βελγικα καταλαβαινει ο μεγαλομετοχος.

Και σ' αυτη τη γλωσσα,δεν ξερω λεξη.

Θα το δω το εργο ομως,ακομα και χωρις υποτιτλους.

Με την ελπιδα,να μη χρειαστει του χρονου να παρω μικροτερη τηλεοραση,για να βλεπω παλιες ελληνικες ταινιες.

Ασπρομαυρες και χιλιοπαιγμενες...
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 8:23 pm

Παπουλής: Βελτιώνει τον παίκτη ο Φερέρα

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε οδήγησαν στην πόρτα της εξόδου του Πανθρακικού;

Προσωπικοί λόγοι ήταν αυτοί που με οδήγησαν στη λύση του συμβόλαιο μου με τον Πανθρακικό. Θέλω να τονίσω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη διοίκηση της ομάδας, με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου.

Προέκυψε κάποιο πρόβλημα με τον προπονητή σου;

Απολύτως κανένα πρόβλημα! Σέβομαι τον Εμίλιο Φερέρα γιατί πιστεύω ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί στην μέχρι τώρα ποδοσφαρική μου καριέρα. Πιστεύω ότι η προπόνηση που κάνει είναι πάρα πολύ καλή και βελτιώνει τον ποδοσφαιριστή καθημερινά.

Ποιος θα είναι ο επομενός σταθμός της ποδοσφαιρικής σου καριέρας;

Ήταν τόσο ξαφνικό το διαζύγιο με τον Πανθρακικού που δεν έχω προλάβει ακόμα να μιλήσω με κάποια ομάδα. Ωστόσο γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομαδες της Σουπερ Λιγκ.

Κατά πόσο έμεινες ευχαριστημένος από την αγωνιστική σου παρουσία στον Πανθρακικό;

Η παρουσία η δική μου εξαρτάται και από την εικόνα της ομάδας. Σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή αλλά όσα μπορούσα να πρόσφέρω στην ομάδα μου τα έδωσα.
SPQR
SPQR
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ

Αριθμός μηνυμάτων : 3322

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 8:29 pm

Μονο που δε μας ειπε ο Φωταρας,γιατι δε βελτιωσε τον ιδιο.

Αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα.

xp

Αριθμός μηνυμάτων : 109

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 8:44 pm

Η ομάδα έπιασε.....πάτο ,ο Παπουλής φυλαγόταν στα εκτός έδρας παιχνίδια,ο Λόπεζ ίδρωνε τη φανέλα αλλά ως εκεί... χωρίς τον Ολίσε δέν ήταν το ίδιο.Σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνεις το ΦΡΑΓΓΕΛΙΟ και κυνηγάς μερικούς......
Ο Πάγκαλος είναι άλλη περίπτωση,μάλλον θα σου βγεί,είναι δυνατός και σκληρός στα δύσκολα ,στην Αθήνα τον γνωρίζουν μιλάνε γι ΄αυτόν τον περιμένουν ......
....πάντως ρε παιδί μου διώξαν Χαριτωνίδη ,Ιασωνίδη και κρατάνε Νατσούρα ,Βαγγελόπουλο ....ήμαρτον ,δεν ήξεραν δεν ρώταγαν.......?
Σαρακατσάνος ,Κριπιντίρης (Καλλονή ?),ΣΑΛΑΜΑΣΤΡΑΚΗΣ,Μπαλάφας.....
Ιδωμεν.............
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 10:15 pm

...επι Δερμιτζακη,το περασμενο καλοκαιρι,ο Ηρακλης ζητησε τον Παπουλη...ο Θοδωρος ζητησε ενα νουμερο και ο Ηρακλης εκανε πισω.....απο τοτε ραγισε η σταμνα...και απο την αρχη της σεζον,ψαχνουμε να βρουμε τον ενθουσιωδη και
ουσιαστικο Παπουλη...

..ο Παπουλης σημερα πηδηξε απο το καραβι...φιλος μου, που συγκατοικουνε στην ιδια πολυκατοικια,μου εχει πει πολλα, τα οποια δεν γραφονται...ο Φωτης λακισε απο τον Πανθρακικο,γιατι δεν θελει να συνδεσει το ονομα του,με πιθανη αποτυχια της ομαδας μας(φτου....) φετος.....σε συνδυασμο παντα με τις φιλοδοξιες του....π.χ. για να τα λεμε και με το ονομα τους τα πραγματα....σε πιθανη βαθια καταδυση του Πανθρακικου(την λεξη δεν μπορω να την γραψω...φτου.................) ποια ομαδα θα επενδυε στον φιλοδοξο Φωτη Παπουλη ?....μπορει ο Εορδαικος και η Επανομη......αντε και η Καλλονη,που δειχνει να ανεβαινει....αλλα εκει εχει πελαγα και δυσκολα μετακινουνται....

...ρισκα παιρνουν τα αφεντικα της ομαδας μας,με την αποδομηση της,καταμεσις
του πρωταθληματος....αλλα απο την αλλη,τι να περιμενει να δει ο Θοδωρος παραπανω,για να πιστεψει στα γιδια πλεον,που βοσκανε καθε Κυριακη στο ΔΑΚ και σε αλλα βοσκοτοπια ?...μακαρι οι επιλογες του,να ειναι για την προοδο της ομαδας μας...και το οτι,το ψαχνει το πραγμα τωρα,παιρνοντας αυτη την μεγαλη ευθυνη,δειχνει οτι νοιαζεται και ποναει τον Πανθρακικο....μακαρι να εχει και την απαραιτητη τυχη και κωλοφαρδια,ωστε με κανα δυο δοκαρια και μεσα,να ξαναρχισουμε να εχουμε στοχους...
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 10:18 pm

Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Aris_panthrax_theo_55

Την λέσχη επισκέφθηκε πριν απο μία ώρα ο Φώτης Παπουλής και μας εξήγησε τους λόγους αποχώρησης του. Ήταν καθαρά μία προσωπική του απόφαση όπως μας είπε χωρίς να έχει κανένα παράπονο απο την διοίκηση και τους φίλους του Πανθρακικού φεύγει χωρίς να έχει ακόμη καμία επαφή με άλλη ομάδα.
Ήταν νομίζω μία επίσκεψη που δεν θα ξεχαστεί ποτέ και που μας έκανε όλους αν και μεγάλα παιδιά να συγκινηθούμε και να τον έχουμε ακόμη περισσότερο μες στην καρδιά μας.
Ας μην συνεχίσω άλλο....

Καλή σου τύχη Φώτη στην νέα σου ομάδα και σε Περιμένουμε.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την andia στις Παρ 21 Ιαν 2011, 10:54 pm, 1 φορά
http://www.panthraxclub.com
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 10:25 pm

Σειρα(SPQR),η ομαδα επιασε ταβανι στην σχεδον πενηνταχρονη πορεια της,την
περιοδο 2008-2009.Με προπονητη τον Φερερα.Με μεθοδολογια Φερερα.
Με εναν αχταρμα παιχτων απο τις πεντε
ηπειρους(καποιοι βεβαιως βγηκαν και παλτα)επιλογης Φερερα.
Το ξερουν και οι πετρες στην κομοτηνη οτι την συστηματικοτερη
και πιο μεθοδικη δουλεια στην ομαδα την εκανε ο Φερερα.
Εισαι λοιπον,λεμε τωρα ο Σαββακης...Εχεις φαει ΤΟ πακετο με
ντουμιτρεσκοδερμιτζακοβασιλακακηδες και καθεσαι και σκεφτεσαι...
Ποιον εχω καταλληλοτερο και με τις περισσοτερες πιθανοτητες να
μου συμμαζεψει το σκορποχωρι?Ποιος κατορθωσε με χαρακτηριστικη
ανεση (εστω και με εξωθεν σκουντημα) να σωσει την ομαδα στην
πρωτη χρονια στη SL?Ποιος εχει τα κονε να φερει φτηνους ξενους
γνωριζοντας τους απο πρωτο χερι και οχι απο dvd μανατζαρεων?
Η συνταγη Φερερα περα απο καθε προσδοκια πετυχε πριν 2 χρονια.
Αυτην τη δοκιμασμενη συνταγη της δινουμε παλι την ευκαιρια...
Κι αν δεσει το γλυκο,εδεσε...Τα υλικα τα διαλεξαν οι προκατοχοι,
αυτος κανει τις προσθαφαιρεσεις μπας και δεσει...
Ενα ειναι σιγουρο και κανει μπαμ ακομη κι απ'τα πλανα τηςTV...οτι ο νεος Σεφ,τα βρηκε
μπαστουνια...δεν περιμενε τετοιο χάλι...
Τωρα εγω,οσο βλεπω οτι η προσπαθεια για ενισχυση συνεχιζεται και
δεν περιοριζεται στους 3 ξενους,αισιοδοξω και επικροτω.

ΥΓ.Εσυ ποιον προπονητη θα ειχες κατα νου αν ησουνα σαββακης...?
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011   Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 - Σελίδα 13 Icon_minitimeΠαρ 21 Ιαν 2011, 10:45 pm

Cappo,αρχισαν να μαζευονται και πολλοι στην θεση του δεξιου εξτρεμ...
Τα περι καταδυσης της ομαδας κλπ κλπ ειναι το λιγοτερο υπερβολες.
Να δεχτω το ξενερωμα που φαγε,γιατι του κλεισαν την πορτα για τον
Ηρακλη,να δεχτω οτι μαζευτηκαν πολλοι μνηστηρες με τον αριθμο "7"...
Αλλα να μην ακουω μαλακιες περι καταδυσης ...πρεστιζ...
Σακελλαριου,Μπελεκ,Αργυριου,Ματετζιδης και δε θυμαμαι ποιοι αλλοι,
τι παθανε που επεσε η ομαδα περσι...?ΠΑΟΚ,ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ,ΑΕΚ,ασχετα
αν δεν στεριωσαν καποιοι στην πορεια....μην τρελαθουμε κιολας...

ΥΓ.Καλη σταδιοδρομια και οτι καλυτερο για τον Φωτη..(ολο και κατι θα υπαρχει
στο μυαλο του)
Η παρουσια του στη λεσχη δειχνει επαγγελματισμο και ανθρωπο που
τιμαει αυτους που τον στηριξαν και με το χειροκροτημα και με το
εισητηριο τους σαν εμμεσοι εργοδοτες.

Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ Ιανουάριου 2012
» Μεταγραφική περίοδος Ιανουαρίου 2013
» ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ καλοκαίρι 2011
» Μεταγραφική Χριστουγέννων
» 8η Αγωνιστική 2010-2011
Σελίδα 13 από 22Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ :: Προηγούμενες αγωνιστικές περίοδοι Πανθρακικού :: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Football Leugue 2010-11-

Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | Σπορ | Collectives sports | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις