| Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 | |
|
|
Θέλουμε να δούμε τον Πανθρακικό μας στα σαλόνια της Σούπερ Κλίκα. (Λήξη δημοψηφίσματος 20 Ιανουαρίου 2011) | ΝΑΙ | | 64% | [ 16 ] | ΟΧΙ | | 4% | [ 1 ] | ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ | | 0% | [ 0 ] | ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑ | | 32% | [ 8 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 25 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Παρ 21 Ιαν 2011, 11:28 pm | |
| Δε με καταλαβες σειρα.
Εγω δεν κατακρινω τον Φερερα σαν προπονητη.
Κατακρινω τη νοοτροπια του και την εμμονη του με τους ξενους.
Κατακρινω τη γυαλα που εχει δημιουργησει γυρω του και δε βλεπει τι γινεται στο χωρο της δουλειας του.
Ποιος Ορλαντο,ποιος Κριστ και ποιος Ουλμερ ρε φιλε;
Δουλευομαστε να πουμε;
Μου εφερε τους ξενους να κανουν τι; Να παιξουν που; Να προσαρμοστουν ποτε;
Εχεις να πουμε ενα σωρο ομαδες που ξεπουλανε παικτες που γνωριζουν την κατηγορια,παικτες που δε θα χρειαστουν ουτε μερα προσαρμογης και πας και μου ψωνιζεις απ' τη Σαρλερουα;
Δηλαδη επειδη σε βγηκε ο Ολισε κι ο Ριερα,νομιζεις οτι καθε μερα πασχαλια θα ειναι;
Ετσι ειναι η Β' Εθνικη;
Και εν πασει περιπτωσει,ρωτησες να μαθεις πως ειναι;
Σου το 'βαλε κανενας μες τη γκλαβα οτι η Α' απο τη Β' διαφερουν οσο η μερα με τη νυχτα;
Τι ειναι εδω,σουπερλιγκα να κατεβαζεις το ιδιο γαμωσυστημα ειτε παιζεις με τον Παναθηναικο στο ΟΑΚΑ ειτε παιζεις με τον Πανσερραικο στο ΔΑΚ και να σου βγαινει κιολας;
Εμ,δεν ειναι ετσι τα πραγματα φιλαρακο μου σ' αυτην τη γαμωκατηγορια.
Κι οπου πας αερατος,τρως τεσσερα και μετα ψαχνεις να βρεις απο που σου ηρθανε.
Αμ κι ο Θοδωρας τι νομιζεις,πισω παει;
Δε βλεπει οτι ο αλλος εχει παθει πολιτισμικο σοκ;
Τι τον αφηνει να "αναδομησει";
Τον τιτανικο μετα το παγοβουνο;
Τον εβλεπα στην Κατερινη να σημειωνει στο κωλοντοσιε του ενω οι αλλοι μας ειχαν κανει φυλλο και φτερο να πουμε και μου ερχοταν να τον καρυδωσω.
Τον καρδιναλιο...
Γι' αυτο καταληγω,καλος προπονητης ο Φερερα,αλλα δεν κανει γι' αυτην την κατηγορια.
Εδω ειναι αλλιως.
Και οσο κι αν θεωρω αμπαλους ολους τους Ελληνες προπονητες,νομιζω οτι τη δεδομενη στιγμη και στη δεδομενη κατηγορια,θα βοηθουσε περισσοτερο ενας Ελληνας.
Ονοματα;
Οσα θελεις.
Θεληση να υπαρχει και κυριως ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ...
Που βλεπω μετα λυπης μου,οτι δεν υπαρχουν.
Υπαρχει μονο θεληση,η οποια απο μονη της δε φτανει.
Εγω προσωπικα,θεωρω τη φετινη χρονια χαμενη και ΕΛΠΙΖΩ οτι θα βαλουμε απο κατω την Καρδιτσα και την Καλλιθεα στην κανονικη περιοδο και ακομα μια ομαδα στα πλει-φευγα.
Μεχρι εκει ειμαστε. Ετσι το βλεπω εγω.
Κι οσο κι αν σου φαινεται ενδεχομενως περιεργο,θα ηθελα να πετυχει ο κουτοφραγκος και να παει η προβλεψη μου στα σκουπιδια.
Ο ΠΑΝΘΡΑΞ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ.
Κι ας μου γυριζουν τα μυαλα καθε φορα που τον βλεπω να κοιμαται ορθιος στον παγκο...
|
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 2:55 am | |
| Δεν σου βγήκε μόνο ο ολισε κι ο ριερα... Ξεχνάς βελασκο,κλεμαντ,πονσε,ενρικες...ακόμα και το ντιαλο έκανε να μοιάζει με παιχτη....!!!! |
|
| |
Celt_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 322
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 11:39 am | |
| |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 11:53 am | |
| το τραίνο της μεγάλης φυγής.(εκτορ μπαμπένκο).Θα χωρέσει 2-3 ακόμη ο καουμπόι του μεσονυκτίου .(εμίλιο φερέρα).Νύχτα τους πυροβολεί και πολύ καλά τους κάνει. Μανώλη ας πρόσεχες. Μαρσέλο έρτεν και τε σον η σειρά ; |
|
| |
Celt_2_
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 12:31 pm | |
| Για δείτε και αυτό! - Παράθεση :
- Δεν έχασαν χρόνο οι άνθρωποι του Πανθρακικού και δη ο Εμίλιο Φερέρα μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μάνουελ Λόπεζ, καθώς κινήθηκαν αστραπιαία και βρήκαν τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στο χώρο του κέντρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com, πρόκειται για τον Μπέντζαμιν Νισέζ, έναν 30χρονο Γάλλο αμυντικό μέσο, που ξεκίνησε τη φετινή χρονιά στη βελγική Λιρς, ενώ έχει περάσει και από Σταντάρ Λιέγης, Μονς, Αμιάν, Μετς και Νανσί. Με βάση το σκάουτινγκ της mikriliga.com, πρόκεται για πολύ καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή ωστόσο είναι οξύθυμος χαρακτήρας.
Ο Νισέζ προτάθηκε στον Πανιώνιο, οι "κυανέρυθροι" του ζήτησαν να περιμένει κι ο Φερέρα που ενημερώθηκε για την κατάσταση αυτή, κινήθηκε άμεσα και φρόντισε να έρθει σε συμφωνία μαζί του. Ο 30χρονος μέσος βρίσκεται ήδη στην Κομοτηνή με τον μάνατζέρ του και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με την "πράσινη" ΠΑΕ. mikriliga,com Αντε να δούμε τόσους αλλοδαπούς που θα τους χωρέσουμε.. |
|
| |
Celt_2_
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 12:33 pm | |
| Φεύγει και ο Πάγκαλος?? - Παράθεση :
- Κοντά σε Πάγκαλο ο Εθνικός Αστέρας!
Την περίπτωση του Κωνσταντίνου Πάγκαλου εξετάζουν οι Καισαριανιώτες. Ο 25χρονος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Εθνικό Αστέρα και η αποδέσμευση του από τον Πανθρακικό, ανοίγει το...δρόμο για την απόκτηση του από τους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την επιθετική τους γραμμή, μετά και την απόκτηση των Χανιώτη και Μπενίσκο. mikriliga.com |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 12:38 pm | |
| Kαλημερα,καλημερα... Κατ'αρχην να πουμε οτι εδω μεσα γραφουμε εντελως φιλολογικα και ειδικα οι λεγεωναριοι βλεποντας ενα ενενηνταλεπτο κυριως απο TV,χωρις να γνωριζουμε τι γινεται στα ενδοτερα της ομαδας.Δεν γνωριζαμε για παραδειγμα οτι ο παπουλης ηταν για φευγιο κι επαιζε με μιση καρδια οπως και τοσα αλλα που δειχνουν να συμβαινουν και αφορα το κλιμα και τις κλικες στην ομαδα οπου δεν εχουμε χαμπαρι. Ειχα γραψει στις αρχες οτι στη φετινη χρονια,ολα παιζονται σε μια ζαρια. Οι βαζοντες τα φραγκα πανθρακικοι μεν,επενδυτες δε,ειχαν και ισως εχουν ακομα στο μυαλο τους εναν και μονο στοχο.Επιστροφη στη SL. Λιγο πριν ερθει ο Φερερα,δυστυχως τα πιθανα σεναρια για το αμεσο μελλον της ομαδας ειχαν διαμορφωθει για μενα ως εξης. Απ'ευθειας ανοδος.0,5% Εισοδος στα play off και ανοδος.7,5% Εισοδος στα play off 35% Απ'ευθειας παραμονη.40% Εισοδος στα play out 25% Εισοδος στα playout kαι φουντο 5% Κατ'ευθειαν φουντο.0,5% Αυτα βασει βαθμολογιας,οικονομικης καταστασης της ομαδας,αλλα και μοναδων στο ροστερ συγκριτικα παντα και με τις αλλες ομαδες και με την απ'εξω ματια του φιλαθλου παρατηρητη. Για να χτυπησεις αυτο το 7,5% που μαλλον δε θα σου παρουσιαστει ποτε ξανα στα επομενα 20 χρονια,πρεπει να κανεις την υπερβαση...Να χεις 18 και να τραβηξεις γιατι οι αλλοι εχουν 20...Ε για να φερεις τα πανω κατω και να τους φας στη στροφη θα ρισκαρεις...Και φερερα θα φερεις και μεσοεπιθετικη τριπλετα νεα θα φερεις γιατι η προηγουμενη τριπλετα δε σου κατσε.Ξενοι μεν, αλλα προσαρμοσμενοι ο ενας στο παιχνιδι του αλλου γιατι ηταν μαζι.Τους παιρνεις πακετο απο α' βελγιου. ΡΙΣΚΟ ΜΕΓΑΛΟ.Για υψος και για βαθος... Αν εμεναν στους τρεις και τελος,μαζι σου σειρα με χιλια...Βλεπω ομως οτι πανε για ενισχυση ή μαλλον για ολικη αντικατασταση ελατωματικου υλικου... Δηλαδη,που το τραγελαφικο,να παρουν 2,3 αμυντικους,να ανεβασουν Ζησό στα χαφ και να προσθεσουν μια ετοιμη μεσοεπιθετικη τριπλετα στην ανυπαρκτη μεχρι τωρα που 'χαμε... Μιλας για προσαρμογη φερερα...Ο ανθρωπος με το που ρθε,πηγε ταξιδι κρητη να δει τον προσεχη αντιπαλο και τον επαιξε στα ισα και καλυτερα...Μια μαμημενη νικη ή εστω ποντος ψυχολογιας δεν ηρθε εκει... Το ροστερ αποδομημενο... Ποιον να πρωτοβγαλει αλλαγη και τι να βαλει μεσα...αυτοματος πιλοτος μεχρι τη ληξη της μετ.περιοδου και στις 30 του γεναρη θα δειξει. Εκει στις 30 θα ξαναμιλησουμε. Δε νομιζω οτι υπηρχε ελληνας προπονητης που ηθελε να ρθει και θα μπορουσε να χτυπησει το 7,5%...Η μοναδικη ομαδα που παει μονιμως τρενο χωρις κλυδωνισμους εχει ξενο προπονητη και ειναι ο ΠΑΣ.Ειδαμε τι γινεται με ελληνες φακιρηδες στις αλλες ομαδες...μεχρι και ο παναιτωλικος τον αλλαξε... Και κατι αλλο...γιατι σωνει και καλα το προβλημα με την "ξεκαρφωτη"τριπλετα, να το χουμε εμεις και οχι ο αντιπαλος που θα βρει κατι αγνωστο μπροστα του... Αυτα τα λιγα...Η ΜΠΑΝΚΑ(SL) εχει πολυ πακετο μεσα και τραβαμε απο το 18. Ή θα κατσει 3 ή το τριτο αλλα οχι και το μακρυτερο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ptolemais στις Σαβ 22 Ιαν 2011, 1:12 pm, 1 φορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 12:48 pm | |
| Γραφοντας το μακαρονι εχασα τις εξελιξεις... Εδω μιλαμε για πειραμα CERN.Ξανα ο επιταχυντης,φτιαξιμο απο την αρχη και επαναλειτουργια...κυνηγωντας το σωματιδιο του θεου.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 12:59 pm | |
| ΞΗΛΩΜΑ-ΞΗΛΩΜΑ-ΞΗΛΩΜΑ.Κι ας παρουν και τον Μπεν Αλι εκ τυνησιας που εμεινε ...ελευθερος...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ptolemais στις Σαβ 22 Ιαν 2011, 1:09 pm, 1 φορά |
|
| |
Celt_2_
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 1:06 pm | |
| Ακριβώς αυτό και εγώ είχα στο μυαλό μου ptolemais..
Και κάτι άλλο να συμπληρώσω:λέμε ότι γίνεται ένα μπάχαλο στην ομάδα..Μήπως λέω μήπως ο Φερέρα και ο Σαββάκης πλέον πληρώνουν με το ίδιο νόμισμα την αδιαφορία κάποιων παιχτών ή την μειωμένη απόδοση που δεν θα έπρεπε να έχουν? Δηλ.σου λέει ότι "όλες οι ομάδες στη Β Εθνική δε πληρώνουν και οι παίχτες μένουν απλήρωτοι..Παρ όλα αυτά ομάδες τέτοιες σαν τον Διαγόρα είναι στη 3 θέση και εμείς στην 13η..Γιατί να συμβαίνει αυτό?Άντε σπίτια σας παιδιά και καιρός να πάρουμε άλλους ,στη πλειοψηφία ξένους συν του Λιαπάκη,τουλάχιστον φιλότιμους που θα τιμήσουν τα φράγκα που παίρνουν"..Ίσως κάπως έτσι να σκέφτεται ο Σαββάκης και ο Αιμίλιος..Δε το γνωρίζω..
Από την άλλη η πολυτισμικότητα ενός ρόστερ έχει και το ρίσκο της..Πότε θα δέσουν οι παίχτες..Αν θα δέσουν οι παίχτες ..Αν θα πετύχουν τους στόχους της ομάδας..Αν θα τα βρουν με τους συμπαίχτες τους..Αν..αν..αν.. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 1:42 pm | |
| |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 2:00 pm | |
| Δεν ξαναμιλαω για το θεμα του βελγου,γιατι εχω καταντησει σαν τον Αλεφαντο.
Αφου τον αγαπατε τοσο πολυ,λουστειτε τον.
Να ξερετε ομως,οτι δε μπορει να βαλει πανω απο πεντε μαζεμενους.
Και η Παναγια η Καθολικη,μαζι μας... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 2:03 pm | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 2:14 pm | |
| 'Η μαλλον το γκολ που προηλθε απο φαουλ συμπαιχτη στην αρχη. Το φαουλ στο τελος που επιασε ο τερμας ειναι απο τον αγωνα Στανταρ Λιεγης-Αλκμααρ 1-1 το Δεκεμβρη του 2009 για το Champions League. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 2:18 pm | |
| Δηλαδη ρε σειρα παιχτη που κουνουσε σεντονι πριν 2 χρονια σου φερνει ο Βελγος...Θα τον λουστω ευχαριστως... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 2:21 pm | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 2:25 pm | |
| Full name | Benjamin Nicaise | Date of birth | 28 September 1980 (1980-09-28) (age 30) | Place of birth | Maisons-Alfort, France | Height | 1.84 m (6 ft 1⁄2 in) | Playing position | Midfielder | Club information Current club | K. Lierse SK | Number | TBC | Youth career 1998–2000 | Nancy | Senior career1 Years | Club | App (Gls)* | 2000–2004 2004–2005 2005–2006 2007–2008 2008–2010 2010-... | Nancy Metz Amiens Mons Standard K. Lierse SK | 104 (3) 14 (0) 40 (2) 34 (2) 25 (1 |
|
|
| |
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 2:28 pm | |
| - SPQR έγραψε:
- Δεν ξαναμιλαω για το θεμα του βελγου,γιατι εχω καταντησει σαν τον Αλεφαντο.
Αφου τον αγαπατε τοσο πολυ,λουστειτε τον.
Να ξερετε ομως,οτι δε μπορει να βαλει πανω απο πεντε μαζεμενους.
Και η Παναγια η Καθολικη,μαζι μας... Αμα σουταρει πεντε μαζεμενους,μια χαρα χωρανε... |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 2:33 pm | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 2:35 pm | |
| |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 2:35 pm | |
| Ο Μανώλης μια φορά , που σούταρε, κάνει για 10 ....μαζεμένους. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 2:41 pm | |
| ...Πτολεμαρχε ,εχεις λαλησει κανονικα σημερα.....μ αρεσεις αγορι μου....μ αρεσεις αγοραρα μου......μ αρεσει η Πανθρακικη σου καψα....Πανθρακικαρα και τα μυαλα στα καγκελα...... ....δεν μπορει...δεν γινεται...κατι καλυτερο θα το δουμε......δεν γινεται να ειμαστε η μοναδικη ομαδα στην κατηγορια,που να κερδιζει αγωνες,επειδη ηταν ατυχος ο αντιπαλος.........Πτολεμαρχε,αγορι μου........καψωσε μας κι αλλο....με τοση πικρα που μαρχαλιασαμε φετος ας ελπιζουμε τουλαχιστον.......... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 2:44 pm | |
| ...καλησπερα Προεδρε....τι γινεται ρε μαγκα μου ?.....τους πηρε ολους σβαρνα ο Θοδωρος ?.......κανονικο "παιδομαζωμα"...παλι καλα,που δεν τους εριξε στην χαραδρα με τα καμμενα λαστιχα................. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 2:50 pm | |
| - cappo έγραψε:
- ...καλησπερα Προεδρε....τι γινεται ρε μαγκα μου ?.....τους πηρε ολους σβαρνα ο Θοδωρος ?.......κανονικο "παιδομαζωμα"...παλι καλα,που δεν τους εριξε στην χαραδρα με τα καμμενα λαστιχα.................
Και που είσαι ακόμα. Το βράδυ της Κυριακής θα δείς κι άλλα. Καλά κάνει, ο Θόδωρος, εγώ θα τους έβαζα να μου νετάρουν τα παραγάδια, και να σβουρίζουν γρύλους. Παρατράβηξε το σήριαλ των ...χαμένων ποιητών του ΔΑΚ. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 22 Ιαν 2011, 2:55 pm | |
| ...επιτρεψε μου την αφελεια..... ...πως... σβουριζουν γρυλλους ...??? |
|
| |
| Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 | |
|