Θέλουμε να δούμε τον Πανθρακικό μας στα σαλόνια της Σούπερ Κλίκα. (Λήξη δημοψηφίσματος 20 Ιανουαρίου 2011)
ΝΑΙ
64%
[ 16 ]
ΟΧΙ
4%
[ 1 ]
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
0%
[ 0 ]
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑ
32%
[ 8 ]
Σύνολο Ψήφων : 25
Η Ψηφοφορί έκλεισε
Συγγραφέας
Μήνυμα
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Σαβ 08 Ιαν 2011, 9:43 am
Καλά παραφωνία αφού το λέτε έτσι θα είναι, δηλαδή όσα δεν φτάνει η αλεπού......τα πουλάει. Το θέμα είναι έαν θα κάτσει και ο Αιμίλιος με αυτην την κατάσταση και το ρόστερ, αλλά γιατί να μην κάτσει; 25 τον μήνα παίρνει.
Ο σοφός γέρων δεν επιτρέπει στον ταλαντούχο παίκτη να πάρουν τα μυαλά του αέρα,τον προστατεύει ενω ταυτόχρονα δεν ανοίγει την όρεξη των άλλων ομάδων,εκτός αν έρθει η ώρα του παίκτη. Δύο καλά σέντερ μπακ μας κάνουν πολύ παραπάνω απο έναν Ζησόπουλο. Με τον Τριανταφύλλου μην ασχολείστε είναι παίκτης τεμπέλης με μικρά πνευμόνια,απλά δεν κάνει.
Και πόσο σίγουροι θα είμαστε ότι δύο τα νέα σέντερ μπακ θα είναι καλά ή θα δέσουν με την υπόλοιπη ομάδα; Καλύτερα δεν είναι αφού έχουμε ήδη τον έναν να ψάχνουμε για ακόμη έναν ή δεύτερο σαν μπαλαντέρ.
Ο Ζησόπουλος δεν είναι τυπικό σέντερ μπακ,συνεπώς θέλεις δύο(τουλάχιστον)σ΄αυτή την θέση.΄Οταν λοιπόν τον αποδεσμεύσεις απ τα τυπικά αμυντικά καθήκοντα τότε μπορεί να δείς κι άλλη μπάλα,αν κάτσει στην ομάδα,αν όχι δοκιμάζεις κάτι άλλο στα χάφ.Επιμένω είναι παίκτης με ποδοσφαιρική σκέψη ,όχι ξυλοκόπος ,όχι ξελευθερωτής,καλύπτει τις μαλ...ιίες των άλλων,δεν κάνει κάτι εξαιρετικά καλά δεν είναι ρολίστας ,είναι σαφώς πιό ολοκληρωμένος απο τον Πάντο ,ας πούμε ,αλλά δεν θα παίξει ποτέ στον Ολυμπιακό.Ο Ζησόπουλος ,ο Κούτσης (δεν ξέρω που θα έφτανε αν δεν είχε πάθει κάποια ηπατίτιδα κάποτε)είναι ολοκληρωμένες προσωπικότητες (παικτες) δεν κάνουν όμως την διαφορά σε μεγάλη ομάδα,όπως την κάνει πολλές φορές ο μέτριος ρολίστας σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο.
Πρόταση στον Γιώργο Ζησόπουλο του Πανθρακικού κατέθεσε η Λάρισα, με τον παίκτη να εμφανίζεται θετικός, αλλά το θέμα να κολλάει προς το παρόν στην ομάδα της Κομοτηνής. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο, βάσει του οποίου ο 26χρονος αμυντικός μέσος μπορεί να μείνει ελεύθερος για ομάδα της Super League αν καταβληθούν 30.000 ευρώ στον Πανθρακικό. Το αργότερο τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.
καλέ μου xp. O σοφός γέρων λέει και το εξής : όταν ένα εργαλείο δουλεύει σωστά δεν το πειράζεις. Ο ζησόπουλος είναι τέτοιο εργαλείο.Δώσαμε τον Μπέλεκ ,συμφωνώ , ήταν πολλά τα λεφτά.Από τότε που μας πήρε η κατηφόρα (Νοέμβρης του 2009), έχω βαρεθεί να ακούω και να βλέπω το σενάριο , θα δώσουμε τον τάδε και θα πάρουμε καλύτερο, ΄θα πάρουμε 5 στη θέση αυτού που αποχωρεί. Αν σου αριθμήσω πόσα και τί παλτά πήραμε θα μου δώσεις δίκιο.Ας δώσουμε και τον Κουτσόπουλο αν είναι έτσι. Πήρες τον Εμίλιο με προοπτική ανόδου και δίνεις ίσως τον μόνο παίχτη που έχει την σουπερλίγκα;. Αυτό που μου κάθεται εμένα, είναι ότι μας σφυρίξανε στ' αυτί να αράξουμε στα κιλά μας, στη Β και του χρόνου βλέπουμε. Δεν πουλάμε και τον Εμίλιο; Μια κατοστάρα θα τη πιάσουμε. Επρεπε ήδη να βλέπουμε μεταγραφές καλοκαιριού για την λίγκα, και όχι να πουλάμε τα ...ρέστα μας. Φέτος με την οικονομική κρίση των ομάδων ήταν Η ευκαιρία για επαναφορά..
Σιγά την ρήτρα, ούτε σττην τράπεζα θα πάει ο Πηλάδάκης. Μπορεί να έχει και στο γραφείο του τόοοοοοοοοοοσα λεφτά. Τουλάχιστον πάρτε κανένα παίχτη ( όχι τον Βελάσκο) από τον κάμπο.
Καραφατμέ θυμάσε παλιά που έκανες κάτι ψηφοφορίες ? Μπορείς με τον Αndia να οργανώσεις μία με θέμα αν θέλουμε ή οχι την Άνοδο? Να δούμε και μεταξύ μας που βαδίζομεν?
αν πάρουμε τον Ρομέου και τον Μπλαζεκ μέχρι το καλοκάιρι για ψήσιμο εγώ συμφωνώ .... ακόμη και χωρίς λεφτά να τον δώσουμε τον Ζησόπουλο .... γιατί και να τον είχαμε πάλι θα βαριόταν ο άνθρωπος να παίζει με άμπαλους ..... μεταξύ μας όλοι κατά βάθος δεν θέλουμε να φύγει ο Ζησόπουλος και μπορεί να ψηφίσουμε στην ψηφοφορία να μην φύγει αλλά αν είναι καλά τα ανταλλάγματα και θέλει κι ο πάικτης να φύγει εμείς τι ρόλο βαράμε ?? ..... του ηθικού επαναπροσανατολισμού .... ή του αγαπητικού της Ζησοπούλας