Λυνουν συμβολαια,cappo μου και γλιτωνουν παραδες... Τους αφηνουν τουλαχιστον να φυγουν με ψηλα το κεφαλι... Στον Μαρσελο,μαλλον θα χουν βραχυκυκλωσει...
Λυνουν συμβολαια,cappo μου και γλιτωνουν παραδες... Τους αφηνουν τουλαχιστον να φυγουν με ψηλα το κεφαλι... Στον Μαρσελο,μαλλον θα χουν βραχυκυκλωσει...
Ημέρα αποχωρήσεων η χθεσινή, αφού οι εκκαθαρίσεις στην ομάδα της πόλης μας συνεχίζονται όχι μόνο στο έμψυχο δυναμικό, αλλά και στο προπονητικό team. Χθές η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τον για πολλά χρόνια προπονητή τερματοφυλάκων, τον Θανάση Ζλάτκο.
ΧΡΟΝΟΣ
ΥΓ ... κρίμα δεν θα είναι εδώ ο Ζλάτκος να υποδεχθεί την αποστολή του ΟΦΗ .... (για όποιον θυμάται τις ομορφιές που εκστόμισε )
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Πεμ 27 Ιαν 2011, 1:07 pm, 1 φορά
Παρ όλα αυτά ο Πανθρακικός συνεχίζει τις μεταγραφές και ένα νέο απόκτημα αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα και είναι ο 24 χρονος Φιλανδός με Ρουμανικές ρίζες, περιφερειακός επιθετικός Τόμι Πετρέσκου, ο οποίος ήταν και μεταγραφικός στόχος της Λάρισας πέρσι. Έτσι, οι μεταγραφές φτάνουν τον αριθμό επτά και περιμένουμε τη Δευτέρα πού τελειώνει η μεταγραφική περίοδος για να κάνουμε ταμείο και να δούμε τελικά αν ο Πανθρακικός ενισχύθηκε ή αποδυναμώθηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κοινωνικές και φιλικές σχέσεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Πανθρακικός, Θοδωρή Σαββάκη, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Θοδωρή Ζαγοράκη, ανοίγουν μία πόρτα προοπτικής για την ομάδα της πόλης μας, αφού έντονες φήμες μιλάνε για πιθανή μετακόμιση του Φιλομένο στον Πανθρακικό με μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ που ψάχνει να αποδεσμεύσει τον παίχτη και μέχρι πριν από ημέρες ακουγόταν για τον Πανσεραϊκό, φέρεται να κάνει υποχώρηση στις οικονομικές απαιτήσεις του και να δίνει τελικά το πράσινο φως για τη μετακίνηση του παίχτη στην Κομοτηνή. Η συνεργασία και οι προσωπικές σχέσεις των δύο ΠΑΕ- μην ξεχνάμε τις μετακινήσεις των Μουμίν και Σακελαρίου, αλλά και του Παύλου Δερμιτζάκη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από τον Πανθρακικό- δείχνουν ιδιαίτερα δυνατές και αυτό μόνο όφελος είναι για την ομάδα μας.
Ο Φιλομένο, ο οποίος αγωνίζεται στο χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, αν όντως ολοκληρωθεί σύμφωνα με τις πηγές ο δανεισμός, θα είναι η έκπληξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου της κατηγορίας, γεγονός που δίνει στον Πανθρακικό ισχυρό πλεονέκτημα στα παιχνίδια που του απομένουν.
Μαλλον τον υπνωτισα τον Φιλομενο... Τον ειχα σε απεναντι τραπεζι σε shushi bar στην Πραγα και του κανα voodoo με τον σκουφο του πανθραξ στην κεφαλη μου... Ειπα κιολας να του κανω πλακιτσα,να ρθει κατα πανθραξ, αλλα αντε λεω μην του κοψω την ορεξη...
ΤΟΜΙ ΠΕΤΡΕΣΚΟΥ Φινλανδός με Ρουμανικές ριζες 7 συμμετοχές στην Εθνική Ελπίδων Φινλανδίας και 2 γκολ 2 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών της Φινλανδίας
24 χρονων ....1,76 .... δεξιοπόδαρος δεξιός μέσος (.... χμ νομίζω ότι πονάμε σ'αυτή τη θέση ή κανω λάθος και έχουμε 5-6)
προηγούμενες ομάδες , Λέστερ (Αγγλίας) , Τάμπερε και Τούρκου (Φινλανδίας) , Ασκολι (Ιταλίας) και πέρσι πάλι Ταμπερε (φετος χωρίς αγώνες αφού το πρωτάθλημα το Φινλανδικό ξεκινά την άνοιξη και λήγει το καλοκαίρι) ΠΑιχνίδια πολλά πάρα πολλά .... ένα γκολ στο Τσαμπιονς Λίγκ .... ένα γκολ στο ΟΥΕΦΑ ... 14 γκολ στην Φινλανδία
Μαλλον τον υπνωτισα τον Φιλομενο... Τον ειχα σε απεναντι τραπεζι σε shushi bar στην Πραγα και του κανα voodoo με τον σκουφο του πανθραξ στην κεφαλη μου... Ειπα κιολας να του κανω πλακιτσα,να ρθει κατα πανθραξ, αλλα αντε λεω μην του κοψω την ορεξη...
Λες να κατεβω λιμανι,να ψαχτω για τα στεκια του Μιραλας...? Ή θα μπερδεψουν το πανθρακικος με το παναθηναικος στον σκουφο και θα τις τρωω μεχρι τη δευτερα παρουσια...? ...και που να προλαβεις να εξηγησεις....
Λες να κατεβω λιμανι,να ψαχτω για τα στεκια του Μιραλας...? Ή θα μπερδεψουν το πανθρακικος με το παναθηναικος στον σκουφο και θα τις τρωω μεχρι τη δευτερα παρουσια...? ...και που να προλαβεις να εξηγησεις....
αν σου βρω εισιτήρια για Βαρκελώνη .... πας για βουντού στην ΜΑΣΙΑ ??? .... (ακαδημία ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ) .... να το δουλεύουν στο υποσυνείδητο
Ο ΦΙΛΟΜΕΝΟ αν έρθει .... νομίζω είναι η μεταγραφή αεροδρομίου μας ή άντε της γέφυρας που περνάνε τα τρένα ..... θα είναι η μεταγραφή μας με παίκτη που έχει 2.000.000 ευρώ τιμή στο transfermarkt και θα είναι η ακριβότερη forever and ever
Ετσι παντως και τραβουσα καμια φωτο οικογενειακη εκει στο πολυκεντρο,οπως ταιζαμε και οι δυο τις κορες μας,θα σας ειχα μουρλανει στο δουλεμα ρε αστροπελεκια... Που να φανταστω ρε...που να φανταστω....