Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή ORLANDO DOS SANTOS COSTA DA SILVA διάρκειας 6 μηνών. Η ομάδα του Πανθρακικού διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην επίθεση δήλωσε: “Από τις πρώτες εντυπώσεις μου από την ομάδα είμαι ενθουσιασμένος. Το καινούργιο προπονητικό κέντρο που διαθέτει η ομάδα του Πανθρακικού προσφέρει όλες τις ανέσεις για να προπονηθεί άρτια ένας ποδοσφαιριστής και είναι κάτι το ποίο δεν περίμενα να συναντήσω εδώ. Τέλος χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τον Εμίλιο Φερέρα καθώς και με τους Κρίστ και Ούλμερς με τους οποίους ήμουνα συμπαίκτης στο Βέλγιο.”
Κώτσο λέω καλύτερα ...... νομίζω όμως ότι από τα Γιάννενα και μετά θα βγάζουμε φωτιές μπροστά .... και θα έχουμε εύκολο γκολ ..... δεν σκοπεύω να βγω ψεύτης ..... να το θυμηθείτε .... γκολ και θέαμα
...Βραζιλιανος λοιπον...μας επρηξαν τα παπαγαλακια για αυτον, εδω και ενα εικοσαημερο....για να δουμε λοιπον απο ποιο ραφι ψωνισαμε....παντως αν ειναι απο τα πανω ραφια θα προκειται για εξαιρεση ...
...καιρος ειναι να σταματησουμε να τσιμπαμε σε καθε απιθανο εισαγομενο,που ο μονος τους στοχος ειναι να εξασφαλισουν καμμια βιζα και αδεια παραμονης,παρα να παιξουν μπαλλα στις ομαδες τους...ας ριξουμε τα ματια μας και τα μυαλα μας και στους Ελληνες ποδοσφαιριστες κ.Φερερα....αντε στην σουπερλιγκα,ας πουμε, ειχες την νομομοποιηση να κανεις ομαδα απο τις φυλες του Αβρααμ....αλλα εδω παρακατω που ειμαστε,πιστευω πως θα επρεπε να εμπιστευθεις τους Ελληνες πολυ περισσοτερο......δεν μου καλαρεσει αυτο που βλεπω καθολου...γιατι βλεπω κυριως την ...τομαριλα του Αιμιλιου,ο οποιος εκμεταλευτεται,την καψα του Θοδωρου για την ανασταση της ομαδας........μακαρι να φαω σκατα και να διαψευστω,αλλα η μιση Σαρλερουα,να μας κουβαληθει χειμωνιατικα,περισσοτερο για διακοπες στην ζεστη τον χειμωνα Ελλαδα μου μοιαζει,παρα για...παμε να κοψουμε μερικους κωλους ρε...ποδοσφαιρικους κωλους .............
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Παρ 14 Ιαν 2011, 11:25 am
Καραφατμε,τι γινεται με τον ORLANDO DOSE COSTA ENA GOLAKI...? Εκανες καμια περιηγηση στις στοες?
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Παρ 14 Ιαν 2011, 11:56 am
Την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού, Ορλάντο Κόστα, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός. Ο 29χρονος Κόστα, που αποτελεί την τρίτη μεταγραφική κίνηση του συλλόγου της Θράκης μετά τους Κριστ και Ούλμερς, αγωνιζόταν στη Σαρλερουά.
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει πως υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Ορλάντο Ντος Σάντος Κόστα Ντα Σίλβα διάρκειας 6 μηνών. Η ομάδα του Πανθρακικού διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανθρακικός. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Βραζιλιάνος άσος δήλωσε:
«Από τις πρώτες εντυπώσεις μου από την ομάδα είμαι ενθουσιασμένος. Το καινούργιο προπονητικό κέντρο που διαθέτει η ομάδα του Πανθρακικού προσφέρει όλες τις ανέσεις για να προπονηθεί άρτια ένας ποδοσφαιριστής και είναι κάτι το οποίο δεν περίμενα να συναντήσω εδώ. Τέλος χαίρομαι που θα συνεργαστώ με τον Εμίλιο Φερέρα καθώς και με τους Κριστ και Ούλμερς με τους οποίους ήμουνα συμπαίκτης στο Βέλγιο».
...μας λεει ο Ορλαντιδης για το προπονητικο κεντρο του Πανθρακικου που προσφερει ολες τις ανεσεις για να δουλεψει καποιος...στο Βελγιο που εκανε προπονηση αυτος.......................σε καμμια στοα ορυχειου ?...........
Οπως φαίνεται ο δικηγόρος θα στηρίξει την Δόξα μέχρι τέλους,χρήμα υπάρχει. Ο Κομπότης έχει αποφασίσει να να βγεί τουλάχιστον τρίτος. Ο Διαγόρας σε μερικές αγωνιστικές θα κατρακυλήσει. Ο Οφη είναι πιο άρρωστος απο ποτέ. Η πέμπτη θέση δείχνει εφικτός στόχος. Ο Φερέρα θα μας δείξει κάτι ,τουλάχιστον μπροστά. Κάτι μου λέει ότι την Δευτέρα θα νικήσουμε καθαρά,το λένε και οι πιθανότητες.
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Κυρ 16 Ιαν 2011, 9:13 am
Για Διαγόρα και ΟΦΗ έχω αντίθετη άποψη xp. H άνοδος στην SL και το ανάλογο πακέτο που ακολουθεί είναι για τους παίχτες ο μοναδικός τρόπος να πληρωθούν. Ίσως αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για να παίξουν. Αντίθετα ένας καλά πληρωμένος παίχτης σαν τα δικά μας τα κριάρια, δεν έχει λόγο να σπάσει τα πόδια του. Μήνας μπαίνει .........Μήνας βγαίνει .........που λένε και στο δημόσιο.....
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Κυρ 16 Ιαν 2011, 10:29 am
Να ρωτήσω καμιά μεταγραφή ονόματος θα κάνουμε ή μόνο άγνωστους ξένους παίκτες που θα μας κάνουν να καρδιοχτυπούμε? Το μόνο καλό με αυτήν την ιστορία είναι ότι άμα το χειριστεί καλά ο Φερέρα θα δημιουργηθεί ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών και ίσως δούμε καλή μπάλα.
xp
Αριθμός μηνυμάτων : 109
Θέμα: Απ: Μεταγραφική Ιανουαρίου 2011 Κυρ 16 Ιαν 2011, 10:44 am
Κάποτε... ο υπουργός της χούντας Ασλανίδης επέβαλε την συμμετοχή ομάδων, μεγάλων επαρχιακών πόλεων, στο εθνικό πρωτάθλημα της Β εθνικής,αυτό με τους τρεις ομίλους. Η ΡΟΔΟΣ(αυτοί που παίζουν με τα πράσινα) ωφελήθηκε, βεβαίως και άλλοι λόγοι ταύτισαν,κακώς κατά την γνώμη μου,την Ροδίτικη ομάδα με την περίοδο εκείνη. Έπονται λοιπόν ,ως μεγάλο σχήμα, οι ΔΙΑΓΟΡΙΤΕΣ πού ήταν η υποτιθέμενη δημοκρατική ποδοσφαιρική έκφανση της πόλης.Συμπέρασμα στην Ρόδο ισχύει το ¨μία πόλη δύο ομάδες¨,υπάρχει διχόνοια με όλα τα συμπαρομαρτούντα. Στο δια ταύτα λοιπόν Ο πρόεδρος του Διαγόρα μπορεί να πληρώνει, καμμιά Δευτέρα και με άλλο πιο άμεσο τρόπο.........βαθμούς έχει λεφτά δεν έχει ώστε να στηρίξει άνοδο.... 'οσο για τον ΟΦΗ έχει δημιουργήσει πολλές αντιπάθειες και βέβαια διακατέχεται από την γνωστή κακή συμπεριφορά ορισμένων Κρητικών ψευτοπαλλικαράδων (υπάρχουν και Κρητικοί που είναι διαμάντια υπάρχουν όμως και οι Μούσχαροι). Φίλε kabano εκτιμώ ως απολύτως λογικό αυτό που λές απλώς διατυπώνω μιά άλλη σκέψη ,'ιδωμεν.........
Κρίσιμη φαντάζει η κατάσταση στον Διαγόρα παραμονές του πρώτου αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, με φόντο πάντα το οικονομικό.
Χθες οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από την προπόνηση, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν πληρώθηκαν παρά τις διαβεβαιώσεις των προηγούμενων ημερών. «Καλούμε τη διοίκηση να βγει μπροστά και να μας πει τι γίνεται. Εχουμε αποδείξει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ότι τα δίνουμε όλα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά είμαστε επαγγελματίες, ζούμε από το ποδόσφαιρο και δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι.
Ο μόνος που βρίσκεται δίπλα μας και μας συμπαραστέκεται είναι ο κόσμος στον οποίον και οφείλουμε πολλά» δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός Γιώργος Σαλαμαστράκης. Η τελευταία αυτή εξέλιξη φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο το ενδεχόμενο αποχώρησης παικτών, με τον Ρέγες να φαίνεται τούτη τη φορά ότι θα φύγει οριστικά.
Ολο και κανα κοκκαλακι θα περισσεψει και για μας...Αντε τουλαχιστον να παρουμε τιποτα αξιολογο και χρησιμο στην περιοδο των εκπτωσεων...