...στρατιωτικο Παλλας,λεγανε τα τσιγαρα "ΡΕΚΟΡ"..............κυριοι.
Που τα θυμήθηκες ρε αφοβόθεε (όχι αθεόφοβε). καφεκίτρινο πακέτο με πάνω από 15 πίσσα και νικοτίνη. Οι αγρότες τα καπνίζανε τις γιορτές μόνο.
...και ομως μαστορα μου...ητανε τα στρατιωτικα Παλλας!...πολλοι τα ζηταγαν ετσι απο τα περιπτερα...
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 1:17 pm
Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας, γιατί το αεροπλάνο συνήθως δεν περιμένει. Τα λέμε το βράδυ στη λέσχη. Καλό μεσημέρι σε όλους.
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 1:19 pm
karafatme έγραψε:
cappo έγραψε:
...να το παρει το ποταμι....
...στρατιωτικο Παλλας,λεγανε τα τσιγαρα "ΡΕΚΟΡ"..............κυριοι.
κασετίνα ήταν σαν τα Καρέλια ή σαν τα Μάρλμπορο??... δεν τα έχω δει ποτέ μου
....κασετινα και μαλακο..... και χυμα βεβαια,οπως τα περισσοτερα....καλα εσυ γεννηθηκες αργα...μηπως εισαι παιδι... intigo ?
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 1:20 pm
gerolykos έγραψε:
Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας, γιατί το αεροπλάνο συνήθως δεν περιμένει. Τα λέμε το βράδυ στη λέσχη. Καλό μεσημέρι σε όλους.
...
...καλη επιστροφη, γέρε λυκε.....
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 1:23 pm
φέρε και κανένα τρίποντο από κάτω .... όλες οι Αθηναϊκές ομάδες νίκησαν χτες
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 1:48 pm
επειδή δεν το έπαιξαν οι τοπικές εφημερίδες από όσο διαβάζω (μπορεί να μου ξέφυγε) ....στις 22/11/2010 έφυγε από την ζωή ο Λάκης Αλεξάνδρου (γνωστός Κομοτηναίος) ετάφη στο Συκαμίνι Ωρωπού
...Υ.Γ...γειτονας στο πατρικο μου, στην Ρεμβη......τελευταια φορα που τον ειδα,ηταν στα τελη της δεκαετιας του ΄80..........................
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 2:03 pm
μια πιο πρόσφατη φωτογραφία του .... αν μέτρησα καλά τα χρόνια του πρέπει να έσβησε το καντήλι του στα 69
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 2:35 pm
Έτυχε να με γεννήσεις και ζωή να μου χαρίσεις στον πιο δύσκολο καιρό μάνα πού ζω
Το βαρκάκι που με φέρνει εμπατάρησε και γέρνει πες μου πού να κρατηθώ πού να σταθώ
Η ελπίδα μας χαμένη και η μοίρα μας γραμμένη στου διαβόλου το κιτάπι να του βγει το μάτι
Ένα τέτοιο χαρακτήρα μάνα μου από ποιον τον πήρα σε ποιον έμοιασα να ξέρω που υποφέρω
Όλα γύρω με πειράζουν και γρουσούζη με φωνάζουν με πληγώνει ό,τι δω μάνα πού ζω
Η ελπίδα μας χαμένη και η μοίρα μας γραμμένη στου διαβόλου το κιτάπι να του βγει το μάτι. .....................................................................................................
...με αφορμη τον χαμο του Λακη Αλεξανδρου,ενα "κομματακι" του μεγαλου Τρικαλινου,Δημητρη Μητροπανου,αφιερωμενο για παρτυ μας και στους καιρους μας........Υ.Γ. ...Κορακακης Βαγγελης,στιχοι,μουσικοι...για να ειμαστε σωστοι ...karafatme please...αν δεν βαριεσαι, ανεβασε το λινκακι......
...φωναρα σπανια...και τραγουδουσε τον ερωτα στις εποχες που ο αντρας ηταν αντρας και η γυναικα,ηταν γυναικα...
...Υ.Γ. με αφορμη τον Αλεξανδρου...karafatme,χθες εφυγε και ο τρομερος Λεσλυ Νιλσεν....."τρελλες σφαιρες" και λοιπες παρωδιες...ο οποιος μεχρι το 1982 επαιζε μονον δραματικους ρολους......και μετα μας εκανε να κατουριομαστε απο τα γελια στις καρεκλες των σινεμα.....καλο ταξιδι κι αυτουνου.........
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 5:54 pm
όλος ο πλανήτης σήμερα θα δει playstation 4 ..... BARCELONA - Real Madrid και στο ΠΑΝΘΡΑΚΑΔΙΚΟ θα παίξει ο αγώνας..... με παρέα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥΣ
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 7:28 pm
O Λάκης εφυγε, Ο λέσλυ Νίλσεν έφυγε , Ο Ιρβιν Κέρσνερ (πόλεμος των αστρων ) πέθανε σήμερα το πρωι.
Τώρα τελευαία και γω δεν αισθάνομαι καλά
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 7:44 pm
Και ο Γιωργος Φουντας πεθανε χθες.
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 8:01 pm
Άντε και λίγο γιορτινή ατμόσφαιρα για ναξεχάσουμε τα χθεσινά. Οσον αφορά το pm που σας έστειλα το μεσημερι με την διαφήμιση τα αποτελέσματα μέχρι τώρα είναι 2,85 Ευρώπουλα για αυτό κλικάρετε καθημερινά μην το αμελείτε.
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 8:43 pm
gerolykos έγραψε:
O Λάκης εφυγε, Ο λέσλυ Νίλσεν έφυγε , Ο Ιρβιν Κέρσνερ (πόλεμος των αστρων ) πέθανε σήμερα το πρωι.
Τώρα τελευαία και γω δεν αισθάνομαι καλά
...εσυ πιες νερο της φωτιας,να συνελθεις.....παλιομαριά..................
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 8:45 pm
...admin...βλεπω γιορτινη ατμοσφαιρα.....good news.....make my day.......
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 8:54 pm
Καλά νέα θες; αύριο λήγει η NOVA και δεν πληρώθηκε ακόμα δεν πειράζει όμως μπορούμε και χωρίς αυτήν. Το Nova μπήκε για να μαζεύουμε κόσμο και να αφήνει κανα φράγκο παραπανω αλλά μάλλον η επένδυση αυτή δεν έφερε τα χρήματα της πίσω.....
paparazzi
Αριθμός μηνυμάτων : 179
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 9:50 pm
Kαλέ admin,τι χιονομπαλες ειν'τουτες?Ξεπαγιασα...
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Τρι 30 Νοε 2010, 12:18 am
ενα,δυο,τρια...τεσσερα...πεντε...καληνυχτα Ζοζε.
...υποκλινομαστε στο ποδοσφαιρικο φαινομενο,που λεγεται Μπαρτσελονα..... Υ.Γ. ....λεγεωναριε λυπαμαι,αλλα τρεχα γυρευε με την Ρεαλ και τον Ζοσε.... ....και κοντυνανε παρα πολυ με τα τσαλιμια τους στο χορταρι.............
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Τρι 30 Νοε 2010, 12:32 am
...θα το τολμησω να το γραψω...σημερα ειδαμε την καλυτερη ομαδα,που φανηκε ποτε στα γηπεδα,απο καταβολης ποδοσφαιρου...βλεπω μπαλλα απο το 1970...εχω δει Βραζιλια του '70,εχω δει Αγιαξ με τα τρια πρωταθλητριων,εχω δει την μεγαλη Ολλανδια,εχω δει την μεγαλη Λιβερπουλ του '80,εχω δει τον Μαραντονα,εχω δει την μεγαλη Μιλαν του '90,εχω δει την Ρεαλ των '00,εχω δει την Μαντσεστερ του Φεργκιουσον,τετοιο πραγμα σαν αυτην την Μπαρτσα,δεν εχει ξαναματαγινει...α πα πα πα πα πα πα πα........
...ειμαστε τυχεροι ,που μπορουμε σημερα να βλεπουμε μια τετοια ομαδα...... ...πολυ τυχεροι.............
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Τρι 30 Νοε 2010, 12:34 am
Δεν ειδα ουτε λεπτο απο το ματσακι.
Απ' οτι καταλαβα απο το σκορ και απο τα βιντεακια που ανεβηκαν,πρεπει να επαιξαν καλα αυτοι.
Απο την αλλη,η Ρεαλ ειχε σε κακη μερα τον Μουρινιο.
Αν αληθευει αυτο που διαβασα στο contra,οτι δηλαδη επαιξε τους αντιπαλους man to man... τοτε μιλαμε για εγκληματια.
Δε βαριεσαι,δεν ειναι η πρωτη φορα που η Ρεαλ τρωει πεντε μεσα εκει.
Το πρωταθλημα ομως,δεν κρινεται σε εναν αγωνα,ακομα κι αν ληξει 10-0.
Εχει ακομα δρομο.
Και ο Ζοζε,να κοιταξει να βελτιωθει,για ν' απαντησει στο δευτερο γυρο,οπως αρμοζει στη βασιλισσα...
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Τρι 30 Νοε 2010, 12:39 am
Για να τους αντιμετωπισεις αυτους,θελει διπλη ζωνη αμυνας και οτι κινειται να εκτελειται.
Οπως Ιντερ περσι,η οπως Τσελσι πριν μερικα χρονια.