|
|
τι καφέ προτιμώ ? | φραπέ | | 28% | [ 13 ] | φίλτρου | | 4% | [ 2 ] | ελληνικό | | 7% | [ 3 ] | εσπρέσο | | 9% | [ 4 ] | φρέντο | | 9% | [ 4 ] | ιρλανδικό | | 15% | [ 7 ] | σπαστό περίπτερου | | 2% | [ 1 ] | σκέτο | | 7% | [ 3 ] | μέτριο | | 4% | [ 2 ] | γλυκό | | 15% | [ 7 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 46 | | Η Ψηφοφορί έκλεισε |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Κυρ 18 Σεπ 2011, 7:08 pm | |
| ξεπεράσαμε τις 100 σελίδες στον Νο 6 οπότε πάμε για το νέο μαγαζί ..... το μαγαζί αυτό πάει καλά ...άλλα δεν ξέρω τι κάνουν |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Κυρ 18 Σεπ 2011, 7:22 pm | |
| Να δώ την δόση Νο 7 πως θα πάρουμε ........... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Κυρ 18 Σεπ 2011, 7:30 pm | |
| θα ματώσουμε αλλά θα μας την δώσουν ..... γιατί θέλουν τον ΓΑΠ ...που τους κάνει όλα τα χατίρια σαν καλό τσιράκι |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Δευ 19 Σεπ 2011, 8:26 am | |
| ΚΑΛΗΜΕΡΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ από μεθαύριο χαλάει ο καιρός ....τελευταία καλοκαιρινή μέρα σήμερα ..... έχω εμπλοκή όλο το πρωί σαν κανονική τσαγκαροδευτέρα ..... αν τελειώσω νωρίς θα τα πούμε |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Δευ 19 Σεπ 2011, 10:09 am | |
| .....καλημερα ..............
....κι εγω εχω .."εμπλοκη"...βαφω το σπιτι......gamiste με κι αφηστε με......αν διαβαζει ο Ανδρεας, καποια στιγμη εντος της ημερας θα βαρεσω κληση.......
.....γκλουπμπρεδντομφρουτς......ετσι θα ειμαι μεχρι την Τεταρτη..... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Δευ 19 Σεπ 2011, 1:55 pm | |
| ....αμα ναι τσαγκαροδευτέρα σημερα......α πα πα πα πα πα.......
.....ειναι και μερα που "σχολαει" το πανθρακαδικο,οπως το ξεραμε μεχρι σημερα...
...στεναχωρο, αλλα δεν γινεται αλλιως......παραδες γιοκ.....σε λιγο θα τους βλεπουμε(τους παραδες...) στα μουσεια......................
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Δευ 19 Σεπ 2011, 6:49 pm | |
| ...Ανδρεα ....please call me.......
....για να ξερω τι "σκατα" θα φαω αυριο με τα βαψιματα.....
|
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Δευ 19 Σεπ 2011, 7:09 pm | |
| Άρχισε και η τηλεδιάσκεψη.............
άντε να δούμε τι θα είμαστε αύριο..............
Πολίτες Ανεξάρτητης Δημοκρατίας .................
ή Ιθαγενείς σε Αποικία ................... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Δευ 19 Σεπ 2011, 7:11 pm | |
| ....θα ειμαστε ..ευτυχεεεεεεσμενοι.....
|
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Σεπ 2011, 8:57 am | |
| ρε σεις την επόμενη αγωνιστική πάιζει σκοντα-φόφη ..... τι επιλογές υποστήριξης έχουμε ???.......μισώ τον φόφη για την τσατσοσύνη του ..... σκέφτομαι να υποστηρίξω αμυδρά την ουραγό της Σούπερ κλικας (που εν τω μεταξύ θα έχει φάει ακόμη μια παπαρα την Τετάρτη από την ΑΕΚ) |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Σεπ 2011, 12:43 pm | |
| το απίστευτο αυτοκίνητο του Καντάφι ....... μοναδικό στον κόσμο .....το σήμα μπροστά είναι το εθνόσημο της Λυβίης tro-ma-ktiko.blogspot.com |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Σεπ 2011, 2:47 pm | |
| Παω σπιτι....να στε καλα....χρειαζοταν αυτο σημερα....
Θα ρθει κανενας Βεροια? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Σεπ 2011, 2:48 pm | |
| .....μα γιατι ? ... μα γιατι ?....μα γιατι ?....
....τωρα θα βγαζαμε την σουσαμοπιτα................μα γιατι ?...
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Σεπ 2011, 2:48 pm | |
| - ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:
- Παω σπιτι....να στε καλα....χρειαζοταν αυτο σημερα....
Θα ρθει κανενας Βεροια? ....η Ουμα Θερμαν.....θα εχει και την χατζαρα μαζι ...να προσεχεις.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Σεπ 2011, 2:53 pm | |
| Ααααιιιι....ουουοου...χα...χου.... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Σεπ 2011, 2:54 pm | |
| |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Σεπ 2011, 2:55 pm | |
| δεν πρόλαβα να δω τι γραψατε ...... και πήρατε για πρώτη φορά το off topic .....
gringa ...... περίμενα κάποιος που παραβρέθηκε να πει για αυτούς που έλειπαν τι αποφασίστηκε ..... μισή ντροπή εκατέρωθεν ...... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Σεπ 2011, 2:59 pm | |
| - ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:
- Φευγω.ΤΕΛΟΣ.
.....ΔΥΟ ΤΕΛΟΣ......
....Υ.Γ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ..... |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Σεπ 2011, 3:04 pm | |
| Προφανώς Καραφατμέ. Απλά έχει αρχίσει να μου τη δίνει η όλη κατάσταση. Αυτό το φόρουμ έχει καταντήσει να είναι όλα του τα τόπικ "Καφενές". Δε λέω, ωραία ατμόσφαιρα είμαστε, αλλά το όλο θέμα είναι άκρως ξενερωτικό. Πρόκειται για οπαδικό-αθλητικό φόρουμ και όχι ένας χώρος για να επιδείξει ο καθένας την όποια ευφυία διαθέτει.
Υπάρχουν άτομα που έμπαιναν εδώ μέσα και πλέον δεν κάνουν καν τον κόπο, γι' αυτόν ακριβώς το λόγο (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα σ' αυτούς).
Υπάρχει το τόπικ του καφενέ για να γράψει ο καθένας όλα τα άσχετα που θέλει, καθώς και τα pm για να λυθούν οι τυχούσες προσωπικές διαφορές.
Μπορεί να είμαι παράλογη, δε ξέρω. Είμαι ωστόσο ανοιχτή στο διάλογο και αν κάπου κάνω λάθος, σε παρακαλώ να μου το υποδείξεις. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Σεπ 2011, 3:17 pm | |
| δεν κάνεις λάθος ..... απλά είπα να μην ξανααρπαχτώ με κανέναν για οποιοδήποτε λόγο ...προσπαθώ να κάνω τον τροχονόμο ...... αλλά μετά βλέπω ότι δεν μου πάει ο ρόλος και παρατώ την προσπάθεια
gerolykos, cappo και ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ....... αλλού πατάνε κι αλλού βρίσκονται είναι παλιό χούι .....
απλά νομίζω ότι τον πρώτο λόγο στο φόρουμ πρέπει έχει ο andia που το έστησε και μετά το ΔΣ του panthraxclub ..... γιατί αν αρχίσουμε να βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας ..... θα το διαλύσουμε ..... και τότε θα γίνουμε όλοι σκόντα στο τέλος ....φτου φτου φτου |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Σεπ 2011, 3:36 pm | |
| Οι όποιες παρεμβάσεις έγιναν εν γνώσει του Andia. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Σεπ 2011, 4:00 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- Οι όποιες παρεμβάσεις έγιναν εν γνώσει του Andia.
θα προτιμούσα οι παρεμβάσεις να γινότανε απ ευθείας απο τον αντρέα , και σε συνενόηση με τον χρήστο και τον γιώτη (αν θυμάμαι καλά αυτοί οι τρείς ήτανε επιτροπή δεοντολογίας στο φόρουμ) προσωπικά ζητώ συγγνώμη για όλα τα οφ τοπικ ποσταρίσματά μοιυ. Δεν είναι όμως εκεί το πρόβλημα. υπάρχει μια υποβόσκουσα κρίση ανάμεσά μας. ψάξτε το λίγο και ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας.. καταφέραμε ενωμένοι αρκετά, ας μη το χαλάσουμε , ειδικά τώρα. |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Σεπ 2011, 4:11 pm | |
| Κι εγώ αυτό θα προτιμούσα Πρόεδρε. Γι' αυτό και στο συγκεκριμένο τόπικ δεν έσβησα τίποτα ΠΡΙΝ την τοποθέτησή μου. Απλά επεσήμανα τον παραλογισμό του θέματος, κάνοντας παράκληση να συμμαζευτούμε. Αυτο, δυστυχώς θεωρήθηκε από τον cappo λαβή για να προβεί σε προσωπική επίθεση και ειρωνεία. Συγγνώμη, αλλά επιθέσεις και ειρωνεία χωρίς επιχειρήματα δε δέχομαι ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. Για του λόγου το αληθές, έχω φυλάξει τα "ψαλιδισμένα" μηνύματα και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδαφερομένου. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Σεπ 2011, 4:21 pm | |
| Κατερίνα κακώς χαλιέσαι. ο καθένας εδώ μέσα κρίνεται από τα γραφόμενά του. τι νομίζεις ότι δεν παίρνουμε όλοι μας χαμπάρι ποιός κάνει πλάκα πραγματική και ποιός ειρωνεύεται κακόβουλα , και με σκοπό να θίξει πρόσωπα και καταστάσεις ; Το ξαναλέω δεν συμφωνώ με τα κοψίματα, θέλω από μόνος του ο καθένας να κόβει τις μαλακίες που γράφει , και να ζητάει και καμμιά συγγνώμη όταν χρειάζεται.. |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7 Τρι 20 Σεπ 2011, 4:26 pm | |
| Πρόεδρε, νομίζω ότι είμαι σε θέση να κρίνω ποιός κάνει πλάκα και ποιός όχι. Ούτε εγώ συμφωνώ με τα κοψίματα. Θα προτιμούσα μια τοποθέτηση του τύπου "Κατερίνα χαλάρωσε, δε βρίσκω τίποτε κακό" παρά ατάκες του στυλ "δεν την παλεύω με τη βλακεία σου" και "θα με βάλεις τιμωρία". Αυτά σε pm ή εν πάσει περιπτώσει εκεί που περνάνε.
Και δε συμφωνώ στο να καταλαβαίνει κάποιος από μόνος του τις βλακείες του. Αυτό προϋποθέτει μυαλό, κάτι που δεν διαθέτουμε όλοι μας (βάζω και τον εαυτό μου μέσα). Όλα τα φόρουμ και δη τα οπαδικά λειτουργούν βάσει κάποιων κανονισμών. Μόνο του δικό μας είναι μπ@υρδέλο. |
|
| |
|