|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:32 pm | |
| Να παίξουμε και κανένα στοιχηματάκι μεταξύ μας.
Θα πάει κανείς ; |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:32 pm | |
| |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:36 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- τί ώρα είναι?
22.00 |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:36 pm | |
| Οι Μαδριλένοι έφτασαν το απόγευμα της Κυριακής (28/11) στην Βαρκελώνη για το “clasico” της Δευτέρας (29/11, 22:00) με την Μπαρτσελόνα στο “Καμπ Νου”, για την 13η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος. Η έκπληξη ήταν μεγάλη όταν περίπου 2.000 άτομα αποθέωσαν τον Ζοσέ Μουρίνιο και τους παίκτες του στο αεροδρόμιο “Ελ Πρατ”! Στη συνέχεια, όμως, ήρθε και η άλλη όψη του νομίσματος. Όταν το πούλμαν έφτασε έξω από το ξενοδοχείο «Χουάν Κάρλος», από μια ομάδα αγνώστων πετάχτηκε μια πέτρα η οποία έσπασε ένα τζάμι στο λεωφορείο της ομάδας, δίπλα στις θέσεις όπου κάθονταν οι Αρμπελόα και Αλμπιόλ. Οι δύο παίκτες δεν έπαθαν τίποτα, ωστόσο ελαφρύ τραυματισμό υπέστη ένα μέλος της ασφάλειας της Ρεάλ. Τελικά, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, η αποστολή της “βασίλισσας” μπήκε στο ξενοδοχείο.
...απο το newsit.......... .................................................................................................. ...νατα μας,νατα μας......τελικα δεν πρεπει να μας ενοχλουν μονο τα δικα μας καλλιτεχνηματα.....παντου υπαρχουν "δημιουργοι" και δεν χανουν ευκαιρια να δειξουν την δουλεια τους.....μπραβο σας ρε απογονοι του Γκαουντι............
|
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:37 pm | |
| θα περάσω μετά το μάθημα αν είναι, 9:30 σχολάω. θα είναι κανείς εκεί άραγε? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:40 pm | |
| - gerolykos έγραψε:
- Να παίξουμε και κανένα στοιχηματάκι μεταξύ μας.
Θα πάει κανείς ; .... ...ρωταγες χθες γέρε λυκε,αν θυμαται κανεις το Παλλας το τσιγαρο...εγω θα σεπροχωρησω παραπερα...μηπως θυμασαι ποιο τσιγαρο λεγανε στρατιωτικο Παλλας ?...εννοωντας βεβαια το φθηνο του πραγματος................ ...εδω σε θελω μαστορα μου ?...να υποβαλλω τα σεβη μου για 12 μηνες........ |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:41 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- θα περάσω μετά το μάθημα αν είναι, 9:30 σχολάω. θα είναι κανείς εκεί άραγε?
... ...ενας Μπαρτσελονιστας,δηλωνει...παρουσα ! ..... |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:42 pm | |
| Ο Γερόλυκος θα είναι σίγουρα. Το παιχνίδι αυτό είναι ισοδύναμο με τελικό Μουντιάλ.
Ψυγείο δεν θα έχουμε, κανονίστε για παγάκια. Και καμμιά χωριάτικη πίττα δεν θα μας χαλούσε. |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:44 pm | |
| Αυτά τα λένε πιο νωρίς Πρόεδρε, να ανοίξουν φύλλο τα σαρακατσάνικα χεράκια μου. Βολευτείτε με πατατάκια απόψε.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gringababy στις Δευ 29 Νοε 2010, 12:47 pm, 1 φορά |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:45 pm | |
| - cappo έγραψε:
-
...ρωταγες χθες γέρε λυκε,αν θυμαται κανεις το Παλλας το τσιγαρο...εγω θα σε προχωρησω παραπερα...μηπως θυμασαι ποιο τσιγαρο λεγανε στρατιωτικο Παλλας ? ...εννοωντας βεβαια το φθηνο του πραγματος................ ...εδω σε θελω μαστορα μου ?...να υποβαλλω τα σεβη μου για 12 μηνες........ Το καρελάκι με τα 10 τσιγάρα ; |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:48 pm | |
| |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:48 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- Αυτά τα λένε πιο νωρίς πρόεδρε, να ενοίξουν φύλλο τα σαρακατσάνικα χεράκια μου. Βολευτείτε με πατατάκια απόψε.
Ας είναι. Χωριάτικα πατατάκια τουλάχιστον. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:52 pm | |
| ...χασατε αμφοτεροι,παρ ολη την καλη προσπαθεια...σας δινω την βοηθεια του κοινου,πριν σας πω την σωστη απαντηση................... |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:55 pm | |
| - karafatme έγραψε:
Αυτό δεν ήταν τσιγάρο, καρκινοσωλήνας ήταν.Το πιό βαρύ όμως ήταν ο ΡΗΓΑΣ. Μιλάμε για μπουκιές νικοτίνης και πίσσας. Ενας θείος μου το κάπνιζε (2 πακέτα ο συγχωρεμένος), και μιά φορά πιτσιρικάς λουφάρισα ένα τσιγάρο.Από τότε ζαλισμένος είμαι. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:56 pm | |
| ...we wait you... five minutes........ |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:59 pm | |
| - cappo έγραψε:
- ...χασατε αμφοτεροι,παρ ολη την καλη προσπαθεια...σας δινω την βοηθεια του κοινου,πριν σας πω την σωστη απαντηση...................
Το τέλλειον το δεκάρι μήπως; ή το '' πρώτο φίλτρο το γλυκόπιοτο'' Το έθνος εξαιρετικά ; |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 12:59 pm | |
| Ι give up ....το πιο σχετικό που βρήκα ήταν το Αρωμα ..... και ίδια εταιρία με το Παλλάς (κεράνης) και ναυτάκι στην διαφήμιση |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 1:02 pm | |
| - gerolykos έγραψε:
- cappo έγραψε:
- ...χασατε αμφοτεροι,παρ ολη την καλη προσπαθεια...σας δινω την βοηθεια του κοινου,πριν σας πω την σωστη απαντηση...................
Το τέλλειον το δεκάρι μήπως; ή το ''πρώτο φίλτρο το γλυκόπιοτο''
Το έθνος εξαιρετικά ; και τα ανωτέρω του Κεράνη ήταν |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 1:03 pm | |
| |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 1:05 pm | |
| κάντε κλικ για ζουμ |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 1:09 pm | |
| ...να το παρει το ποταμι.... ...στρατιωτικο Παλλας,λεγανε τα τσιγαρα "ΡΕΚΟΡ"..............κυριοι. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 1:10 pm | |
| - karafatme έγραψε:
κάντε κλικ για ζουμ Μ'αρέσουν οι ...τρίχες στο στήθος.Συμφωνείς Νονέ ; |
|
| |
cappo
| |
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 1:14 pm | |
| - cappo έγραψε:
- ...να το παρει το ποταμι....
...στρατιωτικο Παλλας,λεγανε τα τσιγαρα "ΡΕΚΟΡ"..............κυριοι. Που τα θυμήθηκες ρε αφοβόθεε (όχι αθεόφοβε). καφεκίτρινο πακέτο με πάνω από 15 πίσσα και νικοτίνη. Οι αγρότες τα καπνίζανε τις γιορτές μόνο. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 29 Νοε 2010, 1:15 pm | |
| - cappo έγραψε:
- ...να το παρει το ποταμι....
...στρατιωτικο Παλλας,λεγανε τα τσιγαρα "ΡΕΚΟΡ"..............κυριοι. κασετίνα ήταν σαν τα Καρέλια ή σαν τα Μάρλμπορο??... δεν τα έχω δει ποτέ μου |
|
| |
|