Χρόνια Πολλά στην gringa και από τον νέο ΚΑΦΕΝΕ .... φράκαρε ο παλιός ..... ανακαίνιση
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 27 Μάης 2011, 2:40 pm
ο προηγούμενος γυμναστής μας .... επί Αιμίλιου ... ο Βασίλης Αλεξίου πήρε μεταγραφή για τον Παναιτωλικό
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 27 Μάης 2011, 2:56 pm
kabano το εδεκαδάτο αγόρι .... θα παίζει στην ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ?
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 27 Μάης 2011, 3:48 pm
Ψυχολογικός πόλεμος , Από την στιγμή που δεν πρόκειτε να αλλάξει γνώμη για τον συγκεκριμένο.......... Θα ξεφτιλύσω τόπο πολύ την αποψή του που στο τέλος θα την βαρεθεί.....
Ασε που αν πάρουμε δύο αποτελέσματα από Κομπότη ..................... ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΧΙΣΩ
ko69
Αριθμός μηνυμάτων : 172
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 27 Μάης 2011, 3:48 pm
χρονια σου πολλα και καλα κατερινιο μας........ χρησταρα να χαιρεσαι και εσυ την κορουλα σου.
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 27 Μάης 2011, 5:29 pm
Έχει επεξεργασθεί από τον/την andia στις Παρ 27 Μάης 2011, 7:42 pm, 1 φορά
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 27 Μάης 2011, 5:31 pm
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 27 Μάης 2011, 7:59 pm
χαχαχαχαχαχ! Καλό! Ευχαριστώ πολύ Έρωτά μου, αγιάτρευτε!
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Σαβ 28 Μάης 2011, 9:40 am
Καλημερα(asubuhi njema)....
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Σαβ 28 Μάης 2011, 9:46 am
Αύριο στις 09:30 ο ΣΚΑΪ και ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ διοργανώνουν στην πόλη μας τον καθαρισμό του περιαστικού δάσους της Νυμφαίας ...... ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ γιατί ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το καθαρίσουμε
(παρακαλώ να πάρει θέση το ΔΣ του panthraxclub και επί αυτού)
Αργότερα στις 18:00 όλοι ΠΑΜΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ..... διαδηλώνουμε μαζί με όλη την ΕΛΛΑΔΑ για όλη την Ελλάδα..... αύριο θα είναι η μεγαλύτερη μέρα τω κινητοποιήσεων ..... σηκωθείτε από πληκτρολόγια και καναπέ για να "καθαρίσουμε" και την οικονομική μας κρίση
ΥΓ .... αν έρθετε για καθαρισμό του δάσους της Νυμφαίας .... μπορεί να δείτε και την μούρη σας στο βραδινό δελτίο ειδήσεων .... Πρόεδρε .... για σενα το λέω .... για προβολή του panthraxclub
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Σαβ 28 Μάης 2011, 9:57 am
....καφες "αγανακτισμενος".....kabano ακους ?....
.....καλημερα σας χρεωκοπημενοι......
....μας... γαμει και ο Ουλμερς !......πολυ καλο Χρηστε...πολυ καλο....
kabano Moderator
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Σαβ 28 Μάης 2011, 10:02 am
Τελιώνω τα ώνια για να μην αγανακτήσει και η ΦΦ και έρχομαι !!!
kabano Moderator
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Σαβ 28 Μάης 2011, 10:25 am
Εξυπνη και βέβαια ιδιαίτερα… φαλλοκρατική, η διαφήμιση της Nissan για το νέο Pathfinder, το μεγάλο SUV των Ιαπώνων. Αναμφίβολα οι άνθρωποι της Nissan επέλεξαν αυτή την έξυπνη διαφήμιση για το μεγάλο off road αυτοκίνητό τους, αφού αυτό εμπορικά απευθύνεται κυρίως στον αντρικό πληθυσμό. Παράλληλα είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος να δείξουν το σύστημα τετρακίνησης το οποίο μπορεί να δίνει ροπή (κίνηση δηλαδή) σε κάθε τροχό ξεχωριστά…
kabano Moderator
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Σαβ 28 Μάης 2011, 10:33 am
[youtube] [/youtube] Το σύστημα κλιματισμού της Toyota κάνει... δουλειά!
...γκρινιας το αναγνωσμα...και οποιος θελει κανει αντιλογο....με πολυ ενταση ομως....
....το μεγαλυτερο ματς σημερα των ποδοσφαιροφιλων απανταχου στον πλανητη....κλαιγομαστε γιατι δεν παει καλα το κλαμπ...ολη την εβδομαδα ενας,δυο,τρεις,κανενας,δεν μπορουσαν να οργανωσουν μια βραδια στο κλαμπ με αφορμη μονο την διαθεση, να μαζευτουμε και να γουσταρουμε πραγματικη μπαλα ?....κι εκεινο γιατι δεν γουσταρει η γερομαρια χλαπαταγη και θορυβο οταν βλεπει ματσακια ?...λαθος,λαθος,λαθος.....
...στα μπαμπαλα μας,αν γουσταρει και αν δεν γουσταρει....σημασια θα ειχε η προσπαθεια τουλαχιστον, να μαζευομασταν και να αφηναμε κανενα ευρω στο ταμειο....κανενας ομως δεν συγκινηθηκε.... και στο φιναλε, τιμια και ειλικρινα, δεν ριχνω μομφη σε κανεναν γιατι δεν το εκανε,γιατι πολυ απλα,ετσι το παμε το γραμμα.....το γραμμα εκεινο που ειναι στημενο, για να παει ετσι ακριβως...πατριωτικα !!!....δεν τραβαμε τις σακκουλες μας λεω εγω καλυτερα.....
....περιμενω χωσιες...να ειναι δυνατες ομως για να συγκινηθω....και μην μου πει η γερομαρια τι εκανα εγω.......δεν μπορω να διακτινιζομαι καθημερινα απο τις εθνικες και απο τις Εγνατιες,για να κανω τα αυτονοητα για καποιους που το κλαμπ ειναι 100 μετρα απο την πολυθρονα τους.....
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Σαβ 28 Μάης 2011, 2:57 pm
άιντε να μαζευτούμε ..... αφού δεν θα έχει ενδιαφέρον ρε cappo .... 3-0 στο 15' θα είναι τι να δούμε ???
...να μη σου πω με λεπτομερειες,θα ειναι περιττο,αλλα παντου στα κλαμπ τα οπαδικα, σημερα γινεται της μαλιφατουρας για τον τελικο....
...τι να λεμε τωρα...δεν θα μπορουσαμε να στηναμε μια συγκεντρωσουλα για τον τελικο,ομορφη και με γουστα ?....πότε θα το καναμε αλλωστε ?...ποτέ !!!!
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Σαβ 28 Μάης 2011, 3:36 pm
cappo έγραψε:
...να μη σου πω με λεπτομερειες,θα ειναι περιττο,αλλα παντου στα κλαμπ τα οπαδικα, σημερα γινεται της μαλιφατουρας για τον τελικο....
...τι να λεμε τωρα...δεν θα μπορουσαμε να στηναμε μια συγκεντρωσουλα για τον τελικο,ομορφη και με γουστα ?....πότε θα το καναμε αλλωστε ?...ποτέ !!!!
Σσσσσσσσσσσσσσ.. Ο Γερόλυκος κοιμάται στη παραλία.
Μάκη σε πάω ρε. Οτι θυμάσαι χαίρεσαι, μάλλον ότι θυμάσαι θυμωνεις.
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Σαβ 28 Μάης 2011, 6:38 pm
....κοιμησου αγορι μου εσυ...κοιμησου...και οταν ξυπνησεις μην ξεχασεις να ρουφηξεις τ αυγο σου....
....οταν ερθει η ωρα να πουμε κατι,οτι θυμομαστε χαιρομαστε.....μονο το ΠΠΜ( Πανθρακικο Πατριωτικο Μετωπο),δεν κοιμαται ποτε...τσου ρε "ΠΡΟΕΔΡΕ".....
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Σαβ 28 Μάης 2011, 8:51 pm
τσου , Μάκη μου, τσου.
ΥΓ. το ΠΠΜ ολα τα λεφτά.
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Σαβ 28 Μάης 2011, 9:06 pm
.....καλο βολι στις ιπταμενες σαρδελες...να μην ξεφυγει ουτε μια.....
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Σαβ 28 Μάης 2011, 9:07 pm
Μπορεις να πεις και ΤΣΟΥ-ΛΟΥ.
Ο "τελικος" σε λιγο.
MANCHESTER UNITED VS MAFIA
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Σαβ 28 Μάης 2011, 9:21 pm
....κουλαρε λεγεωναριε...κουλαρε....και ξερεις,αμα δεν μπορεις να το αποφυγεις,γουσταρισε το......"τελικος" και μαφιες.....ξυλα πετρες...ο,τι ναναι.....
...μπαλα φιλε μου...πραγματικη μπαλα εχει σημερα και οχι εφεσεις και αντιεφεσεις και αρχιδια καλαβρεζικα......αλλα το μυαλο μας ειναι τοσο δηλητηριασμενο που βλεπει παντου συνομωσιες.....
...εγω εχω παλαμακια ετοιμα και για τους δυο.....τα σπαθενια τα δικα μου,σε οποιον το αποδειξει στο γηπεδο...λιγα παραπανω ομως στην Μπαρτσα,ουτως η αλλως....