|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
loco
Αριθμός μηνυμάτων : 112
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Τετ 10 Νοε 2010, 9:49 pm | |
|
Δουλευω μια εργασια, επανω στην ηθογραφια του οπαδου!
Και επειδη εχεις τα περισσοτερα βαρεματα εδω μεσα,γι αυτο παρουσιαζουν και περισσοτερο ενδιαφερον τα οσα γραφεις.
Εισαι ενα η και περισσοτερα, απο τα παζλ που συνθετουν τον οπαδο του Πανθρακικου.
Κι εγω αλλο ενα απο αυτα.
|
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Τετ 10 Νοε 2010, 9:51 pm | |
| |
|
| |
loco
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Τετ 10 Νοε 2010, 9:55 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- ή δύο
Εις σαρκαν μιαν. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Τετ 10 Νοε 2010, 10:06 pm | |
| καλό βράδυ στην ξενιτιά ..... που είσαι ..... θα κάτσω να απολάυσω την Chlesea |
|
| |
paparazzi
Αριθμός μηνυμάτων : 179
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Πεμ 11 Νοε 2010, 10:42 am | |
| - loco έγραψε:
Tι βουντου ειναι αυτα ρε;
Μηπως μπερδεψες το βουντου με την βυζου ;
Ρε παιδες,την ψαρεψα στο δικτυο με υποτιτλο "Praises to Jah Rastafari"... Tα αλαμπουρνεζικα απο κατω ειναι οντως τζαμαικανα ξορκια και οχι παπαριες... Και το αλλο ρε παιχτες...εγω ειμαι εθνικη Ελλαδος,αλλα θαυμαζω και ορανιε... Το κοριτσι,γιατι να μην ειναι τζαμαικανη και να γουσταρει Αιθιοπια...? Απο πισω πως σας φαινεται δηλαδης...?Κατραμι αφρικανη ή caribbean girl...? ΥΓ.Καραφατμε μην ξεροκαταπινεις - αδμιν επροκληθην...σχωρα με... |
|
| |
paparazzi
Αριθμός μηνυμάτων : 179
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Πεμ 11 Νοε 2010, 11:00 am | |
| |
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Πεμ 11 Νοε 2010, 2:58 pm | |
| |
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Πεμ 11 Νοε 2010, 3:04 pm | |
| |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Πεμ 11 Νοε 2010, 3:55 pm | |
| Για την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου μετατίθεται η 14η αγωνιστική της Β` Εθνικής κατηγορίας (Λίγκα), λόγω της διεξαγωγής των αγώνων της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 22/12. Για τον ίδιο λόγο, η 15η ημέρα της Β' Εθνικής μετατίθεται για την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.
Που σημαίνει Πανθρακικός-Εθνικός Πειραιώς Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Πεμ 11 Νοε 2010, 5:50 pm | |
| - Γιαννης έγραψε:
- http://yfrog.com/fka8inazwgrafoupanthraxj
admin σορρυ αν την εβαλα σε λάθος θέμα αλλά η τεχνολογία...με πρόδωσε...!!!!! μετεφερέ την αν θες όπου πρέπει
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο admin αλλά αφού περνούσε από το χέρι μου την έβαλα στους Panthrakistas |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Πεμ 11 Νοε 2010, 6:40 pm | |
| |
|
| |
loco
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Πεμ 11 Νοε 2010, 9:42 pm | |
|
Εγω το φοβαμαι πολυ το Σαββατιατικο.Υπαρχει ενας σχετικος ενθουσιασμος στον κοσμο γενικα,που απο μονος του δεν λεει τιποτε.
Απο την αλλη υπαρχει και μια κακη παραδοση τελευταια με τον Θρασυβουλα,που κι αυτη δεν λεει τιποτε,αλλα αμα σε πεταλωσει ο Θρασυβουλας,θα την θυμηθεις.
Το κολπο ειναι,να δουμε μια φρεσκια ομαδα.Με καλα πατηματα στο γηπεδο,με διακριτους ρολους των παικτων και με σχεδιο.Λετε να μπορεσε ο Αιμιλιος να τα περασει αυτα σε δεκαπεντε μερες ; Πολυ δυσκολα λεω εγω και με την ψυχολογια αυτη να δουμε το παιχνιδι .
Ισως παλι να δουμε ενα φιλοτιμο παραπανω απο τα ξωτικα μας.Μακαρι.
Υ.Γ. Αν βαλω γυαλια 3D,δεν θα πονεσουν τα ματια μου,βλεποντας το αριστερο μας μπακ ; γιατι δια γυμνου οφθαλμου,πραγματικα δεν αντεχω να τον βλεπω.Τον βετερανο !
|
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Παρ 12 Νοε 2010, 11:58 am | |
| 4 παιχτες ΑΠΑΙΤΗΣΕ ο Αιμιλιος τον Ιανουαριο...Και του ειπαν οτι θα τους εχει... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Παρ 12 Νοε 2010, 2:52 pm | |
| αν θεωρήσουμε ότι ο ένας είναι ο Κοιλιάρας .... οι άλλοι 3 πρέπει να είναι ξένοι έχουμε ήδη 4 (Λοπεζ, Ρομπερ, Αρσενιεβιτς, Μαρσέλο) |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Παρ 12 Νοε 2010, 2:59 pm | |
| Το Σάββατο 20/11 ορίστηκε ο αγώνας Δόξα Δράμας-Πανθρακικός |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Παρ 12 Νοε 2010, 6:51 pm | |
| gringababy .... andia .... you've got mail !! |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Παρ 12 Νοε 2010, 6:54 pm | |
| ρε αλάνια τι διεύθυνση έχει το ΠΑΝΘΡΑΚΑΔΙΚΟ ??? ..... να τρέξουμε κι αυτή τη διαφήμιση μπας και δώσουμε κανένα καφέ , μπύρα αναψυκτικό κλπ ... και σταθεί στα πόδια του |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Σαβ 13 Νοε 2010, 12:43 pm | |
| - ptolemais έγραψε:
- Kανεις δεν απαγορευει τιποτα...το φορουμ ειναι ανοιχτο,μπαινουν και πιτσιρικια...
Θα μου πεις,αυτα συνηθως αμα σε πιασουν δε σε ξεπλενει ουτε ο νιαγαρας... Ας ειναι,κραταμε λιγο τους τυπους και δε ξεφευγουμε λεκτικα και εικαστικα, γιατι αμα γινει η αρχη,θα αρχισουν και οι υπερβολες,θα αρχισουν και οι χυδαιοτητες απο τιποτα ξεμπαργκους ανα την ελλαδα και θα χανεται η ουσια και η μπαλα... Τωρα,βεβαια ειναι και θεμα στυλ...αλλο να σαι χυδαιος και αλλο καυστικος... Και επειδη φαινεται οτι ανηκεις στη δευτερη κατηγορια,ενοειται οτι εσυ προσωπικα δικαιουσαι υπερβαση... Επανέρχομαι στο θέμα των βωμολοχιών του φόρουμ που θίχτηκε απο κάποια μέλη αυτές τις μέρες, δημοσιεύω την παρακάτω μετάφραση μετά απο μεγάλο κόπο και αμέτρητα ξενύχτια πολλών"όμορφων λέξεων" απο την Νεοελληνική στην αρχαία Ελληνική ειναι μία εναλλαχτική λύση και μια εξάσκηση για τους νέους μας εδώ μεσα στα αρχαία. Gringa συμφωνείς; Υ.Γ. Clopy paste είναι σιγά μην έκατσα να τα κάνω μόνος μου.Αφόδευε εντός = Χέσε μέσα Λάβε κίναιδε = Πάρ' τα π..... Ύπαγε γαμηθείναι = Άντε γ...... Όδευε εις συνουσίαν = Άντε γ...... Λάβε τους όρχεις ημών = Πάρ' τα α...... μας Εσύ εστί για τον πέο = Είσαι για τον π..... Λάβε έναν αυνανιστήν = Πάρε ένα μ.....! Κάμνω σε τι, μήτηρ; = Τι σου κάνω μάνα μου; Άλφα τράπεζα πίστεως = Πρώτο τραπέζι πίστα Αφόδευε υψηλά και ηγνάντει = Χέσε ψηλά κι αγνάντευε Ίνα πέρδεις επί τοις όρχεσίν μου = Θα μου κλάσεις τα α......! Είχον τε κνησμόν οι όρχεις μου = Και με τρώγαν τα α...... μου! Άντε κάνε έρωτα παθητικά σερβιέτα = Άντε γ...... μ........! Ποιώ έρωτα δια το αιδοίο της μητρός σου = Γ... το μ.... της μάνας σου Σου συνουσιάζεται ο οίκος που διαμένεις ομοφυλόφιλε = Σου γ....... το σπίτι π..... Ευμεγέθους σωματικής διάπλασης ατομικός εραστής = Χοντρομ...... Θα σου συνουσιάσω τον οίκο όπου διαμένεις παλιό ομοφυλόφιλε = Θα σου γ..... το σπίτι παλιόπ.....!!! Της επιχρήμασις εκδηλωμένης γυναικός το σίδερον κιγκλίγωμα = Της π....... το κάγκελο!!! Τα εκ μεταξίου γενόμενα εσωενδύματα εκ μεταξίου γενόμενα οπίσθια απαιτούσι = Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και μεταξωτούς κώλους Λάβε πέντε, ω αυνανιστά (συνοδευόμενον από έκτασιν των δακτύλων της μίας χειρός) = Πάρε πέντε, ρε μ.....! (μαζί με φάσκελο) Συγγνώμη εύειδες κοράσιον, ο σος πατήρ σακχαροπλάστης ετύγχανε ών; = Συγγνώμη κοπελιά, ζαχαροπλάστης ήταν ο πατέρας σου; Η παλινδρομική κίνηση ισχύως επί καθέτου αξόνως, βαίνουσα συνεχώς αυξανόμενης εντάσεως και εκπέμπουσα υδάτινα βλήματα επί φανταστικού στόχου = μ...... Λαβέ ταύτα Ελισσάβετ και ποίησέ τα επί πλαισίου = Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα! Εκοπρίσθη η φοράς παρά τοις αλωνίοις = Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι Μη μου τους όρχεις τάρατε = Μη μου πρήζετε τα α..... Χαίρε ημάς το πλατύφυλλο = Χαιρέτα μας τον πλάτανο Έξω κύον εκ τας οικίας = Έξω π..... απ'την μπαράκα (πρόχειρη κατοικία) Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα = Πάρ' τα μωρή άρρωστη |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Σαβ 13 Νοε 2010, 9:59 pm | |
| Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Πανιώνιο. Μετά την ήττα από τον Ατρόμητο όλο το Δ.Σ. παραιτήθηκε! Ο λόγος; Η φερόμενη συμφωνία Τσακίρη-Ψωμιάδη για την αγοραπωλησία της ΠΑΕ! soccerplus.gr |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| |
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 14 Νοε 2010, 2:15 pm | |
| καλά είχε εκλογές σήμερα ? .... τι εκλέγουμε το αναγκαίο κακό ή το μη χείρον βέλτιστο ??
ΟΥΣΤ .... ΟΞΩ... που έλεγε κι ο Παπαγιαννόπουλος
ΥΓ ... κρίμα γιατί πολλές υποψηφιότητες συμβούλων ήταν πιο δυνατές από αυτές των υποψηφίων δημάρχων - περιφερειαρχών .... έτσι τους έφαγε κι αυτούς η ΜΑΥΡΗ μαρμάγκα μαζί με τις κεφαλές τους ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Κυρ 14 Νοε 2010, 4:27 pm, 1 φορά |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 14 Νοε 2010, 3:28 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- καλά είχε εκλογές σήμερα ? .... τι εκλέγουμε το αναγκαίο κακό ή το μη χείρον βέλτιστο ??
ΟΥΣΤ ... που έλεγε κι ο Παπαγιαννόπουλος
ΥΓ ... κρίμα γιατί πολλές υποψηφιότητες συμβούλων ήταν πιο δυνατές από αυτές των υποψηφίων δημάρχων - περιφερειαρχών .... έτσι τους έφαγε κι αυτούς η ΜΑΥΡΗ μαρμάγκα μαζί με τις κεφαλές τους ....
Μπα δεν το νομίζω ότι οι υποψήφιοι σύμβουλοι είναι πιο δυνατοί και καθαροί άραγε αυτοί σαν σύμβουλοι τι να θέλουν; Κοινωνική δικτύωση Και εξέλιξη;(Δημ. Υπάληλοι και λειτουργοί). Εξασφάλιση και επέκταση των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων μέσω των δήμων και της τοπικής τους αγοράς;(Ελ. επαγγελματίες).Α! και το ψηφοδέλτιο που κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει στα εκλογικά τμήματα χωρίς την επικάλυψη.. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Κυρ 14 Νοε 2010, 6:50 pm | |
| ειτε το θέλουμε είτε όχι , όλοι αυτοί οι παρατρεχάμενοι, σύμβουλοι - δήμαρχοι -περιφερειάρχες, είναι ένα κομμάτι από μας. Αντικατοπτρίζουν την δική μας υποτέλεια. Εμείς τους φηφίζουμε, εμείς τους τα ...χώνουμε, εμείς τους μάθαμε να λειτουργούν έτσι. Ποιός δε λάδωσε, ποιός δεν πλήρωσε να διορίσει το γιό του, ποιός δεν έκανε λαμογιές; Το ΟΥΣΤ ανήκει σε όλους , και πιο πολύ σε μας. Καλά αποτελέσματα σε όλους σας. Να είστε γεροί να μας και να σας ..δουλευουμε-ετε. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 15 Νοε 2010, 5:40 pm | |
| SPQR αύριο τα μεσάνυχτα ακριβώς έχει σούπερ ντερμπι στο νότιο ημισφαίριο ΡΙΒΕΡ - ΜΠΟΚΑ
ΥΓ ... ντερμπι σχεδόν ουραγών όμως .... θα το δείξει και το νοβα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Δευ 15 Νοε 2010, 8:10 pm, 1 φορά |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2 Δευ 15 Νοε 2010, 5:56 pm | |
| που είναι ο Ιασωνίδης ΟΕΟ ???? που έιναι ο Μπουντούρης ΟΕΟ ???
ούτε στην αποστολή δεν ήταν και οι δύο με τον Βούλη |
|
| |
|