Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

GRUPPO PANTHRAKISTAS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΔευ 26 Ιουλ 2010, 3:06 pm

Λοιπόν το γοργόν και χάριν έχει.
Τι λέτε για σήμερα μετά τις 9 με 10; όσοι μπορούν φυσικά στα πεύκα, χαλαρά και ότι πιούμε και πούμε ...
Γιάννη σε βλέπω μέσα τι λες; να μας πεις αν προχωράει το σχέδιο σου.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.panthraxclub.com
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΔευ 26 Ιουλ 2010, 3:22 pm

Εγώ είμαι μέσα. Ακούω συμμετοχές. Άντε να σας δω....
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΔευ 26 Ιουλ 2010, 5:20 pm

...μου θυμιζεις σε παρακαλω,τινος επιθυμια ηταν το... meeting ?... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Alien .....

...σου τα ελεγα και μαλιστα φωναχτα...... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Affraid ........................ GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Sleep
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΔευ 26 Ιουλ 2010, 5:34 pm

Ρε αφήστε τι γκρίνιες και τα υπονοούμενα στο παρασύνθημα ναι ή ου.
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΔευ 26 Ιουλ 2010, 7:15 pm

sorry αλλά ου

Υπάρχουν κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες που καθιστούν ορισμένες μέρες τις εβδομάδας απαγορευτικές για οποιονδήποτε προγραμματισμό, τουλάχιστον σε μερικούς από εμάς.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό. Είναι ότι δεν υπάρχει ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.

Σίγουρα δεν θέλω κανείς να χαλάσει το πρόγραμμά του, αλλά προς θεού , βάλτε κάποιες προτεραιότητες.

Προσπαθούμε να συνυπάρξουμε άτομα ηλικίας από 15 έως 55 χρονών.
Δεν είναι όλα όμως παιδική χαρά. Ας πάρουμε κάποια πράγματα στα σοβαρά.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΔευ 26 Ιουλ 2010, 9:37 pm

...εχει δικαιο ο Χρηστος...και θα πω και κατι ακομη...το "παιζουμε" εκτος των αλλων και οπαδοι ποδοσφαιρικης ομαδας... ε λοιπον...πεστε μου...ποσες
φορες μιλαμε εδω μεσα ποδοσφαιρικα...ελαχιστες και το γνωριζετε ολοι......
...διαπιστωνω πως θελει πολυ ταισμα το πραγμα ακομη...μπορει καποιοι να με κραξουν και παλι,για την γκρινια...πολυ καλα θα κανουν,αν αυτο αντιλαμβανονται...δηλαδη,γκρινια για την γκρινια...............

...ομως καποια στιγμη θα περιμενα να δω κι εγω καποιες πρωτοβουλιες απο αλλους,για να ακολουθησω κι εγω με την σειρα μου......μεχρι να τις δω λοιπον...καλο καλοκαιρι(οσο εμεινε βεβαια...)...να τα βλεπετε Πανθρακικα και να τα γραφετε Πανθρακικα....................................... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Alien
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΔευ 26 Ιουλ 2010, 10:47 pm

cappo έγραψε:
...εχει δικαιο ο Χρηστος...και θα πω και κατι ακομη...το "παιζουμε" εκτος των αλλων και οπαδοι ποδοσφαιρικης ομαδας... ε λοιπον...πεστε μου...ποσες
φορες μιλαμε εδω μεσα ποδοσφαιρικα...ελαχιστες και το γνωριζετε ολοι......
...διαπιστωνω πως θελει πολυ ταισμα το πραγμα ακομη...μπορει καποιοι να με κραξουν και παλι,για την γκρινια...πολυ καλα θα κανουν,αν αυτο αντιλαμβανονται...δηλαδη,γκρινια για την γκρινια...............

...ομως καποια στιγμη θα περιμενα να δω κι εγω καποιες πρωτοβουλιες απο αλλους,για να ακολουθησω κι εγω με την σειρα μου......μεχρι να τις δω λοιπον...καλο καλοκαιρι(οσο εμεινε βεβαια...)...να τα βλεπετε Πανθρακικα και να τα γραφετε Πανθρακικα....................................... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Alien

Ανέμενε την απάντηση μου κατ΄ιδίαν όταν θα βρεθούμε απο κοντά και όχι απο εδώ, απέδειξες αυτό που σου είχα γράψει πριν απο τρείς μήνες περίπου.
Και αν θυμάμαι καλά την γκρίνια την ξεκίνησα μάλλον πρώτος εγώ πριν κανα μήνα για την απραξία.
Πήγαινε και σε άλλα topic εδώ μέσα και θα δείς κατά πόσο μιλάμε ποδοσφαιρικά εδώ και τι πρωτοβουλίες παίρνουμε.
Καλό σου καλοκαίρι και καλή ξεκούραση.
Panthrakikosfan
Panthrakikosfan

Αριθμός μηνυμάτων : 306
Τόπος : Κομοτηνή

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 12:21 pm

Μεταφέρω την συζήτηση από τα εξεδρικά εδώ. Την Τετάρτη επιστρέφουν όσοι λείπουν και πλην του Kabano θα έχουμε ολομέλεια. Τι λέτε για εκείνη την ημέρα.
http://www.panthrakikosfans.blogspot.com/
Celt_2_
Celt_2_

Αριθμός μηνυμάτων : 322

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 12:35 pm

Εγώ είμαι μέσα.Αν συδνιαστεί και με κανά ch l του ΠΑΟΚ έτσι για να δούμε και λίγο μπαλίτσα ακόμη καλύτερα.
panthkom
panthkom

Αριθμός μηνυμάτων : 670

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΔευ 02 Αυγ 2010, 1:58 pm

Αν είναι για Τεταρτή και γω μέσα..
Panthrakikosfan
Panthrakikosfan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΤρι 03 Αυγ 2010, 12:05 pm

Αυτή την σιγή να την εκλάβω ως όχι; Question

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΤετ 04 Αυγ 2010, 6:57 am

kabano έγραψε:
Είσαι εδώ μόνο για ένα λόγο.

Για να βοηθήσεις ΜΟΝΟ τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.

μπορεί να έφυγε διακοπές ο kabano
αλλά έτσι ξεκίνησαν οι panthrakistas ... τουλάχιστον ηλεκτρονικά στις 1/3/2010

καλό είναι να τα θυμόμαστε
Panthrakikosfan
Panthrakikosfan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΤετ 04 Αυγ 2010, 2:29 pm

Είχαν προηγηθεί κάποια άλλα ποσταρίσματα τα οποία έχω συγκεντρώσει παρακάτω.

28/02/2010 Ήτα από την Καβάλα στο ΔΑΚ με σκορ 1-3. Οι 100 καβαλιώτες που έκαναν έδρα τους το ΔΑΚ έφερε απορίες για πιο λόγο συνέβη αυτό.

20:46 Ο star κάνει λόγο για χρυσά βατόμουρα.

Starsailor έγραψε:

Το κοντα στην ομαδα,για οσους εχουν αντερα,να σηκωνουν και τις χαρες και τις πικρες ειναι περιττο...η πραγματικη συμπαρασταση και η βοηθεια απο τον κοσμο της ομαδας μας,πρεπει να ειναι εμφατικη και στις στραβες...στα πανηγυρια πολλοι παιρνουν οσκαρ...σημερα ομως, ολοι μας πηραμε χρυσα βατομουρα.......................

21:12 Starsailor έγραψε:

Εχει απολυτα δικαιο, ο φιλος απο την Καβαλα,που μας την "λεει"... ναι,φιλε Καβαλιωτη...στο ΔΑΚ ειμασταν...με την μονη διαφορα,πως στο γηπεδο βρισκοταν τα σωματα μας...
οι ψυχες μας,ηταν αλλου...που ? τις ψαχνουμε κι εμεις οι ιδιοι.............

21:25 Bailos έγραψε:

Και για να συμπληρωσω μια δικη σου εκφραση Μακη μου...
...ισως χρειαστει να παρουμε πολλα ακομα ΧΡΥΣΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ,μεχρι να αγγιξουμε το πολυποθητο ΟΣΚΑΡ.
Η νεα γενια Πανθρακικων,ειναι η εγγυηση γι' αυτο.
Μια νεα γενια που εχει ηδη δημιουργηθει και ειναι στο χερι τοσο των ανθρωπων της ομαδας,οσο και της παλιας γενιας,να την κρατησουν ζεστη.
Θα ειναι το μεγαλυτερο κερδος,απ' αυτην την διετη περιπλανηση μας στην κοπρολιγκα...

01/03/2010 Ο Star εκφράζει την δυσαρέστηση του για την άνοδο στις πωλήσεις ξηρών καρπών στο γήπεδο.

11:43 starsailor wrote:
eurostratos wrote:
Καλημέρα σας, συγχαρητήρια για την εμφάνιση σας, και για την νίκη μας
Απ' 'οτι μαθαίνω, πέρα από κάτι ψιλοαψημαχίες στο πρώτο γκολ, ρουθούνι δεν άνοιξε, δεν ακούστηκε το παραμικρό υβριστικό ένθεν και ένθεν. Σας ευχαριστούμε λοιπόν για τη φιλοξενεία και επιφυλασόμαστε (αυτή η ομάδα σας δεν είναι για την Β, αν δεν αλλάξει κάτι προς το χειρότερο, θα ανεβείτε τραίνο...)

starsailor wrote:
γραφει ο τυπος απο την Καβαλα,για 40αρηδες που το ξεκινησανε αλλα και για 350 ατομα που το στελεχωσανε...αριθμος,που αν ειναι πραγματικος λεει πολλα...λυσε μου την απορια ομως ρε Λεσχη Φιλων Καβαλας...στο Ανθη Καραγιαννη σαν Λεσχη,ειστε
ολοι μαζι καπου στις εξεδρες η ο καθενας απο σας καθεται οπου γουσταρει ? γιατι αν συμβαινει το δευτερο,σου υπογράφω απο τώρα το μελλον της Λεσχης σας, παρ ολες τις προθεσεις σας...

eurostratos wrote:
Φίλε starsailor (αν και καταλαβαίνω πως κάτι δικό σας υποννοείς) η Λέσχη δημιουργήθηκε για να μπορέσει να συμπεριλάβει, οργανώσει, ζεστάνει κλπ τον κόσμο σε όλες τις υπόλοιπες θύρες εκτός του πέταλου που δραστηριοποιούνται έτσι κι αλλιώς οι δύο άλλοι σύνδεσμοι (ΣΦΑΟΚ και ΚΑΒΑΛΑ CLUB ). Δεν ξέρω τι μέλλον θα έχουμε, ωστόσο το παρόν δείχνει λαμπρά δείγματα. Βοηθάει κι η ομάδα ... Αν στο μέλλον ... τιποτε δεν κρατάει αιώνια... θα βρεθούν άλλοι να κάνουν κάτι άλλο..................

Starsailor έγραψε:
Φιλε Καβαλιωτη...σαφεστατα και υποννοω και εννοω τα δικα μας...πιο λιανα για το στορυ του θεματος...οταν ο δικος μας ενθουσιασμος,απο την ανοδο του Πανθρακικου στην σουπερλιγκα
δεν μπορεσε να κρατησει πανω απο ενα καλοκαιρι,αισθανθηκα την αναγκη να σου απαντησω...η οποια ανοδος για μας,ηταν σαν τζακποτ σε σχεση με την ανοδο της Καβαλας,η οποια ειναι παλιο κασερι στην κατηγορια...ξαφνικα ο... Πανθρακικουλης εγινε μεγαλος,τυμπανα,καπνογονα,βαρελοτα
χαμογελα,υποσχεσεις,θα,θα,θα και στα μισα της περσινης χρονιας,κατακορυφη ανοδος στις πωλησεις των ξηρων καρπων καθε Κυριακη που παιζαμε.................

Μετα απο καιρο,το δικο μου ασφαλες συμπαρεσμα,καταληγει ως εξης...δυστυχως και μιλαω μονον για την ομαδα μου τον Πανθρακικο,χωρις να ψεγομαι κανεναν και τιποτε,ειναι ποτισμενες στις πετσες μας,οι αλλες "καψουρες"...οι "καψουρες" που εχουν να κανουν με τις οπαδικες μας τοποθετησεις...κατι το οποιο αποτελει τροχοπεδη,πιστευω για καθε επαρχιακη ομαδα,σαν τον Πανθρακικο,να την υπηρετησουν και να την ψηλωσουν παραπανω οι φιλαθλοι της...και στην Κομοτηνη λοιπον,υπαρχει Λεσχη φιλων,η οποια προσπαθησε να κανει κατι αναλογο με την δικη σας περιπτωση...θα πω οτι δεν το καταφερε γιατι δεν θελω να γραψω οτι απετυχε...προσωπικα
πιστευω πως δεν ειναι ακατορθωτο...κυριως θελει πιστη,αγωνιστικοτητα και θεληση...γιατι υπαρχουν πολλοι,οι οποιοι θελουν να εκφραστουν,καταθετοντας καθε Κυριακη,την αγαπη για την ομαδα της πολης τους...εκει ερχονται τα κλαμπ και οι Λεσχες,να παιξουν αυτον τον ρολο...και πρεπει να τον παιξουν σωστα,με αποφασιστικοτητα και με συνεχεις δρασεις...εαν συμβαινουν αυτα στην περιπτωση σας,τοτε η προσπαθεια σας θα εχει αποτελεσμα...γιατι στην δικη μας περιπτωση,τουλαχιστον εκ του αποτελεσματος,δεν συνεβησαν...το γιατι,το αναζητουμε.....

Υ.Γ. Να γουσταρετε την ομαδας σας,εχοντας παντα στο μυαλο σας,πως το ποδοσφαιρο,ειναι
το δευτερο,πιο σημαντικο πραγμα στον κοσμο.

12:29 Celt_2_ έγραψε:

Καλημέρα και από μένα.
Κατ΄αρχήν θα πιαστώ από τα τελευταία λεγόμενα του starsailor με τον οποίο θα συμφωνήσω απόλυτα.Απλά για μένα ισχύει το"όσο ζω ελπίζω"και ευελπιστώ κάποια στιγμή να πάρουν όλα το δρόμο τους και η καψούρα μας να μετουσιωθεί δυναμικότερα-εντονότερα με πράξεις εντός και εκτός γηπέδου.

12:59 ckara έγραψε:

Φίλε Starsailor,
άκουσες το παλληκάρι από την Καβάλα. Έχουν 2 συνδέσμους για το πέταλο και η Λέσχη Φίλων τους έγινε για να συνενώσει όλους τους υπολοίπους φιλάθλους.
Και έρχομαι στα δικά μας: 1000 μαθητικά εισιτήρια δόθηκαν. Οι γονείς επέτρεψαν σε 30-40 παιδάκια να πάνε στο παιχνίδι. Ή μπορεί μόνο 30-40 παιδάκια να ήθελαν να πάνε μετά από 2 επισκέψεις σε δημοτικά σχολεία μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.
Το δικό μας πέταλο, οι φανατικοί μας οπαδοί, τελικά, πόσοι είναι; Ποια είναι η οργάνωση τους; Που βρίσκονται; Δίνουν ραντεβού πουθενά ή όπου και όπως πάνε; Θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με την ονοματολογία ή θα προσπαθήσουμε να οργανωθούμε, αν όχι φέτος τουλάχιστον για του χρόνου;
Προτείνω ένα πράγμα: όποιος θέλει να ασχοληθεί με τον Πανθρακικό, να το δηλώσει αλλά έχοντας κάτι στο μυαλό του: ότι το κάνει για την ομάδα και όχι για προσωπικό όφελος. Δε με νοιάζει αν ακουστεί ο Τάκης, ο Γιώργος, Μάκης, Κώστας, Χρήστος ή οποιδήποτε άλλο όνομα. Πραγματικά, σε ΚΑΜΜΙΑ ομάδα του κόσμου δεν ακούγονται τα ονόματα των φιλάθλων, μόνο της ομάδας, του προπονητή καμμιά φορά και των παικτών της. Οι φίλαθλοι είναι για να υποστηρίζουν και όχι για να είναι τα κύρια μέλη. Δεν τρέχουν οι φίλαθλοι αλλά οι παίχτες. Μην προσπαθήσουμε να γίνουμε όλοι Τσουκαλάδες, μισθοφόροι του Πανθρακικού. Όσοι αγαπάνε την ομάδα, ελάτε να την υποστηρίξουμε και φωνάξτε κιάλλους μαζί. Μάλλον ήδη θα αγαπάνε μια άλλη ομάδα, δεν είναι κακό. Στόχος μας όμως είναι να γίνει η ομάδα τόσο σεβαστή που ο κάθε Κομοτηναίος να είναι περήφανος που την υποστηρίζει. Μπορεί να μη γίνουμε Βάζελοι, γαύροι, χανούμια, μπαόκια ή σκουλήκια, μπορεί να είμαστε μια ζωή οι μικροί κροκόδειλοι, κύκλωπες ή ultras, όποιο όνομα κιαν επιλέξουμε. Το θέμα είναι να αγαπάμε αυτή την ομάδα, για να μη βρεθεί κάποτε κάποιος που να θέλει να τη μετακομίσει στη Νέα Βύσσα, στα Δίκαια ή οπουδήποτε αλλού. Για να ξανανεβεί η ομάδα στη superleague και να καθιερωθεί εκεί, με το πέρασμα των χρόνων φυσικά και σιγά σιγά. Για να μπορέσουμε κάποτε να δούμε τα παιδιά μας ή τα εγγόνια μας να παίζουν με τη φανέλα του Πανθρακικού και να ακούγεται το όνομα ΤΟΥΣ σε όλη την Ελλάδα, ή και πιο έξω.

13:40 Starsailor έγραψε:

Δηλαδη Χρηστο ? τι πρεπει να κανουμε ? λιανα και επεξηγηματικα...δυο συνδεσμους για να μπορει να εχει λογο υπαρξης μια λεσχη ? εγω στην απαντηση σου αυτο καταλαβαινω.......εσυ χθες,
με 3000 Κομοτηναιους στο γηπεδο,δεν ενοιωσες το λιγοτερο αβολα,οταν 50 Καβαλιωτες σε καθε θυρα
κανανε φασαρια για χιλιους ? σε αυτα να εστιαζομαστε,οσοι κοπτομαστε για την κερκιδα και οχι
σε λεσχες με.... λαθος δρομο πηραμε καρδια(κατ εμε) !!!...εγω χθες πραγματικα ντραπηκα.....

Εχει ομως ζουμι ακομη αυτη η ιστορια,της κερκιδας στο ΔΑΚ...προσωπικα δεν τα παραταω και παντα θα πιστευω πως μπορουμε να δηλωνουμε την παρουσια μας,στους αγωνες του Πανθρακικου...μενει να βρουμε τον τροπο...θα τον βρουμε...να εισαι σιγουρος........

13:50 Asterix έγραψε:
τελος πιστεω οτι αν δεν τα κατσουν οι τοπικοι συνδεσμοι των μεγαλων ομαδων να πουν οτι στηριζουμε ΚΑΙ πανθραξ...οργανωμενους δε θα χουμε ποτε των ποτων...

13:59 Starsailor έγραψε:

Και οταν παιζει ο Πανθρακικος στην Κομοτηνη και τα γαυροβαζελοχανουμοπαοκια σε αλλα γηπεδα,μου λες σε παρακαλω που θα βρισκονται ολοι αυτοι ? ναι φιλε Αστεριξ,δεν ειμαστε ουτε ΠΑΣ ουτε ΑΕΛ...μπορουμε ομως να γινουμε Πανθρακικος...πως ? μην μου πεις οτι 100 ανθρωποι στις κερκιδες δεν μπορουμε να φωναξουμε καμμια 10αρια φορες συνθηματα για τον Πανθρακικο...
δεν χρειαζονται περισσοτεροι...100 φθανουν και περισσευουν...αρκει να το λενε οι κοχονες τους...το θεμα λοιπον ειναι οι κοχονες..............

14:16 Asterix έγραψε:

ΦΙΛΕ αστροναυτη...χωρις καμια δοση ειρωνιας ....
οταν βρεις τους αλλους 98 (μαζι με σενα 99) , πατα ενα μηνυμα να κλεισω την κατοσταρα...(και να ξερεις οτι προσωπικα βγαζω αρκετη φωνη οταν ερχομαι στο γηπεδο, ρωτα τον celt)
αντε επειδη εχω και τον κελτη το φιλαρακι μου σιγουρο ...μας μενουν αλλοι 97....

14:35 Starsailor έγραψε:

Φιλε Αστεριξ...χωρις καμμια δοση πλακας,εγω εχω καμμια δεκαρια ακομη που ψαχνονται...εχουμε πει στους εαυτους μας,δειλα δειλα να το ξεκινησουμε το πραγμα απο του χρονου...αλλα ,αφου το τοποθετεις ετσι, λιγο απο τα τηλεφωνα,λιγο απο το φορουμ,μια αρχη με 15-20 ατομα,μπορει να γινει στον αγωνα με τον Πανιωνιο...μπορουμε να το δοκιμασουμε...και εμεις θα γουσταρουμε και πολλοι διπλανοι θα μας ακολουθησουν...αρκει βεβαια,να μπορουμε να ειμαστε ολοι
στην ιδια κερκιδα...αυτο στην παρουσα στιγμη,ειναι ενα θεμα...που μπορουμε ομως ,να βρουμε λυση.....ειπαμε...οι κοχονες.....................

Υ.Γ. Chkara και Νικο...εδω ειμαστε...θα ξεσκονισετε,τους γερικους κωλους σας ?
αντε ρε...ποσο θελει το gruppo Panthrakistas,να αρχισει να ζωντανευει ?

16:10 panthkom έγραψε:

για πιο μαζικη δεν αρκει μια συζητηση στο φορουμ ενα ποσταρισμα...απαιτηται αγωνας, να φτυσεις αιμα..να ξυπνησεις ολους αυτους που ''κοιμουνται'' στο γηπεδο..γιατι καλα τα λεμε απο εδω αλλα παλι τα ιδια βλεπω στο γηπεδο..αν ηταν καθε μερα ενα μελος απο εδω να λεει πως θα φωναξω και εγω την κυριακη τοτε θα γινοταν χαμος τις Κυριακες..Τελος κατι ειπε ο Τολης που δεν το επιασα και πολυ καλα και αν μπορει ας δωσει μια επιπλεον εξηγηση για να το διευκρινησω και να του απαντησω...ας ξεκινησουμε λοιπον απο τωρα να πει ο καθενας μας ποιος θα φωναξει την αλλη Κυριακη με τον Πανιωνιο..ΕΓΩ ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ..(για αλλη μια φορα)

16:20 Asterix έγραψε:

εγω θα φωναζω την μεθεπομενη με τον πανθηρα.... (και θα ειμαι στην 2...εκει εχω διαρκειας...)

16:53 John έγραψε:

βάλε και μένα με δυό πιτσιρίκια(γνωστά για τα πανθρακικά τους αισθήματα από το youtube)
αν και έχω διαρκείας στην 1 κανονίστε που και πως να οργανωθούμε

17:39 Starsailor έγραψε:

Λοιπον,λοιπον...για να κανουμε μια σουμα...Αστεριξ,Κελτης,Iohn και η παρεα του,εγω και οι λοιποι απο την θυρα5,Χρηστος και Νικος απο την θυρα1 στανταρακια,μανι μανι η εικοσαρα που μπορει να κανει σαματα, μαζευτηκε...παρατηρησα κατι χθες...στην γωνια της θυρα1,εκει που ηταν
τα Καβαλιωτακια,λογω σκεπαστρου,οι 25 που φωναζαν,εμοιαζαν δεκαπλασιοι...τι λετε ρε Panthrakistas,πιεζουμε τον Σαββακη,να μας δωσουν το ο.κ. ωστε να μαζευομαστε εκει στην γωνια?
θεωρω πως ειναι μια καλη αφορμη να το δοκιμασουμε επιτελους...θα γουσταρουν πολυ περισσοτεροι
να ειστε σιγουροι..............................

Υ.Γ.1) Χρηστο,για να φωναξεις στην Τουμπα για την ομαδα σου,θες 24 ωρες προπονησηχ20χρονια
οπαδιλικι στην κατηγορια...τοχεις ? ας αρχισουμε να βγαζουμε δοντια απο το ΔΑΚ και
βλεπουμε...............
2)Ζητουνται και αλλοι εθελοντες για το gruppo Panthrakistas............

17:57 Kabano έγραψε:

+ 1,5 panthrakistas από μένα ( λόγω μεγέθους βεβαίως βεβαίως) .

Φωνάζω από Μπάσος μέχρι mezzo τενόρο.

17:58 Starsailor έγραψε:

Με αυτα που διαβαζω,πιστευω πως μπορουμε να το κανουμε...και μαλιστα πιστευω πως θα γινει και καλο...εγω ηδη αρχισα να τσεκαρω συμμετοχες...θα το δουλεψουμε συνεχως μεχρι τον αγωνα με τον Ριερα και απο κει και περα μπορουμε να πατενταρουμε,αν ολα πανε καλα, το gruppo Panthrakistas..........................

Θελετε να βαλουμε σαν στοχο την επομενη Τεταρτη,ωστε τις υπολοιπες μερες μεχρι τον αγωνα, να το διαχειριστουμε αναλογα και με συναντηση ?

ΟΛΙ ΡΕΝ ? ΟΧΙ ΡΕ......ΟΛΟΙ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑΡΑ.............

18:06 Kabano έγραψε:

Ανοίξτε topic gruppo panthrakistas νατα πούμε εκεί

18:08 Starsailor έγραψε:

Μπορεις να εχεις την τιμη να το κανεις...ανοιξε το, kabano.............

18:24 Kabano έγραψε:

Είσαι εδώ μόνο για ένα λόγο.

Για να βοηθήσεις ΜΟΝΟ τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.

Η συνέχεια είναι πάνω κάτω γνωστή.
Very Happy

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΠαρ 06 Αυγ 2010, 9:05 pm

ανακοίνωση της Παναχαϊκής αναφέρει « Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι κατά την νέα σεζόν, αρχής γενομένης από τα φιλικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν στην Πάτρα, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. τα μέλη των οργανωμένων συνδέσμων (αναγνωρισμένων και μη αναγνωρισμένων) Axaioi3, Red-Black, Navajo αλλά και οποιονδήποτε νέο σύνδεσμο θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν. Προς τον σκοπό αυτό θα δημιουργηθούν ειδικές θέσεις στο πέταλο όπου παραδοσιακά ήταν οι θέσεις των οργανωμένων οπαδών. Για το λόγο αυτό θα εκδοθούν με δαπάνες της Π.Α.Ε. ειδικές κάρτες με τσιπ, όμοιες με τις κάρτες διαρκείας με το ονοματεπώνυμο των μελών των συνδέσμων.
Εφόσον οι διοικήσεις των συνδέσμων το ζητήσουν υπάρχει δυνατότητα να εκδοθούν διαφορετικές κάρτες για κάθε σύνδεσμο και με την ονομασία των συνδέσμων. Το Δ.Σ. της Παναχαϊκή ελπίζει και εύχεται ότι τα μέλη των συνδέσμων θα σεβαστούν το γεγονός ότι η μεγάλη μάζα των οπαδών της Παναχαϊκή είναι οικογένειες με μικρά παιδιά και θα σεβαστούν τόσο τις εγκαταστάσεις του γηπέδου αλλά και όσα προβλέπει ο αθλητικός νόμος (χρηματικές ποινές - αποκλεισμός γηπέδου) για την συμπεριφορά των οπαδών.Το Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν επιθυμεί καμία αντιπαλότητα με κανέναν σύνδεσμο και εύχεται την ίδια αντίληψη να έχουν και οι σύνδεσμοι ώστε όλοι ενωμένοι να βοηθήσουμε την νεανική ποδοσφαιρική μας ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

είδατε ο Κούγιας ...όποιος φωνάζει στο γήπεδο μπαίνει τζάμπα
kabano
kabano
Moderator
Moderator

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΚυρ 08 Αυγ 2010, 4:20 pm

Panthrakistas χαιρετώ σας.

Ήλθον, είδον …….. φορτώνω την οικογένεια και την ξανακάνω.

Έμαθα είχατε μια συνάντηση και ελπίζω να τα είπατε και να περάσατε καλά.

Μετά τον Δεκαπενταύγουστο τα λέμε και από κοντά .

Εννοείτε ότι αν προηγηθεί φιλικός αγώνας είμαστε εκεί. Κάτι πήρε το αυτί μου για Καβάλα εντός και Ξάνθη εκτός.

Για όσους μένουν …..λίγο ρέγουλα με τα topic τα prive και τα reserve. Μη χρειαζόμαστε και GPS για να βρεθούμε στο forum.

Καλώς ορίζω και τα νέα μέλη στο forum.

Stelio περαστικά για τον ΠΑΟΚ και του χρόνου με υγεία.

Παρεμπιπτόντως το άκουσα σήμερα και το μεταφέρω

Ο Ολυμπιακός έχει για φέτος Μέγα Χορηγό το Υπουργείο Πολιτισμού.

Λέγετε μάλιστα ότι στην φανέλα θα φοράει και την διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ με το σύνθημα ...........ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ
panthkom
panthkom

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΔευ 09 Αυγ 2010, 8:09 pm

Επειδή είδα πως υπάρχουν διαφωνίες για το Panthrakistas prive θέτω εδώ το ερώτημα...Πότε θα βρεθούμε?
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΔευ 09 Αυγ 2010, 9:33 pm

panthkom έγραψε:
Επειδή είδα πως υπάρχουν διαφωνίες για το Panthrakistas prive θέτω εδώ το ερώτημα...Πότε θα βρεθούμε?

Κανένα πρόβλημα απο εμένα όποτε θέλετε πείτε μου να το κανονίσουμε.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΔευ 09 Αυγ 2010, 9:51 pm

...κοψτε ρε αυτα με τις συναντησεις σαν Φιλικη Εταιρια και κοιταξτε για μια
γερη και μαζικη παρουσια στο φιλικο με την Καβαλα...και τι θα γινει ρε Ηλια και Ανδρεα,αν ξαναμαζευτειτε για 1759 φορα ?...τι στο διαολο ρε γινεται ρε
καθε φορα στις συναντησεις και δεν ξεκολατε απ αυτη την ανοησια ?...στο γηπεδο ρε Πανθρακια κανουν οι οπαδοι τις συναντησεις...αν αισθανονται ετσι βεβαια...που πολυ φοβαμαι,πως ελαχιστοι εχουν στο πετσι τους αυτην την αρρωστεια........Νικο Χηνελη αρρωστακι, μ ακους ?.....βγες μπροστα...τωρα
ειναι η ωρα.............................
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΔευ 09 Αυγ 2010, 10:12 pm

...Πανθραξ ολε...Πανθρακικαρα ολε...
παντα θα μαι εδω... να σου τραγουδω...ποσο σ αγαπω...

...μονος ποτε...παντα στα καγκελα...
παρτους τα μυαλα...να σου τραγουδω...Πανθραξ σ αγαπω....

...αντε να κανετε σεφτε το Σαββατο...στην εξεδρα,με συνθηματακι ευκολο
πιασαρικο και υποσχομενο...τετοια πρεπει να σκεφτεται η κουτρα σας,αν
τσουλαει η Πανθρακικαρα μεσα σας... αν...................... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Alien ......
kabano
kabano
Moderator
Moderator

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΠαρ 13 Αυγ 2010, 1:14 pm

Εχει αγώνα σήμερα GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_cheers
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΠαρ 13 Αυγ 2010, 1:51 pm

kabano έγραψε:
Εχει αγώνα σήμερα GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_cheers
Αντε να αρχίζουμε να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά.
Και μετά τον αγώνα τι έχει; μπύρα ή ούζο?
GTP
GTP

Αριθμός μηνυμάτων : 182
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΠαρ 13 Αυγ 2010, 2:14 pm

ΑΦΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΙΟ ΣΤΟ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ) ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 18.20 ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΦΙΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
panthkom
panthkom

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΠαρ 13 Αυγ 2010, 4:32 pm

Στα αρχίδια μας τα δυο,
Στα αρχίδια μας τα δυο
Με κρύο και με ζέστη στον Πανθρακικό

Και σε φιλικό και στο Κοπτερό
Θα έρθω να φωνάξω
για τον Πανθρακικό!
GTP
GTP

Αριθμός μηνυμάτων : 182
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΠαρ 13 Αυγ 2010, 4:34 pm

PANTHKOM ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΟΥ ΘΥΜΗΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΣΥΝΘΗΜΤΑ(ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ)
kabano
kabano
Moderator
Moderator

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_minitimeΠαρ 13 Αυγ 2010, 4:42 pm

βάλε και αντιηλιακό

κάνει ομοιοκαταληξία GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 31 Icon_razz

Έχει επεξεργασθεί από τον/την kabano στις Παρ 13 Αυγ 2010, 4:43 pm, 1 φορά

GRUPPO PANTHRAKISTAS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» Gruppo PANTHRAKISTAS 2
Σελίδα 31 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ :: Panthrax Club-

Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις