|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
GTP
Αριθμός μηνυμάτων : 182 Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 22 Ιουλ 2010, 8:55 pm | |
| Ο ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΣΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ??? |
|
| |
panthkom
Αριθμός μηνυμάτων : 670
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 23 Ιουλ 2010, 12:04 pm | |
| Τυχερός είμαι...Κυριακή φεύγω οπότε θα την προλάβω την έκπληξη... |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 23 Ιουλ 2010, 2:45 pm | |
| Το προεδρείο που βρίσκεται βρε παιδιά? Προτείνω συνάντηση μέσα στην βδομάδα για να οργανωθούμε. Ακούει κανείς? |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 23 Ιουλ 2010, 5:34 pm | |
| ...το ποιο ?...κι αν υπηρχε,σε τι ακριβως θα ασκουσε προεδριλικι ladygringa ? ...τελος παντων...οσοι μπορειτε σημερα στις 7 το απογευμα,σκαστε μουρη απο το ΔΑΚ...εκει ειναι η δουλεια σας(και η δουλεια μας...).......το πολυ το πληκτρολογιο δεν κανει καλο στην υγεια...πολυ fake γιναμε τελευταιως... |
|
| |
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 23 Ιουλ 2010, 5:35 pm | |
| |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 23 Ιουλ 2010, 5:47 pm | |
| - Panthrakikosfan έγραψε:
- Προπόνηση έχει?
...οχι...εσπερινο !!!.......ρε συ Φωτη...μαλλι θα βγαλω ρε..... ....α πα πα πα............................................ |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 23 Ιουλ 2010, 6:39 pm | |
| - cappo έγραψε:
- ...το ποιο ?...κι αν υπηρχε,σε τι ακριβως θα ασκουσε προεδριλικι ladygringa ?
...τελος παντων...οσοι μπορειτε σημερα στις 7 το απογευμα,σκαστε μουρη απο το ΔΑΚ...εκει ειναι η δουλεια σας(και η δουλεια μας...).......το πολυ το πληκτρολογιο δεν κανει καλο στην υγεια...πολυ fake γιναμε τελευταιως... Σίγουρα στο ΔΑΚ; ή στο Πανθρακικό στάδιο; Πάρε και το πανό μαζί άντε να αρχίσουμε και εμείς τις δικές μας προπονήσεις στην κερκίδα |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 23 Ιουλ 2010, 6:39 pm | |
| ....Παυλε, σε "ευχαριστουμε" για οσα μας προσφερες(...και πληρωθηκες).... ...οι "ευχες" μας, θα σε ακολουθουν παντα........................ |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 23 Ιουλ 2010, 6:41 pm | |
| ...μυρισε "λαμογιο".................εξ Εορδαιας...................... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 23 Ιουλ 2010, 6:44 pm | |
| καλημερουδια η απογευματινη προπονηση στο ΔΑΚ 7μ.μ οσοι πιστοι προσελθετε?............................................ ...απο τα απεναντι Πανθρακια...δια χειρος komotini....................... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 23 Ιουλ 2010, 6:49 pm | |
| ...σας το ειπα......και μυρισε και εσκασε.....................γεια σου ρε Μηνα Πανθρακι......................τα μπουρινια τι εγιναν ρε συ Μηνα ?..ξεκοψαν απο Πτολεμαιδα και αραξαν Κομοτηνη ?.....βουντου εκανες ρε ? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 23 Ιουλ 2010, 6:57 pm | |
| ...κυραδες μου....παρατατε τα πληκτρα και να κινατε σιγα σιγα για το ΔΑΚ... μπορει να δειτε και τον νεο κοουτς στην κερκιδα.......................... ...ο οποιος με δουλεια και το τριπτυχο,διοικηση,κοσμος και ομαδα και... μπλα μπλα μπλα θα φερει τον Πανθρακικο,εκει που του αξιζει...μπλα μπλα μπλα... ...τι μας αξιζει ρε σεις...μια ομαδα θελουμε να εχουμε, που να παιζει καλη μπαλλα......τοσα πολλα ζηταμε ?...................................... |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 23 Ιουλ 2010, 7:10 pm | |
| - cappo έγραψε:
-
...τι μας αξιζει ρε σεις...μια ομαδα θελουμε να εχουμε, που να παιζει καλη μπαλλα......τοσα πολλα ζηταμε ?...................................... αυτό ακριβώς ... τίποτα άλλο |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 24 Ιουλ 2010, 8:46 pm | |
| ...Πανθρακοσυντροφια του gruppo...σε μια βδομαδα Αυγουστος και σε εναμιση περιπου μηνα ξεκινανε οι αγωνες της Λιγκα,στην οποια συμμετεχει και ο Πανθρακικος......................κατι βαλαμε στο μυαλο μας σαν στοχο ενα χειμωνιατικο απογευμα στην θυρα1...εκεινο λοιπον που στοχευσαμε,οφειλουμε και να το πραγματοποιησουμε.......γι αυτο......... καλουνται ολα τα Πανθρακια που εχουν στο μυαλο τους εκεινο το απογευμα στην θυρα1,να παρευρεθουν στο μπαρακι του ανοιχτου θεατρου(παλια πισινα) την Τριτη 27/7 στις 8.30 το βραδυ,για να μπορεσουμε επιτελους να ξεκινησουμε αυτο που υποσχεθηκαμε κυριως στους εαυτους μας...ειναι σωστο να μην λειψει κανεις απο αυτους τουλαχιστον που συμμετειχαν στις πρωτες προσπαθειες........................................ ...η συναντηση ειναι πολυ σημαντικη,γιατι αυτη θα καθορισει την παρουσια η μη του gruppoPanthrakistas στην κερκιδα...ας αφησουμε λοιπον την Πανθρακικη συνειδηση μας, να μιλησει...ραντεβου λοιπον μαζικο,την Τριτη το βραδακι στο μπαρακι της παλιας πισινας....................Υ.Γ...με ιδιαιτερη χαρα,θα περιμενουμε και τα νεα μελη του φορουμ...ελπιζοντας πως οι δικες μας αγωνιες για τον Πανθρακικο,ειναι και δικες τους........ ... |
|
| |
panthkom
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 24 Ιουλ 2010, 8:47 pm | |
| Ρε cappo δεν τον κάνουμε Τετάρτη? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 24 Ιουλ 2010, 9:06 pm | |
| ...μιλησαμε για την Τριτη,γιατι βολευει εμας τους... ελεφαντες σαν εργαζομενους...τωρα αν δεν καθεται η μερα σε σας που κανετε διακοπες,ε τι να πω περισσοτερο.....τελος παντων,ας δουμε απο τα ποσταρισματα και των αλλων και πραττουμε αναλογα......παντως για αργοτερα βρωμαει,γιατι θα ειναι Αυγουστος και θα την κοπανησουν πολλοι...................... |
|
| |
Panthrakikosfan
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 24 Ιουλ 2010, 9:39 pm | |
| Εγώ είμαι free όλες τις ημέρες. Ας αποφύγουμε όμως το Σαββατοκύριακο. |
|
| |
panthkom
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 25 Ιουλ 2010, 12:06 am | |
| οκ..αν είναι θα με ενημερώσει ο Φώτης για το ειπώθηκε στη συνάντηση.. |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 25 Ιουλ 2010, 10:15 pm | |
| Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ Τρίτη τραγουδάει ο Παντελής Θαλασσινός τοβράδυ στη Μαρώνεια και έχω αγοράσει εισητήρια απο την Πέμπτη αν θέλετε το κάνουμε αύριο Δευτέρα. |
|
| |
Panthrakikosfan
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 26 Ιουλ 2010, 1:14 am | |
| Πολλά άτομα θα λείπουν οπότε νομίζω η Τρίτη δεν είναι καλή μέρα. |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 26 Ιουλ 2010, 1:24 pm | |
| Εγώ δεν έχω πρόβλημα, όποια μέρα κι αν είναι. Ας πέσουν τηλέφωνα και ενημερώστε με! |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 26 Ιουλ 2010, 1:51 pm | |
| Mηπως θα ηταν καλυτερα,να συναντιομασταν την δευτερη αγωνιστικη του πρωταθληματος ?...χαλαρα,χαλαρα...να μην χαλαμε και τις ζαχαρενιες μας καλοκαιριατικα.....τι λετε ?.......Υ.Γ. ...Κατερινα,οπως καταλαβαινεις,ουτε το πνευμα ειναι προθυμο,ουτε η σαρξ...το ραντεβου παντως ισχυει μεχρι νεωτερας........το πολυ πολυ,να πιουμε κανενα μπυρονι παραπανω...... ..................... ................... ............................ |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 26 Ιουλ 2010, 2:03 pm | |
| Δηλαδή αύριο? Πείτε με καλέ, έχω να βάλω και τα μαθήματα σε ρέγουλα... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 26 Ιουλ 2010, 2:23 pm | |
| ...λογω πραγματικων και αντικειμενικων εμποδιων,η συναντηση για αυριο αναβαλλεται μεχρι νεωτερας...οι τζουνιορ αδυνατουν αυριο,λογω...διακοπων...........κατανοητο και αυτο.....παντως η δευτερη αγωνιστικη,δεν ειναι μακρια.......................... |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 26 Ιουλ 2010, 2:54 pm | |
| cappo κάτι μου λέει ότι πρέπει να γίνει το meeting που επιθυμείς λίγο πριν κανένα αγώνα με "μεγάλη" ομάδα .... ή κανένα φιλικό της ΕΘΝΙΚΗΣ .... ξεκάρφωτη μέρα λίγο δύσκολα .... γενικά δεν δουλεύει τίποτα στην Ελλάδα από 15/7-15/8 .... οι PANTHRAKISTAS θα δουλέψουν ... εδώ ούτε σε γάμους δεν πάει ο κόσμος θα πάει για "πουρνάρια" .... |
|
| |
|