Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
47 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 47 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 301, στις Τετ 23 Οκτ 2024, 12:36 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

GRUPPO PANTHRAKISTAS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 2:10 pm

cappo έγραψε:
...πρεπει παντως να το παραδεχτεις,πως το ισο εδω μεσα το κρατας εσυ...το αν σε ενοχλει,οταν σου το λενε,αυτο ειναι αλλη υποθεση
εργασιας...

φυσικά κρατώ το ίσο .... ίσως πολλές φορές και το αποκλειστικό σολάρισμα στην stratocaster ..... ο αριθμός από τα ποσταρίσματά μου αδιαψευστος μάρτυρας ..... είναι αδύνατο μετά από τόσα ποσταρίσματα να μην υπάρχει μια κάποια δημιουργία κλίματος ..... αυτό το κάνω χωρίς να είναι ο αυτοσκοπός μου .... αν η πολυγραφότητά μου έρχεται σε αντίθεση με τα σχέδια σου ή τους στόχους σου ζητώ συγγνώμη αλλά βρες κι εσύ τον χώρο σου μέσα από την συνύπαρξή μας ..... τέλος θεωρώ ότι μέσα στο φόρουμ δεν βρήκα παρά μόνο ένα φιλόξενο περιβάλλον και ξύνω την ψώρα μου

Αν θεωρείς ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη σελίδα ή κάτι πρέπει να αλλάξει .... οι ιδέες μας καταγράφονται στο κατάλληλο τόπικ

ΥΓ ... αν νομίζεις ότι τα στολισμένα μου ποσταρίσματα είναι γιατί έχω περισσότερες διαχειριστικές δυνατότητες κάνεις λάθος .... μπορείς να κάνεις quote σε ένα ποστάρισμα και να δεις τον κώδικα. .... ακόμη και να τον αντιγράψεις

Η ΣΕΛΙΔΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ANDIA ΚΑΙ Η ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ .....ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ .....ΤΕΛΟΣ

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 B49hu9
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 2:30 pm

Σε 4 ώρες έχει αγώνα ..... όσοι πάμε ...έχουμε τα κινητά μας εν δράσει στο video ..... για ανέβασμα στο youtube ...... (φροντίστε για μνήμη) ..... δυστυχώς δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη ο αγώνας
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 2:39 pm

...ειχα την εντυπωση πως,τα σχεδια και οι στοχοι ηταν κοινοι εδω μεσα...
πουθενα δεν θα δεις γραμμενο στο φορουμ,για δικους μου στοχους και σχεδια...

...οσο για το πως φταχτηκε η σελιδα,θα μου αναγνωρισεις το δικαιωμα να
εχω τις αποψεις μου...οι οποιες δεν ειναι σαν τις πορδες να εισαι σιγουρος...
...οσο για το αφεντικο(!) της σελιδας και μονο η προσπαθεια επιβολης του
Ανδρεα,λεει πολλα... προσωπικα δεν με νοιαζει ποιος ειναι το
αφεντικο(!) και ποιος δεν ειναι...αυτο σου το καταθετω μετα λογου γνωσης
...δεν εχει καμμια σημασια για μενα...σημασια εχει να υπηρετησουμε το σχεδιο και τον στοχο...κατανοω απολυτα και δεχομαι πως ξυνεις την ψωρα
σου...οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα...ομως η μεγαλη ψωρα για μενα,ειναι
ο Πανθρακικος...τελεια και...γκαβλα..........πολλα απο τα "τερτιπια" μου
οπως γραφεις,εχουν παρανομαστη τον Πανθρακικο και μονο αυτον...........
αυτον στοχευουν προς το θετικο και κανεναν αλλο...................πρεπει
επιτελους να καταλαβουμε ο ενας τον αλλον...

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 2:40 pm

οκ αντιληπτός
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 3:12 pm

Σας διάβαζα απο το κινητό μου απο το πρωί στη δουλεία μου εξάλλου τι ADMIN είμαι και μόνο εγώ είμαι ο ADMIN τελεία και παύλα. Όχι για να το "παίζω" κάποιος αλλά πρέπει να υπάρχει κάποιος υπαρκτος για το Design και τις βίαιες παρεκτροπές που ευτυχώς δεν υπήρξαν εδώ αλλά αλλού πριν λίγους μήνες. Εδώ είμαστε όλοι ίσοι χωρίς ανύπαρκτο ADMIN και βιτρίνα moderator......

Cappo στο έγραψα κάποτε εδώ μέσα ξύνεσαι και μαζί σου θα κάψεις και κάποιους που μας πίστεψαν η ιστορία σου μου θυμίζει κάτι απο πέρυσι τον Σεπτέμβριο σε νέα έκδοση.
Oι Gruppo δεν είναι χα χα και χου χου και μόνο φωνές στο γήπεδο που άλλοι γουστάρουν να φωνάζουν και άλλοι όχι . Όλοι προσπαθούν με αυτό που έχουν σαν θετικό στοιχείο μέσα τους να ενισχύουν το Gruppo είτε είναι ορατοί είτε αόρατοι...
Και αυτό που έγραψες

Φυσικά και σου αναγνωρίζω το δικαίωμα να το πιστεύεις μέχρι να πεθάνεις αλλά να ξέρεις ότι είναι μία μεγάλη πορδή αυτή η άποψη σου .....

Panthkom για την τιμή των διαρκείας μην στεναχωριέστε υπάρχουν και καλά νέα για αυτό, περισσότερα απο κοντά.
Είπαμε όταν αναλαμβάνεις κάτι δεν είναι μόνο χα χα και χου χου και φωνές στο γήπεδο...

ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
http://www.panthraxclub.com
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 3:24 pm

Oι Gruppo δεν είναι χα χα και χου χου και μόνο φωνές στο γήπεδο που άλλοι γουστάρουν να φωνάζουν και άλλοι όχι . Όλοι προσπαθούν με αυτό που έχουν σαν θετικό στοιχείο μέσα τους να ενισχύουν το Gruppo είτε είναι ορατοί είτε αόρατοι...
Και αυτό που έγραψες

.................................andia εγραψε.............................

μεχρις εδω εφτασε το αεριο...Υ.Γ. μπορεις να μου πεις τι ακριβως ειναι το
gruppPanthrakistas να το μαθω κι εγω ρε μεγαλε...εννοω το gruppoPanthrakistas που εσυ ακολουθησες απο την ιδεα αυτου που ισχυριζεσαι,πως αμολαει πορδες...με δικα σου λογια...και μην σφιγγεσαι...
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 3:31 pm

Επειδή έχουμε να ασχοληθούμε και με πιο σημαντικά θέματα εδω μέσα και φυσικά στην προσωπική μας ζωή, αν σου γράψω εδώ μέσα ότι ο Karafatme είναι ο admin και εγώ είμαι η πορδή του θα ησυχάσεις;
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 3:39 pm

andia έγραψε:
Επειδή έχουμε να ασχοληθούμε και με πιο σημαντικά θέματα εδω μέσα και φυσικά στην προσωπική μας ζωή, αν σου γράψω εδώ μέσα ότι ο Karafatme είναι ο admin και εγώ είμαι η πορδή του θα ησυχάσεις;
...

oooooχι ρε μεγαλε......θελω να μου πεις τι ειναι το gruppoPanthrakistas.....και αναλογα με την απαντηση,θα περασεις την ταξη η θα ξαναρχισεις το διαβασμα................
...με δικα σου λογια ομως......και χωρις σφιξιμο...οποτε εισαι ετοιμος......................
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 3:44 pm

Σου το έγραψε στο προτελευταίο μου post αν δεν θες να καταλάβεις πρόβλημα σου.
Καλό σου απόγευμα.
panthkom
panthkom

Αριθμός μηνυμάτων : 670

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 3:50 pm

http://gruppopanthrakistas.forumotion.com/forum.htm

Μια προσπάθεια για ένα επισήμο φόρουμ των Gruppo Panthrakistas..
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 3:53 pm

...τι να καταλαβω ρε andia "ευτυχισμενε"...τι μπορω να καταλαβω παραπανω εκτος απο το μπερδεμα που εχεις...ανοιγεις κουβεντα και ...καλο απογευμα
...αντε γεια λοιπον και καλη σταδιοδρομια...το μυαλο μας το εδωσε ο δημιουργος,για να σκεφτομαστε.......προσπαθησε να σκεφτεις καποια πραγματα(αν μπορεις...) και παψε να λειτουργεις με το θυμικο............

...Υ.Γ. ο ευτυχισμενος,τις περισσοτερες φορες αποθνησκει χεζοντας....
παλια αρμενικη(παραφρασμενη)παροιμια..............................
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 3:57 pm

panthkom έγραψε:
http://gruppopanthrakistas.forumotion.com/forum.htm

Μια προσπάθεια για ένα επισήμο φόρουμ των Gruppo Panthrakistas..
Άντε καλορίζικο και καλή επιτυχία να έχει.
Μπορώ να γραφτώ είναι έτοιμο;
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 3:58 pm

...και ο χαβας συνεχιζεται.............καλα να περναμε μωρε...δεν γαμεις......
τωρα εχουμε και επισημο φορουμ.......μεχρι τωρα ειχαμε το προχειρο και τωρα παμε για παρελαση............ στολισμενοι.........................

.....Υ.Γ. ............................τι δουλεια εχει η αλεπου στο παζαρι ?......
GTP
GTP

Αριθμός μηνυμάτων : 182
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 3:58 pm

ΕΤΟΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ FORUM
panthkom
panthkom

Το παλεύω τώρα...έκανα κάποια ποσταρίσματα..πάντως ναι μπορείς να γίνεις μέλος..
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 4:02 pm

panthkom έγραψε:
Το παλεύω τώρα...έκανα κάποια ποσταρίσματα..πάντως ναι μπορείς να γίνεις μέλος..
Ότι χρειαστείτε και μπορώ πείτε μου.
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 4:43 pm

Με κουράσατε. GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_cry

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 4:47 pm

κι εγώ μπαΐλντησα .... φεύγω τώρα για καφέ στο σαλέ (και βουντού) και μετά στο γήπεδο παρέα με τον λαδέμπορα affraid
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 11:13 pm

Η μέρα της κλήρωσης, για να βρουν τα δύο εισιτήρια διαρκείας τους τυχερούς κατόχους τους, έφτασε.
Η κλήρωση θα γίνει στο ημίχρονο του φιλικού αγώνα, που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής ανάμεσα
στην ομάδα μας τον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ και την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, στις 28 Αυγούστου 2010.
Τελευταία μέρα υποβολής συμμετοχών είναι η 27/8/2010

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την υποστήριξη όλους εσάς.
GTP
GTP

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΠαρ 20 Αυγ 2010, 11:55 pm

ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ....ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ...

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 21 Αυγ 2010, 3:19 pm

καλή τύχη σε όλους πραγματικά αλλά κάτι πηρε το μάτι μου πιο πάνω ότι και οι υπόλοιποι θα βγουν κερδισμένοι Wink

ΤΕΤΑΡΤΗ στις 18:00 φιλικός στην Αλεξ/πολη με τον τοπικό Εθνικό .... αναχώρηση από κομοτηνή τουλάχιστον 17:00 .... με καπέλο και κανένα ψιλό στην τσέπη γιατί αυτοί είναι άφραγκοι .... κι όχι χουβαρντάδες σαν τον Πανόπουλο που μας έβαλε χτες όλους τζάμπα
GTP
GTP

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 21 Αυγ 2010, 3:25 pm

ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ???

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 21 Αυγ 2010, 3:29 pm

andia knows
panthkom
panthkom

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 21 Αυγ 2010, 3:30 pm

νομίζω είναι καμιά 15..
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 35 Icon_minitimeΣαβ 21 Αυγ 2010, 5:45 pm

Το καλό στους Panthrakistas είναι ότι ακούγονται όλες οι απόψεις.
Το κακό είναι ότι τόσα λίγα άτομα, έχουμε τόσες πολλές απόψεις.
Επειγόντως χρειαζόμαστε μαζική συγκέντρωση.
Ή θα βρούμε οπαδική ταυτότητα, ή το Gruppo πάπαλα.
Από το ιντερνέτ και το forum δεν φτιάχνετε κερκίδα.

GRUPPO PANTHRAKISTAS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» Gruppo PANTHRAKISTAS 2
Σελίδα 35 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ :: Panthrax Club-

Μετάβαση σε:  
Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις