|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gas
Αριθμός μηνυμάτων : 4
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:01 pm | |
| καλησπερα σε ολους τους πανθρακες!! |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:03 pm | |
| καλησπέρα gas welcome home |
|
| |
gas
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:04 pm | |
| το καραφατμε μου θυμιζει το χωριο μου!?(ζουζουνι που κανει ζημια στα ζαχαροτευτλα). |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:05 pm | |
| Καλως τονε...απο που "ξεφυτρωσες" εσυ ? ...καλα ποσταρισματα να εχεις και..."στομαχι" να αντεχεις....................... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:13 pm | |
| - gas έγραψε:
- το καραφατμε μου θυμιζει το χωριο μου!?(ζουζουνι που κανει ζημια στα ζαχαροτευτλα).
τώρα είμαι πεταλούδα και δεν πειράζω κανένα ..... άμα γίνω κάμπια (ζουζουνι) .... αλωνίζω |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:15 pm | |
| |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:16 pm | |
| Γεια σου gas καλώς ήρθες και σ΄ευχαριστώ. Ξέρεις πόσο καιρό ψάχνω γι αυτόν τον τύπο. Στο google μόλις βρήκα ότι Το Καραφατμέ λέγεται επίσης και Αγροτίδες ή Κοφτοσκούλικα. (Δεν ξέρω αν αποτελεί και οπαδική ταυτότητα) Ορίστε και η φωτογραφία του. Αγρότιδες ή Καραφατμέ ή ΚοφτοσκούληκαAgrotis segetum, Agrotis ypsilon |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:21 pm | |
| - kabano έγραψε:
Στο google μόλις βρήκα ότι καραφατμέ..... στην πρώτη σελίδα του google 7/10 είμαι εγώ σαν καραφατμε .... που βρήκες την φώτο της ξαδέρφης μου??? βέβαια στο ξενόγλωσσο karafatme σαρώνω 100/100 |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:25 pm | |
| Ωχ...ωχ...πιασαμε τα υπαρξιακα...αντε βγαλε ακρη τωρα...ρε καλοπαιδα,να παιξουμε μπαλλα κι εμεις...κοφτοσκουληκα(!) και μακροσκουληκα(!)......κατι σε πιο ..."EVIAN" δεν παιζει ?........................... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:34 pm | |
| τα αποτελέσματα των αιτήσεων που έγιναν μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμα όποτε τα ζητήσετε
admin .... να βγάλουμε λίγο πιο μπροστά στην "βιτρίνα" την "αίτηση"?
PS .... thanks gringa .... open your present in your mailbox
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:41 pm, 1 φορά |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:36 pm | |
| Aντε ν αρχισω βραδιατιακα τα μπινελικια...εκεινος ο gerolykos,την περασμενη Δευτερα εριξε μια μπαταρια περι εισιτηριων και απο τοτε ασχολειται με ιστορικα... αλμανακ(!)...ουτε φωνη ουτε ακροαση,αν θα μας ερθει αυριο ανθρωπος απο την ΠΑΕ για ενημερωση επανω σ αυτο το θεμα,οπως αφησε να καταλαβουμε......gerolykos...move,τ' αγορι μ... |
|
| |
gas
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:41 pm | |
| για να χρησιμοποιεις αυτο το usernameη εσκαψες πολυ ''παντζαρι''η σ΄αρεσουν οι καμπιες |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:44 pm | |
| - gas έγραψε:
- για να χρησιμοποιεις αυτο το usernameη εσκαψες πολυ ''παντζαρι''η σ΄αρεσουν οι καμπιες
ούτε το ένα ούτε το άλλο ..... μ'αρέσει πολύ το όνομα ..... Τυχαίο ? Δεν νομίζω ΥΓ ... καληνύχτα ... πάω για ύπνο με γαυροβάζελο στο μπάσκετ |
|
| |
gas
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:49 pm | |
| |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:51 pm | |
| |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:58 pm | |
| - karafatme έγραψε:
PS .... thanks gringa .... open your present in your mailbox thank you darling! Παρεπιπτόnτως, είδα και το προχθεσινό μαζί... Δεν το πολυανοίγω εκείνο το mail... It is for your particular use only...! |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 07 Ιουν 2010, 12:01 am | |
| Την πέσατε όλοι για ύπνο και μ' αφήσατε μονάχη μου? Andia, αν κανονίσετε τίποτις για αύριο στείλε ένα μήνυμα στο κινητό, γιατί ίσως δεν μπορέσω να χρησιμοποιήσω το pc. |
|
| |
cappo
| |
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 07 Ιουν 2010, 12:08 am | |
| παρεμπιπτόντως... εντάξει τώρα? Μάτι είναι αυτό μωρέ παιδάκι μου ή σκάννερ? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 07 Ιουν 2010, 12:13 am | |
| Ρε συ admin...κλικαροντας επανω στην αιτηση,"επεσα" επανω σε φωτο θησαυρους...δεν πρεπει αυτο το υλικο να το γουσταρουμε ολοι και μεσα εδω?......και θα ελεγα μαλιστα,φορα παρτιδα στη σελιδα, μολις μπαινεις.....βρες τον τροπο και φτιαξτο...μιλαμε για φωτο με μεγαλο σουξε...........εκει ειναι χαντακωμενες......................... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 07 Ιουν 2010, 12:14 am | |
| |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 07 Ιουν 2010, 12:27 am | |
| Σας καληνυχτώ κι εγώ... see ya! |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 07 Ιουν 2010, 9:29 am | |
| Καλημεραααααααααααα ...........ρεεεεεεεε.............. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 07 Ιουν 2010, 11:18 am | |
| |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 07 Ιουν 2010, 11:38 am | |
| - cappo έγραψε:
Oι ουρες για τα εισιτηρια της νεας χρονιας εχουν αρχισει να σχηματιζονται... ......η παραπανω φωτο,πριν απο μιση ωρα εξω απο τις κεντρικες εγκαταστασεις της Κυκλωπολεσχης...... ............. MαστροVito, σε γνώρισα μέσα στο πλήθος. Εσένα και τον Καραφατμέ.Είδα το κεφάλι σου . Πέρα από την πλάκα σήμερα να μαζευτούμε κατά τις 10 το αργότερο, γιατί τα ενοίκια τρέχουν , και ο ιδιοκτήτης περνάει κάθε μέρα από το γραφείο μου. Θα είναι και οι φίλοι μας οι διοικούντες, να κουβεντιάσουμε για τα διαρκείας. Τιμή ποτού 5 ευρώ. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ο Πρόεδρος (ένας είμαι ο Πρόεδρος). |
|
| |
|