Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
65 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 65 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

GRUPPO PANTHRAKISTAS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα

gas

Αριθμός μηνυμάτων : 4

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΚυρ 06 Ιουν 2010, 11:01 pm

καλησπερα σε ολους τους πανθρακες!!
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΚυρ 06 Ιουν 2010, 11:03 pm

καλησπέρα gas
welcome home

gas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΚυρ 06 Ιουν 2010, 11:04 pm

το καραφατμε μου θυμιζει το χωριο μου!?(ζουζουνι που κανει ζημια στα ζαχαροτευτλα).
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΚυρ 06 Ιουν 2010, 11:05 pm

Καλως τονε...απο που "ξεφυτρωσες" εσυ ? ...καλα ποσταρισματα να εχεις και..."στομαχι" να αντεχεις.......................

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΚυρ 06 Ιουν 2010, 11:13 pm

gas έγραψε:
το καραφατμε μου θυμιζει το χωριο μου!?(ζουζουνι που κανει ζημια στα ζαχαροτευτλα).

τώρα είμαι πεταλούδα και δεν πειράζω κανένα ..... άμα γίνω κάμπια (ζουζουνι) .... αλωνίζω
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΚυρ 06 Ιουν 2010, 11:15 pm

gas έγραψε:
καλησπερα σε ολους τους πανθρακες!!

καλως τονε κι ας άργησες που λένε στο χωριό μου..

Λοιπόν κατεβάζεις την αίτηση
http://rs912.rapidshare.com/files/395986811/_____________Panthrakistas.pdf

και ψηφίζεις εδώ:
Μέρος 1ο
http://polldaddy.com/s/A736A4138C4C19C6

Μέρος
2ο
http://polldaddy.com/s/BAE2499089239598

Και μετά μας στέλνεις φώτο ΑΦΜ δαχτυλικά αποτυπώματα και δείγμα DNA, είδες πόσο διακριτικοί είμαστε και πως ΔΕΝ παραβιάζουμε τα προσωπικά δεδομένα; Ήδη έχω στείλει το kabano έξω απο το σπίτι σου μεχρι της 4 το πρωί να σε παρακολουθεί, μετά αναλαμβάνω εγώ.....
Τε σπα πολλές μ@μ@κίες είπα καλά ποστ να έχεις και να το διασκεδάζεις μαζί μας.
http://www.panthraxclub.com
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΚυρ 06 Ιουν 2010, 11:16 pm

Γεια σου gas καλώς ήρθες και σ΄ευχαριστώ.
Ξέρεις πόσο καιρό ψάχνω γι αυτόν τον τύπο.
Στο google μόλις βρήκα ότι Το Καραφατμέ λέγεται επίσης και Αγροτίδες ή Κοφτοσκούλικα.

(Δεν ξέρω αν αποτελεί και οπαδική ταυτότητα)
Ορίστε και η φωτογραφία του.

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Agrotis2

Αγρότιδες ή Καραφατμέ ή Κοφτοσκούληκα

Agrotis segetum, Agrotis ypsilon

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΚυρ 06 Ιουν 2010, 11:21 pm

kabano έγραψε:

Στο google μόλις βρήκα ότι καραφατμέ.....

στην πρώτη σελίδα του google 7/10 είμαι εγώ σαν καραφατμε .... που βρήκες την φώτο της ξαδέρφης μου???

βέβαια στο ξενόγλωσσο karafatme σαρώνω 100/100 Sleep
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΚυρ 06 Ιουν 2010, 11:25 pm

Ωχ...ωχ...πιασαμε τα υπαρξιακα...αντε βγαλε ακρη τωρα...ρε καλοπαιδα,να παιξουμε μπαλλα κι εμεις...κοφτοσκουληκα(!) και μακροσκουληκα(!)......κατι σε πιο ..."EVIAN" δεν παιζει ?...........................

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΚυρ 06 Ιουν 2010, 11:34 pm

τα αποτελέσματα των αιτήσεων που έγιναν μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμα όποτε τα ζητήσετε

admin .... να βγάλουμε λίγο πιο μπροστά στην "βιτρίνα" την "αίτηση"?

PS .... thanks gringa .... open your present in your mailbox

Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Κυρ 06 Ιουν 2010, 11:41 pm, 1 φορά
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΚυρ 06 Ιουν 2010, 11:36 pm

Aντε ν αρχισω βραδιατιακα τα μπινελικια...εκεινος ο gerolykos,την περασμενη Δευτερα εριξε μια μπαταρια περι εισιτηριων και απο τοτε ασχολειται με ιστορικα... αλμανακ(!)...ουτε φωνη ουτε ακροαση,αν θα μας ερθει αυριο ανθρωπος απο την ΠΑΕ για ενημερωση επανω σ αυτο το θεμα,οπως αφησε να καταλαβουμε......gerolykos...move,τ' αγορι μ... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Sleep

gas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΚυρ 06 Ιουν 2010, 11:41 pm

για να χρησιμοποιεις αυτο το usernameη εσκαψες πολυ ''παντζαρι''η σ΄αρεσουν οι καμπιες

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΚυρ 06 Ιουν 2010, 11:44 pm

gas έγραψε:
για να χρησιμοποιεις αυτο το usernameη εσκαψες πολυ ''παντζαρι''η σ΄αρεσουν οι καμπιες

ούτε το ένα ούτε το άλλο ..... μ'αρέσει πολύ το όνομα .....
Τυχαίο ?
Δεν νομίζω Evil or Very Mad

ΥΓ ... Sleep καληνύχτα Sleep ... πάω για ύπνο με γαυροβάζελο στο μπάσκετ

gas

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΚυρ 06 Ιουν 2010, 11:49 pm

karafatme έγραψε:
gas έγραψε:

ούτε το ένα ούτε το άλλο ..... μ'αρέσει πολύ το όνομα .....
Τυχαίο ?
Δεν νομίζω Evil or Very Mad

ΥΓ ... Sleep καληνύχτα Sleep ... πάω για ύπνο με γαυροβάζελο στο μπάσκετ
καληνυχτα
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΚυρ 06 Ιουν 2010, 11:51 pm

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 %3Ctable%20style=GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Gruppo%20photoΚαληνύχτα GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Sleep GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Sleep GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Sleep GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Sleep και απο εμένα
http://www.panthraxclub.com
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΚυρ 06 Ιουν 2010, 11:58 pm

karafatme έγραψε:

thank you darling! Παρεπιπτόnτως, είδα και το προχθεσινό μαζί... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_razz

Δεν το πολυανοίγω εκείνο το mail...

It is for your particular use only...! GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_wink
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΔευ 07 Ιουν 2010, 12:01 am

Την πέσατε όλοι για ύπνο και μ' αφήσατε μονάχη μου? GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_mad GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_mad GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_mad

Andia, αν κανονίσετε τίποτις για αύριο στείλε ένα μήνυμα στο κινητό, γιατί ίσως δεν μπορέσω να χρησιμοποιήσω το pc.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΔευ 07 Ιουν 2010, 12:03 am

gringababy έγραψε:
karafatme έγραψε:

thank you darling! Παρεπιπτόnτως, είδα και το προχθεσινό μαζί... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_razz

Δεν το πολυανοίγω εκείνο το mail...

It is for your particular use only...! GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_wink

gringa-ladymoderator-baby................επειγοντως ενα σερβις στο ...Παρεπιπτόητως......................παντα με την καλη την εννοια.............................................
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΔευ 07 Ιουν 2010, 12:08 am

παρεμπιπτόντως...

εντάξει τώρα?

Μάτι είναι αυτό μωρέ παιδάκι μου ή σκάννερ? GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_razz GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_razz GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_razz
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΔευ 07 Ιουν 2010, 12:13 am

Ρε συ admin...κλικαροντας επανω στην αιτηση,"επεσα" επανω σε φωτο θησαυρους...δεν
πρεπει αυτο το υλικο να το γουσταρουμε ολοι και μεσα εδω?......και θα ελεγα μαλιστα,φορα παρτιδα στη σελιδα, μολις μπαινεις.....βρες τον τροπο
και φτιαξτο...μιλαμε για φωτο με μεγαλο σουξε...........εκει ειναι χαντακωμενες.........................
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΔευ 07 Ιουν 2010, 12:14 am

gringababy έγραψε:
παρεμπιπτόντως...

εντάξει τώρα?

Μάτι είναι αυτό μωρέ παιδάκι μου ή σκάννερ? GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_razz GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_razz GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_razz

......Thanks..................
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΔευ 07 Ιουν 2010, 12:27 am

Σας καληνυχτώ κι εγώ...

see ya! GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_surprised
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΔευ 07 Ιουν 2010, 9:29 am

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 240477-SP_A1252

Καλημεραααααααααααα GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_sunny ...........ρεεεεεεεε..............
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΔευ 07 Ιουν 2010, 11:18 am

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 4259

Oι ουρες για τα εισιτηρια της νεας χρονιας εχουν αρχισει να σχηματιζονται...
......η παραπανω φωτο,πριν απο μιση ωρα εξω απο τις κεντρικες εγκαταστασεις της Κυκλωπολεσχης...... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_smile GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_smile GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_smile GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_smile GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_geek .............
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_minitimeΔευ 07 Ιουν 2010, 11:38 am

cappo έγραψε:
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 4259

Oι ουρες για τα εισιτηρια της νεας χρονιας εχουν αρχισει να σχηματιζονται...
......η παραπανω φωτο,πριν απο μιση ωρα εξω απο τις κεντρικες εγκαταστασεις της Κυκλωπολεσχης...... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_smile GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_smile GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_smile GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_smile GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 17 Icon_geek .............

MαστροVito, σε γνώρισα μέσα στο πλήθος. Εσένα και τον Καραφατμέ.Είδα το κεφάλι σου .

Πέρα από την πλάκα σήμερα να μαζευτούμε κατά τις 10 το αργότερο, γιατί τα ενοίκια τρέχουν , και ο ιδιοκτήτης περνάει κάθε μέρα από το γραφείο μου.
Θα είναι και οι φίλοι μας οι διοικούντες, να κουβεντιάσουμε για τα διαρκείας.
Τιμή ποτού 5 ευρώ.
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ο Πρόεδρος (ένας είμαι ο Πρόεδρος).

GRUPPO PANTHRAKISTAS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» Gruppo PANTHRAKISTAS 2
Σελίδα 17 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ :: Panthrax Club-

Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις