|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 04 Σεπ 2010, 10:45 pm | |
| κερκιδικά κυμανθήκαμε σε τραγικά (ή κωμικά αν θέλετε) επίπεδα ... σε "μεγάλο" (έστω και φιλικό) αγώνα...... μπορεί να μην πιανουμε ψάρια κάθε μέρα αλλά του κυνηγού και του ψαρά το πιατο δέκα φορές είν' αδειανό και μια φορά γεμάτο |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 04 Σεπ 2010, 10:47 pm | |
| Οντως ειναι καραγκιοζης ο τυπος.
Κι απ' το πολυ solarium,φερνει και λιγο σε κατσιβελο.
Καμμια σχεση με παοκτση βεβαια. |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Καραφατμέ θα συμφωνησω... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Τί σκατά θα γίνει μ' αυτό το θέμα δε ξέρω... |
|
| |
........................
| |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 04 Σεπ 2010, 10:52 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- Καραφατμέ θα συμφωνησω... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα. Τί σκατά θα γίνει μ' αυτό το θέμα δε ξέρω...
ξέρεις πολλές φορές όταν προσπαθείς υπερβολικά και κάνεις μερικά πράγματα αυτοσκοπούς δεν πετυχαίνεις τους στόχους (πχ στο γκομενικό) .... ίσως πρέπει να περιμένουμε να γίνουν οι απαραίτητες ζυμώσεις μαζί με μερικές επιτυχίες της ομάδας .... δεν μπορούμε να μιλάμε για ανζωπύρωση της κερκίδας όταν προερχόμαστε από μια χρονιά που ναυαγήσαμε .... και απογοητεύσαμε αγωνιστικά ..... την εύνοια και την έστω συμπαθεια την κερδίζει αυτός που φαίνεται να προσπαθεί. |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 04 Σεπ 2010, 10:55 pm | |
| ...2.5 μυρια ευρω τον χρονο ο καθεις,για να βλεπουν σαν βαρελι το καλαθι,οταν εχουν απεναντι τον γαυρο απο τον Μπυραια... ............... ....ουστ ρε Καζλαφουσκες... |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 04 Σεπ 2010, 10:56 pm | |
| Αλλά κι από την άλλη... τί να φωνάξεις σε τέτοιον αγώνα? Αυτός δεν ήταν ούτε καν φιλικός... Οικογενειακό διπλό ήταν... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 04 Σεπ 2010, 11:01 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- κερκιδικά κυμανθήκαμε σε τραγικά (ή κωμικά αν θέλετε) επίπεδα ... σε "μεγάλο" (έστω και φιλικό) αγώνα...... μπορεί να μην πιανουμε ψάρια κάθε μέρα αλλά του κυνηγού και του ψαρά το πιατο δέκα φορές είν' αδειανό και μια φορά γεμάτο
.............. ...τσα ? προβληματιζεσαι karafatme ?...γιατι ρε συναδελφε ? σημερα σε πιασανε οι βιασυνες ?...σιγααααααααα,σιγααααααααα ...με υποοοοοοοοομοοοοοοοοοοοοοονηηηηηηηηη............. ...θαααααα την φτιαααααααξουμεεεεεεεε την κερκιιιιιιιιδααααα και οοοοοοοοοοοοταν την φτιαααααααααααξουμεεεεεεεεεεεεε θααααααα πλαααααααααακωωωωωωσουν και οι γυφτοι ... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 04 Σεπ 2010, 11:05 pm | |
| αμα πλακώσουν και οι γύφτοι με τους ζουρνάδες και τα νταούλια όντως θα είναι καλύτερα |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 04 Σεπ 2010, 11:11 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- Αλλά κι από την άλλη... τί να φωνάξεις σε τέτοιον αγώνα? Αυτός δεν ήταν ούτε καν φιλικός... Οικογενειακό διπλό ήταν...
..... ...κιτρινη καρτα.........lady.....καλα το αρχισες οταν παραδεχθηκες και την ευθυνη σου για τον εσπερινο στην κερκιδα........μην ψαχνεις αλλοθι lady......δεν μας καθεται ακομη το πραγμα...εχουμε δυο εβδομαδες,μεχρι τον αγωνα με την Βερροια,για να το μαζεψουμε καπως...ετσι νομιζω πως πρεπει να σκεφτομαστε...... ολοι μας...εκτος απο τον Γερολυκο...αυτος "τακτοποιηθηκε"...στα vip's...αμ πως....... |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 04 Σεπ 2010, 11:16 pm | |
| Ρε Μάκη, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά εγώ όταν μιλάω, μιλάω μόνο για τον εαυτό μου. Δεν ψάχω άλλοθι, τη γνώμη μου λέω. Ξενέρωσα με την όλη φάση και θεώρησα σωστό να το πω. Προς τί οι κάρτες? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 04 Σεπ 2010, 11:22 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- Ρε Μάκη, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά εγώ όταν μιλάω, μιλάω μόνο για τον εαυτό μου. Δεν ψάχω άλλοθι, τη γνώμη μου λέω. Ξενέρωσα με την όλη φάση και θεώρησα σωστό να το πω. Προς τί οι κάρτες?
...η καρτα,ως προς το " τι να φωναξεις,αυτο ηταν οικογενειακο"...κι εγω την δικη μου την γνωμη λεω ρε Κατερινα...δεν λεω την γνωμη του Κελτη...εγω δεν ξενερωσα με ολη την φαση και θεωρησα σωστο να το πω...προς τι λοιπον,η ενσταση σου ?........................ |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 04 Σεπ 2010, 11:22 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- Ρε Μάκη, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά εγώ όταν μιλάω, μιλάω μόνο για τον εαυτό μου. Δεν ψάχω άλλοθι, τη γνώμη μου λέω. Ξενέρωσα με την όλη φάση και θεώρησα σωστό να το πω. Προς τί οι κάρτες?
και ποιος τον είπε ότι έχει την σφυρίχτρα ή την μαύρη στολή ????? ΥΓ ... πάντως το χειρότερο όλων ήταν η κίτρινες φανέλες με τα μάυρα σώβρακα που απορώ ακόμη πως δεν σχολιάστηκε ..... εμείς με πρασινα πορτοκαλί κι .... αυτοί με ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ..... πάμε καλά???? |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 04 Σεπ 2010, 11:27 pm | |
| Ποσο ακομα να σχολιαστει;
Μαλλιασε η γλωσσα μας να το λεμε. Καπου και μεις κουραστηκαμε.
Αμα ειναι αλλεργικοι στο πρασινο,εμεις δε μπορουμε να κανουμε τιποτα.
Ελπιζω μονο,να μη φορεθει ποτε στα επισημα παιχνιδια.
Κατι που αποκλειεται να γινει βεβαια. |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 04 Σεπ 2010, 11:30 pm | |
| Πες τη τη γνώμη σου βρε Μάκη, εγώ τουλάχιστον δε σου έχω βγάλει κάτρα, κι ας έχουμε διαφωνήσει. Και ούτε έκρινα την γνώμη σου επί προσωπικού. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να περνάς από σαράντα κόσκινα το τί μπορεί να πιστεύει ο άλλος. Και στην τελική -κι ας παρεξηγηθείς- εσάς που δεν ξενερώσατε, δε σας άκουσα να φωνάζετε περισσόερο από εμένα.
Άμα είναι να παίρνω κάρτες, να γίνω σέντερ φόρ. Έτσι κι αλλιώς χειρότερη από τα δικά μας τα κριάρια δε θα είμαι. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 04 Σεπ 2010, 11:35 pm | |
| |
|
| |
|