Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
112 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 112 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 301, στις Τετ 23 Οκτ 2024, 12:36 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

GRUPPO PANTHRAKISTAS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΠεμ 13 Μάης 2010, 10:01 pm

Προεδρε...(ενας ειναι ο Προεδρος...) και βεβαια θα γραφεις οποτε σου κανει κεφι(...εχει κανεις αντιρρησεις?).............αλλα η γκλιτσα μου ηταν αυτη που σε εβγαλε απο τον σαργοκλωβο σου..........ελα Προεδρε...παμε...χερια
ψηλα...... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_cheers GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_cheers GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_cheers Πανθραξ ολεεεεεε.....Πανθρακικαρα ολεεεεεεεεε...

Υ.Γ. Θυρα1...αυριο στην γωνια που καναμε σεφτε,στον αγωνα με τον Πανιωνιο................gruppoPanthrakistas..............VOLVEREMOS......
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΠεμ 13 Μάης 2010, 10:23 pm

Aντα γερα...και παρτους τα μυαλα........................

Το συνθηματακι,αφιερωμενο στο μικρο μου κοριτσακι,που αυριο παιζει στο
ντερμπι των Πανελλαδικων εξετασεων...........σε ολα τα παιδια μας.......

.................Καλη επιτυχια................
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΠεμ 13 Μάης 2010, 11:58 pm

Καλή επιτυχία στο μικρό σου κοριτσάκι και σε όλα τα κροιτσάκια και τα αγοράκια που ξεκινούν τις εξετάσεις αύριο. Ptolemais το καρσί σημαίνει "απέναντι" και ναι, έχει σχέση με τον καρσιλαμά, που σημαίνει "αντικρυστός" GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_razz . (ελπίζοντας ότι μιλάς κυριολεκτικά και ότι δεν κρύβει κάποιο κρυφό νόημα το μήνυμα σου... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_redface GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_redface GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_redface Γιατί για να καταλάβω τί λέτε εδωμέσα, πρέπει να διαβάσω Νίτσε πρώτα... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_evil )

Φιλιά! GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_biggrin
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΠαρ 14 Μάης 2010, 12:01 am

Καλή επιτυχία στην Άντα

και καλό κουράγιο σε σένα πατέρα.

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΠαρ 14 Μάης 2010, 8:04 am

cappo έγραψε:

Το συνθηματακι,αφιερωμενο στο μικρο μου κοριτσακι,που αυριο παιζει στο
ντερμπι των Πανελλαδικων εξετασεων...........σε ολα τα παιδια μας.......

.................Καλη επιτυχια................

καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά των ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΩΝ (δεν μπορώ να ευχηθώ για όλα, γιατί κάποια πρέπει να αποτύχουν για να πετύχουν τα "δικά μας") .... καλή επιτυχία στις ακαδημαϊκές εξετάσεις τους..... καλή επιτυχία στις μελλοντικές επαγγελματικές αναζητήσεις......καλή επιτυχία στις εξετάσεις της ζωής τους.....

ΥΓ. Διαθέσιμος για SOS σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΠαρ 14 Μάης 2010, 11:37 am

gringababy έγραψε:
Καλή επιτυχία στο μικρό σου κοριτσάκι και σε όλα τα κροιτσάκια και τα αγοράκια που ξεκινούν τις εξετάσεις αύριο. Ptolemais το καρσί σημαίνει "απέναντι" και ναι, έχει σχέση με τον καρσιλαμά, που σημαίνει "αντικρυστός" GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_razz . (ελπίζοντας ότι μιλάς κυριολεκτικά και ότι δεν κρύβει κάποιο κρυφό νόημα το μήνυμα σου... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_redface GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_redface GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_redface Γιατί για να καταλάβω τί λέτε εδωμέσα, πρέπει να διαβάσω Νίτσε πρώτα... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_evil )

Φιλιά! GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_biggrin

Mαθηματα τελευταιας στιγμης,κανουμε gringa μου στον kabano...
Μην τον στειλουμε εντελως ντουρμουκι εκει περα...
Κατα τα αλλα,ειναι λιγο πικαντικο το φορουμ ωρες ωρες,
αλλα γουστο θα ειχε και η θηλυκη ματια στις κατα καιρους
πνευματικες μας αναζητησεις...Ρε συ andia,ανοιξε και κανα θεματακι για πανθρακικινες...να μπαινουν τα κοριτσια,να κατεβαζουν τιποτα σε Μπεκαμπ,τιποτα σε ...Ανρι,κανα σκανδαλακι,καμια αστρολογικη προβλεψη,ακομη και τεχνικη
αναλυση αγωνα (η gringa το χει...)
ισοτητα φιλε μου και πρωτοτυπια....
Πολυ τεστοστερονη πλακωσε εδω μεσα,που να ζυγωσει το
κατερινακι...τι να σχολιασει δηλαδη...τη γυναικα χταποδι
του καραφατμε,ή το κοπαδι με τις σαργανες σου....ή τον
αραβα με τις γοβες...ελεος δηλαδη...
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΠαρ 14 Μάης 2010, 1:17 pm

ptolemais, δε θέλουμε βρε καινούριο θεματάκι. Ισότητα είπαμε. Τί είμαστε, ψωριάρες? GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_biggrin Μια χαρά σας διαβάζω, απλά δε συνηθίζω να γράφω και πολύ. Και κάποιες από τις λίγες φορές που το έκανα, το μπελά μου βρήκα (ξέρεις εσύ) GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_biggrin GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_biggrin GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_lol
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΠαρ 14 Μάης 2010, 1:18 pm

Άσχετο: Δίπλα στο όνομα μου βλέπω να γράφει "Lady Moderator" GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_lol GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_lol GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_lol GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_lol Νά 'σαι καλά βρε Αντρέα μου, έλιωσα!
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΠαρ 14 Μάης 2010, 1:22 pm

gringababy έγραψε:
Άσχετο: Δίπλα στο όνομα μου βλέπω να γράφει "Lady Moderator" GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_lol GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_lol GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_lol GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_lol Νά 'σαι καλά βρε Αντρέα μου, έλιωσα!

To άλλο δεν το πρόσεξες ...
Πήγαινε τέρμα κάτω στην κεντρική σελίδα του Φορουμ να δεις τι έκανε ο admin
http://www.panthraxclub.com
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΠαρ 14 Μάης 2010, 1:24 pm

Ζωντόβολα! GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_biggrin GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_lol GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_lol GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_lol ...
Άδειο θα μείνει έτσι όπως το κόβω...
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΠαρ 14 Μάης 2010, 1:49 pm

Ραντεβου στην θυρα1........andia,gringa-ladymoderator-baby............και λοιποι............. GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_cheers GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_bounce GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Lol ...λιγο πριν το παιχνιδι......να βοηθησει καποιος να κρεμασουμε το πανο μας............ GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_bounce
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΠαρ 14 Μάης 2010, 1:55 pm

cappo πώς τα πήγε το κοριτσάκι σου?

(για το πανό προσφέρομαι εγώ, που έχω και το απαιτούμενο μπόι... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_lol )
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΠαρ 14 Μάης 2010, 2:34 pm

Eυχαριστω για το ενδιαφερον σου, gringababy..................πηγε πολυ καλα
οπως ισχυριζεται η ιδια...το θεμα της εκθεσης,ητανε απο αυτα που ειχανε δουλεψει.........................πιστευω πως,τουλαχιστον για την δικια μου,ειχε
καλο ξεκινημα.....και παλι,τα καλυτερα σε ολα τα παιδια μας....τα Πανθρακικακια,βεβαια.......................... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_bounce GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_bounce GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_bounce
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΠαρ 14 Μάης 2010, 10:02 pm

Καλά τα πήγαμε σαν σκορ αν παραβλέψουμε τις ...του Καζάκη και άν δουμε κάποια θετικά στοιχεία του Ντιαλό που για εμένα νομίζω ότι πήρε το μάθημα του με τις μακακίες που έκανε πριν φύγει.
Νομίζω για την β΄ θα είναι ο πιο κατάλληλος παίχτης εφόσον δουλέψουνε οι υπόλοιποι για αυτόν. Η άμυνα πάλι μία απο τα ίδια τέσπα μην τρελαινόμαστε ΕΝΑΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΗΤΑΝ

Υ.Γ. Τον Τσίπη δεν είναι καιρός να σταματήσουν το παιδί επιτέλους να τον ξεφτιλίζουν ; Το κάνανε στο foot basket την Μ.Τετάρτη χάρηκε γελάσαμε αλλά σε φιλικά παιχνίδια τέτοιου επιπέδου νομίζω ότι φτάνει....
http://www.panthraxclub.com
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΣαβ 15 Μάης 2010, 3:52 pm

Βε andia...τι γινεται ρε φιλος ?.......πως αισθανεστε σημερα...? χαλαρουιτα οπως χθες στο δευτερο ημιχρονο...? η σας εχει καταλαβει( GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_exclaim )και παλι το στρεςς...? εδω ειμεθα...να βοηθησωμε στον εξορκισμο του............. GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Confused

ΖΗΤΩ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ...ΖΗΤΩ Ο ΝΤΙΑΛΛΟ Ο CONQUISTADOR.............VIVA LA gruppoPANTHRAKISTAS...ΖΗΤΩ ΕΜΕΙΣ... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Alien

..................δικος μου ειναι ο στομας,οτι θελω ξεστομιζω...ζήτω εγω... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_bounce
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 8:55 pm

Arriba va! El mundo esta de pie
Go, go, gol! Ale ale ale
La vida es
competicion
hay que sonar

ser campeon
la copa es
la bendicion
la ganaras
Go, Go GO!

....παμε ολοι,ολος ο κοσμος ειναι ορθιος......η ζωη ειναι ενας αγωνας...πρεπει να ονειρευεσαι οτι θα βγεις πρωταθλητης.....το τροπαιο ειναι η ευλογια... θα την κερδισεις........αυτα ελεγε ο Ricky Martin στο διασημο τραγουδι του Μουντιαλ,το 1998................ GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_cheers GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_cheers GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_cheers GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_cheers

..............και μαζι του το gruppoPanthrakistas......Go,Go,Go.............
Panthrakikosfan
Panthrakikosfan

Αριθμός μηνυμάτων : 306
Τόπος : Κομοτηνή

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΔευ 17 Μάης 2010, 9:09 pm

Όλοι οι Panthrakistas πρέπει να εφοδιαστούν με τα παρακάτω για την μάχη της κερκίδας.

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.008497&sid=1
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.998767&sid=1

lol! lol! lol!
http://www.panthrakikosfans.blogspot.com/
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΔευ 24 Μάης 2010, 9:42 pm

Βλεπω καινουργιες εγγραφες...καλως τα παιδια στο Πανθρακικο παρεακι μας...πιστευω πως ο Πανθρακικος μας,ηταν η αφορμη για την συμμετοχη τους στο φορουμ.....και εαν δεν ηταν αυτη η αφορμη,πραγματικα ευχομαι να αποτελεσει εστω το κινητρο για την συνεχεια............ GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_cheers

Επισης θελω να ελπιζω,πως και το gruppoPanthrakistas,αρχιζει σιγα σιγα να αποκταει μια ισχυρη πλατφορμα,για δυναμικη παρουσια στην κερκιδα.....
.......... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_bounce GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_bounce GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_bounce .......εκεινος ο Πτολεμαιος,που στην ευχη εχει μπαστακωθει(!) και δεν ξεμυταει ?.....που εισαι ρε Μηνααααααααα GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Alien .....
kabano
kabano
Moderator
Moderator

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΔευ 24 Μάης 2010, 10:38 pm

Cappo φοβερές οι photo από τον ΝΑΟ του Ποδοσφαίρου.
Επρεπε να μου δώσεις το πανό να βγάλω και εγώ φωτογραφίες
Στο Galatasaray Turk telecom Arena
drunken
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΔευ 24 Μάης 2010, 10:50 pm

Στην επομενη περιπετεια σου,στους δρομους του μεταξιου............ GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_rendeer .....
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΤρι 25 Μάης 2010, 5:16 pm

Υπαρχει περιπτωση να ανοιξουν σημερα οι εγκαταστασεις των μονοφθαλμων ?.....φιλικο η Εθνικη μας και... Οπα ο Αλκαιος.........ευκαιρια για κουσκουσια και λοιπα............αντε ρε...να "σογιασουμε" λιγακι,που ελεγαν και οι παλιοτεροι........................................
kabano
kabano
Moderator
Moderator

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΤρι 25 Μάης 2010, 5:35 pm

Cappo ο αγωνας είναι στις 19.00 ή κάνω λάθος;

Λαμόγιο καλώς ήρθες. Από τα μέρη μας δεν φάνηκες.
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΤρι 25 Μάης 2010, 5:52 pm

kabano έγραψε:
Cappo ο αγωνας είναι στις 19.00 ή κάνω λάθος;

Λαμόγιο καλώς ήρθες. Από τα μέρη μας δεν φάνηκες.

Γεια σου κωδικομαζωχτρα...Εκανα μια μικρη τουρνε κατα μηκος
της ακτογραμμης του β.αιγαιου με σταση λιγων ωρων κομοτηνη
και χλαπακιασμα κοψιδιων και συναφων στην ευρυτερη περιοχη
του Π.Ηλια...Κυνηγι με τον χρονο με λιγα λογια...not bad ομως...
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΤρι 25 Μάης 2010, 6:05 pm

9 το βραδυ ...novasports 1.........Εθνικη -Β.Κορεα.........
kabano
kabano
Moderator
Moderator

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 11 Icon_minitimeΤρι 25 Μάης 2010, 6:14 pm

cappo έγραψε:
9 το βραδυ ...novasports 1.........Εθνικη -Β.Κορεα.........

Εγώ είμαι μέσα. Πήρα Δίωρη από το Διοικητή.

GRUPPO PANTHRAKISTAS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» Gruppo PANTHRAKISTAS 2
Σελίδα 11 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ :: Panthrax Club-

Μετάβαση σε:  
Δωρεάν φόρουμ | Σπορ | Collectives sports | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις