|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 13 Μάης 2010, 10:01 pm | |
| Προεδρε...(ενας ειναι ο Προεδρος...) και βεβαια θα γραφεις οποτε σου κανει κεφι(...εχει κανεις αντιρρησεις?).............αλλα η γκλιτσα μου ηταν αυτη που σε εβγαλε απο τον σαργοκλωβο σου..........ελα Προεδρε...παμε...χερια ψηλα...... Πανθραξ ολεεεεεε..... Πανθρακικαρα ολεεεεεεεεε... Υ.Γ. Θυρα1...αυριο στην γωνια που καναμε σεφτε,στον αγωνα με τον Πανιωνιο................gruppo Panthrakistas..............VOLVEREMOS...... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 13 Μάης 2010, 10:23 pm | |
| Aντα γερα...και παρτους τα μυαλα........................ Το συνθηματακι,αφιερωμενο στο μικρο μου κοριτσακι,που αυριο παιζει στο ντερμπι των Πανελλαδικων εξετασεων...........σε ολα τα παιδια μας....... .................Καλη επιτυχια................ |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 13 Μάης 2010, 11:58 pm | |
| Καλή επιτυχία στο μικρό σου κοριτσάκι και σε όλα τα κροιτσάκια και τα αγοράκια που ξεκινούν τις εξετάσεις αύριο. Ptolemais το καρσί σημαίνει "απέναντι" και ναι, έχει σχέση με τον καρσιλαμά, που σημαίνει "αντικρυστός" . (ελπίζοντας ότι μιλάς κυριολεκτικά και ότι δεν κρύβει κάποιο κρυφό νόημα το μήνυμα σου... Γιατί για να καταλάβω τί λέτε εδωμέσα, πρέπει να διαβάσω Νίτσε πρώτα... ) Φιλιά! |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 14 Μάης 2010, 12:01 am | |
| Aντα γερα...και παρτους τα μυαλα........................
Καλή επιτυχία στην Άντα
και καλό κουράγιο σε σένα πατέρα. |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 14 Μάης 2010, 8:04 am | |
| - cappo έγραψε:
- Aντα γερα...και παρτους τα μυαλα........................
Το συνθηματακι,αφιερωμενο στο μικρο μου κοριτσακι,που αυριο παιζει στο ντερμπι των Πανελλαδικων εξετασεων...........σε ολα τα παιδια μας....... .................Καλη επιτυχια................ καλη επιτυχία σε όλα τα παιδιά των ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΩΝ (δεν μπορώ να ευχηθώ για όλα, γιατί κάποια πρέπει να αποτύχουν για να πετύχουν τα "δικά μας") .... καλή επιτυχία στις ακαδημαϊκές εξετάσεις τους..... καλή επιτυχία στις μελλοντικές επαγγελματικές αναζητήσεις......καλή επιτυχία στις εξετάσεις της ζωής τους..... ΥΓ. Διαθέσιμος για SOS σε Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 14 Μάης 2010, 11:37 am | |
| - gringababy έγραψε:
- Καλή επιτυχία στο μικρό σου κοριτσάκι και σε όλα τα κροιτσάκια και τα αγοράκια που ξεκινούν τις εξετάσεις αύριο. Ptolemais το καρσί σημαίνει "απέναντι" και ναι, έχει σχέση με τον καρσιλαμά, που σημαίνει "αντικρυστός" . (ελπίζοντας ότι μιλάς κυριολεκτικά και ότι δεν κρύβει κάποιο κρυφό νόημα το μήνυμα σου... Γιατί για να καταλάβω τί λέτε εδωμέσα, πρέπει να διαβάσω Νίτσε πρώτα... )
Φιλιά! Mαθηματα τελευταιας στιγμης,κανουμε gringa μου στον kabano... Μην τον στειλουμε εντελως ντουρμουκι εκει περα... Κατα τα αλλα,ειναι λιγο πικαντικο το φορουμ ωρες ωρες, αλλα γουστο θα ειχε και η θηλυκη ματια στις κατα καιρους πνευματικες μας αναζητησεις...Ρε συ andia,ανοιξε και κανα θεματακι για πανθρακικινες...να μπαινουν τα κοριτσια,να κατεβαζουν τιποτα σε Μπεκαμπ,τιποτα σε ...Ανρι,κανα σκανδαλακι,καμια αστρολογικη προβλεψη,ακομη και τεχνικη αναλυση αγωνα (η gringa το χει...) ισοτητα φιλε μου και πρωτοτυπια.... Πολυ τεστοστερονη πλακωσε εδω μεσα,που να ζυγωσει το κατερινακι...τι να σχολιασει δηλαδη...τη γυναικα χταποδι του καραφατμε,ή το κοπαδι με τις σαργανες σου....ή τον αραβα με τις γοβες...ελεος δηλαδη... |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 14 Μάης 2010, 1:17 pm | |
| |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 14 Μάης 2010, 1:18 pm | |
| Άσχετο: Δίπλα στο όνομα μου βλέπω να γράφει "Lady Moderator" Νά 'σαι καλά βρε Αντρέα μου, έλιωσα! |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 14 Μάης 2010, 1:22 pm | |
| |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 14 Μάης 2010, 1:24 pm | |
| Ζωντόβολα! ... Άδειο θα μείνει έτσι όπως το κόβω... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 14 Μάης 2010, 1:49 pm | |
| Ραντεβου στην θυρα1........andia, gringa-ladymoderator- baby............και λοιποι............. ...λιγο πριν το παιχνιδι......να βοηθησει καποιος να κρεμασουμε το πανο μας............ |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 14 Μάης 2010, 1:55 pm | |
| cappo πώς τα πήγε το κοριτσάκι σου? (για το πανό προσφέρομαι εγώ, που έχω και το απαιτούμενο μπόι... ) |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 14 Μάης 2010, 2:34 pm | |
| Eυχαριστω για το ενδιαφερον σου, gringababy..................πηγε πολυ καλα οπως ισχυριζεται η ιδια...το θεμα της εκθεσης,ητανε απο αυτα που ειχανε δουλεψει.........................πιστευω πως,τουλαχιστον για την δικια μου,ειχε καλο ξεκινημα.....και παλι,τα καλυτερα σε ολα τα παιδια μας....τα Πανθρακικακια,βεβαια.......................... |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 14 Μάης 2010, 10:02 pm | |
| Καλά τα πήγαμε σαν σκορ αν παραβλέψουμε τις ...του Καζάκη και άν δουμε κάποια θετικά στοιχεία του Ντιαλό που για εμένα νομίζω ότι πήρε το μάθημα του με τις μακακίες που έκανε πριν φύγει. Νομίζω για την β΄ θα είναι ο πιο κατάλληλος παίχτης εφόσον δουλέψουνε οι υπόλοιποι για αυτόν. Η άμυνα πάλι μία απο τα ίδια τέσπα μην τρελαινόμαστε ΕΝΑΣ ΦΙΛΙΚΟΣ ΗΤΑΝ
Υ.Γ. Τον Τσίπη δεν είναι καιρός να σταματήσουν το παιδί επιτέλους να τον ξεφτιλίζουν ; Το κάνανε στο foot basket την Μ.Τετάρτη χάρηκε γελάσαμε αλλά σε φιλικά παιχνίδια τέτοιου επιπέδου νομίζω ότι φτάνει.... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 15 Μάης 2010, 3:52 pm | |
| Βε andia...τι γινεται ρε φιλος ?.......πως αισθανεστε σημερα...? χαλαρουιτα οπως χθες στο δευτερο ημιχρονο...? η σας εχει καταλαβει( )και παλι το στρεςς...? εδω ειμεθα...να βοηθησωμε στον εξορκισμο του............. ΖΗΤΩ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ...ΖΗΤΩ Ο ΝΤΙΑΛΛΟ Ο CONQUISTADOR.............VIVA LA gruppoPANTHRAKISTAS...ΖΗΤΩ ΕΜΕΙΣ... ..................δικος μου ειναι ο στομας,οτι θελω ξεστομιζω...ζήτω εγω... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 17 Μάης 2010, 8:55 pm | |
| Arriba va! El mundo esta de pie Go, go, gol! Ale ale ale La vida es competicion hay que sonar ser campeon la copa es la bendicion la ganaras Go, Go GO! ....παμε ολοι,ολος ο κοσμος ειναι ορθιος......η ζωη ειναι ενας αγωνας...πρεπει να ονειρευεσαι οτι θα βγεις πρωταθλητης.....το τροπαιο ειναι η ευλογια... θα την κερδισεις........αυτα ελεγε ο Ricky Martin στο διασημο τραγουδι του Μουντιαλ,το 1998................ ..............και μαζι του το gruppoPanthrakistas......Go,Go,Go............. |
|
| |
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 17 Μάης 2010, 9:09 pm | |
| |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 24 Μάης 2010, 9:42 pm | |
| Βλεπω καινουργιες εγγραφες...καλως τα παιδια στο Πανθρακικο παρεακι μας...πιστευω πως ο Πανθρακικος μας,ηταν η αφορμη για την συμμετοχη τους στο φορουμ.....και εαν δεν ηταν αυτη η αφορμη,πραγματικα ευχομαι να αποτελεσει εστω το κινητρο για την συνεχεια............ Επισης θελω να ελπιζω,πως και το gruppoPanthrakistas,αρχιζει σιγα σιγα να αποκταει μια ισχυρη πλατφορμα,για δυναμικη παρουσια στην κερκιδα..... .......... .......εκεινος ο Πτολεμαιος,που στην ευχη εχει μπαστακωθει(!) και δεν ξεμυταει ?.....που εισαι ρε Μηνααααααααα ..... |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 24 Μάης 2010, 10:38 pm | |
| Cappo φοβερές οι photo από τον ΝΑΟ του Ποδοσφαίρου. Επρεπε να μου δώσεις το πανό να βγάλω και εγώ φωτογραφίες Στο Galatasaray Turk telecom Arena |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 24 Μάης 2010, 10:50 pm | |
| Στην επομενη περιπετεια σου,στους δρομους του μεταξιου............ ..... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 25 Μάης 2010, 5:16 pm | |
| Υπαρχει περιπτωση να ανοιξουν σημερα οι εγκαταστασεις των μονοφθαλμων ?.....φιλικο η Εθνικη μας και... Οπα ο Αλκαιος.........ευκαιρια για κουσκουσια και λοιπα............αντε ρε...να "σογιασουμε" λιγακι,που ελεγαν και οι παλιοτεροι........................................ |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 25 Μάης 2010, 5:35 pm | |
| Cappo ο αγωνας είναι στις 19.00 ή κάνω λάθος;
Λαμόγιο καλώς ήρθες. Από τα μέρη μας δεν φάνηκες. |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 25 Μάης 2010, 5:52 pm | |
| - kabano έγραψε:
- Cappo ο αγωνας είναι στις 19.00 ή κάνω λάθος;
Λαμόγιο καλώς ήρθες. Από τα μέρη μας δεν φάνηκες. Γεια σου κωδικομαζωχτρα...Εκανα μια μικρη τουρνε κατα μηκος της ακτογραμμης του β.αιγαιου με σταση λιγων ωρων κομοτηνη και χλαπακιασμα κοψιδιων και συναφων στην ευρυτερη περιοχη του Π.Ηλια...Κυνηγι με τον χρονο με λιγα λογια...not bad ομως... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 25 Μάης 2010, 6:05 pm | |
| 9 το βραδυ ...novasports 1.........Εθνικη -Β.Κορεα......... |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 25 Μάης 2010, 6:14 pm | |
| - cappo έγραψε:
- 9 το βραδυ ...novasports 1.........Εθνικη -Β.Κορεα.........
Εγώ είμαι μέσα. Πήρα Δίωρη από το Διοικητή. |
|
| |
|