Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
79 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 79 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 301, στις Τετ 23 Οκτ 2024, 12:36 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

GRUPPO PANTHRAKISTAS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΤετ 23 Ιουν 2010, 5:09 pm

Mουντιαλ τελος για την Εθνικη μας...ωρα να δουμε τα πλαινα μας.............
Πανθρακικος λεγεται η ομαδα που περιμενει την συμπαρασταση μας,για οσους δεν το θυμουνται...θα πουμε συντομα αρκετα και καταληκτικα...ειτε
ετσι, ειτε αλλιως............το ποιο ειναι το ετσι και το ποιο ειναι το αλλιως,απο
εμας εξαρταται...............λιγες σκορπιες σκεψεις να μαζευτουν και συντομα
οσον αφορα την μουτσουνα μου,θα εχω καποια πραγματα να προτεινω...
....πραγματα τα οποια πιστευω πως θα ειναι τα τελευταια,τουλαχιστον απο την μερια μου..........γιατι τελικως, αποδεικνυεται πως μονον οι προτασεις
δεν φθανουν...χρειαζονται και οι πραξεις.......πραξεις, που δυστυχως,παρα
τις καλες προθεσεις ολων,δεν μπορουν να πραγματοποιηθουν.......... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_sad
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΤετ 23 Ιουν 2010, 9:18 pm

άσε τις κλάψες Crying or Very sad όλοι θα είμαστε εκεί .... και όλα θα γίνουν .... στην ώρα τους .... υπάρχει και η διαδικασία ορίμανσης
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ 26 Ιουν 2010, 10:47 am

Αυτο το καπελωμα τυπου, γενικο πλαισιο Κυκλωπες και απο κατω gruppoPanthrakistas,εγω προσωπικα δεν το σηκωνω...τουλαχιστον επρεπε να ερωτηθουμε καποιοι αν αυτο μπορει να σταθει,που δεν στεκεται απο μονο του...το gruppoPanthrakistas,ειναι μια αλλη ιστορια που πινει καφε και μονον στις εγκαταστασεις...στ αρχιδια μου,οι ενστασεις και οι διαφωνιες...θελω να ειμαι σαφης και κατανοητος μια κι εξω...βιαστηκες admin και μαλιστα εκτιμω ανεπανορθωτα..................................................................
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ 26 Ιουν 2010, 11:29 am

cappo έγραψε:
Αυτο το καπελωμα τυπου, γενικο πλαισιο Κυκλωπες και απο κατω gruppoPanthrakistas,εγω προσωπικα δεν το σηκωνω...τουλαχιστον επρεπε να ερωτηθουμε καποιοι αν αυτο μπορει να σταθει,που δεν στεκεται απο μονο του...το gruppoPanthrakistas,ειναι μια αλλη ιστορια που πινει καφε και μονον στις εγκαταστασεις...στ αρχιδια μου,οι ενστασεις και οι διαφωνιες...θελω να ειμαι σαφης και κατανοητος μια κι εξω...βιαστηκες admin και μαλιστα εκτιμω ανεπανορθωτα..................................................................

Αμαν ρε Cappo μην βλέπεις συνομωσίες και καπελώματα μεταλάξεις να βλέπεις... Έτσι μου βγήκε με το COREL δεν είμαι κανά γραφίστας γυψοσανιδάς είμαι....
Αν θυμάσαι πάνω υπήρχε μόνο ο Κύκλωπας σαν logo του φόρουμ πέραν της μία φώτο άλλη δεν παίρνει εκεί, οι υπόλοιπες μπαίνουνε απο κάτω για αυτό είχα και το groupo που μου έστειλες απο κάτω..
Με λίγα λόγια δουλειά δεν είχα χθες 11 το βράδυ ο καιρός χάλια, θάλασσα δεν πήγα και έκατσα στο δημιουργικό και διαχείριση του φόροθ και μ@μ@κιζόμουνα..

Νομίζω ότι έχεται καταλάβει όλοι ποιός είμαι και τι πιστεύω .

Capito Cappo..........
http://www.panthraxclub.com
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ 26 Ιουν 2010, 1:21 pm

Εξαφανισε παρ ολα αυτα,τις εικαστικες ανησυχιες που ειχες με την βοηθεια
του corel...το gruppoPanthrakistas,ειναι αυτονομη ιστορια και σαν τετοια θα
προσπαθησει να υπαρχει...μου γυριζουν τ αντερα προσωπικα,με αυτο το εκτρωμα...για να συνεννοουμαστε λοιπον,αποκαθηλωση αμεσα...προσωπικα
οσο με παιρνει, δεν θα δεχτω καπελωμα απο κανεναν...ξηλωσε το,τωρα....
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ 26 Ιουν 2010, 1:31 pm

Εαν εσενα σου αρεσει η σογια,andia,μπορεις να τρως οση θελεις και να γινεις...x-men,οσο γουσταρεις...εγω δεν βλεπω καμμια μεταλαξη πουθενα...
μονοφθαλμοι και gruppoPanthrakistas,πινουμε καφε και τιποτε παραπανω....
ακομη ακομη και για το πως αντιλαμβανομαστε την παρουσια μας στο γηπεδο ο καθενας απο εμας,απεχουμε αστρικο χρονο..........ξηλωσε αμεσως την μαλακιαρα αυτη απο την μοστρα του φορουμ.......................
διαφορετικα ανοιγεις ιστορια μακρια, με προδιαγεγραμμενο τελος...............
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ 26 Ιουν 2010, 1:39 pm

cappo έγραψε:
Εαν εσενα σου αρεσει η σογια,andia,μπορεις να τρως οση θελεις και να γινεις...x-men,οσο γουσταρεις...εγω δεν βλεπω καμμια μεταλαξη πουθενα...
μονοφθαλμοι και gruppoPanthrakistas,πινουμε καφε και τιποτε παραπανω....
ακομη ακομη και για το πως αντιλαμβανομαστε την παρουσια μας στο γηπεδο ο καθενας απο εμας,απεχουμε αστρικο χρονο..........ξηλωσε αμεσως την μαλακιαρα αυτη απο την μοστρα του φορουμ.......................
διαφορετικα ανοιγεις ιστορια μακρια, με προδιαγεγραμμενο τελος...............

OK CAPPO ότι πεις ΤΕΛΟΣ.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ 26 Ιουν 2010, 1:43 pm

Πολυ καθαρα σου λεω,πως το θεμα δεν ειναι οτι πω...αυτο δα ελειπε.........
αλλα Κυκλωπες να γεννουν panthrakistas,ουτε επιθεωρηση στο Δελφιναριο.
......περιμενω να δω το κατεβασμα.......................
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ 26 Ιουν 2010, 2:01 pm

cappo έγραψε:
Πολυ καθαρα σου λεω,πως το θεμα δεν ειναι οτι πω...αυτο δα ελειπε.........
αλλα Κυκλωπες να γεννουν panthrakistas,ουτε επιθεωρηση στο Δελφιναριο.
......περιμενω να δω το κατεβασμα.......................

Σου εξήγησα απο την αρχή το λόγο που το έκανα και πως το έκανα και εσύ συνεχίζεις να σκέφτεσαι για καπελώματα και συνομωσίες, νομίζω περί μετάλαξης το εννοώ και ξέρουνε όλοι την άποψη μου και τις απόψεις των υπολοίπων εδώ μέσα, αλλά δεν είχε καμμία σχέση με το logo που έκανα, αυτό έτσι μου βγήκε.
Λοιπόν για να μην παρεξηγιόμαστε και να μην μας παρεξηγούνε για τον καφέ που πίνουμε στην λέσχη ας τον σταματήσουμε και ας μαζευόμαστε κάτω απο το καμπαναριό της Αγιάς Σοφιάς είναι πιο soft και θα έχουμε και την ευλογία του Θεού
απο εδώ και πέρα... νομίζω θα την χρειαστεί ο Πανθρακικός και οι Panthrakistas φυσικά...
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ 26 Ιουν 2010, 2:26 pm

Mπορεις να συνεχισεις να ...βγαζεις οτι σου βγαινει...το gruppoPanthrakistas
ομως,να το αφηνεις απεξω...το τι νομιζουν οι αλλοι,αφορα τους αλλους.....
εμενα μ ενδιαφερει τι νομιζω εγω...κι εγω αυτο που νομιζω ειναι πως το gruppo ειναι καθαρη Πανθρακογεννηση και οχι μεταλαξη...........................
ποιο καθαρα δεν γινεται...soft,hard or γλυκυβραστος ο καφες.........περι
ορεξεως,κολοκυθοπιτα.........................
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ 26 Ιουν 2010, 2:50 pm

Δεν μίλησα για την μετάλαξη των Panthrakistas αλλά της λέσχης και των εναπομείναντων Κυκλώπων και επειδή αυτή η συζήτηση δεν έχει τέλος θα τα πούμε κάποτε απο κοντά .
Καλή συνέχεια.
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ 26 Ιουν 2010, 3:27 pm

cappo έγραψε:

Για να βάλουμε μιά τάξη και για να περνάμε καλά, βγάλε από το μυαλό σου τα καπελώματα δεν είσαι ακόμη στην ΚΝΕ.
Αν θέλεις πίνεις καφέ στη λέσχη αν δεν θέλεις, πίνεις στη λέσχη Κομοτηναίων, ή στον Καραβίδα η όπου αλλού θέλεις.
Είμασταν αρκετοί (και σύ μέσα) ένα βράδυ που συμφωνήσαμε να κρατήσουμε το χώρο 10-15 άτομα καταβάλλοντας από ένα εικοσάευρο ο καθένας.
Δεν είχα αντίρρηση σαν πρόεδρος να βάλετε ότι πανώ θέλετε και όπου θέλετε μέσα στο χώρο.
Και επειδή βλέπω λίγο μακρυά λυπάμαι εκ των προτέρων γιατί αυτός ο χώρος δεν θα μας βρεί ούτε ενωμένους ούτε δυνατούς.Θα κλείσει και είναι κρίμα γιατί έγινε (και το ξέρεις καλά ) με πόνο.
Τέλος πάντων κάτσε και σκέψου, και θα γίνει ότι θέλετε και ότι πουν βέβαια οι κύκλωπες στη γενική τους συνέλευση, που θα γίνει μάλλον τον Σεπτέμβρη.
Μέχρι τότε η λέσχη θα ανοίγει με πρωτοβουλίες μελών της και μή και ιδιαίτερα αυτών που έχουν και τη δυνατότητα να το κάνουν.
Μετά βλέπουμε, μάλλον δεν βλέπουμε γιατί θα μας φάει το ποιός είναι ποιός, και από που πανθρακογεννήθηκε . δεν θα ασχοληθώ άλλο , μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, πιστεύω ότι η έρπουσα γκρίνια και η φαγωμάρα δεν αξίζει μεταξύ μας.
Καλό μεσημέρι και καλό μουντιάλ.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ 26 Ιουν 2010, 5:46 pm

Οχι μονο δεν ειμαι ακομη στην ΚΝΕ(!),αλλα δεν ημουν ΠΟΤΕ!...δεν εχω τιποτε με την λεσχη σαν χωρο που να με ενοχλει και θα συνεχισω να πινω τον καφε μου...απ οσα γραφεις,αντιλαμβανομαι πως δεν σου ειναι κατανοητο το κραξιμο προς τον admin...τον ρωτας και εχεις πληρη εικονα...
για την ωρα δεν εχω λογους να συνεχισω το κραξιμο...αν ξαναυπαρξουν...
εδω ειμαστε................... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_evil ......................
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΣαβ 26 Ιουν 2010, 7:18 pm

Για να έχουνε πλήρη εικόνα οι υπόλοιποι για το τι πήγα και έκανα ο παλαβός και γιατί μιλάμε και φυσικά να ξέρει ο Πρόεδρος για την ιεροσυλία........

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Iiiiii14
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΚυρ 27 Ιουν 2010, 9:44 am

andia έγραψε:
Για να έχουνε πλήρη εικόνα οι υπόλοιποι για το τι πήγα και έκανα ο παλαβός και γιατί μιλάμε και φυσικά να ξέρει ο Πρόεδρος για την ιεροσυλία........

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Iiiiii14

Αντρέα δεν καταλαβαίνω ειλικρινά τι έχει η μακέτα.
Οπως δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο έγινε έξαλος ο Μάκης.
Τελικά είναι σπουδαίο και παράλληλα δύσκολο πράγμα η συγκατοίκηση, και μπράβο σου που το παλεύεις.
Τα συμπλέγματα να ξέρεις κάνουν κακό σε αυτούς που τα έχουν , πρωτίστως και μετά στους άλλους.
Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους σας.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΚυρ 27 Ιουν 2010, 9:18 pm

Eνω θα μπορουσα να αποδωσω σαν ατυχεις τις γραφιστικες ανησυχιες του
admin,το δικο σου ποσταρισμα ειναι το λιγοτερο εμπαθες οπως το συνηθιζεις εξ αλλου ...θα μπορουσες καλλιστα, να το "βουλωνες" και να εκανες και την
δουλεια σου μια χαρα,αφου εγραψα παραπανω πως δεν τραβαω κανενα ζορι
με την λεσχη...εσυ ομως επιλεγεις και να παραληρεις και την δουλεια σου να
κανεις και να καπελωσεις το gruppoPanthrakistas...

...τουλαχιστον εγω,τετοια χαρα δεν θα σου την δωσω...μπορεις λοιπον να συνεχισεις,αφου πρωτα κανεις μια σωστη διαγνωση περι συμπλεγματων
ανθρωπινης συμπεριφορας...και βεβαια να με καταταξεις και σε ενα απο αυτα
για να αρχισω... θεραπεια.............................. GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Alien
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΚυρ 27 Ιουν 2010, 10:34 pm

Τι ακριβώς θέλω να καπελώσω ειλικρινά δεν κατάλαβα.
Η εμπάθεια μου φέρνει αναγούλα, και στο κάτω κάτω γιατί να αναγουλιάσω για κάτι που μόνο σαν χόμπυ το βλέπω.
Τέλος πάντων δεν μπαίνω σ'αυτό το τρυπάκι, οπαδός είσαι και καλά κάνεις, αλλά μην βλέπεις φαντάσματα, και εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.(είναι σύνηθες φαινόμενου του οπαδισμού η δημιουργία εχθρών).
Καλή μπάλα να δούμε.

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΚυρ 27 Ιουν 2010, 11:35 pm

όταν μαλώνουν οι "ελέφαντες" ...την πληρώνουν τα "βατράχια" .... αυτό το έχετε υπ'όψιν σας ? .....
πιέστε ένα φραπέ ... και αναλύστε τα και οι τρεις .... δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω .... sorry

ZHTΩ ΟΙ PANTHRAKISTAS .... ευχαριστούμε για την φιλοξενία των ΚΥΚΛΩΠΩΝ τόσο στο φόρουμ όσο και στον στέκι .... να 'μαστε όλοι γεροί να βλέπουμε επιτυχίες της ομάδας μας

ΥΓ ... μάλλον σας πείραξε η φτωχή μεταγραφική συγκομιδή σε σχέση με τις διαρροές σε έμψυχο υλικό .... ή αλλιώς της κοντής ..... της φταίνε οι τρίχες

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουν 2010, 2:21 pm

καλά τώρα το λογότυπο του φόρουμ μου θυμίζει τους Ντάλτον brothers στο Λούκι Λούκ .... Αβερέλ , Γουίλιαμ, Τζάκ, και Τζό αν θυμάμαι καλά

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Dalton+Brothers

το θεωρώ το πιο αποτυχημένο όλων .... εκτός κι αν μείναν μόνο 4 κύκλωπες και αποτελούν απειλούμενο είδος Laughing
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουν 2010, 3:22 pm

Αμάν ρε Karafatme με το black χιούμορ σου αρκετό φαρμάκι ήπια μην ρίχνεις άλλο. Γραφίστας δεν έκανα ο Αλβανός του φόρουμ είμαι αυτό είναι το επίπεδο ακαδημαϊκό και λεκτικό μου και αυτό μπορώ να κάνω τα υπόλοιπα βάλτε ένα χεράκι και εσείς.
Το φόρουμ δημιουργήθηκε για του γνωστούς λόγους και είναι ανοιχτό για κάθε πρόταση και ιδέα, το έχω τονίσει αρκετές φορές εδώ μέσα και φυσικά πολλές αλλαγές έγιναν κατόπιν δικών σας υποδείξεων.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουν 2010, 6:19 pm

Αφου πιαστηκαμε σημερα, εγω θα σας περασω την προταση μου........

Α)Ποσοι ειμαστε?...kabano,grihga,cappo,andia(?),celt2,john,panthrakikosfan
panthkom,GTP,ptolemais,Tακης,Σταυρος...να λογισω και τον ακριβοθωρητο
karafatme...συνολον 12...ο ακριβοθωρητος θα μας αγαπαει με τον νου.....
Β)Ο συγκεκριμενος αριθμος,σαφως και δεν μπορει να αποτελεσει απο μονος του,καμμια οπαδικη βαση...μονο μια καλη παρεα,που θα το διασκεδαζει....
Γ)Προτεινω λοιπον...δημοσιευση στον τοπικο τυπο,ποιοι ειμαστε και τι θελουμε να καταφερουμε...με καθημερινη αναρτηση...(αυτο ειναι ευκολο...)
Δ)Ενα σταντακι στην πλατεια με κανα δυο μεγαλες αφισσες που θα μπορουν
να κανουν γκελ στον κοσμο,για να σταματαει...παραλληλα,δυο,τρεις δικοι
μας στημενοι,για να γνωριζουν σε οποιον ενδιαφερθει, τον στοχο μας...(ο
οποιος στοχος βεβαια ειναι,η προσελκυση κυριως νεαρων για "σαματα" υπερ
του Πανθρακικου στο ΔΑΚ...)
Ε)Κατοπιν συννενοησης με την ΠΑΕ(η οποια συμφωνει...)πωληση εισιτηριων
διαρκειας στην θυρα2(οι περισσοτεροι εκει καταληγουμε ενεκα τιμης...)
ΣΤ)Διαθεση για συμπαρασταση στην ομαδα μας,με καθε λογικο τροπο(μπορει
να ειναι καμμια φορα και παραλογος...)................

Αυτα πιστευω πως ειναι εντελως ρεαλιστικα,τα κουμπια της Αλεξαινας......
μονον ετσι πιστευω εγω,πως μπορουμε να καταφερουμε κατι μαζικοτερο της
Πανθρακικης παρεας,που ειμαστε τωρα.....και πιστευω πως εχουμε τα κοτσια
τουλαχιστον να προσπαθησουμε να κινηθουμε προς αυτην την κατευθυνση...
αλλως,παλι πιστευω εγω...κασκολακι,ομπρελιτσα και μπρος για ενα ακομη
φεστιβαλ ξηρων καρπων.........................τι λετε μπρε εσεις ???......

...Υ.Γ...το νουμερο των Panthrakistas,ειναι το απολυτως πραγματικο την στιγμη αυτη...εαν κανω λαθος στο μετρημα,πολυ ευχαριστως,μπουγελωστε με......................................... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Alien
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουν 2010, 6:31 pm

Εννοειται πως με χαρα θελω και τον karafatme, μαζι μας...δεν τον υπολογισα αριθμητικα,γιατι δεν μου καθοτανε καλα το νουμερο(13 μπρρρ.......) ασε και που,σαν... στρουχτορας,μπορει να κανει παπαδες...Πανθρακικος στρουχτορας ε..........
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουν 2010, 7:07 pm

Χαιρεται κατοπιν ενος ΠΣΚ special μετα της οικογενειας στα hot springs της Αριδαιας....
Πολυ σαματα για το τιποτα βλεπω ρε παιδια...
Αυτοι οι 20-30 ζεστοι με πανιωνιο, εισητηριο διαρκειας στη 2 σε προκαθορισμενο
μερος και οτι βγει....Μη τρελενομαστε κιολας....
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουν 2010, 7:12 pm

Καλα το πας Πτολεμαιε...αλλα που ειναι οι υπολοιποι ...18 ?.............

....ΛΗΔΡΑ ΠΑΛΛΑΣ...πρεπει να πας......εκει ξηγηθηκες... ΠΣΚ ?
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 25 Icon_minitimeΔευ 28 Ιουν 2010, 8:15 pm

Mε τη λιστα του ...Σιντλερ(kabano) τι γινεται....?
Ξηγηθηκα "Νοστος" σουιτουλα σε φιλικες τιμες...
Οποιος,ειδικα το χειμωνα θελησει φουλ ρομαντικη αποδραση
με την καλη του ας μου στειλει pm να του στειλω προτασεις
για ολα τα γουστα και βαλαντια,καθως και οδηγιες
γενικοτερες...

GRUPPO PANTHRAKISTAS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» Gruppo PANTHRAKISTAS 2
Σελίδα 25 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ :: Panthrax Club-

Μετάβαση σε:  
Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις