|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 11 Μάης 2010, 6:07 pm | |
| Σου το ξαναγραφω και παλι, αδικεις και τον Νικο και τον εαυτο σου,γραφοντας για κυραδες... δεν τον γνωριζεις και αφηνεις τους δαιμονες σου,να σε οδηγουν........................... Υ.Γ. Η σημειολογια κατανοητη απο την αρχη.......ομως εγω δεν ειμαι ο....... ανθρωπος που ηθελε να γινει βασιλιας |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 11 Μάης 2010, 6:27 pm | |
| |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 11 Μάης 2010, 6:34 pm | |
| - cappo έγραψε:
- Σου το ξαναγραφω και παλι, αδικεις και τον Νικο και τον εαυτο σου,γραφοντας για κυραδες... δεν τον γνωριζεις και αφηνεις τους δαιμονες σου,να σε οδηγουν...........................
Υ.Γ. Η σημειολογια κατανοητη απο την αρχη.......ομως εγω δεν ειμαι ο....... ανθρωπος που ηθελε να γινει βασιλιας αυτή ξεκίνησε .... και δεν υπαναχωρησε ποτέ .... τουναντίον τον παράτησα γιατί θεώρησα ότι κινείται από πατερναλιστικές ιδιοτελής βλέψεις..... και δεν θεωρεί τον εαυτό του απλό λαό .... αλλά κάτι πολύ παραπάνω ..... ΥΓ . ο Μοντεζούμα δεν έγινε γνωστός γιατί πήρε τον θρόνο επειδή τον ήθελε αλλά .....γιατί έχασε τον θρόνο σαν ο τελευταίος βασιλιάς των Αζτέκων ..... cappo συγγνώμη για την πικρή αλήθεια που βλέπω .... αλλά αν οι panthrakistas δεν γίνουν ένα πετυχημένο φίλαθλο "οπαδικό" σύνολο δεν βλέπω να γίνεται κάτι καλύτερο σαν προσπάθεια στην ΟΜΑΔΑ-ΠΟΛΗ μας .... και ίσως είσαι ο τελευταίος ασκεπής "βασιλιάς".... οι panthrakistas είναι δικό σου παιδί ΥΓ ο πρόεδρος μηπως έφαγε κανένα ληγμένο (υπερήλικα) σαργό και του έκατσε βαρύς |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 11 Μάης 2010, 6:51 pm | |
| Δηλαδη μου λες, ο Νικος ειναι ο τυπος εκεινος,που εχει στο κεφαλι του προστατευτικες,κυριαρχικες μανιες.................................. Ειλικρινα σε διαβεβαιωνω,πως εαν συμβαινει αυτο,τοτε ναι...εγω ειμαι ο ... ανθρωπος που ηθελε να γινει βασιλιας πως ομως ειναι δυνατον ,να εχεις βγαλει τετοιο συμπερασμα και με τι αφορμες ? Τωρα εγω αισθανομαι κυρα-Κατινα,γιατι μιλαμε για αλλον χωρις να εχουμε εξουσιοδοτηση.......καλλιστα βεβαια,μπορει και ο Νικος να μπει και να παρει θεση............εαν βλεπεις εκ μερους μου τασεις υπερασπισης του Νικου,δεν εχω την αφετηρια αυτη............πιστευω πως ενα καθαρο μυαλο,οπως ειναι του Νικου,αδικειται απο ενα επισης καθαρο μυαλο (οταν βεβαια εκλειπουν οι δαιμονες)...δυο καθαρα μυαλα μαζι,μπορουν να κανουν και τους κοκκορες να γεννησουν........επειδη εσυ μιλας karafatme,για ομαδικες συνεργασιες.... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 11 Μάης 2010, 6:54 pm | |
| - cappo έγραψε:
- δυο καθαρα μυαλα μαζι,μπορουν να κανουν και τους κοκκορες να γεννησουν............
εξωμήτρια αυγά θα κάνουν ?? δες λίγο mail ... |
|
| |
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 11 Μάης 2010, 7:26 pm | |
| |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 11 Μάης 2010, 7:37 pm | |
| |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 11 Μάης 2010, 7:39 pm | |
| Αποδείξαμε τελικά οτι και εμείς έχουμε κότες τώρα αποδεικνύουμε ότι έχουμε και κυρά Κατίνες; Τι σου είναι η Κομοτηνή τελικά. Καλά ρε Karafatme και Cappo πιαστήκατε τώρα για τον Croc's. Είχαμε τα γνωστά μέχρι χθες στην άλλη όχθη τώρα έχουμε πάλι τα ίδια; Και πάνω που με πρόλαβες Karafatme ήθελα να σου στειλω mail και να σε ρωτήσω τι πρόβλημα υπάρχει με τον croc's . Θα νομίζει ότι εγώ σου είπα για το Forum που έφτιαξε γιατί προχθές Κυριακή του έστειλα Χαιρετισμό και μετα μου απάντησε με pm γιατί δεν γράφει εδώ. Σε μερικά θέματα δεν συμφωνούσα μαζί σου τότε με τα "γνωστα" γεγονότα Οκτωβρίου όπως και τώρα άποψη μου θα πεις , άποψου σου θα σου πω αλλά νομίζω ότι είμαστε μεγάλα παιδιά με γνώσεις και εμπειρίες πάνω στη ζωή και πόσο εσύ που "γνωρίζεις" πολύ παραπάνω για τα Τεκταινόμενα στην πολιτική σκαι τον Πανθρακικό. Υ.Γ. Θα μπώ σαν admin και θα πάρω κατασταλτικά μέτρα....... |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 11 Μάης 2010, 7:44 pm | |
| |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 12 Μάης 2010, 10:02 am | |
| |
|
| |
GTP
Αριθμός μηνυμάτων : 182 Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
| Θέμα: ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Τετ 12 Μάης 2010, 6:11 pm | |
| ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ...ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ PANTHRAKISTAS (ΚΥΡΙΩΣ) |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 12 Μάης 2010, 6:19 pm | |
| - GTP έγραψε:
- ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ...ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ PANTHRAKISTAS (ΚΥΡΙΩΣ)
hos geldiniz .... buyiorum orda μην παραξηγείς πάντως αν κάνουμε και καμιά πλάκα παραπάνω .... τελευταία τα fora ξεχείλωσαν σε θεματολογία λόγω κοινωνικών καταστάσεων .... το σίγουρο είναι ότι εδώ μέσα είναι όλοι καθαροί ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΙ καλως ήρθες ..... καλή διαμονή .... το νέο σύνθημα είναι ΓΡΑΜΜΗ .... ΓΡΑΜΜΗ ....στην ΑΛΦΑ ΕΘΝΙΚΗ
ΥΓ .... kabano σορρυ που συμπεριέλαβα στο σύνθημα μόνο ΑΛΦΑ και ΕΤΕ |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 12 Μάης 2010, 6:31 pm | |
| το νέο σύνθημα είναι
ΓΡΑΜΜΗ .... ΓΡΑΜΜΗ ....στην ΑΛΦΑ ΕΘΝΙΚΗ
ΥΓ .... kabano σορρυ που συμπεριέλαβα στο σύνθημα μόνο ΑΛΦΑ και ΕΤΕ[/quote]
Πετάς στο τέλος το κλασικό Μ@μιέτε ο Θρύλος κι ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
και είσαι μέσα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την kabano στις Τετ 12 Μάης 2010, 8:54 pm, 1 φορά |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 12 Μάης 2010, 6:41 pm | |
| - GTP έγραψε:
- ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ...ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ PANTHRAKISTAS (ΚΥΡΙΩΣ)
bem-vindo GTP |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 12 Μάης 2010, 7:48 pm | |
| - GTP έγραψε:
Το μονο που θελουμε εδω ειναι αισθηση του χιουμορ και οχι παρεξηγιαρικη διαθεση στο χαβαλε που κανουμε καμια φορα... Αν τα χεις καλως ηρθες και καλη αποκωδικοποιηση... Ειδικα αυτον τον καραφατμε,αν δεν εχεις δυο τρια master και κανα ντοκτορα,δυσκολα τον αφομοιωνεις... Απ τα συμφραζομενα ομως και πρωινες ωρες με καθαρο μυαλο, καποια ακρη θα βγαλεις....don't worry... Για να σε διευκολυνω λιγακι,οπου βλεπεις ΠΡΟΕΔΡΟΣ(ενας ειναι ο προεδρος), σημαινει γερολυκος,οπου ΕΠΙΤΙΜΟΣ καραφατμε,οπου λαμογιο,ο υποφαινομενος αλλα καμια σχεση αγαθο αρνακι ειμαι, οπου κατινα ιδιοκτητης beach bar σε αλλη οχθη,οπου admin νταντα, επταστερος,επταψυχος,ζωηρο αλογακι με στυση,αντιβασιλιας,στιχουργος,επιτιμος MOD, μουσικοσυνθετης,χορευτης (της κοιλιας),σκακιστης,excelακιας, αυτος που με λεει λαμογιο,ο KABANO,οπου λατιν στοιχειο με εφεση στη μαφια ο cappo,οπου μυστρι και πηλοφορι ο andia,οπου baby η gringa( που εξαφανιστηκε ρε παιδια η kathryn...?)αυτα τα ολιγα,υπερωριες χτυπησα σημερα... |
|
| |
andia
| |
| |
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 13 Μάης 2010, 11:21 am | |
| Καλημέρα(Καλησπέρα τέτοια ώρα που θυμήθηκα να γράψω) Panthrakistas. |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 13 Μάης 2010, 3:55 pm | |
| Καλησπέρα παίδες! Ptolemais νά' σαι καλά που με θυμάσαι... Τρέχω κομμάτι, ένεκα που έφτασαν οι εξετάσεις, αλλά εντάξει, αύριο θα κάνω τα κουμάντα μου και θα έρθω στον αγώνα. Είναι και για καλό σκοπό....Πού μαζευόμαστε? στην 1? Πάνω-πάνω στην 1 να πάμε, όπως στο ματς με τον Πανιώνιο, γιατί θα είναι και καρσί ο ήλιος και θα σκάσουμε. Περιμένω να με πείτε τα μασάλια που έχασα (και μάλλον έχασα πολλά)!! |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 13 Μάης 2010, 4:39 pm | |
| Αγαπητοί συναγωνιστές Panthrakistas. Λυπάμαι άλλα δεν θα μπορέσω να είμαι μαζί σας στον σπουδαίο αυτό αγώνα που θα δώσει η Ομάδα μας. Θα σας σκέφτομαι όμως εκείνη την ώρα και θα προσπαθήσω να απαλύνω την στεναχώρια μου πίνοντας yeni raki και κοιτώντας τα καραβάκια που θα περνούν από τον Βόσπορο. |
|
| |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 13 Μάης 2010, 4:45 pm | |
| Admin νταντα,σε κανα σεμιναριο καρσιλαμα θα πας...? |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 13 Μάης 2010, 5:23 pm | |
| [quote="kabano"] - ptolemais έγραψε:
- Admin νταντα,σε κανα σεμιναριο καρσιλαμα θα πας...?
Εμαθα ότι κατέβηκαν αλανιάρικα καλκάνια και πάω να τα τιμήσω χωρίς να βρέξω τον κ.λ. μου |
|
| |
andia
| |
| |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 13 Μάης 2010, 5:53 pm | |
| [img:fc09] https://panthraxclub.forumgreek.com/[/img][quote="kabano"] - kabano έγραψε:
- ptolemais έγραψε:
- Admin νταντα,σε κανα σεμιναριο καρσιλαμα θα πας...?
Εμαθα ότι κατέβηκαν αλανιάρικα καλκάνια και πάω να τα τιμήσω χωρίς να βρέξω τον κ.λ. μου Μιας που θα σαι κατα κει δεν κανεις και λιγο scouting...? Στο χωριο salvar εξω απο την Πολη,εχει κατι κατσιβελες φωτια... |
|
| |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 13 Μάης 2010, 6:06 pm | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 13 Μάης 2010, 8:04 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- Καλησπέρα παίδες! Ptolemais νά' σαι καλά που με θυμάσαι... Τρέχω κομμάτι, ένεκα που έφτασαν οι εξετάσεις, αλλά εντάξει, αύριο θα κάνω τα κουμάντα μου και θα έρθω στον αγώνα. Είναι και για καλό σκοπό....Πού μαζευόμαστε? στην 1?
Πάνω-πάνω στην 1 να πάμε, όπως στο ματς με τον Πανιώνιο, γιατί θα είναι και καρσί ο ήλιος και θα σκάσουμε.
Περιμένω να με πείτε τα μασάλια που έχασα (και μάλλον έχασα πολλά)!! Γεια σου gringa και αφθονα εικοσαρια... Το καρσι εχει σχεση με τον καρσιλαμα...? Να ενημερωσω τον φιλο μου kabano σχετικα... |
|
| |
|