Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
34 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 34 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

GRUPPO PANTHRAKISTAS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ 17 Απρ 2010, 9:43 pm

Mετά απο έντονες πιέσεις του cappo σας αποκαλύπτω τον Karafatme.

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Dsc01612
Ναι φίλοι μου, είναι ο κάμεραμαν του Nova που θα τον Ξαναδούμε σε δύο χρόνια όταν ξαναανέβουμε.
Εδώ τον βλεπουμε να κάνει νόημα στην φίλη μας . Αυτός ήταν που κάρφωσε τα παιδιά με τα καπνογόνα.

Αύριο Ηρακλής-
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_evil skoda GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_evil τον έχει το ΣΚΑΪ οπότε στη λέσχη ΣΚΑΪ στο ένα και novasports 7 στο άλλο.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
http://www.panthraxclub.com
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ 17 Απρ 2010, 11:24 pm

κ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ 17 Απρ 2010, 11:28 pm

κ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΣαβ 17 Απρ 2010, 11:31 pm

gerolykos έγραψε:
cappo έγραψε:
Σιγα να μην θελει βουντου,για να πιασει κανενα ψαρι ο Προεδρος(ενας ειναι ο Προεδρος cyclops ).........................βουντου θα χρειαστει,για να μπορεσει να κερδισει τον...........αστροναυτη στο γαλλικο μπιλιαρδο Exclamation Exclamation Exclamation

:

πάρε τον αστροναύτη και έλα για γαλλικό (μπιλιάρδο όχι καφέ) αύριο μετά το μάτς.
Ο πρόεδρος έχει ρέντα αυτές τις μέρες. 24 σερί έκανε χθές, ξεκινώντας από μιά φάβα(όχι Σαντορίνης).
Πράγματι στα ψάρια δεν χρειάζομαι βουντού, ιδιαίτερα στη συρτή και στα παραγάδια.
Αndia αν δεν βρέξεις τον κωλαράκο σου ψάρια δεν τρώς.

καραφατμε στειλε στον γερολυκο το e-mail που μου εστειλες
για το πως βρεχουν κωλο για να πιασουν ψαρια και λοιπα ...θαλασσια ειδη.
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010, 10:22 am

Καλημερα Πανθρακια.............. cheers σημερον κρεμαται επι Β Εθνικης ο Πανθρακας silent .........................οσο κλαψαμε,οσοι κλαψαμε μεχρι σημερα,εως εδω........................... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad .........................σαραντα μερες,πιστευω πως ειναι αρκετες να θρηνησουμε τον "τεθνεοντα"...................... Crying or Very sad μετα βουρ για καλυτερες μερες............ cheers ΠΑΕ,ομαδα,φιλαθλοι,πιστευω πως γιναμε σοφοτεροι και αυτο οφειλουμε να το αποδειξουμε στην νεα ποδοσφαιρικη περιοδο.............. Smile Smile
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010, 10:30 am

Aπο την γειτονισσα,την Βιαμαρ μπρε,ολη την μερα χθες κυκλοφορουσαν φημες για κηδεια σημερα στο Καυταντζογλειο...............θεωρουν πως τους εχουν βγαλει τα εισιτηρια για την Β Εθνικη,πριν ακομη κατεβουν στο γηπεδο...............με μεγαλη συμμετοχη στο κολπο αυτο, του Μπεου...................................λετε να "απολαυσουμε" το βραδακι,την περιφορα της εταιριας ?

cheers ολα cheers ολα cheers ολα
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010, 11:07 am

Για τον φιλο ,τον Πτολεμαιο...........................................Προφητης Ηλιας παιζει σημερα Μηνα μου.................................οχι υποβρυχιως, αλλα επιγειως...................με θεα τον ωκεανο,τον Θρακικο μπρε,δυο Πανθρακια ακομη στην παρεα για να μας φευγει η φαγουρα και υλικο προς βρωσιν που περιμενει να τσικνιστει...............α.........και μπυρα Βουλγαρικη
Ζαγκορκα σε συσκευασια 3 λιτρων..........καταπληκτικη......και φθηνη........1,80 ευρω......................να ζηλευεις Μηνα μου............................. drunken drunken

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010, 9:07 pm

ptolemais έγραψε:

καραφατμε στειλε στον γερολυκο το e-mail που μου εστειλες
για το πως βρεχουν κωλο για να πιασουν ψαρια και λοιπα ...θαλασσια ειδη.

δηλαδή εσύ δεν μπορείς να το κάνεις προώθηση??.... ή ντρέπεσαι? Embarassed Embarassed
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010, 9:52 pm

Φιρι-φιρι το πας,να το αμολησω εδω μεσα....
Δε θα το κανω,αλλα θα το περιγραψω με λεξεις κλειδια...
Ουζο12,κοπελα,χταποδι,θαλαμη,...τσιτσιολινα,τι αλλο θα δουν τα ματια μας...
Ουτε μιση βοηθεια παραπανω...

Embarassed
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010, 9:55 pm

cappo έγραψε:
Για τον φιλο ,τον Πτολεμαιο...........................................Προφητης Ηλιας παιζει σημερα Μηνα μου.................................οχι υποβρυχιως, αλλα επιγειως...................με θεα τον ωκεανο,τον Θρακικο μπρε,δυο Πανθρακια ακομη στην παρεα για να μας φευγει η φαγουρα και υλικο προς βρωσιν που περιμενει να τσικνιστει...............α.........και μπυρα Βουλγαρικη
Ζαγκορκα σε συσκευασια 3 λιτρων..........καταπληκτικη......και φθηνη........1,80 ευρω......................να ζηλευεις Μηνα μου............................. drunken drunken

Να βρεξει,να ριξει χαλαζι,να φτασει η τεφρα απο ισλανδια για δυο ωρες στο θρακικον πελαγος...
Βουντου...βουντου....
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010, 10:16 pm

Ελα βρε κουτο........δεν σε αδικησα.......ισα ισα,σε μνημονευσα πολλες φορες και τσουγκρισαμε ποτηρια,για την παρτυ σου, επισης πολλες φορες................ cheers

Με εναν ηλιο φανταστικο απο το μεσημερι και μετα................ sunny sunny sunny

Να βελτιωσεις τα βουντου σου λοιπον................ What a Face

Πανθραξ ολε.....Πανθρακικαρα ολε.......Α Εθνικη.......ειχα ανεβει...........και ειχα τρελλαθει............................. bounce
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010, 10:32 pm

Eγγυημενα πλεον δεν πιανουν τα βουντου μου...
Εχασε ο ΗΡΑ,φουλ λιακαδα σας εκανε... Laughing Laughing
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010, 10:46 pm

Sta xatala mas, Hra kai lipi...................... Mad μπορεις να κανεις βουντου να παει καλα του χρονου η Πανθρακοομαδα ? εκει σε θελω τ αγορι μου.................και στα σοβαρα ,εχω ενα σφιξιμο απο τωρα..............................δεν βλεπω τον Παυλο, να μπορει να στησει μια ομαδα που να ζηταει πραγματα στο γηπεδο...........................εκτος απο εναν και μοναδικο αγωνα,αυτον με τον Εργοτελη στην Κομοτηνη,δεν εχω να θυμηθω τιποτε αλλο............τα δυο διπλα εκτος εδρας,ηταν πορτοφολια που βρηκαμε μετα απο τσακισματα......."κλοπες αποτελεσματων"....................... pirat

Δηλαδη θελω να πω.......επεσες ρε φιλος,νωρις..................το να μαχεσαι ομως και να αγωνιζεσαι σαν ομαδα,σου το απαγορεψε κανεις ? εσυ ρε Μηνα,θυμασαι καποιον αγωνα της ομαδας μας,που να ειχε αυτα τα στοιχεια ? τα βασικα ρε συ........γαμω τον Φαγιαρδο μου...γαμω......................ευχομαι να κανω λαθος,στις προβλεψεις μου............. geek
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010, 11:21 pm

Oτι εγινε,εγινε φετος...
Ο δερμιτζακης εχει απειρα ελαφρυντικα,
και πολλα θετικα προσημα εκ του αποτελεσματος...
Ποιος περιμενε 12 βαθμους στο τελος,λιγο πριν αναλαβει...

ΥΓ.Οι ελληνες αμυντικοι του ηρακλη κερδιζουν το φετεινο
χρυσο βατομουρο για τα καλυτερα μαρκαρισματα ...με τα ματια...ever...
Και δωστου και ξεκολονοταν ο Ιακομπ μπροστα...4 να εβαζε,
8 θα τρωγανε πισω...κατι σαν τον Ραντζινσκι καποτε...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ptolemais στις Κυρ 18 Απρ 2010, 11:25 pm, 2 φορές συνολικά
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΚυρ 18 Απρ 2010, 11:23 pm

Δε μιλαμε βεβαια και για τον ελληνα μουρινιο...
Τις εκανε τις κοτσανες του κι αυτος...

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 19 Απρ 2010, 12:01 am

ptolemais έγραψε:

είπα κι εγώ ... μόνο εγώ το πρόσεξα
επίσης
"η σκοντα έβαλε τόσα γκολ σήμερα εκτός έδρας .... ίσα με όσα είχε βάλει όλη την χρονιά"
(ειρωνεύτηκε ο παρουσιαστής του ΝΟΒΑ)

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 19 Απρ 2010, 12:05 am

ptolemais έγραψε:
Φιρι-φιρι το πας,να το αμολησω εδω μεσα....
Δε θα το κανω,αλλα θα το περιγραψω με λεξεις κλειδια...
Ουζο12,κοπελα,χταποδι,θαλαμη,...τσιτσιολινα,τι αλλο θα δουν τα ματια μας...
Ουτε μιση βοηθεια παραπανω...

Embarassed

ή απλά πες το χταπόδι από την μια .... η σαμπάνια από την άλλη ..... και γίναμε μαλλιά κουβάρια
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 19 Απρ 2010, 4:26 pm

ptolemais έγραψε:

Ο Ιακομπ σε κάποια φάση άρχισε να βαράει κλωτσιές τις διαφημιστικές πινακίδες Mad Mad .
Τότε μάλλον θα κατάλαβε ότι ήταν ο μόνος που δεν το ήξερε. scratch scratch

Πάντως καταπληκτικό στήσιμο οι κερατάδες.
Σε κάποια φάση στο 2-2 παρα λίγο να το πιστέψω ότι ο αγώνας παίζονταν.
Suspect Suspect
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 19 Απρ 2010, 5:44 pm

Δυο τρεις παλιοσειρες στην αμυνα να ειναι μιλημενες φτανει και περισσευει...
Η προσφατη ανανεωση συμβολαιου του κατσαμπη για παραδειγμα,
μπορει να ηταν χορηγια του περιεργου...
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 19 Απρ 2010, 6:12 pm

Kαλησπερα...θα γκρινιαξω παλι............ρε παλιολινατσες μονοφθαλμοι.......τελειωσε το πρωταθλημα.....στραβα,κουτσα,ισια, αυτοι ειμασταν......τωρα που ειναι φρεσκα τα κουλουρια ακομη,γιατι δεν βαρεσατε ενα "συναγερμο" για μια κουβεντα στην λεσχη,να βαλουμε κατω τα πραγματα,οσοι ασχολουμαστε ακομη με τα "κοινα",μπας και φανερωθουν απο τωρα οι προθεσεις ημων και υμων, για την καινουργια χρονια Exclamation ..............καλη η ψαρικη ,ειπαμε..........αλλα και η ............. Πανθρακικη,φωναζει να ασχοληθει καποιος μαζι της..................................................................................

Μετα,τσιναει ο τιμωμενος του φορουμ(ενας ειναι ο τιμωμενος...................) για την γκλιτσα του τσομπανη...................εγω θα ξυνομαι παντως,οπου βρισκω........... Rolling Eyes Rolling Eyes

Andia......................ψαξτο λιγο,αν μπορει να γινει μια καλη παρεα για σημερα το βραδυ......................move.........................move........... bounce bounce bounce

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 19 Απρ 2010, 6:45 pm

cappo έγραψε:

Μετα,τσιναει ο τιμωμενος του φορουμ(ενας ειναι ο τιμωμενος...................) για την γκλιτσα του τσομπανη...................εγω θα ξυνομαι παντως,οπου βρισκω........... Rolling Eyes Rolling Eyes

καλά κάνεις και ξύνεσαι ... ένα καλό ξύσιμο μπορεί να είναι καλύτερο και από ένα κακό γ@$%^&

πέρα από την πλάκα ....μαζί σου κι εγώ ... πρέπει να μείνει ο πυρσός των PANTHRAKISTAS αναμμένος ... κάνουμε ότι μπορούμε όλοι μας .... κάνουμε το κάτι παραπάνω πρώτα απ΄'όλα για τους εαυτούς μας γιατί γουστάρουμε ... τραγούδι και παλμό στην κερκίδα .... πρέπει να συνθέσουμε τραγούδια με μεράκι .... μπορούμε να κάνουμε και αντιγραφή από γνωστούς ντόπιους σκοπούς .... το .... "δω στα λιανοχορταρούδια" πχ εμπνέει .... κυριολεκτικά με κουρεμένο γκαζόν στο ΔΑΚ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Δευ 19 Απρ 2010, 6:58 pm, 1 φορά
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 19 Απρ 2010, 6:53 pm

karafatme έγραψε:
cappo έγραψε:

καλά κάνεις και ξύνεσαι ... ένα καλό ξύσιμο μπορεί να είναι καλύτερο και από ένα κακό γ@$%^&

πέρα από την πλάκα μαζί σου κι εγώ ... πρέπει να μείνει ο πυρσός των PANTHRAKISTAS αναμμένος ... κάνουμε ότι μπορούμε όλοι μας .... κάνουμε το κάτι παραπάνω πρώτα απ΄'όλα για τους εαυτούς μας γιατί γουστάρουμε ... τραγούδι και παλμό στην κερκίδα .... πρέπει να συνθέσουμε τραγούδια με μεράκι .... μπορούμε να κάνουμε και αντιγραφή από γνωστούς ντόπιους σκοπούς .... το .... "δω στα λιανοχορταρούδια" πχ εμπνέει .... κυριολεκτικά με κουρεμένο γκαζόν στο ΔΑΚ
.................................

Παρε και ενα στιχακι(το ξερω οτι σου αρεσουν) της στιγμης......................... cheers

Θα παρω την σημαια μου και μια φωτοβολιδα (λεμε τωρα.............)
Κι αποψε το απογευμα ,θα παω στην κερκιδα......................

Πανθρακικαρα μου γλυκεια,στον κοσμο δεν ειν αλλη.................
Πανθρακικαρα μου γλυκεια , για σενα θαρθω παλι........................ δις και τρις.......

Αδεται,κατα το, "θα παρω το αμαξι μου,στην τσεπη χαρτζιλικι........." του αξεπεραστου Γιωργου Ζαμπετα......................

Να το πιπιλατε,να το συνηθισετε,θα το τραγουδαμε και θα γουσταρουμε................ολε!

cheers cheers cheers cheers cheers cheers

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 19 Απρ 2010, 7:01 pm

cappo έγραψε:

Παρε και ενα στιχακι(το ξερω οτι σου αρεσουν) της στιγμης......................... cheers

Θα παρω την σημαια μου και μια φωτοβολιδα (λεμε τωρα.............)
Κι αποψε το απογευμα ,θα παω στην κερκιδα......................

Πανθρακικαρα μου γλυκεια,στον κοσμο δεν ειν αλλη.................
Πανθρακικαρα μου γλυκεια , για σενα θαρθω παλι........................ δις και τρις.......

Αδεται,κατα το, "θα παρω το αμαξι μου,στην τσεπη χαρτζιλικι........." του αξεπεραστου Γιωργου Ζαμπετα......................

Να το πιπιλατε,να το συνηθισετε,θα το τραγουδαμε και θα γουσταρουμε................ολε!

cheers cheers cheers cheers cheers cheers

ΓΑΜΑΤΟ .... φαντάζομαι θα ξέρεις ότι αυτό το τραγούδι είναι από τα πιο δύκολα για τους μπουζουξήδες .... έχει τα πιο δύσκολα σολαρίσματα ....

μένω άναυδος ..... έιναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ....

ΥΓ .... θεσσαλονίκη έιναι ο τίτλος του τραγουδιού νομίζω
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 19 Απρ 2010, 7:11 pm

To φανταζεσαι με μια τρομπετα,να παιζει πρωτα την μελωδια και μετα να μπαινουν τα "γκαριζματα" Question εχει κεφι και καλαμπουρι το πραγμα bounce bounce ..............αρκει το Πανθρακικο παρεακι μας,να ειναι αποφασισμενο cheers ..............και λιγακι βεβαια,να αποδωσει το "πλανο για την ομαδα που εχει ολα τα εχεγγυα"................επιβαλεται να συμβαινει και κατι στο χορτο.........χωρις να εισαι υποχρεωμενος να βλεπεις τον...... Τζοκιτς No ............τσου ρε Τζοκιτς.....................καηκανε τα μυαλα μας ρε....... affraid

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cappo στις Δευ 19 Απρ 2010, 7:20 pm, 1 φορά
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 7 Icon_minitimeΔευ 19 Απρ 2010, 7:15 pm

Παρακαλειται ο αντμινιστορας,να περασει τα στιχακια που σκαρωσαμε,λεζαντα στην ταπετσαρια της σελιδας και να μην τα κουνησει ποτε απο εκει..............please admin........

Παει για πολλες πλατινες το σουξε............................................... bom bom

GRUPPO PANTHRAKISTAS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» Gruppo PANTHRAKISTAS 2
Σελίδα 7 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ :: Panthrax Club-

Μετάβαση σε:  
Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις