Παρόντες χρήστες | 34 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 34 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
|
| center>
| |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| | | | ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 17 Απρ 2010, 11:24 pm | |
| |
| | | ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 17 Απρ 2010, 11:28 pm | |
| |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Σαβ 17 Απρ 2010, 11:31 pm | |
| |
| | | cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 18 Απρ 2010, 10:22 am | |
| |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 18 Απρ 2010, 10:30 am | |
| Aπο την γειτονισσα,την Βιαμαρ μπρε,ολη την μερα χθες κυκλοφορουσαν φημες για κηδεια σημερα στο Καυταντζογλειο...............θεωρουν πως τους εχουν βγαλει τα εισιτηρια για την Β Εθνικη,πριν ακομη κατεβουν στο γηπεδο...............με μεγαλη συμμετοχη στο κολπο αυτο, του Μπεου...................................λετε να "απολαυσουμε" το βραδακι,την περιφορα της εταιριας ? ολα ολα ολα |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 18 Απρ 2010, 11:07 am | |
| Για τον φιλο ,τον Πτολεμαιο...........................................Προφητης Ηλιας παιζει σημερα Μηνα μου.................................οχι υποβρυχιως, αλλα επιγειως...................με θεα τον ωκεανο,τον Θρακικο μπρε,δυο Πανθρακια ακομη στην παρεα για να μας φευγει η φαγουρα και υλικο προς βρωσιν που περιμενει να τσικνιστει...............α.........και μπυρα Βουλγαρικη Ζαγκορκα σε συσκευασια 3 λιτρων..........καταπληκτικη......και φθηνη........1,80 ευρω......................να ζηλευεις Μηνα μου............................. |
| | | ........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 18 Απρ 2010, 9:07 pm | |
| - ptolemais έγραψε:
καραφατμε στειλε στον γερολυκο το e-mail που μου εστειλες για το πως βρεχουν κωλο για να πιασουν ψαρια και λοιπα ...θαλασσια ειδη. δηλαδή εσύ δεν μπορείς να το κάνεις προώθηση??.... ή ντρέπεσαι? |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 18 Απρ 2010, 9:52 pm | |
| Φιρι-φιρι το πας,να το αμολησω εδω μεσα.... Δε θα το κανω,αλλα θα το περιγραψω με λεξεις κλειδια... Ουζο12,κοπελα,χταποδι,θαλαμη,...τσιτσιολινα,τι αλλο θα δουν τα ματια μας... Ουτε μιση βοηθεια παραπανω... |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 18 Απρ 2010, 9:55 pm | |
| - cappo έγραψε:
- Για τον φιλο ,τον Πτολεμαιο...........................................Προφητης Ηλιας παιζει σημερα Μηνα μου.................................οχι υποβρυχιως, αλλα επιγειως...................με θεα τον ωκεανο,τον Θρακικο μπρε,δυο Πανθρακια ακομη στην παρεα για να μας φευγει η φαγουρα και υλικο προς βρωσιν που περιμενει να τσικνιστει...............α.........και μπυρα Βουλγαρικη
Ζαγκορκα σε συσκευασια 3 λιτρων..........καταπληκτικη......και φθηνη........1,80 ευρω......................να ζηλευεις Μηνα μου............................. Να βρεξει,να ριξει χαλαζι,να φτασει η τεφρα απο ισλανδια για δυο ωρες στο θρακικον πελαγος... Βουντου...βουντου.... |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 18 Απρ 2010, 10:16 pm | |
| Ελα βρε κουτο........δεν σε αδικησα.......ισα ισα,σε μνημονευσα πολλες φορες και τσουγκρισαμε ποτηρια,για την παρτυ σου, επισης πολλες φορες................ Με εναν ηλιο φανταστικο απο το μεσημερι και μετα................ Να βελτιωσεις τα βουντου σου λοιπον................ Πανθραξ ολε.....Πανθρακικαρα ολε.......Α Εθνικη.......ειχα ανεβει...........και ειχα τρελλαθει............................. |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 18 Απρ 2010, 10:32 pm | |
| Eγγυημενα πλεον δεν πιανουν τα βουντου μου... Εχασε ο ΗΡΑ,φουλ λιακαδα σας εκανε... |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 18 Απρ 2010, 10:46 pm | |
| Sta xatala mas, Hra kai lipi...................... μπορεις να κανεις βουντου να παει καλα του χρονου η Πανθρακοομαδα ? εκει σε θελω τ αγορι μου.................και στα σοβαρα ,εχω ενα σφιξιμο απο τωρα..............................δεν βλεπω τον Παυλο, να μπορει να στησει μια ομαδα που να ζηταει πραγματα στο γηπεδο...........................εκτος απο εναν και μοναδικο αγωνα,αυτον με τον Εργοτελη στην Κομοτηνη,δεν εχω να θυμηθω τιποτε αλλο............τα δυο διπλα εκτος εδρας,ηταν πορτοφολια που βρηκαμε μετα απο τσακισματα......."κλοπες αποτελεσματων"....................... Δηλαδη θελω να πω.......επεσες ρε φιλος,νωρις..................το να μαχεσαι ομως και να αγωνιζεσαι σαν ομαδα,σου το απαγορεψε κανεις ? εσυ ρε Μηνα,θυμασαι καποιον αγωνα της ομαδας μας,που να ειχε αυτα τα στοιχεια ? τα βασικα ρε συ........γαμω τον Φαγιαρδο μου...γαμω......................ευχομαι να κανω λαθος,στις προβλεψεις μου............. |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 18 Απρ 2010, 11:21 pm | |
| Oτι εγινε,εγινε φετος... Ο δερμιτζακης εχει απειρα ελαφρυντικα, και πολλα θετικα προσημα εκ του αποτελεσματος... Ποιος περιμενε 12 βαθμους στο τελος,λιγο πριν αναλαβει...
ΥΓ.Οι ελληνες αμυντικοι του ηρακλη κερδιζουν το φετεινο χρυσο βατομουρο για τα καλυτερα μαρκαρισματα ...με τα ματια...ever... Και δωστου και ξεκολονοταν ο Ιακομπ μπροστα...4 να εβαζε, 8 θα τρωγανε πισω...κατι σαν τον Ραντζινσκι καποτε...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ptolemais στις Κυρ 18 Απρ 2010, 11:25 pm, 2 φορές συνολικά |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Κυρ 18 Απρ 2010, 11:23 pm | |
| Δε μιλαμε βεβαια και για τον ελληνα μουρινιο... Τις εκανε τις κοτσανες του κι αυτος... |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 19 Απρ 2010, 12:01 am | |
| - ptolemais έγραψε:
ΥΓ.Οι ελληνες αμυντικοι του ηρακλη κερδιζουν το φετεινο χρυσο βατομουρο για τα καλυτερα μαρκαρισματα ...με τα ματια...ever... Και δωστου και ξεκολονοταν ο Ιακομπ μπροστα...4 να εβαζε, 8 θα τρωγανε πισω...κατι σαν τον Ραντζινσκι καποτε... είπα κι εγώ ... μόνο εγώ το πρόσεξα επίσης "η σκοντα έβαλε τόσα γκολ σήμερα εκτός έδρας .... ίσα με όσα είχε βάλει όλη την χρονιά" (ειρωνεύτηκε ο παρουσιαστής του ΝΟΒΑ) |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 19 Απρ 2010, 12:05 am | |
| - ptolemais έγραψε:
- Φιρι-φιρι το πας,να το αμολησω εδω μεσα....
Δε θα το κανω,αλλα θα το περιγραψω με λεξεις κλειδια... Ουζο12,κοπελα,χταποδι,θαλαμη,...τσιτσιολινα,τι αλλο θα δουν τα ματια μας... Ουτε μιση βοηθεια παραπανω...
ή απλά πες το χταπόδι από την μια .... η σαμπάνια από την άλλη ..... και γίναμε μαλλιά κουβάρια |
| | | kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 19 Απρ 2010, 4:26 pm | |
| |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 19 Απρ 2010, 5:44 pm | |
| Δυο τρεις παλιοσειρες στην αμυνα να ειναι μιλημενες φτανει και περισσευει... Η προσφατη ανανεωση συμβολαιου του κατσαμπη για παραδειγμα, μπορει να ηταν χορηγια του περιεργου... |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 19 Απρ 2010, 6:12 pm | |
| Kαλησπερα...θα γκρινιαξω παλι............ρε παλιολινατσες μονοφθαλμοι.......τελειωσε το πρωταθλημα.....στραβα,κουτσα,ισια, αυτοι ειμασταν......τωρα που ειναι φρεσκα τα κουλουρια ακομη,γιατι δεν βαρεσατε ενα "συναγερμο" για μια κουβεντα στην λεσχη,να βαλουμε κατω τα πραγματα,οσοι ασχολουμαστε ακομη με τα "κοινα",μπας και φανερωθουν απο τωρα οι προθεσεις ημων και υμων, για την καινουργια χρονια ..............καλη η ψαρικη ,ειπαμε..........αλλα και η ............. Πανθρακικη,φωναζει να ασχοληθει καποιος μαζι της.................................................................................. Μετα,τσιναει ο τιμωμενος του φορουμ(ενας ειναι ο τιμωμενος...................) για την γκλιτσα του τσομπανη...................εγω θα ξυνομαι παντως,οπου βρισκω........... Andia......................ψαξτο λιγο,αν μπορει να γινει μια καλη παρεα για σημερα το βραδυ......................move.........................move........... |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 19 Απρ 2010, 6:45 pm | |
| - cappo έγραψε:
Μετα,τσιναει ο τιμωμενος του φορουμ(ενας ειναι ο τιμωμενος...................) για την γκλιτσα του τσομπανη...................εγω θα ξυνομαι παντως,οπου βρισκω...........
καλά κάνεις και ξύνεσαι ... ένα καλό ξύσιμο μπορεί να είναι καλύτερο και από ένα κακό γ@$%^& πέρα από την πλάκα ....μαζί σου κι εγώ ... πρέπει να μείνει ο πυρσός των PANTHRAKISTAS αναμμένος ... κάνουμε ότι μπορούμε όλοι μας .... κάνουμε το κάτι παραπάνω πρώτα απ΄'όλα για τους εαυτούς μας γιατί γουστάρουμε ... τραγούδι και παλμό στην κερκίδα .... πρέπει να συνθέσουμε τραγούδια με μεράκι .... μπορούμε να κάνουμε και αντιγραφή από γνωστούς ντόπιους σκοπούς .... το .... "δω στα λιανοχορταρούδια" πχ εμπνέει .... κυριολεκτικά με κουρεμένο γκαζόν στο ΔΑΚ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Δευ 19 Απρ 2010, 6:58 pm, 1 φορά |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 19 Απρ 2010, 6:53 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- cappo έγραψε:
Μετα,τσιναει ο τιμωμενος του φορουμ(ενας ειναι ο τιμωμενος...................) για την γκλιτσα του τσομπανη...................εγω θα ξυνομαι παντως,οπου βρισκω...........
καλά κάνεις και ξύνεσαι ... ένα καλό ξύσιμο μπορεί να είναι καλύτερο και από ένα κακό γ@$%^&
πέρα από την πλάκα μαζί σου κι εγώ ... πρέπει να μείνει ο πυρσός των PANTHRAKISTAS αναμμένος ... κάνουμε ότι μπορούμε όλοι μας .... κάνουμε το κάτι παραπάνω πρώτα απ΄'όλα για τους εαυτούς μας γιατί γουστάρουμε ... τραγούδι και παλμό στην κερκίδα .... πρέπει να συνθέσουμε τραγούδια με μεράκι .... μπορούμε να κάνουμε και αντιγραφή από γνωστούς ντόπιους σκοπούς .... το .... "δω στα λιανοχορταρούδια" πχ εμπνέει .... κυριολεκτικά με κουρεμένο γκαζόν στο ΔΑΚ ................................. Παρε και ενα στιχακι(το ξερω οτι σου αρεσουν) της στιγμης......................... Θα παρω την σημαια μου και μια φωτοβολιδα (λεμε τωρα.............) Κι αποψε το απογευμα ,θα παω στην κερκιδα...................... Πανθρακικαρα μου γλυκεια,στον κοσμο δεν ειν αλλη................. Πανθρακικαρα μου γλυκεια , για σενα θαρθω παλι........................ δις και τρις....... Αδεται,κατα το, "θα παρω το αμαξι μου,στην τσεπη χαρτζιλικι........." του αξεπεραστου Γιωργου Ζαμπετα...................... Να το πιπιλατε,να το συνηθισετε,θα το τραγουδαμε και θα γουσταρουμε................ολε! |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 19 Απρ 2010, 7:01 pm | |
| |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 19 Απρ 2010, 7:11 pm | |
| To φανταζεσαι με μια τρομπετα,να παιζει πρωτα την μελωδια και μετα να μπαινουν τα "γκαριζματα" εχει κεφι και καλαμπουρι το πραγμα ..............αρκει το Πανθρακικο παρεακι μας,να ειναι αποφασισμενο ..............και λιγακι βεβαια,να αποδωσει το "πλανο για την ομαδα που εχει ολα τα εχεγγυα"................επιβαλεται να συμβαινει και κατι στο χορτο.........χωρις να εισαι υποχρεωμενος να βλεπεις τον...... Τζοκιτς ............τσου ρε Τζοκιτς.....................καηκανε τα μυαλα μας ρε.......
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cappo στις Δευ 19 Απρ 2010, 7:20 pm, 1 φορά |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 19 Απρ 2010, 7:15 pm | |
| Παρακαλειται ο αντμινιστορας,να περασει τα στιχακια που σκαρωσαμε,λεζαντα στην ταπετσαρια της σελιδας και να μην τα κουνησει ποτε απο εκει..............please admin........ Παει για πολλες πλατινες το σουξε............................................... |
| | | |
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
Σελίδα 7 από 40 | Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40 | |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |