|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 9:48 pm | |
| Γιουβέντους - Ρόμα . Καλό νοκ άουτ ματσάκι για το κύπελλο. Μόλις άρχισε στο nova sports 1. |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 9:55 pm | |
| width="100%" height="800" scrolling="auto" align="top" frameborder="0"> This option will not work correctly. Unfortunately, your browser does not support Inline Frames
δοκιμή να πάιξει και στο φόρουμ το ματς που λέει ο Gλυκος
|
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 28 Ιαν 2011, 8:12 am | |
| Ο 26χρονος μέσος μίλησε στην εκπομπή «Ανατροπή και Πέναλτι» και το Νίκο Μαρκάκη και τόνισε ότι ότι «ήταν δική μου επιθυμία να αποχωρήσω από τον Πανθρακικό και αμέσως οι άνθρωποι του ΟΦΗ με προσέγγισαν με πολύ ωραίο τρόπο δείχνοντας το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου και αποφάσισα να έρθω στην ομάδα».
Αναλυτικά η συνέντευξη του Φώτη Παπουλή στον Athletic Radio 104,2
Για την περσινή του παρουσία στον Πανθρακικό: «Ήταν μια καλή χρονιά για εμένα και σε αυτό συνέβαλε ο κύριος Δερμιτζάκης. Το καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον για εμένα από ομάδες της Σούπερ Λιγκ όμως οι άνθρωποι του Πανθρακικού έκριναν ότι δεν ήταν σωστό να φύγω από την ομάδα. Ήταν καθαρά προσωπικοί λόγοι που με έκαναν να αποχωρήσω από την ομάδα της Κομοτηνής».
Για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανθρακικό: «Ήταν ένα παιχνίδι – θρίλερ και ήταν η πρώτη άποψη που είχα για τον κόσμο του ΟΦΗ και για το «Γεντί Κουλέ». Και ήταν ένας παράγοντας και παραπάνω λόγος να θέλω να έρθω στην ομάδα».
Για τον ΟΦΗ: «Όλοι γνωρίζουν ότι ο ΟΦΗ είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην κατηγορία. Διαθέτει καλή διοίκηση, κόσμο και έχει όλα τα προσόντα για να πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ».
Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ: «Συνέβαλε πολύ ο κύριος Μαχλάς που μου έδειξε ότι με ήθελε στην ομάδα και σίγουρα το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία με έκανε να έρθω στην ομάδα».
Για το φετινό πρωτάθλημα: «Μας έχει δείξει ότι είναι από τις πιο δύσκολες κατηγορίες. Ο ΟΦΗ είναι ακόμα μέσα στην διεκδίκηση της απευθείας ανόδου. Ο ΟΦΗ έχει καλή διοίκηση που στηρίζει και κόσμο που είναι στο πλευρό της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε για να πάρουμε την δεύτερη θέση ώστε να πάρουμε την απευθείας άνοδο».
[url=Ο 26χρονος μέσος μίλησε στην εκπομπή «Ανατροπή και Πέναλτι» και το Νίκο Μαρκάκη και τόνισε ότι ότι «ήταν δική μου επιθυμία να αποχωρήσω από τον Πανθρακικό και αμέσως οι άνθρωποι του ΟΦΗ με προσέγγισαν με πολύ ωραίο τρόπο δείχνοντας το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο μου και αποφάσισα να έρθω στην ομάδα». Αναλυτικά η συνέντευξη του Φώτη Παπουλή στον Athletic Radio 104,2 Για την περσινή του παρουσία στον Πανθρακικό: «Ήταν μια καλή χρονιά για εμένα και σε αυτό συνέβαλε ο κύριος Δερμιτζάκης. Το καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον για εμένα από ομάδες της Σούπερ Λιγκ όμως οι άνθρωποι του Πανθρακικού έκριναν ότι δεν ήταν σωστό να φύγω από την ομάδα. Ήταν καθαρά προσωπικοί λόγοι που με έκαναν να αποχωρήσω από την ομάδα της Κομοτηνής». Για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανθρακικό: «Ήταν ένα παιχνίδι – θρίλερ και ήταν η πρώτη άποψη που είχα για τον κόσμο του ΟΦΗ και για το «Γεντί Κουλέ». Και ήταν ένας παράγοντας και παραπάνω λόγος να θέλω να έρθω στην ομάδα». Για τον ΟΦΗ: «Όλοι γνωρίζουν ότι ο ΟΦΗ είναι από τις πιο ποιοτικές ομάδες στην κατηγορία. Διαθέτει καλή διοίκηση, κόσμο και έχει όλα τα προσόντα για να πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ». Για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ: «Συνέβαλε πολύ ο κύριος Μαχλάς που μου έδειξε ότι με ήθελε στην ομάδα και σίγουρα το γεγονός ότι ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία με έκανε να έρθω στην ομάδα». Για το φετινό πρωτάθλημα: «Μας έχει δείξει ότι είναι από τις πιο δύσκολες κατηγορίες. Ο ΟΦΗ είναι ακόμα μέσα στην διεκδίκηση της απευθείας ανόδου. Ο ΟΦΗ έχει καλή διοίκηση που στηρίζει και κόσμο που είναι στο πλευρό της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε για να πάρουμε την δεύτερη θέση ώστε να πάρουμε την απευθείας άνοδο».]athleticradio.gr[/url] |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 28 Ιαν 2011, 8:32 am | |
| Ο Αστέρας παρουσίασε τον Δερμιτζάκη και ανακοίνωσε Μαρσέλο Δερμιτζάκης «Κοιτάμε να ενισχυθούμε. Ήδη πήραμε τον Μαρσέλο, τον οποίο γνωρίζω από τον Πανθρακικό. Μπορεί να οργανώσει, αλλά και να καταστρέψει, γιατί είναι ένα μοντέρνο αμυντικό χαφ...... Ολη η συνέντευξη του Paul σήμερα υπάρχει στο TO BHMAYΓ .... Παύλε δεν είναι μοντέρνο ο Μαρσελάο ..... μεταμοντέρνο είναι ..... φουτουριστικό ..... εξωγήινο ...... δεν είπες όμως και την άλλη αλήθεια ..... ότι είναι φτηνό όπως μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι φέτος η ομάδα του Αστέρα θα πέσει |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 28 Ιαν 2011, 11:09 am | |
| Καποτε ειχανε Καρντοσο...Τωρα πηρανε Μαρσελο... Ας πεταχτουν και διπλα στην Καλαματα για κανα μαντηλι... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 28 Ιαν 2011, 1:19 pm | |
| - cappo έγραψε:
...να υποθεσω,οτι γνωριζεις για ποιο λογο ειναι φημισμενο το κερασο της Ρεμβης....
εννοεις βεβαια,την Ρεμβη της Κομοτηνης....................... ε φυσικά εννοώ το ΚΕΡΑΣΟ της Ρέμβης ΜΑΣ αλλά τον λόγο δεν τον ξέρω ....... ειλικρινά .... πέρα από τις πολλές βυσσινιές που έχει η περιοχή |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 28 Ιαν 2011, 1:42 pm | |
| Ζήσης ΤσέκοςΗ καριέρα του άριστου τεχνίτη Ζήση Τσέκου διήρκεσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, 24 ολόκληρα χρόνια!!! Μάλιστα, έφθασε στο σημείο να αγωνίζεται στην ίδια ομάδα με… το γιο του Θωμά, στην πρώτη τοπική κατηγορία της Θεσσαλονίκης! Δίχως δεύτερη κουβέντα, όμως, ο ίδιος θεωρεί ότι κορυφαία στιγμή της σταδιοδρομίας του ήταν η συμμετοχή του στην φιλική αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας με το Ισραήλ. Αυτή άλλωστε είναι και η μοναδική παρουσία του με τη γαλανόλευκη φανέλα, και της αποδίδει, είναι η αλήθεια, ιδιαίτερη σημασία. Ο εκπαιδευτικός σήμερα Ζήσης Τσέκος (έχει τελειώσει τη Γυμναστική και την Παιδαγωγική Ακαδημία) γεννήθηκε το 1964, στην Κομοτηνή. Πρωτόπαιξε στον τοπικό Πανθρακικό, κι ήταν εξαιρετικός στο να μοιράζει πάσες στους συμπαίκτες του και να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος. Πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν – ο Πανσερραϊκός όμως ήταν αυτός που πλειοδότησε και τον ενέταξε στο δυναμικό του (1985). Στα γήπεδα της Α’ Εθνικής, ο Τσέκος ξεχώρισε άμεσα. Έμεινε για ενάμιση χρόνο στο σερραϊκό σύλλογο, και κατόπιν μετακινήθηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Ηρακλής προσπάθησε να τον κάνει δικό του, όμως δεν τα κατάφερε. Κι έτσι ο Θρακιώτης μέσος έμεινε στους «Πόντιους» για επτά συναπτές σεζόν! Σ’ αυτό το διάστημα, έλαβε μέρος σε 137 αγώνες Α’ Εθνικής, σημειώνοντας 13 γκολ (οι συμμετοχές του βέβαια στις δύο ανώτερες κατηγορίες του ποδοσφαίρου μας ξεπέρασαν τις 200…). Η Καλαμαριά πάντως ήταν… «ασανσέρ» ανάμεσα σε πρώτη και δεύτερη Εθνική, κάτι που δε βοήθησε τον Τσέκο στην καριέρα του… Όχι ότι δεν αναγνωρίστηκε από όλους η αξία του: κάθε άλλο!!! Ο κύκλος του στον Απόλλωνα τελείωσε το 1994, όταν και μετεγγράφηκε στον Πανηλειακό. Κατόπιν, έπαιξε σε Ολυμπιακό Βόλου, Καλλικράτεια, Αριστοτέλειο Κολλέγιο. Αποβλήθηκε μόνο μια φορά στη μακρά καριέρα του, κι αυτή… κατά λάθος, σ’ ένα αγώνα ΠΑΣ Γιάννενα-Καλαμαριά! Ο διαιτητής είχε γυρισμένη την πλάτη, όταν άκουσε κάποιον να βρίζει: και, νομίζοντας ότι αυτός ήταν ο Τσέκος, «κοκκίνησε» τον τελευταίο!!! Αυτός που είχε βρίσει όμως ήταν ο συμπαίκτης του, Σαμαράς! Μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας, ο Ζήσης Τσέκος κάθισε για λίγο στον πάγκο του Πανθρακικού (2006). Και, τέλος, πέραν της συμμετοχής του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο ικανότατος Θρακιώτης μέσος θυμάται πολύ έντονα και έναν αγώνα Α’ Εθνικής με… «αγγλικό» σκορ, στον οποίο έλαβε μέρος: Παναχαϊκή-Καλαμαριά 5-5!!! Το ισόπαλο αποτέλεσμα εκείνο όμως είχε ρίξει στη Β’ κατηγορία… τόσο τους Πατρινούς όσο και τους «Πόντιους»!!! balleto.gr |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 28 Ιαν 2011, 2:44 pm | |
| Είναι κι επίσημα γεγονός: Η Ελλάδα έχασε τους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 που είχαν ανατεθεί στον Βόλο και τη Λάρισα.
Η εκτελεστική επιτροπή της ΔΕΜΑ συνεδρίασε λοιπόν στο Παρίσι και με ψήφους 12-1 (μόνο ο Ισίδωρος Κούβελος ψήφισε υπέρ της παραμονής στην Ελλάδα) αποφασίστηκε να γίνει νέα γενική συνέλευση προκειμένου να οριστεί ο νέος τόπος διεξαγωγής των αγώνων του 2013.
ΟΥΦ ....επιτέλους ..... και είχα μια σκασίλα αν τους κάναμε |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 28 Ιαν 2011, 3:54 pm | |
| Γενική απαγόρευση απόπλου , λέει ο λιμενάρχης του άγου. Αυτά να τα πείς στους φλώρους ρε. Και τι θα κάνουμε εμείς ,ένα έρωτα έχουμε , θα μας τον κόψεις κι αυτόν ;
Αμα δείτε βεγγαλικά πάντως το βράδυ να ξέρετε ότι δεν είμαι στη προπόνηση του πάνθρακα, αλλα κάπου στη μεσσαριά. Καλά να περνάτε . |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 28 Ιαν 2011, 5:10 pm | |
| ...μα,κ.διευθυντα...αυτος ακριβως ειναι ο λογος...οι πολλες βυσσινιες !!!..στο αδειο πια πατρικο μου,ακομη υπαρχουν...και τις τρυγουν βεβαια,οι συμπολιτες μας οι ομογενεις,που κατοικουν στα περισσοτερα παλια σπιτια της Ρεμβης,που δεν εγιναν εξαοροφες..
...τι μου θυμισες τωρα....καλοκαιρια της δεκαετιας του΄70...αξεχαστα...και με πολυ καλο Πανθρακικο,για να μηνξεχνιομαστε..............
|
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 28 Ιαν 2011, 8:39 pm | |
| Μακη Την Κυριακή σου έχω Τρομπετα...Όχι όμως τον Κώστα...αλλα το γιο μου...!!!
Έμαθε επιτέλους το πρώτο του σύνθημα και Απο ballboy αυτοπροάγεται σε τρομπετιστα...!!! |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 28 Ιαν 2011, 9:10 pm | |
| - cappo έγραψε:
...μα,κ.διευθυντα...αυτος ακριβως ειναι ο λογος...οι πολλες βυσσινιες !!!..στο αδειο πια πατρικο μου,ακομη υπαρχουν...και τις τρυγουν βεβαια,οι συμπολιτες μας οι ομογενεις,που κατοικουν στα περισσοτερα παλια σπιτια της Ρεμβης,που δεν εγιναν εξαοροφες..
...τι μου θυμισες τωρα....καλοκαιρια της δεκαετιας του΄70...αξεχαστα...και με πολυ καλο Πανθρακικο,για να μηνξεχνιομαστε.............. Elvis Presley στο πικ απ με Βερμουτ κι όταν τελειωνε το βερμούτ έμπαινε χέρι το κερασό της γιαγιάς ..... μαζί και στο βάζο το γλυκό το βύσσινο |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 28 Ιαν 2011, 9:41 pm | |
| Σύμφωνα με τις τελευταίες πληρoφορίες του Προέδρου(το Π κεφαλαίο) η προπόνηση του Πανθρακικού αύριο Σάββατο θα γίνει στις 13:00. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 28 Ιαν 2011, 10:03 pm | |
| - Γιαννης έγραψε:
- Μακη
Την Κυριακή σου έχω Τρομπετα...Όχι όμως τον Κώστα...αλλα το γιο μου...!!!
Έμαθε επιτέλους το πρώτο του σύνθημα και Απο ballboy αυτοπροάγεται σε τρομπετιστα...!!! ...... ...του ευχομαι να ξεπερασει τον Κωστα......εκπαιδευσε τον καλα και θα τον καμαρωσω οταν ερθω......
...αυτο μαλιστα...ειναι βηματα μπροστα....βγαζουμε δικο μας τρομπετιστα...Πανθρακικακι οριτζιναλ.....ασε που σε μερικα χρονια,μπορει να παιζει τρομπονι τους τερματοφυλακες ! |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Παρ 28 Ιαν 2011, 10:30 pm | |
| |
|
| |
cappo
| |
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 9:21 am | |
| Καλημέρα κύριες και κύριοι σήμερα είναι μια εξαιρετική μέρα για ψώνια στην αγορά και στο παζάρι αύριο θα είναι μια εξαιρετική μερα στο ΓΗΠΕΔΟ για γιορτή ΝΙΚΗΣ ..... για να ξεφύγουμε από την μονότονα τετριμμένη καθημερινότητά μας |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 9:23 am | |
| ....κανενα κουτσομπολιο υπαρχει,απο τους λεβεντες μας για αυριο ?...αν κοιμηθηκανε καλα,,αν σκεπαστηκανε το βραδυ,αν φαγανε καλα,αν ρευτηκανε,αν εχουνε κανενα παραπονο δηλαδη ρωταω ........μην μας πει κανενας τους αυριο το απογευμα,πως ειχε καουρες στο στομαχι και δεν του βγαινανε στο γηπεδο αυτα που ηθελε.........
...κ.διευθυντα,να επιληφθεις των θεματων αυτων.....ειναι σημαντικα και για την δικη μας ψυχικη υγεια.................... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 9:36 am | |
| όλα οκ cappo ...... καλώς τα τα παιδιά .... 3-0 είπαμε |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 11:24 am | |
| |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 12:44 pm | |
| Χρηστάρα καμμιά μεσημεριανή δίωρη παίζει για αύριο; |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 1:24 pm | |
| Είπαμε αυτό είναι παράδοση και εγώ είμαι παραδοσιακός τύπος |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 1:40 pm | |
| Eίσαι αρχηγός. Κόκκινη πιπεριά , για να είμαστε και κοντά.(από τώρα τρέχουν τα σάλια μου, για εκείνες τις λεμονάτες γλώσσες.) Στίς 13.30 είναι καλά ; |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 2:10 pm | |
| Aντε καλο ΣΚ και με τη νικη. Νυρεμβεργη-Αμβουργο 2 (2,10) Οπλοπολυβολα-Καλως τα 3-0 1(1,57) Ισα να βγουν τα εξοδα του ΣΚ... |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| |
| |
|