|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 3:05 pm | |
| |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 3:50 pm | |
| Το αλλο το πεθαμενο,ισως ειναι το μοναδικο site παγκοσμιως,που ακομα ευχεται καλες γιορτες Κλειστο ρε μαστορα το ρημαδι αφου δεν εχεις ορεξη ν' ασχοληθεις... Σε λιγο θα ερθει το πασχα. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 4:33 pm | |
| Eγώ έχω ακόμη στολισμένο δένδρο, και περσινά βαμμένα αυγά. Είναι .......διαχρονικό το πάνθραξ. Και να σκεφτείς ρε μπίλη όταν ξεκινήσαμε με τον Ανδρέα μας ειχανε στη γιούχα.. Τέλος πάντων, ο καθένας κρίνεται, και μάλιστα διαχρονικά.
ΥΓ. Τι έγινε με τις πλημύρες, εντάξει , όλα καλά ; |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 4:52 pm | |
| Εμενα Αρχηγε μου,με πειραξε αφανταστα,το γεγονος οτι ο αλλος,εσβησε εν μια νυκτι,τα δυο χρονια του Πανθρακικου μας στη SUPERLEAGUE...
Ενιωσα οτι με προδωσαν.
Και τι δεν ειχαμε γραψει αυτα τα δυο χρονια.
Θυμαμαι χαρακτηριστικα δυο ποσταρισματα.
Ενα που εκανα μιση ωρα να το γραψω γιατι δε μπορουσε να σταματησει το τρεμουλο και η ταχυπαλμια μετα τον αγωνα με το βαζελο στο ΟΑΚΑ (το 3-0 που ολοι μας πριν τον αγωνα ειχαμε φοβηθει οτι θα φαμε 10 και θα γελιοποιηθουμε) και ενα πριν την πρωτη μας νικη με τον Πανιωνιο,που θυμηθηκα τον μακαριτη τον πατερα μου ο οποιος δεν προλαβε (ουτε κατα διανοια) να δει τον Πανθρακικο του στα σαλονια και στο τελος δεν εβλεπα το γαμωπληκτρολογιο απ' τα δακρυα.
Για να μη μιλησω για τις live αγωνιες ολων μας (οπως στο χιναρι μεσα στην Τριπολη),για την εκσταση που μας επιασε στο πρωτο διπλο στο Αλκαζαρ με τα διαστημικα του λαδοκαμηλου (ειχα γραψει 70 posts σε μια ημερα...) ουτε για τις καταθεσεις ψυχης των 500 λεξεων (που αν με πεις τωρα να τα ξαναγραψω,εχασες...)
Τελος παντων.
Οπως ειπες και συ,ο καθενας κρινεται ...διαχρονικα.
Υ.Γ: Απο τη μερια του νησιου που ζω εγω,δεν εριξε πολυ πραμα. Εριξε,αλλα ανθρωπινα. Στην ανατολικη πλευρα εγινε της πτανας το μαγκαλι. Αρχαγγελος,Λινδος,Καλαθος,Λαρδος,Αρχιπολη θαφτηκαν. Με τα φτυαρια εβγαζαν το χαλαζι. Παντως το οτι δεν κληθηκε η λεγεωνα να βοηθησει λεει πολλα για την κατασταση. Ευτυχως,σημερα ολα καλα. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 5:13 pm | |
| Σε όλα αυτά τα ματς ήμουν μέσα.Και έψαχνα να βρώ ίντερνετ καφέ μετά για να ποστάρω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το ποστάρισμα σου πριν στη διάρκεια και μετά, τον αγώνα με τα σκουλήκια (3-2). Εκεί παραλίγο θα τις έτρωγα απο τους κομπλεξικους.
Μια φορά και γα πάντα Πάνθρακας.
|
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 5:21 pm | |
| Απο ποιους κομπλεξικους θα τις ετρωγες;
Και γιατι; |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 5:37 pm | |
| Αν θυμασαι το ημίχρονο ήταν 0-2. (δύο υπέροχα γκόλ απο Πόνσε και Γήτα). Οι μαλάκες δεν μπορουσαν να χωνέψουν το γεγονός ότι παίζαμε τοσο καλά, εκείνη τη μέρα, και παίξαμε τόσο χάλια το προηγούμενο με τον Κομπότη.Ο κομπότης στήθηκε μετά στη Λάρισα (έχοντας εξασφαλίσει παραμονή), και ετσι βγήκε η ΑΕΛ ουέφα, και αυτοί πήραν τον πούλο . Σιχαμερά σκουλήκια. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 5:46 pm | |
| Σε κεινον τον αγωνα,ειχα γραψει πολλες μαλακιες για τη "συμπεριφορα" της ομαδας. Δεν ειχα επικεντρωθει στα σκουληκια. Ειναι οπως οταν εισαι παντρεμενος με μια γυναικα που την αγαπας παθολογικα και ΟΛΟΙ σου λενε οτι σε απαταει. Εσυ ομως δεν εισαι βεβαιος γι' αυτο. Δεν εχεις αποδειξεις,εχεις μονο ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. Και διαολιζεσαι... Παρ' ολα αυτα,τελικα την πιστευεις και ολα καλα. Εχεις ομως παντα μεσα σου αυτο το σαρακι της αμφιβολιας να σε τρωει και με την παραμικρη ευκαιρια ξαναφουντωνεις ενθυμουμενος τα παλια... Αυτο ηταν το πνευμα των ποσταρισματων μου σε κεινο το ματσακι. "τι πραμα; 0-2 στο ημιχρονο; Αμα δεν ερθει 3-2 εμενα να με πηδηξετε..." "ειμαι ενα χιλιομετρο απο το Βικελιδης και δε θα παω να δω τον αγωνα. Τι να δω; Το διπλο ημιχρονο-ασσο τελικο τη βρωμια και τη σαπιλα μου μεσα;" Και αλλα τετοια... Τι τα θυμασαι τωρα; Περασμενα-ξεχασμενα... Υ.Γ: Τελικα δεν ειχα παει στο ματσακι αυτο,διοτι ειχα 40 πυρετο. Και ποιος τον μαμαει τον πυρετο,αλλα το θεμα ηταν οτι σηκωνα το κεφαλι ορθιο και ζαλιζομουν. Ημουν ξαπλα και εβλεπα τον αγωνα ραδιοφωνικα,διοτι δε μπορουσα να κοιταξω την οθονη. Μονο στις επαναληψεις των δυο γκολ της ομαδας κοιταξα για λιγο. Αλλιως και γω μεσα θα ημουν... Τι λετε ρε που με απαταει εμενα η γυναικα μου. Δεν πατε να σας κοιταξει κανας γιατρος; Μια φορα και για παντα Πανθρακικος. Το λεει κι ο Αρχηγος αλλωστε... |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 6:15 pm | |
| Σε εξελιξη και ο τελικος του 15ου Πανασιατικου Κυπελλου (asian cup) που διεξαγεται στο Καταρ,στην προβα μουντιαλ των εμιρηδων. Αντιπαλοι στον τελικο η Ιαπωνια με την ...Αυστραλια Οτ' να 'ναι αυτη η FIFA ωρες-ωρες... Σειρα,βαζω στοιχημα οτι σε κουφανα τωρα Στο ημιχρονο ειναι μηδεν-μηδεν. Προβλεπω οτι θα παει στα penalties |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 6:26 pm | |
| - ptolemais έγραψε:
- Aντε καλο ΣΚ και με τη νικη.
Νυρεμβεργη-Αμβουργο 2 (2,10) Οπλοπολυβολα-Καλως τα 3-0 1(1,57) Ισα να βγουν τα εξοδα του ΣΚ... το πρώτο τό ' πιασες απ' τα μαλλιά .... ακριβώς 2-0 και άσος όμως όλη τη μερα με το ποδόσφαιρο ασχολέισαι .... δεν μπορεί θα σου κάτσει το δεύτερο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Σαβ 29 Ιαν 2011, 6:28 pm, 1 φορά |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 6:27 pm | |
| SPQR ....ανιστόρητο το παιδί .... Arpa Cola |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 7:49 pm | |
| Η χωρα του ανατελλοντος ηλιου,ειναι η νεα πρωταθλητρια Ασιας. Με γκολ στο 110' κερδισε στον τελικο την Αυστραλια (στελνοντας την προβλεψη μου για penalties στα σκουπιδια) εφτασε τις τεσσερις κατακτησεις τροπαιων και εγινε ετσι η πολυνικης χωρα του θεσμου. Αναλυτικα 1.Ιαπωνια 4 (1992,2000,2004,2011) 2.Σαουδικη Αραβια 3 (1984,1988,1996) 3.Ιραν 3 (1968,1972,1976 και μετα ηρθε ο Χομεινι...) 4.Νοτια Κορεα 2 (1956,1960) 5.Ισραηλ 1 (1964) 6.Κουβειτ 1 (1980) 7.Ιρακ 1 (2007) Το Ισραηλ δεν ανηκει πλεον στην ασιατικη ομοσπονδια,διοτι αν πηγαινε να παιξει στο Ιραν (για παραδειγμα) η αποστολη θα γυρνουσε κομματακια. Αυτο σας το εγγυωμαι Στα αξιοσημειωτα του τουρνουα,η πορεια της "νεοφωτιστης" Αυστραλιας μεχρι τον τελικο. Τι δουλεια εχει η Αυστραλια με την Ασια βεβαια,μονο η FIFA το ξερει. Να δω την Ελλαδα στο copa america,και τι στον κοσμο δηλαδη |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 7:59 pm | |
| σήμερα πήρε "δανεικό" ο Μπέος τον Νέμεθ από τον Μαρινάκη
Αύριο το διπλό είναι σίγουρα λεφτά ..... μην ξεχνιώμαστε δηλαδή
πήγε έπαιξε ο άλλος την Νυρεμβέργη ...που την βρήκε ?
παίξε τους γείτονες ... καλώς σας βρήκαμε 0-2 |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 8:01 pm | |
| Που να δεις τη ρουφιανα την Κασσανδρα...
Ξερο χιναρι το επαιξε το αυριανο η μαλακισμενη.
Της εσκισα το δελτιο και την εστειλα για υπνο. |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Σαβ 29 Ιαν 2011, 8:44 pm | |
| Πολύ κρύο ρε παιδί μου στο Πηγαδαέου. Στο 0-2 βαθμούς ΑΕΚεσλίου,
Αργυρίου, Σουάνης και Καζάκης αγωνίζονται........... |
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Κυρ 30 Ιαν 2011, 1:12 pm | |
| Καλημέρα Για τις ηλικίες 98-99 εθνικος Αλεξανδρούπολης-Πανθρακικος 1-7 Σκόρερ: Τζατζανας 3,Βουλγαριδης 2,χακαν 1,εφραημ 1 |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Κυρ 30 Ιαν 2011, 1:18 pm | |
| Ρόμπες τους έκαναν...................Μή σταματάς να τους #αμάςΤζατζανάς .....Τζατζανάς |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Κυρ 30 Ιαν 2011, 1:37 pm | |
| Στις ηλικιες 73-74 ομως αν παιξουμε,μαλλον θα μας κερδισουν. Εχουν το Ντεμη Αλλα πιστευω θα τς κοντραρουμε. Εχουμε ptolemais. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Κυρ 30 Ιαν 2011, 10:03 pm | |
| Γήπεδο Πτολεμαίδας |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Κυρ 30 Ιαν 2011, 10:11 pm | |
| άλλαξα και άβαταρ .... ΚΑΡΑ ... ΚΩΣΤΑ ΝΤΟΣ ΣΑΝΤΟΣ ΟΡΛΑΝΤΟ |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Κυρ 30 Ιαν 2011, 10:40 pm | |
| - karafatme έγραψε:
Γήπεδο Πτολεμαίδας Ο Μηνάς τι κάνει εδώ; Το τέρμα , ή το φορ ; |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 11:00 am | |
| Γιαούρτια, αβγά και υβριστικά συνθήματα! Έτσι υποδέχθηκαν την αποστολή του Πανσερραϊκού στην πόλη οι οπαδοί της ομάδας μετά από την ήττα απο την Λάρισα.
...sportfm εγραψε.....
...μπραβο σας ρε Τσε Γκεβαρηδες....αντε στην επομενη χασουρα,να τους πεταξετε και γουρουνοκεφαλες....η πικρα θελει πολλα γκατς να την σηκωσεις και να την χωνεψεις....και την αλλη Κυριακη να εισαι κει που πρεπει στημενος και να φωναζεις...
....οχι οτι το εχουμε εμεις,αλλα μεχρι τωρα,με τοσα βαρελια πικρα που εχουμε αδειασει,αυτο που εχουμε "πεταξει" στους παικτες μας ειναι φωνες και απογοητευση...και με αμυντικο χαφ,τον Λοπεζ.......και διπλα του τον αλλο.......!
|
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 11:59 am | |
| Μετα απο ενα αναζωογονητικο διημερο στο Νυμφαιο (ξενωνας Κοντογιαννη για οσους σκεφτονται αποδραση προς δυτικα και θελουν την καλυτερη θεα ever χειμερινου τοπιου). PanthraxClub.Ελευθερη μεταφραση της Λεσχης φιλων Πανθρακικου,απλο,ευπεπτο, συγχρονο,ενωτικο,οτι καλυτερο.Κατοχυρωστε domain name και σταδιακα καταργηστε το Kyklopes.gr... K.Διευθυντα,εχω στρατευμενο νιατο(μελλοντικος μπατζανακης) στα ρανταρ στο Διδυμοτειχο που ασχολειται 12 ωρες το 24ωρο (εμπεριεχεται το θαλαμοφυλικι) με το στοιχημα διεθνως...Δωσε ρε του λεω ενα αχαστο να το κολλησω με πανθραξ... Σιγουρο ρε μουργο το αμβουργο...?Μπετον αρμε μου λεει ο μαλαξ...χαιρεται.....
Σειρα,στους 72-73 το χουμε αν γινουν τριλεπτα τουρνουα....Παιζω 10αρι, μπουκαδορος στυλ Μεσι αλλα το ι με η bold...Η φωτο του φατμαρχη χαρακτηριστικη βγαλμενη απο το μακρινο παρελθον...(το τοπιο απο το παρων).
ΥΓ.Να σαι καλα που μου αφαιρεσες 2 χρονακια...Σε βαθμο μαλλον θα με ριχνεις κανα δυο βαθμιδες,αλλα σε παλαιοτητα,καποιους μηνες σας εχω και σενα και τον Ντεμη... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 12:42 pm | |
| 6 βαθμους διαφορα απο Δοξα,5 απο Τρικαλα(τα μισα τρικαλα ο κοντογουλιδης που ειχα φαγωθει περσι),8 βαθμους απο ΟΦΗ.ΑΝ παρουμε εστω και 4 βαθμους στα 2 επομενα,θα προτιμουσα Χ ή τουλαχιστον να κερδισει η δοξα τα τρικαλα... Τα τρικαλα,οι μοναδικοι ταβανατοι που τους εχουμε εκτος...) |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 12:57 pm | |
| Αν βεβαια κατσει το πολυ πιθανο σεναριο για 9 βαθμους στα 3 επομενα, με καλλιθεα,ιωνικο εκτος και διαγορα εντος,μπαινουμε σε αποσταση βολης απο τη ζωνη των play-σκαρφαλωνε... Η δοξα μετα τα τριακαλα παει Λεβαδεια και μετα εχει θρασυβουλο εντος. Τα τρικαλα μετα τη Δραμα,υποδεχονται εθν.αστερα και πανε ΟΦΗ. Και μετα.....τρικαλα-πανθραξ.Ο αγωνας εισοδου στη ζωνη.... |
|
| |
|