...δεν κουνιοσαντε σημερα με τιποτε...ντουβρουντζάς διαρκειας....
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 11:17 am
Ο κ.Διευθυντης θα σουλατσαρει στον παγκοσμιο ιστο ψαχνοντας απο ποια γωνιά του κοσμου θα ερθει ο επομενος... Ο Gλυκος θα κοιμαται απο χθες πανω στο πληκτρολογιο... Και η κασανδρα θα προσευχεται σε καμια γωνιά του στρατοπεδου να παρουμε το μπαραζ, Σαλαμαστρακη και να πεσει η ξανθη...
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 11:21 am
Ο Gλυκος στο εβδομο επιπεδο πλεον του υπνου, εχει φλομωσει τη σαλονικια στα λαθη...
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 11:35 am
Mηνά ξύπνησα 2 ώρες πριν .....κοιμηθώ. .....Λάθος εκτίμηση, σε λάθος χρόνο, σε λάθος άνθρωπο. Τα λάθη πληρώνονται . Ασε με να κάνω λάθος, θα πληρώσω με δίγραμμη.
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 11:41 am
ΚΑλημερα .... αλλοι ΓΚΕΙΤ οράδες
δουλειά .... εργασία ... και χαρά προς το παρόν είμαι αναγνώστης
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 11:48 am
Gλυκε,η τογκα ηταν συναισθηματικης ή οικονομικης φυσεως...? Πιες ενα GATErade να παρεις τα πανω σου... Κ.Διευθυντα καλημερα σας.
Ενα campari θα με στρώσει μια χαρά. Εγώ κάνω ομοιοπαθητική Νονέ μου. Μούσλι να φάς εσύ να σγουρίνεις το μαλλί σου. Μη ξεχάσεις να ανάψεις ένα κεράκι στο μνήμα του Κουμπλάι.
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 12:12 pm
Gλυκε,πως γινεται να την παταμε συνεχεια... Γραψε τιμωρια σε τρεις σελιδες συνεχως..."δε θα το ξανακανω-δε θα το ξανακανω...." Εγω εχω συμπληρωσει καμια δεκαρια τομους αλλα μυαλο δε βαζω... Ειμεθα του συναισθηματος,πως να το κανουμε δηλαδης... Χρονια πολλα κι απο μενα...καλη ανακομιδη...
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 12:15 pm
...το μαλλι μου ειναι σγουρο απο την φυσιολογια του....αλλα πολλες φορες το πρωι ισιωνει απο την υγρασια της μπουγατσουπολης.......
...Υ.Γ. εχω κλεισει θεση στον ομαδικο περιπατο αναψυχης,που θα κανουν τα Μπαοκια,εξω απο την Τουμπα την αλλη Τεταρτη...να φανταστεις οτι δεν θα γινει η λαικη,για να μεγαλωσει ο χορος περιπατου και αναψυχης των Μπαοκτσηδων.... ...ξερεις,μονιππα,οι κυριες με τα κρινολινα και οι κυριοι με ημιψηλο και φρακο........ ...ολα αυτα την ωρα που το γαυρικο λεοφωρειο θα πηγαινει στο γηπεδο...οργασμικα πραγματα...............
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 12:47 pm
Η πρωτη η κουλτουριαρα,για τον Gλυκο... Η αλλη με την σγουρη φυσιολογια για τον cappo...
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 1:51 pm
Πάει για ελ κλάσικο, το κόπα ντελ ρέι. Τι μας περιμένει πάλι. Πως θα το πιούμε ρε Γιώτη αυτό το δηλητήριο. Με τον Αντεμπαγιόρ,ίσως μετριάσουμε λίγο τη διαφορά.
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 2:22 pm
Toy cappo την κοπανησε και την επαναφερω...
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 2:36 pm
ptolemais έγραψε:
Toy cappo την κοπανησε και την επαναφερω...
Είσαι παίχτης. Ο Νονός μου θα χαρεί πολύ.Επειδή νωρίζω τα γούστα του, (ειδικά στις ..κουτουλιές). Πάντως για απόγονος του Κουμπλάι Χαν μου δείχνει το ....ομορφοκόριτσο.
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 4:02 pm
ptolemais έγραψε:
Και η κασανδρα θα προσευχεται σε καμια γωνιά του στρατοπεδου να παρουμε το μπαραζ, Σαλαμαστρακη και να πεσει η ξανθη...
Απο τα τρια,διαλεγω το τριτο (το μακρυτερο)
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 6:02 pm
[b]....συμφωνω απολυτα με το συνΠανθρακα,μιας και μου δινεται η ευκαιρια...γιατι δεν μας δινεται πιο συχνα την ευκαιρια,να εκφρασουμε τα πραγματικα συναισθηματα μας για την διπλανη μας ?.....θα παρακαλουσα να ειναι πιο συχνες οι αναφορες σ αυτην για να μπορουμε κι εμεις να ειμαστε πιο... εκφραστικοι !!!
.......from the three,the longer....[/b]
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 6:06 pm
the longer, the better, the deeper , ..... αλλά δεν θα γίνει φέτος
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 6:10 pm
...εμενα θα μου επιτρεψεις να σκοτωσω την ελπιδα μου,μεχρι να της βγει η "ψυχη".. ...που,θα παει,μια ψυχη που εναι να βγει,θα βγει......μπορει ανετα, αυτα τα 24 βαθμα που εχουν μαζεψει,να τους γινουν ο εφιαλτης τους,μεχρι το τελος...αμην.......
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 6:11 pm
σήμερα βλέπω παλμό σε όλους ...στο φόρουμ ....στο καφενείο ..... ακόμη και στους πεφωτισμένους .....
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 7:50 pm
Για τις φιλοδοξίες τα όνειρα, την προσπάθεια της ομάδας του αλλά και τον προπονητή του Εμίλιο Φερέιρα, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού Βαγγέλης Ρεκλείτης στο sportday.gr. O νεαρός μέσος της ομάδας της Κομοτηνής σχολίασε τις συνθήκες που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το τι μπορεί να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση.
-Στο διάστημα που αγωνίζεται στον Πανθρακικό νομίζεις ότι έχεις πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελες;
-Έχω πάρει ευκαιρίες με την ομάδα μου αλλά σαφώς θα ήθελα να γίνουν περισσότερες. Σίγουρα υπάρχει ανταγωνισμός και ο καθένας μας επιθυμεί να αγωνίζεται όσο πιο πολύ μπορεί. Εγώ προσωπικά θέλω να δείχνω κάθε φορά ότι είμαι απόλυτα ικανός να προσφέρω και να βοηθήσω το σύλλογο μου να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.
-Οι συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι κακές η όχι; χρειάζεται να αλλάξει κάτι;
-Οι συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι κατά τη γνώμη μου οι καλύτερες δυνατές. Έχουμε δει πολλά ταλέντα να χάνονται λόγω του ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι να τα εκμεταλλευτούν όπως πρέπει τους νέους ποδοσφαιριστές. Όσον αφορά τις αγωνιστικές συνθήκες σίγουρα δεν είναι ιδανικές, υπάρχουν πολλές ελλείψεις και δυσκολίες στα ελληνικά γήπεδα, τα οποία δεν είναι πολλές φορές κατάλληλα λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου.
- Θα ήθελες να αγωνιστείς σε μια μεγαλύτερη ομάδα στη Super League;
-Θα ήθελα πάρα πολύ να αγωνιστώ στην Σούπερ Λίγκα, αυτός είναι ένας από τους προσωπικούς μου στόχους και νομίζω αποτελεί το όνειρο κάθε νέου ποδοσφαιριστή δεν θεωρώ πως υπάρχει κάποιος που δεν θα θέλε κάτι τέτοιο. Πρώτα όμως θα επιθυμούσα να αγωνιστώ αρκετά με τον Πανθρακικό και να είμαι εκεί όταν θα βρεθεί ξανά στην Α΄ εθνική κατηγορία.
-Πόσο υγιή αποδυτήρια έχετε σαν ομάδα;
- Πιστεύω ότι στα αποδυτήρια της ομάδας το κλίμα είναι αρκετά καλό, δεν υπάρχουν διαφωνίες, ο ένας στηρίζει και βοηθά τον άλλο και αν και η βαθμολογική μας θέση θα μπορούσε ενδεχομένως να φέρει γκρίνια δεν υπάρχει ευτυχώς κάτι τέτοιο. Εμείς παλεύουμε για το καλύτερο και αυτό μας δένει.
-Η ομάδα σου τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην 11η θέση της football league. Τι πρέπει να κάνει για να ανέβει στις πιο πάνω θέσεις;
-Αυτό που μάλλον φταίει για την βαθμολογική μας θέση είναι ότι δεν έδεσε τουλάχιστον κατά τη δική μου άποψη, η ομάδα το καλοκαίρι. Τώρα που πραγματοποιήθηκαν κάποιες προσθήκες πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα στους αγώνες που απομένουν. Ο δικός μας τελικός στόχος είναι τα πλέι- οφ και αυτόν θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
-Την προηγούμενη αγωνιστική πήρατε έναν πολύ σημαντικό βαθμό απέναντι στη Βέροια εκτός. Την Κυριακή με την Αναγέννηση Καρδίτσας εντός δεν πρέπει να κερδίσετε?
-Αυτό είναι αυτονόητο, οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε τη νίκη για να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Θεωρώ όμως ότι το πρόβλημα μας εντοπίζεται στα εκτός έδρας παιχνίδια, εκεί πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου να έχουμε και σε αυτά τα μας το επιθυμητό αποτέλεσμα.
-Τι προπονητής είναι ο Εμίλιο Φερέιρα και ποια είναι η φιλοσοφία που έχει περάσει στην ομάδα;
-Ο προπονητής μας είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πάρα πολύ με τους παίκτες , διορθώνει τα λάθη μας και είναι κοντά μας όποτε τον χρειαζόμαστε. Είναι τρομερά ικανός, λατρεύει την τακτική και το σύστημα και επιθυμεί όλα να είναι απόλυτα οργανωμένα. Όσο για τη φιλοσοφία την οποία έχει περάσει σε όλους είναι ότι τίποτα δεν έρχεται εύκολα όλα απαιτούν πολύ δουλειά και συνεχή προσπάθεια.
Βαγγέλης Ρεκλείτης με πληροφορίες εκ των έσω
........................
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 8:31 pm
έχει και καλώς τα παιδιά 4-0
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Πεμ 27 Ιαν 2011, 9:07 pm
Ασχετο...................
Αρκετοί επισκέπτες άρχισαν να έρχονται στο forum, Ρε Andim δεν έχεις να τους τρατάρουμε τίποτις............
17 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 8 μέλη, 0 μη ορατοί και 9 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης