|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Σαβ 30 Οκτ 2010, 11:09 am | |
| - karafatme έγραψε:
- ενοούσα αν οι Κύκλωπες έχουν καταστατικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ώστε αν βρεθεί υποστηρικτής-χορηγός και θέλει να διαφημιστεί να μπορεί να κοπεί απόδειξη από την "Λέσχη Κύκλωπες" .... γιατί λίγο ή πολύ όλοι θα ζητήσουν αν θελήσουν να διαφημιστούν.
Καταστήματα ή δουλειές επώνυμων Πανθρακικών θα πρέπει να είναι από τις πρώτες στην αναζήτηση υποστηρικτών.
Είσαι λίγο αφελής αλλά δεν πειράζει.Μέχρι προχθές ίσως μπορούσε να κοπεί κάποια απόδειξη από τους κύκλωπες, μιας και το brand του φόρουμ τους ανήκε . Η λέσχη είναι με κερδοσκοπική και δέχεται ότι χορηγία θέλεις αρκεί βέβαια να στηρίζεται τυπικά.(βλέπε 2000 ευρώ από υπουργείο Μακ. Θράκης). Αν εγώ σαν ΟΡΦΕΑΣ θέλω να διαφημιστώ στο πανθρακικάδικο ποιός θα μου κόψει απόδειξη, εσύ ή Κατερίνα, ή μήπως ο Μάκης ;. Θέλει κουβέντα σοβαρή και πάνω από όλα , θέληση. Προσωπικά σας στηρίζω όποια απόφαση και να πάρετε. |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Σαβ 30 Οκτ 2010, 2:46 pm | |
| - gerolykos έγραψε:
- karafatme έγραψε:
- ενοούσα αν οι Κύκλωπες έχουν καταστατικό μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ώστε αν βρεθεί υποστηρικτής-χορηγός και θέλει να διαφημιστεί να μπορεί να κοπεί απόδειξη από την "Λέσχη Κύκλωπες" .... γιατί λίγο ή πολύ όλοι θα ζητήσουν αν θελήσουν να διαφημιστούν.
Καταστήματα ή δουλειές επώνυμων Πανθρακικών θα πρέπει να είναι από τις πρώτες στην αναζήτηση υποστηρικτών.
Είσαι λίγο αφελής αλλά δεν πειράζει.Μέχρι προχθές ίσως μπορούσε να κοπεί κάποια απόδειξη από τους κύκλωπες, μιας και το brand του φόρουμ τους ανήκε . Η λέσχη είναι με κερδοσκοπική και δέχεται ότι χορηγία θέλεις αρκεί βέβαια να στηρίζεται τυπικά.(βλέπε 2000 ευρώ από υπουργείο Μακ. Θράκης).
Αν εγώ σαν ΟΡΦΕΑΣ θέλω να διαφημιστώ στο πανθρακικάδικο ποιός θα μου κόψει απόδειξη, εσύ ή Κατερίνα, ή μήπως ο Μάκης ;.
Θέλει κουβέντα σοβαρή και πάνω από όλα , θέληση. Προσωπικά σας στηρίζω όποια απόφαση και να πάρετε.
ίσως πάλι δεν έγινα αντιληπτός .... η σελίδα λέγετε kyklopes.forumgreek.com.... τι ζορι έχεις με τα ονόματα ότι θες βαφτίσια γίνονται ..... απλά θέλουμε από σένα αν είναι οι κύκλωπες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (διόρθωσε αν θες το ¨με κερδοσκοπικού" που έγραψες πιο πάνω γιατί παρανοεί) ... ότι απόδειξη κόβεις από το μπλοκ των Κυκλόπων λόγω της σελίδας αυτής να πηγαίνει οικονομικά στην λέσχη για την επιβίωσή της .... νομίζω είναι σαφές το σκεπτικό μου...... για να μην μπλέκουμε με νέα καταστατικά, δικηγόρους και πρωτοδικεία. |
|
| |
GTP
Αριθμός μηνυμάτων : 182 Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Σαβ 30 Οκτ 2010, 3:13 pm | |
| Σήμερα θα δείξουμε το ντέρμπυ???γιατί με ρώτησαν κάποιοι... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Σαβ 30 Οκτ 2010, 3:18 pm | |
| ναι παίζουν τα πάντα ... πάτε όσοι περισσότεροι να γίνει κατανάλωση |
|
| |
GTP
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Σαβ 30 Οκτ 2010, 3:19 pm | |
| Aν είναι θα πάω εγώ να ανοίξω την λέσχη για τον αγώνα και όσοι πιστοί προσέλθετε... Θα πάω να ανοίξω κατά της 7 παρά... |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Σαβ 30 Οκτ 2010, 3:28 pm | |
| |
|
| |
GTP
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Σαβ 30 Οκτ 2010, 3:34 pm | |
| |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Σαβ 30 Οκτ 2010, 4:24 pm | |
| - karafatme έγραψε:
-
ίσως πάλι δεν έγινα αντιληπτός .... η σελίδα λέγετε kyklopes.forumgreek.com.... τι ζορι έχεις με τα ονόματα ότι θες βαφτίσια γίνονται ..... . H σελίδα μπορεί να λέγεται όπως λές, αλλά όταν μπαίνει κάποιος στο φόρουμ μόνο των κυκλώπων δεν φαίνεται ότι είναι. Είναι λίγο δύσκολο να πείσω κάποιους , ότι οι κύκλωπες έχουν δικό τους φόρουμ στην επικείμενη Γενική συνέλευση. Δεν θα ασχοληθώ άλλο , γιατί θα με περάσετε για γραφικό, κάντε ότι νομίζετε, απλά όταν θα χρειαστεί μια επέμβαση σε κάποια στραβή, ο πρόεδρος θα δυκολευτεί να πείσει , για το ποιός είναι ο υπεύθυνος. Κινήσεις χωρίς διορατικότητα , καλό θα είναι να αποφεύγονται, ιδιαίτερα σε χώρους όπως τα φόρουμ. ΥΓ. κανένα ζόρι δεν έχω με τα βαφτίσια, αλλά καλό θα είναι στη βάφτιση να ενημερώνονται και οι γονείς. Καλό απόγευμα σε όλους. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Σαβ 30 Οκτ 2010, 5:55 pm | |
| χωρίς να θέλω να εκφράσω άποψη επί του παρόντος για την τοποθέτησή σου αφήνω το θέμα ανοικτό ..... ..... |
|
| |
GTP
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Σαβ 30 Οκτ 2010, 6:18 pm | |
| Μπορεί και να μην παω να ανοίξω την λέσχη...Λόγω κάποιου προβλήματος που προέκυψε... |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Σαβ 30 Οκτ 2010, 7:59 pm | |
| |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Σαβ 30 Οκτ 2010, 8:49 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- img
Οι υπόλοιποι τι κάνουν
γλεντάνε ???? .... μπα .... κάτι κάνουν κι αυτοί .... κάνουν την πάπια κανουν τον βαρύ έχουν καβούρια .... όλοι μπορουν να περισσέψουν κάτι τις .... και το ξέρουν
προτείνω να βάλεις admin διαφημίσεις εδώ μέσα ..... για να βγάλετε τις συνδρομές τις τηλεοπτικές όλες
αλλάζω και το λογότυπό μου από κάτω προκειμένου να πάρετε αυτά τα έξοδα .... ούτως ή άλλως έιμαι το πρώτο βιολί εδώ μέσα και σε κάθε σελίδα θα παίζει ανελλειπώς η διαφήμιση
Ρε συ karafatme, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά μιλώντας αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό μου, θα ήθελα να με ενημερώνεις πρώτα πριν αναρτήσεις φωτογραφία μου στο διαδίκτυο. Ασχέτως της "κάλυψης". Για κάποιον άνθρωπο που αποφεύγει τόσο πολύ τη δημοσιότητα, νόμιζα πως αυτά τα πράγματα θα ήταν λίγο-πολύ αυτονόητα.... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Σαβ 30 Οκτ 2010, 10:41 pm | |
| είναι αυτονόητα .... αλλά εκτροχιάστηκα και ο admin με επανέφερε στον dogru yol |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Σαβ 30 Οκτ 2010, 10:46 pm | |
| - kabano έγραψε:
- Γερολύκε karafatme και λοιποί συνπάνθρακες.
Έχω μία ιδέα για το οικονομικό μας πρόβλημα
Μαζεύουμε δύο κατοσταρούμπες και τις σπρώχουμε ....... στο διπλό του Πανθρακικού μέσα στον Σουβλατζή .......
Με απόδοση στο 5,00 μαζεύουμε 2 μωβ και ηρεμεί και η gringa για κανένα δίμηνο
Το πιστεύουμε έχω μια άλλη ιδέα πάιζουμε στο στοίχημα συνέχεια υπέρ των αντιπάλων του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ 1. χάνει ο Πανθρακικός κερδίζουμε στο στοίχημα και μετριάζουμε την λύπη της ήττας της ομάδας με στοιχηματικά κέρδη 2. κερδίζει ο Πανθρακικός .... χάνουμε τα λεφτά μας ..... αλλά χαιρόμαστε απερίγραπτα με την νίκη της ομάδας 3. Χ δεν παίζει .... γιατι θα το παίζουμε στο draw no bet |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Κυρ 31 Οκτ 2010, 10:07 am | |
| |
|
| |
cappo
| |
| |
........................
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Κυρ 31 Οκτ 2010, 11:27 am | |
| σας βαρέθηκα όλους με τα ψιλά σας |
|
| |
cappo
| |
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Δευ 01 Νοε 2010, 1:14 pm | |
| » Ο Παπανδρέου είναι Πανθρακικός?? Ο Παπανδρέου είναι Πανθρακικός?? Στο σημερινό Μαραθώνιο έιδαμε τον Πρωθυπουργό να τρέχει με φόρμα του Πανθρακικού, της ομάδας της Κομοτηνής! Δείτε τη φωτογραφία! Δείτε και το σήμα της ομάδος... ...ρε σεις λετε ?...Πανθρακι ο Τζωρτζ ?......α πα πα πα πα...den to gklitonoume to xylo ! ......α πα πα πα πα..................................... Υ.Γ. το θεματακι ειναι παρμενο απο το panthrax.gr........... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Δευ 01 Νοε 2010, 2:08 pm | |
| |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Δευ 01 Νοε 2010, 3:12 pm | |
| |
|
| |
loco
Αριθμός μηνυμάτων : 112
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τετ 03 Νοε 2010, 3:23 pm | |
| Συλλυπητηρια θερμα στον συναγωνιστη kabano,για τον χαμο του αγαπημενου του πατερα.
Λιγη σιωπη στην σελιδα σημερα, θα ειναι δειγμα συμπαραστασης και παρηγοριας στον πονο του φιλου μας.
|
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τετ 03 Νοε 2010, 3:48 pm | |
| Χρήστο και απο εμένα τα θερμά μου συλλυπητήρια. Τα ξαναλέμε πάλι εδώ μέσα την Παρασκευή. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τετ 03 Νοε 2010, 4:28 pm | |
| ΧΡΗΣΤΟ κουράγιο .... η συμπαράστασή μας δεδηλωμένη
δεν ποστάρω μέχρι την κηδεία |
|
| |
GTP
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τετ 03 Νοε 2010, 6:26 pm | |
| Συλλυπητήρια Χρήστο...Κουράγιο...Έχεις την συμπαράσταση όλων μας...Να είσαι γερός και να τον θυμάσαι..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την GTP στις Τετ 03 Νοε 2010, 9:22 pm, 1 φορά |
|
| |
|