Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
75 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 75 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 301, στις Τετ 23 Οκτ 2024, 12:36 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

Gruppo PANTHRAKISTAS 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ 30 Σεπ 2010, 12:26 am

gringababy έγραψε:

Προς πρόεδρο (Ένας είναι ο πρόεδρος):
Αύριο θα τρέχω σαν το άλογο. Είναι εύκολο να βρεθούμε μεθαύριο, δηλαδή Παρασκευή για την κατοσταρούμπα? Την Παρεσκευή θα έχει 1 ο μήνας, οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Πες μου να κάνω τα κουμάντα μου αν είναι.

Kατερίνα είσαι δύναμη, όταν μεγαλώσεις θα γίνεις .....γερολύκαινα.
Την Παρασκευή , μου είναι ακατόρθωτο (όπως όλες τις 1340 προηγούμενες Παρασκευές)
λόγω του συνεδρίου των ...μπλέ σκαθαριών και των πελαγίσιων σαργών , που θα
παρευρεθούνε στα 14 μίλια Μαρώνειας -Σαμοθράκης.
Την Δευτέρα, πιστεύω πριν η μετά το παιχνίδι είναι καλά.
Μπράβο πάντως για τα κουράγια σου, και αν δεν μαζέψεις τα αναλογούντα μη χαλιέσαι.
Μπορεί να βγεί και κουτί στο γήπεδο.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ 30 Σεπ 2010, 1:22 am

Μωρέ θα τα μαζέψω, που θα μου πάει... Απλά θα ακούω λίγα παραπάνω μπινελίκια από δω και πέρα! Δε βαριέσαι...

Για Δευτέρα οκ, απλά προτιμώ μετά τον αγώνα γιατί σχολάω 9+30. Αν δε βολεύει, τα δίνω στον Andia και σου τα δίνει στο γήπεδο. Όσο για το κουτί... σε έχω ικανό!
Βασικά, σε έχω ικανό και για δίσκο στην Αγία Σοφία δίπλα, αλλά να μη λέω μεγάλες κουβέντες, γιατί κι εμένα σε λίγο καιρό τα ίδια με βλέπω να κάνω... Very Happy

Μάκια!
Πέφτω για νάνι!

gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ 30 Σεπ 2010, 1:25 am

Αμάν μ' αυτό το ψάρεμα ρε πρόεδρε!

Άσχετο: κανένα ψάρι θα φάμε επιτέλους? Βάλε το ψάρι, βάζω τσίπουρο, μεζέδες και μαγείρεμα. Το καθάρισμα δικό σου, για να μη καταστρέψω και τα βελουδένια μου τα χεράκια Razz
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ 30 Σεπ 2010, 6:18 pm

Καλή μου gringa, από Δευτέρα θα σου ξεκινήσω ταχύρυθμα σεμινάρια

«περί είσπραξης απαιτήσεων» , ένεκα η εμπειρία.

Μόνο μην αρχίσεις τα τηλέφωνα για να μαζέψεις λεφτά, γιατί θα σου βγει κανένα παρατσούκλι στυλ «call girl» των panthrakistas και δεν θα μπορείς να το μαζέψεις.

Αυτήν τη κουβέντα καλύτερα να την μεταφέρουμε στο prive. Δεν χρειάζεται να καρφωνόμαστε ………..κυκλοφορεί και η εφορία.

Παρεμπιπτόντως που πήγαν οι πρώτες 100 σελίδες του τόπικ?

ΥΓ. Κάτι μου είχε πει ο cappo για το.............πότε θα φάμε ψάρια από τον Πρόεδρο και είχα πεθάνει στα γέλια , αλλά αυτήν την στιγμή δεν το θυμάμαι.

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ 30 Σεπ 2010, 6:56 pm

άλλο η κεκτημένη εμειρία από επισφαλείς απαιτήσεις ..... κι αλλο η αποκτούμενη εμπειρία από "επιφανείς" απαιτήσεις ......

admin ..... που πήγαν οι 100 πρώτες σελίδες από το τόπικ ???? ..... τις έδωσες για προστάντζα ενοικίων ή τις έστειλες στον εισαγγελέα να μας φακελλώσει?????

οι ιχθείς και τα αλιεύματα εν γένει αποτελούσιν ιδιεταίρως επισφαλής κοιλιακή και γαστριμαργική απαίτηση καθότι πλειάς εξωγενών παραγόντων συνεισφέρουσιν εις την μη επίτευξη του επιθυμητού στόχου ..... τουναντίον οι φασέολοι εξ Αιγών περιφερείας οίοι εισί οι βέλτιστοι όλων, καθότι εδοκιμάσθησαν ποικιλοτρόπως εξ εμού συνοδευόμενοι με αρίστη επιτυχία ..... και αποτελούν ιδιαίτερως ευκολότερο στόχο διότι έσονται καθήμενοι , ευκόλως συλλέξιμοι και παντιουτοτρόπως μαγειρεύσιμοι.
Εν γένει θεμιτό και απαιτητό εκ της πλευράς ημών θα ήτο ίνα όπως μη αναφέρουσιν οι χορηγοί υμών... όπως δεν εστί πρέπον, να γιγνώσκει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά .... όσπερ είρηκεν και εκκλησία υμών .... υμών γαρ, διότι τοις παντοίς εστί γιγνοσκώμενον, ως γνησία karafatme παρά τη εκκλησία ουδεμία εργασίαν έχω, αλλα το πρέπον προς εμέ θα ήτο να παραπέμπω προς τα τεμένη των "αδελφών" και "συμμάχων" ημών.
Αμην

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ 30 Σεπ 2010, 8:23 pm

τελευταία τον είδα τον γερόλυκο να φήνει γατόψαρα

Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Images?q=tbn:ANd9GcQDX3uvTib8Yda4hOgUmQeiIFCYF4qolWWsG9mHtN7qWMTZsO0&t=1&usg=__xT8xC35mg9hgzGrpnjM8xILiVd4=
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ 30 Σεπ 2010, 8:51 pm

karafatme έγραψε:
άλλο η κεκτημένη εμειρία από επισφαλείς απαιτήσεις ..... κι αλλο η αποκτούμενη εμπειρία από "επιφανείς" απαιτήσεις ......

admin ..... που πήγαν οι 100 πρώτες σελίδες από το τόπικ ???? ..... τις έδωσες για προστάντζα ενοικίων ή τις έστειλες στον εισαγγελέα να μας φακελλώσει?????

Και εγώ δεν κατάλαβα το ψάχνω. Μαλλον μετά απο 100 σελ. μηδενίζει και σε ανοιγει νέο, θα δουμε τι θα γίνει στον καφενέ που είναι στις 96 σελ. μόλις πάει 100.
http://www.panthraxclub.com

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ 30 Σεπ 2010, 9:01 pm

andia έγραψε:
karafatme έγραψε:

Και εγώ δεν κατάλαβα το ψάχνω. Μαλλον μετά απο 100 σελ. μηδενίζει και σε ανοιγει νέο, θα δουμε τι θα γίνει στον καφενέ που είναι στις 96 σελ. μόλις πάει 100.

τότε για να μην τα χάνουμε πρέπει να κάνουμε GRUPPO PANTHRAKISTAS 2

δοκίμασε να αντιγράψεις τις τλευταίες 14 σελίδες στο Νο2 ... μήπως και εμφανιστούν οι πρώτες 100 πάλι για λόγους ιστορικής ευταξίας
kabano
kabano
Moderator
Moderator

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ 30 Σεπ 2010, 9:32 pm

Gringa κάνε μια μετάφραση σε αυτά που είπε ο karafatme.........
γιατί το google δεν βοηθάει και πολύ.
Αυτό το όσπερ είρηκεν δεν το έμαθα μικρός.
Όσο για το έσονται καθήμενοι ( οι φασέολοι ).......... είναι όλα τα λεφτά.

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΠεμ 30 Σεπ 2010, 10:04 pm

kabano έγραψε:

Αυτό το όσπερ είρηκεν δεν το έμαθα μικρός.

ευκαιρία να το μάθεις στα όψιμα νιάτα σου
όσπερ είρηκεν = όπως ακριβώς έχει πει
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ 02 Οκτ 2010, 2:03 pm

...πολυ... Γερολυκιαση επεσε και δεν θα μας βγει σε καλο...εχουμε αγωνα ρε σεις την Δευτερα,που σημαινει υποχρεωσεις.....

...βαρατε ρε κανενα σινιαλο,να δουμε τι θα παιξει για την Δευτερα...ποσοι απο το gruppo θα δηλωσουν παρουσια για να κανονισουμε αν αξιζει ο κοπος να βρισκονται στην κερκιδα τα ηχητικα συνολα...

...καποιο Πανθρακι υπογραφει ως, my name com...panthcom.......αλλο Πανθρακι με την αγαπημενη φραση του Βολταιρου..."ζηλεψα" και θα υπογραψω κι εγω το ποσταρισμα μου ως εξης...για να μην ξεχνιομαστε δηλαδη......

...οι νικες κανουν φιλαθλους... και οι ηττες κανουν οπαδους... bounce bom bounce bom .....
panthkom
panthkom

Αριθμός μηνυμάτων : 670

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ 02 Οκτ 2010, 2:04 pm

Εγώ δεν θα παρευρεθώ στον αγώνα με την Καρδίτσα...στις 16.15 έχω μάθημα..
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ 02 Οκτ 2010, 3:22 pm

panthkom έγραψε:

kαλά εσύ ....μπάρκαρες νωρίς
panthkom
panthkom

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ 02 Οκτ 2010, 5:36 pm

gerolykos έγραψε:
panthkom έγραψε:

kαλά εσύ ....μπάρκαρες νωρίς

Τι Καρδίτσα τι Καλλιθέα..λίγα χιλιόμετρα τις χωρίζουν..
kabano
kabano
Moderator
Moderator

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ 02 Οκτ 2010, 6:39 pm

Φαντάσου που καταντήσαμε.

Έγραψα κανονική άδεια ………….για να δω αγώνα εντός έδρας…

Τέσπα cappo, Πρόεδρε, Andia, Γιάννη προτείνω τσιπουροποσία μετά μεζέ κατά της 2.00 ώστε να ζεσταθούν και οι φωνητικές χορδές.

Όσοι πιστοί προσέλθετε ........

Karafatme αν φέρω φασόλια γίγαντες, θα έρθεις;
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ 02 Οκτ 2010, 7:14 pm

Sad confused Γαμώ τη κολοώρα του, το παλεύω στην καλύτερη περίπτωση θα έρθω στις 15:10. Γιάννη με τον τρομπετίστα; θα έρθει;
http://www.panthraxclub.com
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ 02 Οκτ 2010, 8:36 pm

Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Soccer-time-v2-preview

...πιστευω την Δευτερα να παιξουμε καλυτερα απο τους επανω................

...οι νικες κανουν φιλαθλους και οι ηττες κανουν οπαδους............ bom ...

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΣαβ 02 Οκτ 2010, 11:11 pm

kabano έγραψε:
.....

και χωρίς φασόλια ... και χωρίς ψητό άρτι εκκολαφθέντα γόνο .... θα είμαι ΠΑΡΩΝ στο γήπεδο .... στο τραπέζι ωσεί παρών ....

μόλις ολοκλήρωσα ένα πατ κιούτ ταξιδάκι στην "μεγάλη φτωχομάνα" (Σαλονίκη) ... για να μην έχω υποχρεώσεις την Δευτέρα

Γιαννης

Αριθμός μηνυμάτων : 306

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ 03 Οκτ 2010, 9:16 am

andia έγραψε:
Sad confused Γαμώ τη κολοώρα του, το παλεύω στην καλύτερη περίπτωση θα έρθω στις 15:10. Γιάννη με τον τρομπετίστα; θα έρθει;
θα έρθουμε φιλε κανονικά κανονιστε να οργανωθούμε να φωναζουμε
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΚυρ 03 Οκτ 2010, 10:04 am

[quote="karafatme"]
kabano έγραψε:
.....

και χωρίς φασόλια ... και χωρίς ψητό άρτι εκκολαφθέντα γόνο .... θα είμαι ΠΑΡΩΝ στο γήπεδο .... στο τραπέζι ωσεί παρών ....

...ΟOO... MERDE !!! Shocked .......μα γιατι ?............

καλημερα σας.......... sunny .....
kabano
kabano
Moderator
Moderator

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 05 Οκτ 2010, 6:42 pm

Που είναι οι Panthrakistas οεο ?

Την Δευτέρα είχατε δικαιολογημένη απουσία λόγω παραπαιδείας.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ που μας έρχεται δεν υπάρχει ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.
GTP
GTP

Αριθμός μηνυμάτων : 182
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 05 Οκτ 2010, 8:15 pm

ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ μΠΑΟΚ!!!!
panthkom
panthkom

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 05 Οκτ 2010, 8:17 pm

Επιτέλους Κυριακή! Τι ώρα παίζουμε?
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 05 Οκτ 2010, 8:22 pm

Οι πληροφοριες μου λενε 23''45 μμ.Θα το δειξει η ΕΡΤ3 αυστραλια
για τους ομογενεις και ξεκιναει το δοκιμαστικο απο μας...
GTP
GTP

Αριθμός μηνυμάτων : 182
Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 6 Icon_minitimeΤρι 05 Οκτ 2010, 9:48 pm

16:00 παίζουμε

Gruppo PANTHRAKISTAS 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» GRUPPO PANTHRAKISTAS
Σελίδα 6 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ :: Panthrax Club-

Μετάβαση σε:  
Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις