Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
115 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 115 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 301, στις Τετ 23 Οκτ 2024, 12:36 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

Gruppo PANTHRAKISTAS 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 12:02 pm

όχι δεν λέει
από όσο έψαξα

αλλά ούτε και της Κομοτηνής
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 1:51 pm

cappo έγραψε:
...σε ρωταω για τα δικα μας παιδια απο την κερκιδα...οι δυο Ουλτραδες....

αν φαίνεται μόνο ο ένας σου κάνει ?? ..... δες pm

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 2:28 pm

Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Riptheo

και οι Σακαφλιάδες είχαν πανό στα Τρίκαλα
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 7:34 pm

cappo έγραψε:
...ελα ρε συ....την σαρανταρα την ειχαμε ανετα και χωρις αυτους..............

...εκατο,εκατο.κατοσταρα εκατο.......ο επομενος "στοχος"...δεν βαριεσαι...

Δεν ξέρω για τους εκατό που ήταν εκεί . εμένα με νοιάζει πόσοι απο αυτούς συμμετέχουν στα έξοδα της λέσχης που έφτασε σε οριακό σημείο. Εγώ κόλλησα στα 240 ευρώ για το conxx-tv υπόλειπονται άλλα 41 και αύριο λήγει .
Το nova λήγει σε 8 ημέρες, η ΔΕΗ έρχεται σε λίγες ημέρες και ο γερόλυκός ας μας πεί πόσα ενοίκια εχουν να πληρωθούν.
Δεν είναι καιρός να ξαναμαζευτούμε και να αποφασίσουμε το μέλλον της; αν θα συνεχίσουμε να την κρατάμε ή όχι;

Α και κάτι ακόμη σήμερα χάλασε και το ψυγείο......

http://www.panthraxclub.com
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 7:42 pm

Μην αρχίσετε όμως πάλι τις θεωρίες εδω μέσα αυτές θα τις πούμε στην λέσχη.

Και μην αρχίσετε απο αύριο τον έρανο υπερ της λέσχης, φτάνει.
Μάλλον θα αρχίσουμε την εκποίηση των παγίων της για να την κλείσουμε σαν κύριοι με ψηλά το κεφάλι και χωρίς χρέη ή πινέζά ή τόγκα πείτε το όπως θέλετε.

Αντίο σας..........και εις το επανιδείν

Έχει επεξεργασθεί από τον/την andia στις Δευ 22 Νοε 2010, 7:46 pm, 1 φορά
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 7:46 pm

.....πολυ καλα τα λες.....ολα κολλημενα......αν ομως δεν ξεκινησει καποιος μια διαδικασια,δεν προκειται να ξεκολησουμε ...........................

...τι εννοω.....το Σαββατο ειχα για πανω απο δυο ωρες κουβεντα με τον γέρο
λυκο,για το θεμα ...κατι εχει στο κεφαλι του σε σχεση με την οριακη κατασταση της λεσχης...οχι για να δωσει λυση,αλλα για να βαλει τα πραγματα
στην αληθινη τους διασταση......μιλατε,μιλαμε και ο θεος βοηθος................

Υ.Γ. το κουμπι που δεν παταει ο γέρος λυκος,ειναι το καλεσμα των πρωην Κυκλωπων σε συνελευση............ας το κανει καποια στιγμη,για να φανουν μια και εξω οι διαθεσεις τους.....απο εκει και περα,μετραμε τα καρυδια μας οι υπολοιποι και προχωραμε αναλογως...........δεν μπορω να δω κατι αλλο,στο προβλημα
απο την μερια μου....πολυ ευχαριστως,κουβεντιαζω τα παντα..........
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 7:53 pm

Σου στελνω τωρα τα 41 για να δωσω το καλο παραδειγμα.

ΥΓ.Τελικα τη χονδρη στο παταρι δεν τη γλιτωνετε...
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 7:54 pm

...παντως αυτο το φανερο,τοσα χρωσταει,τοσα εχει να δινει,αυτο τελειωνει αυριο η χθες,το ενα το αλλο,το παραλλο,εμενα με βαραει στο δοξα πατρι.....

...καταλαβαινω το αγχος σου και την πιεση σου,αλλα υπαρχει κι αλλος τροπος..
μας διαβαζουν πολλοι που δεν δινουν "δεκαρα" για ολα αυτα...γιατι να ξερουν
τις λεπτομερειες του "δραματος" ?.....................
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 8:12 pm

cappo έγραψε:
...παντως αυτο το φανερο,τοσα χρωσταει,τοσα εχει να δινει,αυτο τελειωνει αυριο η χθες,το ενα το αλλο,το παραλλο,εμενα με βαραει στο δοξα πατρι.....

...καταλαβαινω το αγχος σου και την πιεση σου,αλλα υπαρχει κι αλλος τροπος..
μας διαβαζουν πολλοι που δεν δινουν "δεκαρα" για ολα αυτα...γιατι να ξερουν
τις λεπτομερειες του "δραματος" ?.....................

Την προηγούμενη Τετάρτη έστειλα το κείμενο που λάβατε και εσείς σε 120 άτομα στην Κομοτηνή τώρα θα τους στείλω και αυτά που έγραψα, εμένα δεν με χαλάει καθόλου γιατί να μην το ξέρουν; όταν κάθε μέρα νιώθεις την πίεση θές να εκτονωθείς γιατί ο όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος δεν βοηθάει μάλλον.
Για πες μου ρε συ Cappo η μυστικοπάθεια σε τι βοηθάει;
Μηνά νάσαι καλά αλλά θα έλεγα να μην τα στείλεις, έτσι κουκουλώνομαι ένα συνεχιζόμενο πρόβλημα ή μια "φούσκα"θα έλεγα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί που δίνουν να αναγκάζονται να ξαναδίνουν, το πρόβλημα είναι να γίνουν μερικά πράγματα και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του για αυτό τον πολύτιμο χώρο, λόγια του φόρουμ και του καφενείου δεν με αγγίζουν πλέον.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 8:20 pm

...καλα ρε andia....απο σημερα θα λεμε...... "λογια της πλωρης"...........
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 8:24 pm

O cappo εχει δικιο...αυτα λυνονται και δρομολογουνται εκ των εσω.
Τα βαλα ηδη...τουλαχιστον να την προλαβουμε ανοιχτη για κανα ματσακι
τα Χριστουγεννα... cheers
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 8:32 pm

cappo έγραψε:
...καλα ρε andia....απο σημερα θα λεμε...... "λογια της πλωρης"...........
Σχετικά και μόνο με αυτό το θέμα εννούσα cappo ξέχασα να το διευκρινήσω.

........................

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 8:42 pm

Η Λέσχη είναι στις τεχνικές εναπνοές και στις μαλάξεις ..... πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι μαζί όχι ο καθένας ξεχωριστά ... συντονισμένα .... με στοχο .... διαφημίσεις είπαμε και βλέπω δυο τρεις που εμφανίστηκαν ..... προσπαθούμε για κατι παραπάνω ??? .... είπαμε σε όλους τους λίγο πολύ γνωστούς μας για να βάλουν διαφημίσεις στην σελίδα ??? .... Σήμερα είδα την επιστολή των 120 δημοσιευμένη σε τοπική εφημερίδα (ΠΑΡΑΜΒΑΣΗ) ..... είναι σωστό το timing για να το ψάξουμε για περισσότερους προβαλόμενους. Γερόλυκε καμάκωσε κανένα επαγγελματία ΚΥΚΛΩΠΑ ... cappo πιασε τον ΠΕΤΣΟΙΛ να βάλει διαφήμιση ..... θα καμακώσω κι εγώ όποιον βρω μπροστά μου .... όλοι μαζί ρε παλικάρια .
όσοι δίνουν ΕΥΡΩ και γίνονται οι μαλάξεις και οι τεχνητές αναπνοές δεν νομίζω ότι κολώνουν στο να ξαναδώσουν..... αλλά το μαγαζί πρέπει να αποκτήσει ΕΣΟΔΑ από μόνο του ....

ΥΓ ... αλήθεια ποτά καφέδες πουλάει ???

cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 9:00 pm

...karafatme,τα εσοδα που μπορει να αποκτησει το μαγαζι,ειναι μονο τα δικα μας "τσονταρισματα"...απο τον Μαιο του 2009 μεχρι σημερα,που για το μαγαζι ειναι παχιες αγελαδες(απο Σεπτεμβριο μεχρι και τωρα,λογω της διαθεσης των Ultras να το εχουν ανοιχτο καθημερινα...) εχει αποδειχτει αυτο ακριβως......

...αντε να πω και κατι παραπανω...το θεμα δεν ειναι απλο,παρ ολη την απλοτητα που θελει να του δωσει ο Ανδρεας.....το μαγαζι ανηκει σε ενα συλλογο,νομιμο καθ ολα,με καταστατικο και μελη, αορατα μεν,υπαρκτα δε.......πρωτιστως πρεπει να
αποφασισουν οι Κυκλωπες,για την τυχη του...και αφου συμβει αυτο,σε καθε
περιπτωση,υπαρχουν καποιες λυσεις,που μπορει να δρομολογηθουν.....το
κουβεντιασα με τον γέρο λυκο,αλλα δεν κουνιεται...ακομη...ο μονος ο οποιος
πραγματικα αισθανεται Κυκλωπας σημερα....και σαν Προεδρος που ειναι,θα
ελεγα πως μπορει να συντομευσει τουλαχιστον τις διαδικασιες,για να βρεθει
καποια λυση.................
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 9:23 pm

Ολα θα γίνουν κανονικά Μάκη μου.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 9:41 pm

........τα "κανονικα" πεθαναν γέρε λυκε......δεν βλεπεις τι γινεται γυρω μας ?...

...τι συμβαινει πλεον κανονικα ? ......τιποτε...η σωστη λεξη ειναι "καταδρομικα"...!....

...μονο ετσι ερχεται το αποτελεσμα που γουσταρεις....."καταδρομικα" λοιπον...
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 10:06 pm

...θα ηθελα επισης να κανω μια παρατηρηση-διαπιστωση.........ολο αυτο το διαστημα που ειναι ανοιχτη η λεσχη,εκτος απο πεντε - εξη που παταγαμε το ποδι μας στην αρχη της λειτουργιας της και σημερα που εγινε στεκι των Ultras
κανενας,μα κανενας αλλος Πανθρακικος η "αλλοθρησκος" δεν πατησε το ποδι του εκει μεσα.................

...Πανθρακαδικο βεβαια απο την μια μερια,αλλα παροντες αποκλειστικα και μονο
οσοι φοραμε κανενα κασκολ στο γηπεδο,κουναμε καμμια σημαια και δενουμε
κανενα πανο...αποκλειστικα δηλαδη οι ενοικοι του πεταλου στο ΔΑΚ.....επομενως,ζητουμενο απαραιτητα αν βρεθει λυση για να συνεχισει το Πανθρακαδικο,ειναι και ο τροπος η οι τροποι, για να αφηνουν την
σκονη τους οσο γινεται περισσοτεροι.........................
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 10:16 pm

Ολα θα γίνουν καταδρομικα Μάκη μου.Πεζοναύτης ήμουν ,αστροναύτης εσύ, μην αγχώνεσαι.
Δουλειά που γίνεται με λεφτά μην τη φοβάσαι καλέ μου.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 11:02 pm

...καλο βραδυ σε ολα τα Πανθρακια...καλη φωτιση να εχετε ολη την εβδομαδα
και καλα μυαλα σε οσους τα βαλουν να δουλεψουν για το προβλημα της λεσχης................................
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 11:09 pm

Αντρέα αν προλάβω, θα περάσω αύριο το πρωί από τη λέσχη κι εγώ.
paparazzi
paparazzi

Αριθμός μηνυμάτων : 179

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 11:17 pm

gerolykos έγραψε:
Ολα θα γίνουν καταδρομικα Μάκη μου.Πεζοναύτης ήμουν ,αστροναύτης εσύ, μην αγχώνεσαι.
Δουλειά που γίνεται με λεφτά μην τη φοβάσαι καλέ μου.

Αϊ,αϊ,αϊ,πλακώσαν τα commanda ,γερολυκε μη μου πεις οτι ησουν
και αμφιβιος...θα σου τη στειλω για μετεκπαιδευση...

http://msbazman.com/bazmandev/images/main/msz-raf_cmd_girl_000_472x552x24x72_zx.png

paparazzi
paparazzi

Αριθμός μηνυμάτων : 179

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΔευ 22 Νοε 2010, 11:34 pm

O gerolykos στην Κορεα.http://www.e27marines-1stmardiv.org/images/pics/freedom_isnt_free.jpg
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι 23 Νοε 2010, 12:20 am

gringababy έγραψε:
Αντρέα αν προλάβω, θα περάσω αύριο το πρωί από τη λέσχη κι εγώ.

Mη ...χάσεις
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι 23 Νοε 2010, 11:54 am

STARSAILOR
Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Star_Wars_Clone_trooper_by_

GEROLYKOS
Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 BlackMarineBlueVisor

KARAFATMATION

Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 215_content_lightbox

Η ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΑΡΙ
Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Epic-failure-pole-dancer1

Η ΕΥΧΗ ΜΑΣ

Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Sph101_go_commando_girl_300main

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ(ΑNDIA)
Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Money-Man
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2   Gruppo  PANTHRAKISTAS 2 - Σελίδα 12 Icon_minitimeΤρι 23 Νοε 2010, 11:56 am

Ελπίζω να μην υποννοείς ότι εγώ είμαι η χονρτή.... Very Happy

Gruppo PANTHRAKISTAS 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» GRUPPO PANTHRAKISTAS
Σελίδα 12 από 16Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ :: Panthrax Club-

Μετάβαση σε:  
Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις