|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τετ 03 Νοε 2010, 6:52 pm | |
| Συλλυπητητηρια κι απο μενα,καλο κουραγιο συμπανθρακα... |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τετ 03 Νοε 2010, 7:13 pm | |
| |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τετ 03 Νοε 2010, 9:10 pm | |
| καλό ταξείδι φίλε μου Μιχάλη. Χρίστο να είσαι περήφανος, ο πατέρας ηταν μορφή. Ηταν ένα επιμελητήριο μόνος του. Να είσαι γερός να τον θυμασαι .Θερμά συλληπητήρια. |
|
| |
Celt_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 322
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Πεμ 04 Νοε 2010, 12:30 am | |
| Τα πιο θερμά συλληπητήρια και από μένα,Χρήστο. |
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Πεμ 04 Νοε 2010, 1:38 pm | |
| Συλληπητήρια Χρήστο...δε βοηθάει να λέμε πολλά λόγια... |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Πεμ 11 Νοε 2010, 5:43 pm | |
| ΑΘΗΝΑ - Ζωγραφου 2008 ..... Ηλυσιακός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-1 |
|
| |
loco
Αριθμός μηνυμάτων : 112
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Πεμ 11 Νοε 2010, 8:52 pm | |
| Θεσσαλλλλλονικη 11 - 11 - 2010 .
Τελικα, ειμαστε παντου και χωρις ντου !
|
|
| |
GTP
Αριθμός μηνυμάτων : 182 Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Πεμ 11 Νοε 2010, 9:27 pm | |
| - karafatme έγραψε:
ΑΘΗΝΑ - Ζωγραφου 2008 ..... Ηλυσιακός - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 0-1 Αυτά είναι... Ιστορικές στιγμές σαν αυτές δύσκολα θα ξαναέρθουν |
|
| |
loco
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Πεμ 11 Νοε 2010, 9:48 pm | |
| Γερε λυκε,ποιον μπανισα στην φωτο-καραφατμε ;
Τον Γιαννη τον Μ......δη !!!
Εκεινον που του μοστραρες τα ιατρικα σου διπλωματα.
Απαιχτος ο ζωγραφος μεγαλων επιφανειων. Μου ελειψε πραγματικα !
|
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Πεμ 11 Νοε 2010, 10:12 pm | |
| Ακόμα έρχεται για συνταγές ο ...βόδαρος |
|
| |
loco
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Πεμ 11 Νοε 2010, 10:22 pm | |
|
Παω για υπνο μαστορα,οκτω- οκτω εγραψα σημερα.
|
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Πεμ 11 Νοε 2010, 10:27 pm | |
| καλό βράδυ σειρά, κι εγώ έγραψα σήμερα.Δεν θυμάμαι τα νούμερα όμως . γ...μώ την άννοιά μου γαμ...΄ |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Παρ 12 Νοε 2010, 6:49 pm | |
| Τι λέει ρε Πανθρακομουτσούνες θα μαζευτούμε αύριο στη λέσχη πριν τον αγώνα ή μονο μπλα μπλα ..................... |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Παρ 12 Νοε 2010, 8:35 pm | |
| .......... εδω ειμαστε Πανθρακομουσχαρα...Παρασκευη,νοστιμον ημαρ......... ......τετοιες ερωτησεις πριν απο εντος εδρα αγωνα,απαγορευονται Ανδρεα.......στο Πανθρακαδικο,για καψωμα................... ....ζαλιζομαι....ζαλιζομαι....Πανθραξ εχω, εσενα στην καρδια μου........ |
|
| |
loco
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τετ 17 Νοε 2010, 8:07 pm | |
|
Ρε Πανθρακομουρηδες,εγω θα σας τα λεω απο μακρια ;
Ειχε η Δοξα μια ατυχη στιγμη με τον θανατο νεαρου οπαδου της.Ενας πυρηνας οργανωμενος δικος μας,απ οτι διαβαζω υπαρχει.Οι Πανθρακιστας.Κανενας δεν εχει φαει την πετρια,να επικοινωνησει με την θυρα 4 των Δραμινων οπαδων,ωστε να κανετε μια κινηση με μια ανθοδεσμη στην κερκιδα,πριν τον αγωνα ;
Εκεινη η μαρια η ξεδοντιασμενη,ο γερος λυκος,τι στην τσαπου βαραει ολη την μερα;και τον αποκαλειτε και προεδρο,γιατι αραγε ;Πιστευω πως ειναι μια σωστη οπαδικη κινηση,σε καθε περιπτωση.Κανα δυο τηλεφωνα και ο κοσμος του Πανθρακικου,ραβει ενα γαλονι ακομη.
|
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τετ 17 Νοε 2010, 9:25 pm | |
| - loco έγραψε:
Ρε Πανθρακομουρηδες,εγω θα σας τα λεω απο μακρια ;
Ειχε η Δοξα μια ατυχη στιγμη με τον θανατο νεαρου οπαδου της.Ενας πυρηνας οργανωμενος δικος μας,απ οτι διαβαζω υπαρχει.Οι Πανθρακιστας.Κανενας δεν εχει φαει την πετρια,να επικοινωνησει με την θυρα 4 των Δραμινων οπαδων,ωστε να κανετε μια κινηση με μια ανθοδεσμη στην κερκιδα,πριν τον αγωνα ;
Εκεινη η μαρια η ξεδοντιασμενη,ο γερος λυκος,τι στην τσαπου βαραει ολη την μερα;και τον αποκαλειτε και προεδρο,γιατι αραγε ;Πιστευω πως ειναι μια σωστη οπαδικη κινηση,σε καθε περιπτωση.Κανα δυο τηλεφωνα και ο κοσμος του Πανθρακικου,ραβει ενα γαλονι ακομη. Αφησε κατά μερος τις διαταγές και τις εντολές, και λειτούργησε εσύ σαν οπαδός. Ο γερόλυκος ότι ήταν να κάνει το έκανε σαν πρόεδρος.Τόπο στα νιάτα.Εσύ που είσαι και ζεστός και πανθρακίστας πάρε πρωτοβουλία.Εντολές πληκτρολογίου όχι σε προσωπική βάση μεγάλε. Και μη μου πείς ότι θα λείπεις, αν θέλεις βρίσκεις άκρες. A |
|
| |
loco
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τετ 17 Νοε 2010, 9:49 pm | |
|
Αν εκτιμας αυτα που γραφω,σαν διαταγες και εντολες,εχεις πολλα καρβελια να φας και πολλα τσανακια να πιεις.Λυσου,δεν ειναι καθολου ετσι.
Συμφωνω για τα νιατα που γραφεις,αλλα θελουν πολυ μπαρουτι να φανε ακομη για να βγαζουν ευκολα σπιθες.
Γι αυτο σου εγραψα να σκουντησεις λιγο το πραγμα.Αυτο που γραφεις για τον προεδρο,που οτι ηταν να κανει το εκανε,μου θυμιζει γιαουρτι με ημερομηνια ληξης.
Μην σφιγγεσαι,στο φιναλε παρε μια αδεια.
|
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τετ 17 Νοε 2010, 9:53 pm | |
| Εμένα πάντως σαν ιδέα μου φαίνεται καλή. Αν και δε θα μπορέσω να έρθω στον αγώνα το Σάββατο, αν θέλετε, θα μπορούσα να συννενοηθώ με τα παιδιά από τη Δράμα, μιας και γνωρίζω προσωπικά 2-3 από αυτούς.
let me know |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τετ 17 Νοε 2010, 10:09 pm | |
| - loco έγραψε:
Αν εκτιμας αυτα που γραφω,σαν διαταγες και εντολες,εχεις πολλα καρβελια να φας και πολλα τσανακια να πιεις.Λυσου,δεν ειναι καθολου ετσι.
Συμφωνω για τα νιατα που γραφεις,αλλα θελουν πολυ μπαρουτι να φανε ακομη για να βγαζουν ευκολα σπιθες.
Γι αυτο σου εγραψα να σκουντησεις λιγο το πραγμα.Αυτο που γραφεις για τον προεδρο,που οτι ηταν να κανει το εκανε,μου θυμιζει γιαουρτι με ημερομηνια ληξης.
Μην σφιγγεσαι,στο φιναλε παρε μια αδεια. Το τι θα κάνω πότε και που άσε να το αποφασίσω μόνος μου. Το πόσα καρβέλια έχω να φάω πάλι δικός μου λογαριασμός. Τα ληγμένα γιαούρτια είναι η αδυναμία μου. Διακρίνω μιά κακεντρέχεια , αλλά δεν πειράζει, αφου είσαι ...λυμένος το παραβλέπω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βοηθήσω όποιο παιδί θέλει να κάνει κίνηση.Αλλά όχι εγώ προσωπικά. Κατάλαβε καλά ότι ότι κάνω το κάνω σαν γερόλυκος, και το προεδριλίκι το έχω γραμμένο. Ξεκόλα και βγάλε από μέσα σου τα συμπλέγματα.Μεγάλωσες και νιονιό δεν έβαλες. ΥΓ.Αλήθεια εσύ θα κατέθετες στεφάνι ;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gerolykos στις Τετ 17 Νοε 2010, 10:32 pm, 1 φορά |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τετ 17 Νοε 2010, 10:17 pm | |
| Μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε... Κοκοράκια. |
|
| |
loco
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τετ 17 Νοε 2010, 10:58 pm | |
|
Γέρε λυκε,το θεμα συνεχιζει να ειναι αλλο.
Εσυ κολλας σε αλλα τα οποια εγω δεν καταλαβαινω,Εριξα μια ιδεα,συμφωνεις η δε συμφωνεις.Ο μεζες ειναι αυτος.Τα υπολοιπα προς τι ;
Παντως απο τα ποσταρισματα,μονον η κυρια gringababy το βρηκε θετικο.Αμα συμφωνειτε κι αλλοι,καντε κατι.Αμα δεν συμφωνειτε μην κανετε.Καμμια εντολη δεν εδωσα,καμμια διαταγη δεν εξεδωσα.Ποιος ειμαι ρε,για να κανω κατι τετοιο ;
Ανθοδεσμη ρε, παιδι της επταετιας.Οχι στεφανι.Ανθοδεσμη, με ενα πιτσιρικά μαζι,ναι θα πηγαινα στα τσιμεντα του πεταλου της Δραμας και θα την αφηνα.Γιατι να μην το κανω ? Εσυ ντρεπεσαι και δεν το κανεις ;
|
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τετ 17 Νοε 2010, 11:00 pm | |
| - loco έγραψε:
η κυρια gringababy κεριά |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Τετ 17 Νοε 2010, 11:38 pm | |
| Για να τελειώνει το θέμα γιατί το ...σουρντίσαμε αρκετά. Η ανθοδέσμη θα είναι έτοιμη, ευγενική χορηγία από τον γερόλυκο. Οποιος γουστάρει την παίρνει και την καταθέτει.Καλύτερα να είναι νέα παιδιά. Θα την έχω στο αυτοκίνητο. Το πολύ πολυ αν δεν την πάρει κανείς θα την πάω στα μνήματα. |
|
| |
loco
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Πεμ 18 Νοε 2010, 8:42 am | |
| Καλημερα απο την μπουγατσουπολη, που σημερα προσπαθει να στεγνωσει.
Τωρα μαλιστα,μιλας σαν προεδρος.
Respect to president. Save president.
|
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: Gruppo PANTHRAKISTAS 2 Πεμ 18 Νοε 2010, 10:00 am | |
| μπράβο σε αμφότερους Πρόεδρε και ωσεί Πρόεδρε
καλή η ιδέα με την ανθοδέσμη στην Θ4 της Δράμας τόσο η έμπνευση όσο και η πραγματοποίηση
Οι «Μαυραετοί» θα τοποθετήσουν ένα πανό από φωτογραφία του Θεόφιλου και θα καταθέσουν λουλούδια στη μνήμη του, ενώ το παιχνίδι θα ξεκινήσει με ενός λεπτού σιγή και τους παίκτες να φορούν μαύρα περιβραχιόνια. Στις κερκίδες θα βρίσκεται ο κύριος Παναγιώτης, θέλει να πανηγυρίσει τα γκολ της Δόξας και ελπίζουμε να μπορέσουν να ελαφρύνουν τον πόνο του και της οικογενείας του. Δίπλα του θα είναι όλοι οι Δραμινοί και θα προσπαθήσουν να ωθήσουν τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου στη νίκη. Όλοι οι φίλαθλοι θέλουν αυτή τη νίκη για τον Θεόφιλο, ο οποίος θα κοιτάζει από ψηλά την αγαπημένη του ομάδα.
|
|
| |
|