|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Παρ 02 Αυγ 2013, 6:33 am | |
| - ckara έγραψε:
- Στη πισίνα δε που είδα τον αγώνα, όλοι πανηγύρισαν το γκολ της Ξάνθης ενώ αντίθετα κανένας δεν πανηγύρισε το γκολ της Ξάνθης.
Φιλικά Χρήστος περι τινος προκειται αν δεν απαταμαι; |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Παρ 02 Αυγ 2013, 9:26 am | |
| .......καλα κανατε και με ενημερωσατε για τις χαρουλες σας......χαρες,χαρες αλλα ο μπουλκουμες,μπουλκουμες αλυγιστος..............γι αυτους δε που πανηγυρισαν το γκολ της Ξανθης ενω αντιθετα κανενας δεν πανηγυρισε το γκολ της.. Ξανθης,ο Αρκας πιο πανω,περιγραφει το παθολογικο του πραγματος............
..........και εγω την Σκοντα ειδα...................χε χε χε χε χε χε χε χε........... |
|
| |
ckara
Αριθμός μηνυμάτων : 215 Ηλικία : 57
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Παρ 02 Αυγ 2013, 9:40 am | |
| - cappo έγραψε:
- .......καλα κανατε και με ενημερωσατε για τις χαρουλες σας......χαρες,χαρες αλλα ο μπουλκουμες,μπουλκουμες αλυγιστος..............γι αυτους δε που πανηγυρισαν το γκολ της Ξανθης ενω αντιθετα κανενας δεν πανηγυρισε το γκολ της.. Ξανθης,ο Αρκας πιο πανω,περιγραφει το παθολογικο του πραγματος............
..........και εγω την Σκοντα ειδα...................χε χε χε χε χε χε χε χε........... Λες να σε ενημέρωσα για τις ....χαρούλες μου; Αν αυτό κατάλαβες, τι να πω; υγεία και καλή καρδιά. Όσο για τον συμπαθέστατο Αρκά, ουδείς άσφαλτος, όπως λέει και η αοιδός μας. Αλήθεια, τι στοίχημα έχασες και είδες την Σκόντα, θα μας πεις τώρα; έλα, μεταξύ μας είμαστε, δε θα το πούμε σε κανέναν. Εσύ βρε δεν τη βλέπεις ούτε όταν παίζει με τον Πάνθρακα. Όταν έχουν αυτοί την μπάλα κλείνεις τα μάτια σου, πας τουαλέτα ή γυρνάς το κεφάλι σου αλλού και την είδες χθες με τους Βέλγους; Το αμάξι δε, όταν πηγαίνεις στη Θεσσαλονίκη, μετά τα διόδια και μέχρι τον Νέστο πάει με αυτόματο πιλότο ενώ εσύ φτύνεις τον κόρφο σου, τι μου λες τώρα; Φιλικά Χρήστος |
|
| |
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Παρ 02 Αυγ 2013, 12:41 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την centipede_2_ στις Παρ 02 Αυγ 2013, 5:43 pm, 1 φορά |
|
| |
ko69
Αριθμός μηνυμάτων : 172
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Παρ 02 Αυγ 2013, 4:47 pm | |
| Εγω παντος στεναχωρηθηκα παρα πολυ που εχασε η διπλανη μονο με 1-2. Εχω ελπιδα για τον επαναληπτικο ομως. Του φουστη δεν θα τους ριξουν τουλαχιστον 3 με 4 τεμαχια το σκορποχωρι. |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Σαβ 03 Αυγ 2013, 6:43 pm | |
| Θα παρακαλούσα πολύ τον Admin να διορθώσει την αρχική κάτω-κάτω, στο σημείο που λέει "legend". Αν είναι να κάνει μια δουλειά, τουλάχιστον ας την κάνει σωστά.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Σαβ 03 Αυγ 2013, 8:31 pm | |
| Δουλειά βρε Κατερινούλα μ λέγετε όταν κάποιος σε πληρώνει γι αυτό που κάνεις ....... Ο Ανδρέας με μας που έμπλεξε, αγγαρεία κάνει , ποινήν εκτίει ... όπως έλεγε και ο υπουργός ...
|
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Σαβ 03 Αυγ 2013, 8:40 pm | |
| Στο... πάρτι της Λίβερπουλ για τον Τζέραρντ ο επίσημος προσκεκλημένος της, ο Ολυμπιακός, προβλημάτισε με την απόδοσή του και έχασε 2-0. Κακή εμφάνιση και καμπανάκια για τους Πειραιώτες. |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Σαβ 03 Αυγ 2013, 9:08 pm | |
| - kabano έγραψε:
- Δουλειά βρε Κατερινούλα μ λέγετε όταν κάποιος σε πληρώνει γι αυτό που κάνεις .......
Ο Ανδρέας με μας που έμπλεξε, αγγαρεία κάνει , ποινήν εκτίει ... όπως έλεγε και ο υπουργός ...
Ζητώ γονυπετής συγγνώμη και διορθώνω: Αν είναι να κάνει μια αγγαρεία, τουλάχιστον ας την κάνει σωστά. |
|
| |
Zündapp
Αριθμός μηνυμάτων : 225
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 05 Αυγ 2013, 10:46 am | |
| Έχω δει πολλά από τη μουτσούνα του, τον έχω ικανό για τα χειρότερα, αλλά να διαβάζει και τη μοίρα δεν το περίμενα... χειρομαντεία στα "βαρβάτα" γεράματα ρε συ; Γαμώ τη θέση σου ρε Πρόεδρα!!! |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 05 Αυγ 2013, 11:06 am | |
| Ξερεις πολυ καλα καλε μου διχρονε . οτι το νησι του αιολου βριθει απο μαγνητικα πεδια. ηταν λογικο να εξασκησω τις χειρομαντικες μου ιδιοτητες. ειδικα στις MILF. αλλα και στα TILF . βαρβατα ξεβαρβατα γεραματα , ο προεδρος αφησε ενα μικρο στιγμα παντως.
ΥΓ. αν εμενες καναδυο μερες παραπανω ειχες να δεις και να γραψεις πολλα. |
|
| |
Zündapp
Αριθμός μηνυμάτων : 225
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Δευ 05 Αυγ 2013, 11:17 am | |
| - gerolykos έγραψε:
- Ξερεις πολυ καλα καλε μου διχρονε . οτι το νησι του αιολου βριθει απο μαγνητικα πεδια.
ηταν λογικο να εξασκησω τις χειρομαντικες μου ιδιοτητες. ειδικα στις MILF. αλλα και στα TILF . βαρβατα ξεβαρβατα γεραματα , ο προεδρος αφησε ενα μικρο στιγμα παντως.
ΥΓ. αν εμενες καναδυο μερες παραπανω ειχες να δεις και να γραψεις πολλα. Εγώ αν έμενα καναδυό μέρες παραπάνω ή άλλος... ξέρεις σε τέτοια θέματα ποτέ δεν γράφω πολλά, είναι για πολύ λίγους... και δεν αναφέρομαι στα πολύχρωμα φουλάρια και τα φαντεζί μαγιό (ως άλλη ξεπερασμένη αδελφή του ελέους, αν και αποφεύγεις τελευταία τα λιπαντικά)!!!Γαμώ τα μαγνητικά πεδία του καφενείου βαρβατόσκυλο!!! Υ.Γ.: Εννοείται ότι όλα αυτά εντάσσονται στον εορτασμό των 150 χρόνων από την εύρεση της Νίκης της Σαμοθράκης... μπας ρε κουφάλα και ήσουν επίσημος προσκεκλημένος;Σε χαίρομαι γιατί απολαμβάνεις πραγματικά τη Ζωή. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 06 Αυγ 2013, 9:37 pm | |
| |
|
| |
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 06 Αυγ 2013, 11:07 pm | |
| Εκεινο που παιζεται εκει, με αυτο που λεμε οτι βλεπουμε εδω, ειναι διαφορετικα αθληματα. Και οχι οτι υστερουμε σε ταλεντο, παρα σε θεμα εγκαταστασεων και ταχυδυναμης. Στο ολντ τραφορντ ο Περπεριδης ανετα θα εμοιαζε και θα επαιζε με διαθεση Ραφαελ.
Οκ, εκτος απο ποδοσφαιριστες ειναι και αθλητες, δηλαδη τρεχουν κιολας. Εδω, βλεπε τον καλυτερο Ελληνα αμυντικο χαφ, Κατσουρανη, με 2πακετα μαρλμπορο την ημερα, που να εχει τρεξιματα. Κι ομως για τα εδω δεδομενα, ειναι ΠΑΝΤΟΥ στο γηπεδο. |
|
| |
panthkom
Αριθμός μηνυμάτων : 670
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Πεμ 08 Αυγ 2013, 1:25 pm | |
| Σήμερα στο φιλικό τα ζευγάρια εισιτηρίων πάνε στα 10 ευρώ.Τα μονά κι αυτά 10 είναι; |
|
| |
wild rose
Αριθμός μηνυμάτων : 1159
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 14 Αυγ 2013, 9:31 am | |
| |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Πεμ 15 Αυγ 2013, 8:49 pm | |
| χρονια πολλα και καλα στον αντιπροεδρο μας, και αντικαγγελαριο,
αντε και του χρονου διπλος ρε ναυαγιο.
ΥΓ. Γιωτη το βουτυρο τρως μαθαινω. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Παρ 16 Αυγ 2013, 10:05 pm | |
|
.......το τοπιο ειναι..Σλοβενικο........... .....Masa Sitar ........................ |
|
| |
KOM-MPAK
Αριθμός μηνυμάτων : 594
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Σαβ 24 Αυγ 2013, 9:05 pm | |
| ΡΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ 2-0 ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ? Η ΒΕΡΟΙΑ 2-0 ΕΧΑΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ 3 ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕς ΑΛΛΑΓΕς ΣΤΟΝ ΟΦΗ?????? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 27 Αυγ 2013, 10:35 pm | |
| ......φυσα ρουφα τονε κανει ο Μπαουκ.....0-1 στο ημιχρονιο.................
...πριν το γκολ,στρωσιμο με το χερι,το ..επνικσε ο κορακας......κριμας................ |
|
| |
KOM-MPAK
Αριθμός μηνυμάτων : 594
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Σαβ 31 Αυγ 2013, 9:14 pm | |
| να και η ΚΑΛΛΟΝΙΙΙΙΙΙ 2Η ΝΙΚΗ ΜΕ 1-0 ΚΑΙ Ο-Ο Η ΞΑΝΘΗ..... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Σαβ 31 Αυγ 2013, 9:29 pm | |
| ....σκατα στην σκοντοξανθη την γαμωσπιτη.......ε βεβαια,σημερα δεν ηταν της κυλοτας.......
...αν κερδεψουμε αυριο (αμην....)τους εχουμε απο κατω να βλεπουν τα μπαμπαλα μας.....που θα κερδεψουμε αυριο.................. |
|
| |
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Παρ 06 Σεπ 2013, 3:07 am | |
| Προεδρε ολα κανονικα την κυριακη???Βαζουμε μπρος για συναντηση πριν το ματς στις 16:00? |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Παρ 06 Σεπ 2013, 11:22 am | |
| - Bulldog63 έγραψε:
- Προεδρε ολα κανονικα την κυριακη???Βαζουμε μπρος για συναντηση πριν το ματς στις 16:00?
ολα κανονικα . στη λαδοκολλα για ....φιλικο κεμπαπ, στις 16.00 ΥΓ. μη ξεχασετε να φερετε τις ...καλες σας. |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Σαβ 07 Σεπ 2013, 12:19 am | |
| Κοντά με Γιάννη ΓωνιάδηΆλλος ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι κοντά στο να αποκτηθεί από τη Ζάκυνθο. Πρόκειται για τον 20χρονο μέσο Γιάννη Γωνιάδη.Ο Γιάννης Γωνιάδης γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1993 στην Αλεξανδρούπολη. Ντεμπούτο με την φανέλα του Πανθρακικού έκανε στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 28 Οκτωβρίου 2010, όταν και ο Πανθρακικός γνώρισε την ήττα με 5-1 με τον Γωνιάδη να μπαίνει αλλαγή στο 70΄. Στην ομάδα νέων του Πανθρακικού ηγούταν στο σκοράρισμα , οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο στο τέλος υπολογιζόταν από την κανονική ομάδα , με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο ομάδες.Αποκορύφωμα αυτής της πολύ καλής σεζόν για τον Γωνιάδη, ήταν η παρουσία του στο παιχνίδι με τον Πιερικό, όταν και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 73΄ και πρόλαβε και σημείωσε δύο πολύ όμορφα τέρματα, δείχνοντας πως είναι έτοιμος για να σηκώσει το βάρος της φανέλας του Πανθρακικού. http://imerazante.gr/2013/09/05/70568 |
|
| |
|