|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
wild rose
Αριθμός μηνυμάτων : 1159
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 3:45 pm | |
| Αναμένοντας τον λευκό καπνό από τον μπατζά της Ηροδότου ... θεωρώ ότι καλύτερη επιλογή , από τους κυκλοφορούντες ανέργους του είδους... πρώτη επιλογή Δώνης και δεύτερη Σάββας
Έχει επεξεργασθεί από τον/την wild rose στις Τρι 30 Απρ 2013, 3:53 pm, 1 φορά |
|
| |
wild rose
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 3:50 pm | |
| - cappo έγραψε:
...............περιμενω τις εκδηλωσεις που θα γινουν,για την... "απελευθερωση", απο τον Αγριο......... το ξερει το εργο αυτος.....πολυ καλα μαλιστα.........των εκδηλωσεων βε.....
......θα μας εχει και ..γκεστ καλεσμενο εκπληξη !................απο την Βορεια Βαλκανικη.............................. Θα τον φερω τον αντικερ ... κι εσυ θα αναλαβεις να εξυπηρετησεις τα κοριτσια συνοδειας που θα φερει μαζι του |
|
| |
arxidamos
Αριθμός μηνυμάτων : 9
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 4:00 pm | |
| Ο Δώνης στον Παοκ με τους συνεργάτες αξίωνε κοντά στις 500.000 ευρό. το φετινό μπάτζετ της ομάδας θα κινηθεί κάτω του 1.000.000 ευρό. Ο Παύλος έπαιρνε ούτε 40.000 ευρό . (Αν κάνω λάθος στα νούμερα ας με διορθώσει κάποιος) Όσο για τον Σάββα πάω πάσο.. Μεγάλος προπονητής με μεγάλη εμπειρία στην Super league κ άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο (απο αυτά που ευχαριστιέσαι να βλέπεις).. Χώρια που δεν χάνει ντέρμπι με τίποτα. |
|
| |
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 4:06 pm | |
| |
|
| |
arxidamos
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 4:16 pm | |
| Δεν ξέρω για την οικογένεια αλλά για μένα καθόλου. Δεν ήμουν φαν του Παύλου αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι έκανε και κακό. Ο προέδρος έχει το καρπούζι και το μαχαίρι κ ότι απόφαση κ να πάρει εγώ πάλι στο γήπεδο θα είμαι να στηρίζω την ομάδα ότι και να γίνει. Τι να το κάνεις το ΤΤ όταν έχεις R6??? |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 4:54 pm | |
| Ρε παιδιά, τί λέμε τώρα; Η επιτυχημένη φετινή σαιζόν της ομάδας μας κρίθηκε στο τσακ. Στη γραμμή, στο νήμα. Αουτσάιντερ ήμασταν για παραμονή μετά το ματς με τη Σκόντα. Και τα σχόλια του τύπου "τέλος καλό, όλα καλά", τα ακούω βερεσέ. Πόσα ματς έχασε στο 80φέυγα; Πόσα ματς έχασε με κατεβασμένα τα σώβρακα; Ποιος ξεγύμνωσε την ομάδα επιθετικά δηλώνοντας ευθαρσώς "είμεθα πλήρεις"; Ποιος έκανε τα αποδυτήρια μπουρδέλο; Και γυρνάει και λέει πως πληγώθηκε που δήλωσε ο Βαϊρουά σε συνέντευξη πως "ήταν λάθος που έφυγε ο Παντελίδης". Σιγά ρε Μουρίνιο! Που οι μοναδικές μεταγραφικές προσθήκες στην ομάδας μας από αυτόν ήταν ο Ντιόγκο και ο... Πιθαρούλης! Αλλά ξέχασα, έχει μάτι Και για να τα λέμε όλα, ο άνθρωπος δεν έχει καν έγκυρο δίπλωμα προπονητικής. Γι' αυτό το λόγο και στο ματς του Μπάοκ στην Τουρκία είχε δηλωθεί ως βοηθός και όχι ως πρώτος προπονητής. (Ο Αρχίδαμος λογικά θα το θυμάται). Στο διαταύτα: Ο άνθρωπος ήταν επικίνδυνος και η απομάκρυνσή του είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρω αν θα έρθει ο Παντελίδης ή κάποιος άλλος, αλλά όποιος και να είναι, ελπίζω να είναι άνθρωπος σοβαρός και να δώσει πράγματα στην ομάδα.Εννοείται ότι θα στηρίξω και θα επικροτήσω οποιαδήποτε ΣΟΒΑΡΗ επιλογή της Διοίκησης. Πάμε γι' άλλα! |
|
| |
arxidamos
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 5:14 pm | |
| 8 Πανιώνιος 36 9 Πλατανιάς 36 10 Πανθρακικός 36 11 Λεβαδειακός 34 12 Βέροια 33 13 Άρης 33 14 ΟΦΗ 32 15 ΑΕΚ 27 16 Κέρκυρα 20
ποιά απο αυτές τις ομάδες η παραμονή της δεν κρίθηκε στο τσακ? Εννοείται και ήμασταν ουτσάιντερ απ'την στιγμή που δεν ήμασταν και στο καράβι του Μαρινάκη (σε αντίθεση με τον Αρούλη που πήγε γονιπετής στο αφεντικό του κ ζητούσε λύτρωση μετά το 0-0 με εμάς) χωρίς να κάνουν ευκαιρία. Όσο αφορά τις δηλώσεις για τις μεταγραφές, αμα του είπε ο πρόεδρος δεν έχουμε ούτε σάλιο, τι ήθελες να πει ότι θέλει τον μήτρογλου?? Θα σημφωνήσω ότι οι παίχτες που έφερε ήταν απαίσιοι αλλά το θέμα πάντα είναι κ οικονομικό
|
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 5:23 pm | |
| Φαντάσου δηλαδή να είμασταν στο καράβι του Μαρινάκη, πόσα θα τρώγαμε από τον γαύρο... |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 7:05 pm | |
| - arxidamos έγραψε:
- Ο Δώνης στον Παοκ με τους συνεργάτες αξίωνε κοντά στις 500.000 ευρό.
. ΕΡΩΤΗΣΗ Αν πλήρωνε τον Δώνη ο Βρύζας από την τσέπη του, θα του είχε κάνει αυτό το συµβόλαιο; |
|
| |
arxidamos
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 7:35 pm | |
| Αυτό που θέλω να πω όσο αφορά εμάς είναι ότι απτην στιγμή που θεωρητικά έκανε μια πετυχημενή κατα πολλούς σεζόν με τον ΠΑΟΚ θα έχει σίγουρα προσφορές αν όχι καλύτερες τουλάχιστον περίπου στα ίδια επίπεδα.. Αδυνατώ να φανταστώ ότι θα παίρνει λιγότερο απο 100.000 για να ρθεί στον πανθρακικό.. Εκτώς και αν έχετε πληροφορίες ότι η δοιήκηση θα τα σκάσει για να τον φέρει.. Για να μην βάλουμε το γεγονός ότι αποκλείεται να δεχθεί να κοουτσαρει ομάδα με μπάτζετ των 600.000-700.000 ευρό που θα κυμανθεί το δικό μας..
Όσο αφορά την ερώτηση ο Βρύζας τι να πληρώσει?? κ αυτός πληρώνεται απτον παοκ δεν πληρώνει...Ούτε ενα ευρό δεν εχει βάλει, μόνο παίρνει. |
|
| |
KOM-MPAK
Αριθμός μηνυμάτων : 594
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 9:16 pm | |
| ****************************************************** Delete by kabano.......................
Σταμάτα να βρίζεις .................... Μεγάλος άνθρωπος είσαι ................ |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 9:21 pm | |
| οκ. |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 9:23 pm | |
| Εν τω ματξύ ρε παιδιά...
συγγνώμη κιόλας...
αλλά πόσο δύσκολο είναι να κάνει κανείς ένα quote? |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 01 Μάης 2013, 6:23 pm | |
| Στον "αέρα" και η... απόκτηση του Γωνιάδη! Τη δεδομένη στιγμή και εν αναμονή της απόφασης τόσο για το διοικητικό μέλλον της ΑΕΚ, όσο και για την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα, τα πάντα στον σύλλογο είναι στον αέρα. Κάτι που δεν αφορά μόνο τους νυν και τους πρώην ποδοσφαιριστές (που ανησυχούν για τα χρήματα που τους οφείλονται), αλλά και έναν... επόμενο( . Ο λόγος για τον νεαρό μεσοεπιθετικό του Πανθρακικού Γιάννη Γωνιάδη. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Ο 20χρονος άσος, που κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει «κιτρινόμαυρα» αισθήματα, μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου από τον Πανθρακικό. Έτσι, λίγο καιρό μετά την έναρξη του δευτέρου γύρου προτάθηκε στην ΑΕΚ (όπως του επέτρεπε ο νόμος) και οι άνθρωποι της ομάδας -κρίνοντας πως αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ταλαντούχου παίκτη- αποφάσισαν να προχωρήσουν το θέμα. Κάποιο διάστημα αργότερα οι δύο πλευρές υπέγραψαν προσύμφωνο για τριετή συνεργασία, χωρίς καμία εξ αυτών να περιμένει ότι η ΑΕΚ θα έφτανε στον υποβιβασμό. Ωστόσο, έπειτα από τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, τα πάντα (και) σε αυτή την υπόθεση είναι ανοιχτά, καθώς η ΑΕΚ δεν ξέρει καν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν και αν η -όποια- επόμενη διοίκηση θα επιδιώξει την διατήρηση αυτής της συμφωνίας, από την άλλη πλευρά και ο ίδιος ο παίκτης δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει την ομάδα σε χαμηλότερη κατηγορία από την Σούπερ Λίγκα. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, τη συγκεκριμένη στιγμή η εν λόγω υπόθεση είναι αυτή που απασχολεί λιγότερο από κάθε άλλη την ΑΕΚ, η οποία το αμέσως επόμενο διάστημα έχει να επιλύσει πολύ σημαντικότερα θέματα, που θα καθορίσουν το μέλλον της... Πηγή: aek365.com |
|
| |
KOM-MPAK
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 01 Μάης 2013, 8:08 pm | |
| [quote="KOM-MPAK"]****************************************************** Delete by kabano.......................
Σταμάτα να βρίζεις .................... Μεγάλος άνθρωπος είσαι ...............κοπελλα μου εισαι κομπλεξικηκαι κανεις ανουσια κριτικη σε ολους εκτος του ευτουσου ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ |
|
| |
KOM-MPAK
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 01 Μάης 2013, 8:14 pm | |
| ΝΑΣΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΠΕΣ? ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΝΑ ....ΧΟΝΕΣΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ... |
|
| |
wild rose
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 01 Μάης 2013, 8:46 pm | |
| KOM-MPAK αν έβριζες ... καλά έκανε και σε έκοψε ο kabano εσένα προστατεύει μην φας καμιά μήνυση στα καλά καθούμενα και τρέχεις πασχαλιάτικα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την wild rose στις Τετ 01 Μάης 2013, 9:07 pm, 1 φορά |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 01 Μάης 2013, 9:02 pm | |
| Πας καλά ρε; Εγώ σε έκοψα; Εγώ "οκ" σου απάντησα, γιατί το να προσπαθεί να ανοίξει κανείς συζήτηση μαζί σου είναι σκέτο βασανιστήριο...
Άσε μας ανθρωπέ μου...
Ο Ινσίνιε ακόμα σε περιμένει εσένα να σε δώσει συνέντευξη, 2 νταλίκες περιέ έχει πιει μέχρι τώρα... Άντε... |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 01 Μάης 2013, 9:33 pm | |
| Κατά καιρούς μου έχουν πει πολλά .......................... Κοπέλα !!! και Κομπλεξική !!!....... πρώτη φορά με λένε .....................
ΚΟΜ-ΜPAK και gringa ......... κόψτε και οι δύο τις δημόσιες προσωπικές αντιπαραθέσεις ...............
|
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 01 Μάης 2013, 9:37 pm | |
| Καμία αντιπαράθεση. Ένα απλό "οκ" το έγραψα, αλλά ούτε αυτό μπορεί να το καταλάβει... Τεσπα. Το θέμα θεωρείται λήξαν από μένα. Ευχαριστώ που έσβησες τις ύβρεις εναντίον μου, γιατί αν το κάνω εγώ η ίδια, λογικά θα βρω τον μπελά μου... Άντε, καλό μας βράδυ |
|
| |
kabano Moderator
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 01 Μάης 2013, 9:44 pm | |
| Πλάκα κάνεις ρε Κατερίνα ..................... Άμα σε πιάσει το σαρακατσάνικο ............... Το ok το δικό σου, συν αυτό που θα τελειώσει την πρόταση ............... κάνει Βραδύπους τριδάκτυλο να τρέχει σαν Γιουσέιν Μπολτ ..................... |
|
| |
wild rose
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 01 Μάης 2013, 11:58 pm | |
| |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τετ 01 Μάης 2013, 11:59 pm | |
| .......να αναψουμε και ενα κερακι στην μνημη της Μεγαλης Μπαρτσα,που σημερα μας αφησε χρονους.......................καλα ηταν,οσα ειδαμε......και ειδαμε παρα πολλα, ειναι αληθεια.................................. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Πεμ 02 Μάης 2013, 12:10 am | |
| Αντε γιατι τρια χρονια τωρα αρχισαμε πιστευουμε οτι ετσι παιζετει το τοπι. Κριμα που δε περασε η βασιλισσα.ισως η μονη ομαδα σημερα που θα μπορουσενα Βαλει δαχτυλο τους γερμανους Ηθελα γερμανικο και ισπανικο ημιτελικο παντως.
|
|
| |
wild rose
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Πεμ 02 Μάης 2013, 12:20 am | |
| όσο είναι ο Μέσι ζωντανός ..... μπορείτε να μην ανησυχείτε για την υγεία της Μπάρτσα |
|
| |
|