Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
5 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 5 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ 26 Ιουλ 2013, 2:29 pm

..............επισης.... δεν γινεται να "εισαι αρρωστος με τον Πανθρακα" και να αισθανεσαι ικανοποιηση και χαρα,σε επιτυχιες των Σκοντατζηδων........μπορεις βεβαια να αισθανθεις οτι γουσταρεις για τις διπλανες,αλλα δεν μπορει να εισαι και αρρωστακι με τον Πανθρακα...δεν κολλαει αυτο,δεν δενει....και για να το πω ευγενικα.......ειναι παρανορμαλ.........................
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
centipede_2_
centipede_2_

Αριθμός μηνυμάτων : 1621

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ 26 Ιουλ 2013, 2:34 pm

cappo έγραψε:
 ..............επισης.... δεν γινεται να "εισαι αρρωστος με τον Πανθρακα" και να αισθανεσαι ικανοποιηση και χαρα,σε επιτυχιες των Σκοντατζηδων........μπορεις βεβαια να αισθανθεις οτι γουσταρεις για τις διπλανες,αλλα δεν μπορει να εισαι και αρρωστακι με τον Πανθρακα...δεν κολλαει αυτο,δεν δενει....και για να το πω ευγενικα.......ειναι παρανορμαλ.........................

Ετσι cappo, αφου ειναι αναγκαιο, ας ξεκινησουμε απο τα αυτονοητα.
+1963
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ 26 Ιουλ 2013, 3:47 pm

.....ναι ,μπρε centi...........δικαιο εχεις.....απο τα αυτονοητα......αλλα καλυτερα,αστο αυτο, για μια μεγαλη μερα,που θα εχει 35 ωρες.........................

......εχουμε ελλειμα γενικο.....................και πανω-πανω και στην βαση..........και δεν ξερω πια,αν υπαρχει τροπος για ανατροπες....................οταν ο admin οπαδικης σελιδας(πιο pure οπαδικης δεν γινεται.........τουλαχιστον στην αρχικη σελιδα...) κανει χαρουλες και πιτσικουλιες με τον ιστορικο  αντιπαλο,τοτε να περιμενεις μεχρι και τρυπηματα....................
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ 26 Ιουλ 2013, 3:57 pm

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ρε πούστη μου να δηλώνετε Πανθρακικοί και να μου βάζετε εδώ μέσα το σήμα στης Σκόντα με λουλουδάκια και καρδούλες. Και το χειρότερο; Να μην καταλαβαίνετε και το γιατί δε γίνεται.
 Είναι σαν να μου λέει κάποιος "είμαι κομμουνιστής, αλλά συμπαθώ τη Χούντα".

Και μιλάμε για την Σκόντα, έτσι; Την ομάδα που μας πολέμησε όσο καμία. Που ο Πανόπουλας έστηνε κώλο για να μην ανεβούμε κατηγορία και χάσει τα έσοδα της Θράκης. Που δε μας έχει δώσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ στο γήπεδό του, λες και είμαστε ψωριάρηδες.

Συμπάθα τον ΠΑΣ, συμπάθα τηνς ΑΕΛ, συμπάθα τον Πανσερραϊκό. Αλλά δε μπορείς να συμπαθείς τη Σκόντα.

Θα μου πεις, δικαίωμά σου είναι. Οκ, δεκτόν. Ε, δικαίωμά μου είναι να σε κράζω για το παράλογο του πράγματος.

Και επαναλαμβάνω: Γράφομαι στους Xanthifans καλύτερα. Εκεί τουλάχιστον τα χώνουν και λίγο στον Πανόπουλο.

ΥΓ: Μετά το ξενέρωμα που έχω φάει από την φετινή αγωνιστική σεζόν, ήρθε αυτό το χθεσινό και με αποτέλειωσε. Και, Αντρέα, μη μου μιλάς για οπαδιλίκι και εκδρομές, γιατί όταν βάζεις το σήμα της Σκόντα εδώ μέσα, οπαδός δεν είσαι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν κρατάς ούτε και τα προσχήματα.
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ 26 Ιουλ 2013, 4:27 pm

Ενδεχομένως να συμπαθούσα κι εγώ τη Σκόντα, αν η συμπεριφορά τους απέναντί μας ήταν περισσότερο στα πλαίσια της "Θρακικής συσπείρωσης". Αλλά αυτό δεν ισχύει. Πότε έχει κάνει κάτι καλό για σένα η Σκόντα; Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και τις 2 αυτές ομάδες, πάντα ο Πανόπουλος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μας υποσκελίσει. Και ακόμη αυτό κάνει. Τί καλό δηλαδή είδες από αυτούς; Σου έδωσαν ποτέ βαθμούς; Πέρυσι κόντεψαν να σε ρίξουν και το ευχαριστιόντουσαν κιόλας. Άσε το άλλο... Εδώ μέχρι και στο γήπεδό μας ο Πανόπουλος έβαλε τα τσιράκια του να την πέσουν στους μπάτσους για να μας πάρουν τον τηλεβόα.

Άντε συνέλθετε, γιατί θα αρχίσω να θυμάμαι κι άλλα.
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ 26 Ιουλ 2013, 4:59 pm

Cappo σαν andia μίλησα και όχι σαν admin.
 Κατερίνα αν θέλουμε να βγάλουμε κάποιον λάθος φταίχτη  μπορούμε να το κάνουμε πολύ άνετα γιατί με αυτά  τα επιχειρήματα που έγραψες για τα ¨δεινά" που έχουμε πάθει από την Ξάνθη έτσι μπορούν να βγουν και πολλά κομπλεξικά της δικιάς μας ΠΑΕ ως προς τους γείτονες παίχτες οι Οπαδούς μας (περισσότερα από κοντά γιατί αν τα γράψω θα φάω μήνυση), απλά τι κάνουμε σαν νεοέλληνες; ξυπνάμε ένα πρωί και λέμε αυτός είναι ο εχθρός μας και πρέπει να του φορτώσω κάποια πράγματα άσχετα αν έχουν γίνει και από εμάς κάποτε αυτά, τέλος σου θυμίζω ότι πρώτοι εμείς δεν δώσαμε εισιτήρια το 2008 και το 2010 θα τους ρίχναμε στην β πιο άμεσα από ότι φέτος.

Δεν συνεχίζω άλλο γιατί η Ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και ένα θέμα μπορούμε να το κάνουμε άσπρο ή μαύρο αναλόγως της σκέψης και της ορολογίας που θα χρησιμοποιηθεί, οπότε ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του, απλά σας λέω ξεκολλήστε με αυτήν την καραμέλα της Skoda και του Πανόπουλου και κοιτάξτε ποιος μας σκάβει τον λάκο από τα δικά μας παλληκάρια
http://www.panthraxclub.com
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ 26 Ιουλ 2013, 5:04 pm

gringababy έγραψε:
Ενδεχομένως να συμπαθούσα κι εγώ τη Σκόντα, αν η συμπεριφορά τους απέναντί μας ήταν περισσότερο στα πλαίσια της "Θρακικής συσπείρωσης". Αλλά αυτό δεν ισχύει. Πότε έχει κάνει κάτι καλό για σένα η Σκόντα; Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και τις 2 αυτές ομάδες, πάντα ο Πανόπουλος έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μας υποσκελίσει. Και ακόμη αυτό κάνει. Τί καλό δηλαδή είδες από αυτούς; Σου έδωσαν ποτέ βαθμούς; Πέρυσι κόντεψαν να σε ρίξουν και το ευχαριστιόντουσαν κιόλας. Άσε το άλλο... Εδώ μέχρι και στο γήπεδό μας ο Πανόπουλος έβαλε τα τσιράκια του να την πέσουν στους μπάτσους για να μας πάρουν τον τηλεβόα.

Άντε συνέλθετε, γιατί θα αρχίσω να θυμάμαι κι άλλα.

Τα δικά μας τσιράκια απο την δικιά μας ΠΑΕ ήταν όπως και το στρίμωγμα που μας κάνουν οι ασφαλίτες κάθε φορά γίνονται κατά εντολή.......... είδες τελικά που ένα πράγμα το βλέπουμε με πόρωση πολλές φορές;  και εσύ θα ευχαριστιόσουν αν τους έριχνες το 2010...... και η δικιά  μας πάτησε κάποιους για να ανέβει.......
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ 26 Ιουλ 2013, 5:18 pm

cappo έγραψε:
 ...Ανδρεα,δεν αμφισβητω την αγαπη σου για τον Πανθρακα........εχω καθε δικαιωμα ομως να κριτικαρω,να επιδοκιμασω η να αποδοκιμασω τα οσα γραφεις,τοσο εσυ οσο και ο οποιοσδηποτε εδω μεσα.......οπως και ο καθενας μας βεβαια...............αυτο και εκανα λοιπον.......................

...δεν γουσταρισα αυτα που εγραψες,δεν γουσταρισα τα πανηγυρια σου με τις φατσουλες και τα χερακια σηκωμενα για τις διπλανες και "πυροβολησα"........πιστευω πως κι εσυ θα κανεις το ιδιο,αν ποσταρω κατι και τα παρεις στην κρανα.....................η επιθεση δεν ειναι προσωπικη σε σχεση  με την αξιοσυνη σου  σαν ανθρωπος και χαρακτηρας.........καθε αλλο...........................ομως βουρλιζομαι επικινδυνως,σε καθε τι που αφορα τις διπλανες, πολυ δε περισσοτερο,οταν δικοι μας,μου γαργαλανε το υπογαστριο,ξεροντας πως θα αντιδρασω.................

...και τελικα πιστευω,πως ξεπερναει την οπαδικη μας ορθοτητα(ας το πουμε κι ετσι...) τα ζαχαρωματα με τους Σκοντατζηδες.........ειδικα εδω μεσα.............το λες και προκληση.................

.................αυτα Ανδρεα................

.............επισης.... δεν γινεται να "εισαι αρρωστος με τον Πανθρακα" και να αισθανεσαι ικανοποιηση και χαρα,σε επιτυχιες των Σκοντατζηδων........μπορεις βεβαια να αισθανθεις οτι γουσταρεις για τις διπλανες,αλλα δεν μπορει να εισαι και αρρωστακι με τον Πανθρακα...δεν κολλαει αυτο,δεν δενει....και για να το πω ευγενικα.......ειναι παρανορμαλ.........................

Μην τα διαβάζεις Μάκη μου, μην τα διαβάζεις...... αν δεν σου αρέσουν κάνεις ένα κλικ με το ποντίκι έτσι απλά. Και εγώ δεν συμφωνώ με την κλαψομ@@@νικη και μίζερη στάση κάποιων αλλά την διαβάζω μόνο σαν admin αλλά σαν andia την κάνω delete από τον εγκέφαλο μου.
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ 26 Ιουλ 2013, 5:26 pm

Ρε μανούλα μου, είσαι Admin ντεμέκ σε οπαδικό φόρουμ και μου βάζεις φωτογραφίες του σήματος της Σκόντα. Μόνο στην αρχική δεν την έβαλες. Τί δεν καταλαβαίνεις;

Για τα δικά μας τσιράκια τα έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ μέσα. Κι εγώ πρώτη απ' όλους. Τα του οίκου μας τα ξέρουμε. Για τους άλλους σου λέω, γιατί μάλλον ξεχνάς κάποια πράγματα, ή ίσως δεν τα έμαθες ποτέ. Θα συμπαθήσεις μια ομάδα που ΣΤΗΝΕΙ ΚΩΛΟ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ; Τάσα άτομα στο λένε, σκέψου λίγο. Αν είσαι τόσο large, πάσο.  Κάτσε μόνος σου εδώ μέσα,  βάλε και το σήμα στην αρχική, άλλαξε και το όνομα του φόρουμ, για να μην μπερδεύονται και μερικοί ανυποψίαστοι σαν και του λόγου μας. Εγώ τερμάτισα.
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ 26 Ιουλ 2013, 9:00 pm

Ας  κοιταξουμε  πρωτα   το  σπιτι  μας   και  μετα  του  γειτονα.
Τα  πανθρακομετρα  και  τα  οπαδομετρα τα  κραταει  κανεις  για  τη   δικη  του  και  μονο  ικανοποιηση.
χαρηκα   για  τον  μπασκετικο  γαυρο  που  σηκωσε  κουπα,  οπως πολλοι  εδω  μεσα (ασχετα  αν  ειναι  φορουμ  οπαδων),  οπως  χαρηκα  για  τον  εξαστερο βαζελο,  οπως  εγινε  και  με  αρκετους  εδω  μεσα,  πανηγυρισα  την  καλη πορεια  του μπαοκ προπερσι  στην  ευρωπη οπως πολλα  μπαοκια  και  πανθρακες   του  φορουμ.και  ναι  δε  θα  λυπηθω  αν  κανουν  καλη  πορεια  οι  γειτονες  στην  ευρωπη  οπως  θα  λυπηθουν  πολλοι  που  προηγουμενα  με τις  μεγαλες  ομαδες (λεμε  τωρα) χαρηκαν.
βεβαια  σεβομαι  το  οπαδιλικι   των  παιδιων   του  πανθρακικου ,  αλλα  και το  φορουμ  το  οποιο  αν  θελουμε  να  μεγαλωσει  θα  πρεπει  να  μενει  ανοιχτο  στη  σκεψη   και  στον  πολιτισμο.
Απολαυστε   τη  θαλασσα  και  το  φεγγαρι  ,  και  φορτωστε   τις  μπαταριες  σας   για  τα  ματσ  της  ομαδας  μας.
Δεν  αξιζει  το  κοπο  να  αποφορτιζομαστε   με  το  τι  κανουν  οι  αλλες  ομαδες.
εχθρο οπαδικα  προσωπικα  δεν  εχω  κανεναν,  και  ουτε  θελω  να  δημιουργησω,  γιατι  απλα  αυτο  το  θεωρω  υποκινουμενο  και  μιμητικο  των  αλλων  μεγαλων  και  καλα  ομαδων.
Και  για  να  μη  κουρασω   σας  θυμιζω   σαν  παλιος  (οπως  και  ο  νονος),  οτι  οπαδικος  εχθρος  στο  ξεκινημα  του  πανθρακικου ,  και  ανανταν  μπαμπανταν ,  ηταν  ο  ΑΛΕΞ.

να  ειστε  ολοι  καλα  και  να  περνατε  δροσιζομενοι.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ 26 Ιουλ 2013, 10:03 pm

.............παντως Προεδρε,σημα "εχθρου",πρωτη μουρη στο Καβουρι, δεν πιστευω να ξαναμπηκε ποτε σε οπαδικη σελιδα..............εχουμε δηλαδη μια πρωτη υποψηφιοτητα,για το Οσκαρ, "τι δεν πρεπει να κανει ενας οπαδος".....................

.............θα τριζουν τα κοκκαλα του  κασετοφωνου, του Χρηστου του Γιαννακιδη..............ο Δουκας ευτυχως,λακισε νωρις......................
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ 26 Ιουλ 2013, 10:59 pm

Καλή συνέχεια, παιδιά.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΤρι 30 Ιουλ 2013, 8:56 pm

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Hot_wet_girls_coolaristo_21

..........................βρασαμε στα ζουμια μας σημερα......................ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 180890 
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΤρι 30 Ιουλ 2013, 10:01 pm

ΟΥΤΕ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ

Πλέον, για τα «λιοντάρια» η διάλυση της ΠΑΕ και ο υποβιβασμός στη Γ’ Εθνική (για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια και μάλιστα όχι για αγωνιστικούς λόγους) είναι μονόδρομος.

Η ομάδα περνά στα χέρια του Ερασιτέχνη που θα εξετάσει όλα τα δεδομένα αλλά και τις προτάσεις για την επόμενη ημέρα.

Για την ώρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει εκείνη του επιχειρηματία Δημήτρη Καμήλαλη -ο οποίος φέρεται να εκπροσωπεί μια σειρά από χρηματοδότες- και παρουσίασε μια πρόταση και ένα συγκεκριμένο πλάνο με ορίζοντα τριετίας.

Στο μεταξύ, για τις 22 Αυγούστου ορίστηκε η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ώστε να προχωρήσει η εκκαθάριση. Φυσικά, παίκτες και προσωπικό μένουν ελεύθεροι.

.....Sportfm..............

......τρατζικ.................κι εμεις κανουμε μιρλες για το Βραζιλιανο σεντρε φορ......
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΤρι 30 Ιουλ 2013, 10:53 pm

......μπουλκουμε ειχαμε στην αδεια Τουμπα σημερα........0-2 εγραψε το σουσελ..................μακαρι τα Μπαοκια να ξεκουβαδιασουν στην διπλανη μας.................αμην.............
panthkom
panthkom

Αριθμός μηνυμάτων : 670

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΤετ 31 Ιουλ 2013, 8:37 pm

Πώς πήγε το φιλικό με Βέροια;
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΤετ 31 Ιουλ 2013, 9:02 pm

.............    1-1   ....  εντελως φιλικα......
panthkom
panthkom

Αριθμός μηνυμάτων : 670

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΤετ 31 Ιουλ 2013, 9:13 pm

Δεν πειράζει ρε cappo τα κρατάμε για την γειτόνισσα
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΤετ 31 Ιουλ 2013, 9:53 pm

....μην με βουρλιζεις μ αυτους...........εχει και ζεστη και αναβω περισσοτερο......
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠεμ 01 Αυγ 2013, 2:34 pm

.......καλη επιτυχια στους Βελγους σημερα.................να κανουν χαρουμενη ολη την Λιεγη(καταπληκτικη πολη....) και το 90% της Κομοτηνης.......το αλλο δεκα που αφορα τους κρυφοσκοντατζηδες,να ψαχνει μαντηλια για κλαμα.......................
andia
andia

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠεμ 01 Αυγ 2013, 5:48 pm

Εγώ θα έλεγα.......... καλή επιτυχία στους γείτονες σαν μία επαρχιακή και φυσικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα........ όπως θα το έλεγα και σε κάθε άλλη Ελληνική, μπάλα είναι και γυρίζει.

Δεν άφησες και ένα μηδαμινό ποσοστό για αυτούς που απλά είναι φίλαθλοι......

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 18685_568374563200104_2050957421_n
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠεμ 01 Αυγ 2013, 7:48 pm

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Images?q=tbn:ANd9GcSaYBpeBx9mJmWull6AVfHHxAhFbCbDjyS46PvFhLXTf-elM9z4

..........ασε τον κρυφοσκοντατζη που κρυβεις μεσα σου να εκφραστει ελευθερα.......μην σφιγγεσαι......... οσο για τις ελληνικες επαρχιες και τις.. Θρακες,αστες εκει που ειναι........κανεις δεν σου ζητησε να πεις κατι γι αυτες............

....και οπως ειπαμε.....ελευθερα...........να ανακουφιστεις μπρε............
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠεμ 01 Αυγ 2013, 11:32 pm

.....αντε μπρε ..............1-2 τα Βελγακια....μας την δωσανε την χαρουλα βραδιατικα.........καλα τα "πηγατε" παντως ...........αποκρουσατε και επανορθωτικον λακτισμα και τερμα επιτυχατε .........ολα καλα ...................................."Μπαρτσελονες".......

ckara

Αριθμός μηνυμάτων : 215

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ 02 Αυγ 2013, 1:00 am

Πάντως φίλε cappo, βλέποντας τον αγώνα έξω θέλω να σε ενημερώσω πως σχεδόν όλες οι καφετέριες στην Κομοτηνή έδειχναν τους γείτονες και "καμία" τον Αστέρα (το καμία σε εισαγωγικά γιατί δεν τις γύρισα όλες). Στη πισίνα δε που είδα τον αγώνα, όλοι πανηγύρισαν το γκολ της Ξάνθης ενώ αντίθετα κανένας δεν πανηγύρισε το γκολ της Ξάνθης των Βέλγων. Αν αυτοί είναι μικρό ποσοστό σαν δείγμα, ε, δε νομίζω πως το φόρουμ μας αποτελεί μεγαλύτερο ποσοστό.

Φιλικά
Χρήστος

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ckara στις Παρ 02 Αυγ 2013, 9:31 am, 1 φορά
Macca
Macca

Αριθμός μηνυμάτων : 34

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 26 Icon_minitimeΠαρ 02 Αυγ 2013, 1:38 am

Τελικά είμαστε περισσότεροι απ'ότι νομίζαμε....

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 11
» ΚΑΦΕΝΕΣ
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο8
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 2
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9
Σελίδα 26 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ-

Μετάβαση σε:  
phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις