Δεν έχει σημασία. Μπορείς να έχεις όποια γνώμη επιθυμείς. Η παρουσία μου στο πανέμορφο φόρουμ μας θα εξακολουθήσει να είναι αυτή που ήταν πάντα. Εκτός κι αν θέλεις να μας διώξεις όλους για να είσαι "Πρόεδρος" του εαυτού σου.
Επαναλαμβάνω: Μην ασχοληθείς μαζί μου ξανά σε παρακαλώ. Αφού σε τιμάει που έπεςσες στα μάτια μου, απόδειξε την ανωτερότητά σου. Με ποταπά άτομα σαν κι εμένα τί θες και ασχολείσαι, μωρε;
Άντε, καλό βράδυ σε όλους.
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 1:59 am
ναι ναι εχεις απολλυτο δικιο , οι ποταποι με τους ποταπους , σορυ για 6 μηνες.
τωρα που ειδες απειλες με την ποταποσυνη που σε δερνει , ο πανθραξ και η ψυχη σου.
αντε γεια
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 2:07 am
Έγιναν ορισμένα πράγματα που με πείραξαν πολύ. Αυτό δε σημαίνει ούτε ότι σε μισώ, ούτε ότι σε καταριέμαι, ούτε ότι θέλω να πάθεις κακό. Μακάρι να είσαι πάντα καλά, να περνάς γαμάτα και να ζεις τη ζωή σου όπως ακριβώς γουστάρεις. Το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Πραγματικά.
Από την άλλη όμως, θα προτιμούσα να με αφήσεις ήσυχη. Και "γεια" θα σου πω αν σε πετύχω έξω και όλα καλά. Μην ασχολείσαι όμως και μη σχολιάζεις αυτά που γράφω. Νομίζω ότι είναι δικαίωμά μου να μη θέλω κάποια συναναστροφή μαζί σου και σε παρακαλώ να το σεβαστείς.
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 2:17 am
σου το ξαναλεω , χωρις να το θεωρεις απειλη σε καμμια περιπωση , σε ενα ανοιχτο φορουμ θα σχολιαζω οτιδηποτε . ειναι και ... θεσμικος ρολος μου εξ αλλου και παλι γεια και χαρα
gringababy
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 1:26 pm
Επιτέλους...
Στον αγύριστο...
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 1:55 pm
KOM-MPAK
Αριθμός μηνυμάτων : 594
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 2:04 pm
λιγο πριν ανακοινωθηκε η απομακρινση του Σαββα Παντελιδη απο τον ΟΛ. ΒΟΛΟΥ
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 2:08 pm
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 2:21 pm
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 2:28 pm
..................αυτη ειναι η γυναικα,που εκοψε το πεος του ανδρα της και το πεταξε στα σκουπιδια.............................
...............αυτο ειναι το πραγματικο λεπιδι........ποιοι μοντερεϊτορ,ποιοι διαχειριστες και διαφορα πτηνα ..................το λεπιδι !!!!......προσοχη μεγαλη.......................
gringababy
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 2:33 pm
Μη μου βάζεις ιδέες εσύ...
KOM-MPAK
Αριθμός μηνυμάτων : 594
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 2:49 pm
λιγο πριν ληθηκε η συνεργασια με Παυλο Δερμιτζακη
gringababy
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 2:51 pm
Να'σαι καλά, καλά που μας το 'πες!
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 2:53 pm
.....αντε μπρε.........καιρος ηταν....
...με το καλο εμεις απο την θυρα2, να αναλαβουμε επιτελους την ομαδα......
...οχι,οχι,οχι........εμεις ειμαστε επαγγελματιες και δεν θα απανταμε οταν θα μας βριζουν τι μανες...................πεθαμενες η ζωντανες.......θα κοιταμε μονο την δουλεια μας....................
gringababy
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 2:58 pm
Κανείς από μας δεν είπε ότι θα μπορούσε να αναλάβει την ομάμα, γιατί απλούστατα κανείς από μας δεν είναι προπονητής. Όπως προπονητής δεν ήταν και ο συγκεκριμένος. Εσύ ο ίδιος τον αποκάλεσες ουκ ολίγες φορές "μυρωδιά", αν θυμάμαι καλά...
Νομίζω πως οποιοσδήποτε ΣΟΒΑΡΟΣ άνθρωπος κι αν έρθει, θα τα καταφέρει καλύτερα από τον μυρωδιά. Έτσι κι αλλιώς, το υλικό υπάρχει και η πίστη στην ομάδα είναι δεδομένη.
Δεν τίθεται θέμα Παντελίδη, τουλάχιστον απ'όσο ξέρω...
wild rose
Αριθμός μηνυμάτων : 1159
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 3:09 pm
ΟΥΦ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .... ΛΕΥΤΕΡΙΑ από τα πλοκάμια του ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ..... πρέπει να γιορτάζουμε κάθε χρόνο αυτή τη μέρα
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 3:11 pm
Πραγματικα οσοι πιστευετε οτι αιτια που εφυγε ηταν το φραστικο στημενο επεισοδιο απο μερους του, γυριστε πλευρο. 1) αιτια, η ηττα απο την διπλανη 2) βασικοτερη, ο Λιβας, εψαχνε να βρει αεροπλανο να ρθει να τον αρπαξει, μετα απο κατι περιεργες δηλωσεις του.Και ορθως, δεν γινεται, ο νομικος συμβουλος της Παε να σκιζει τον κωλο του να προασπισει τα συμφεροντα της ομαδας και ο αλλος να γλυφει. 3) Θεμα Παντελιδη, δεν τιθεται. Τεθηκε βετο...απο προσωπο "εισαγγελικης λιστας". 4) Παει Οφη ο Δερμι, εδω και καιρο. 5) Το προχθεσινο επεισοδιο ηταν εργο Δερμιτζακη, μονο που δεν υπολογισε, οτι μπροστα ηταν και μελη της ομαδας, τα οποια, ειπαν τι εγινε στους μεγαλομετοχους.
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ
Losthapateros
Αριθμός μηνυμάτων : 193
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 3:11 pm
Oti kai na einai.Den mas noiazei,arkei p efige o diaolos apo mesa mas.
arxidamos
Αριθμός μηνυμάτων : 9
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 3:20 pm
wild rose έγραψε:
πρέπει να γιορτάζουμε κάθε χρόνο αυτή τη μέρα
Να σε δώ αν του χρόνου τέτοια μέρα πέσουμε τι θα γιορτάζεις ακριβώς.
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 3:26 pm
....οχι ρε πουστη μου.....θα μας φαει την "δουλεια"....................με μαυρο τζιπ ο Σαββας,πριν απο λιγο στην Κομοτηνη (δεν προκειται για μασαλι .....)
......στα σοβαρα τωρα........προσωπικα και εκφραζω μονο τον εαυτο μου...........θα ηθελα να του ξαναδωσουμε την ευκαιρια,αλλα το θεωρω βημα πισω.........αν ξανακατσει λεμε, στον παγκο..............παντως για να βρισκεται εδω,κατι παιζει................οπως παιζει και με Καλαϊτζιδη και με κανα δυο αλλους.......ο ενας ,ο σημερινος του Πανσερραϊκου...............
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cappo στις Τρι 30 Απρ 2013, 3:32 pm, 1 φορά
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 3:28 pm
Έχεις δίκιο για Σάββα τον είδα και εγώ πριν από λίγα λεπτά με σκυφτό κεφάλι λες και δεν ήθελε να τον δεί κανείς
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 3:35 pm
....θα ηξερε μαλλον για την προταση που εχει η θυρα2......απο τον μεγαλομετοχο................
.......και δεν θα ηθελε να ειναι αυτος που θα μας σταθει εμποδιο.........δεν ξερω.......η νυχτα θα ειναι μακρια.....................οταν ξημερωσει η αυγη,τοτε θα φανει και ο δεσποτης........................... .................
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 Τρι 30 Απρ 2013, 3:41 pm
...............περιμενω τις εκδηλωσεις που θα γινουν,για την... "απελευθερωση", απο τον Αγριο......... το ξερει το εργο αυτος.....πολυ καλα μαλιστα.........των εκδηλωσεων βε.....
......θα μας εχει και ..γκεστ καλεσμενο εκπληξη !................απο την Βορεια Βαλκανικη..............................