Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
6 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 6 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 1:46 am

Βλέπω ότι οι απειλές είναι πολύ της μόδας. Wink

Δεν έχει σημασία. Μπορείς να έχεις όποια γνώμη επιθυμείς. Η παρουσία μου στο πανέμορφο φόρουμ μας θα εξακολουθήσει να είναι αυτή που ήταν πάντα. Εκτός κι αν θέλεις να μας διώξεις όλους για να είσαι "Πρόεδρος" του εαυτού σου.

Επαναλαμβάνω: Μην ασχοληθείς μαζί μου ξανά σε παρακαλώ. Αφού σε τιμάει που έπεςσες στα μάτια μου, απόδειξε την ανωτερότητά σου. Με ποταπά άτομα σαν κι εμένα τί θες και ασχολείσαι, μωρε;

Άντε, καλό βράδυ σε όλους.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 1:59 am

ναι ναι εχεις απολλυτο δικιο , οι ποταποι με τους ποταπους , σορυ για 6 μηνες.

τωρα που ειδες απειλες με την ποταποσυνη που σε δερνει , ο πανθραξ και η ψυχη σου.

αντε γεια
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 2:07 am

Έγιναν ορισμένα πράγματα που με πείραξαν πολύ. Αυτό δε σημαίνει ούτε ότι σε μισώ, ούτε ότι σε καταριέμαι, ούτε ότι θέλω να πάθεις κακό. Μακάρι να είσαι πάντα καλά, να περνάς γαμάτα και να ζεις τη ζωή σου όπως ακριβώς γουστάρεις. Το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Πραγματικά.

Από την άλλη όμως, θα προτιμούσα να με αφήσεις ήσυχη. Και "γεια" θα σου πω αν σε πετύχω έξω και όλα καλά. Μην ασχολείσαι όμως και μη σχολιάζεις αυτά που γράφω. Νομίζω ότι είναι δικαίωμά μου να μη θέλω κάποια συναναστροφή μαζί σου και σε παρακαλώ να το σεβαστείς.
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 2:17 am

σου το ξαναλεω , χωρις να το θεωρεις απειλη σε καμμια περιπωση , σε ενα ανοιχτο φορουμ θα σχολιαζω οτιδηποτε . ειναι και ... θεσμικος ρολος μου εξ αλλου
και παλι γεια και χαρα
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 1:26 pm

Επιτέλους...

Στον αγύριστο...
Bulldog63
Bulldog63
Moderator-Αντιπρόεδρος
Moderator-Αντιπρόεδρος

Αριθμός μηνυμάτων : 989

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 1:55 pm

daouli daouli daouli ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 472636 ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 472636

KOM-MPAK

Αριθμός μηνυμάτων : 594

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 2:04 pm

λιγο πριν ανακοινωθηκε η απομακρινση του Σαββα Παντελιδη απο τον ΟΛ. ΒΟΛΟΥ
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 2:08 pm

Bulldog63
Bulldog63
Moderator-Αντιπρόεδρος
Moderator-Αντιπρόεδρος

Αριθμός μηνυμάτων : 989

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 2:21 pm

albino albino albino lol! lol! daouli daouli ola ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 217575 ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 217575
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 2:28 pm

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Kieu_637_355

..................αυτη ειναι η γυναικα,που εκοψε το πεος του ανδρα της και το πεταξε στα σκουπιδια.............................

...............αυτο ειναι το πραγματικο λεπιδι........ποιοι μοντερεϊτορ,ποιοι διαχειριστες και διαφορα πτηνα ..................το λεπιδι !!!!......προσοχη μεγαλη
.......................
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 2:33 pm

Μη μου βάζεις ιδέες εσύ... Wink

KOM-MPAK

Αριθμός μηνυμάτων : 594

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 2:49 pm

λιγο πριν ληθηκε η συνεργασια με Παυλο Δερμιτζακη
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 2:51 pm

Να'σαι καλά, καλά που μας το 'πες!
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 2:53 pm

.....αντε μπρε.........καιρος ηταν....

...με το καλο εμεις απο την θυρα2, να αναλαβουμε επιτελους την ομαδα......

...οχι,οχι,οχι........εμεις ειμαστε επαγγελματιες και δεν θα απανταμε οταν θα μας βριζουν τι μανες...................πεθαμενες η ζωντανες.......θα κοιταμε μονο την δουλεια μας....................
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 2:58 pm

Κανείς από μας δεν είπε ότι θα μπορούσε να αναλάβει την ομάμα, γιατί απλούστατα κανείς από μας δεν είναι προπονητής. Όπως προπονητής δεν ήταν και ο συγκεκριμένος. Εσύ ο ίδιος τον αποκάλεσες ουκ ολίγες φορές "μυρωδιά", αν θυμάμαι καλά...

Νομίζω πως οποιοσδήποτε ΣΟΒΑΡΟΣ άνθρωπος κι αν έρθει, θα τα καταφέρει καλύτερα από τον μυρωδιά. Έτσι κι αλλιώς, το υλικό υπάρχει και η πίστη στην ομάδα είναι δεδομένη.

Σήμερα είναι μια ωραία μέρα για την ομάδα μας! Smile

Losthapateros

Αριθμός μηνυμάτων : 193

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 3:02 pm

http://mikrikerkida.blogspot.gr/2013/04/blog-post_8586.html
Aυτοί μιλανε για Παντελιδη! Επιτέλους λεω εγώ γιατί η ομάδα μας πήγαινε κατά διαολου,ημαρτον κυριοι! το βλεπατε!
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 3:04 pm

Δεν τίθεται θέμα Παντελίδη, τουλάχιστον απ'όσο ξέρω...
wild rose
wild rose

Αριθμός μηνυμάτων : 1159

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 3:09 pm

ΟΥΦ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .... ΛΕΥΤΕΡΙΑ από τα πλοκάμια του ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ..... πρέπει να γιορτάζουμε κάθε χρόνο αυτή τη μέρα
centipede_2_
centipede_2_

Αριθμός μηνυμάτων : 1621

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 3:11 pm

Πραγματικα οσοι πιστευετε οτι αιτια που εφυγε ηταν το φραστικο στημενο επεισοδιο απο μερους του, γυριστε πλευρο.
1) αιτια, η ηττα απο την διπλανη
2) βασικοτερη, ο Λιβας, εψαχνε να βρει αεροπλανο να ρθει να τον αρπαξει, μετα απο κατι περιεργες δηλωσεις του.Και ορθως, δεν γινεται, ο νομικος συμβουλος της Παε να σκιζει τον κωλο του να προασπισει τα συμφεροντα της ομαδας και ο αλλος να γλυφει.
3) Θεμα Παντελιδη, δεν τιθεται. Τεθηκε βετο...απο προσωπο "εισαγγελικης λιστας".
4) Παει Οφη ο Δερμι, εδω και καιρο.
5) Το προχθεσινο επεισοδιο ηταν εργο Δερμιτζακη, μονο που δεν υπολογισε, οτι μπροστα ηταν και μελη της ομαδας, τα οποια, ειπαν τι εγινε στους μεγαλομετοχους.

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ

Losthapateros

Αριθμός μηνυμάτων : 193

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 3:11 pm

Oti kai na einai.Den mas noiazei,arkei p efige o diaolos apo mesa mas.

arxidamos

Αριθμός μηνυμάτων : 9

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 3:20 pm

wild rose έγραψε:
πρέπει να γιορτάζουμε κάθε χρόνο αυτή τη μέρα
Να σε δώ αν του χρόνου τέτοια μέρα πέσουμε τι θα γιορτάζεις ακριβώς.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 3:26 pm

....οχι ρε πουστη μου.....θα μας φαει την "δουλεια"....................με μαυρο τζιπ ο Σαββας,πριν απο λιγο στην Κομοτηνη (δεν προκειται για μασαλι .....)

......στα σοβαρα τωρα........προσωπικα και εκφραζω μονο τον εαυτο μου...........θα ηθελα να του ξαναδωσουμε την ευκαιρια,αλλα το θεωρω βημα πισω.........αν ξανακατσει λεμε, στον παγκο..............παντως για να βρισκεται εδω,κατι παιζει................οπως παιζει και με Καλαϊτζιδη και με κανα δυο αλλους.......ο ενας ,ο σημερινος του Πανσερραϊκου...............

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cappo στις Τρι 30 Απρ 2013, 3:32 pm, 1 φορά
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 3:28 pm

Έχεις δίκιο για Σάββα τον είδα και εγώ πριν από λίγα λεπτά με σκυφτό κεφάλι λες και δεν ήθελε να τον δεί κανείς
http://www.panthraxclub.com
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 3:35 pm

....θα ηξερε μαλλον για την προταση που εχει η θυρα2......απο τον μεγαλομετοχο................ affraid

.......και δεν θα ηθελε να ειναι αυτος που θα μας σταθει εμποδιο.........δεν ξερω.......η νυχτα θα ειναι μακρια.....................οταν ξημερωσει η αυγη,τοτε θα φανει και ο δεσποτης........................... Razz Razz Razz.................
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10 - Σελίδα 14 Icon_minitimeΤρι 30 Απρ 2013, 3:41 pm

...............περιμενω τις εκδηλωσεις που θα γινουν,για την... "απελευθερωση", απο τον Αγριο......... το ξερει το εργο αυτος.....πολυ καλα μαλιστα.........των εκδηλωσεων βε.....

......θα μας εχει και ..γκεστ καλεσμενο εκπληξη !................απο την Βορεια Βαλκανικη.............................. geek

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9
Σελίδα 14 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ-

Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις