Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
91 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 91 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 301, στις Τετ 23 Οκτ 2024, 12:36 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Επόμενο

ποιον θέλουμε για προπονητή ?
Θέλουμε τον Σάββα Παντελίδη (ΜΑΣΤΟΡΑ), γιατί είναι ο μοναδικός που έδωσε τίτλο πρωταθλητή στον Πανθρακικό.
ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 I_vote_lcap75%ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 I_vote_rcap
 75% [ 116 ]
Θέλουμε τον Παύλο(Paul the octapus) Δερμιτζάκη γιατί .... δεν βρίσκω προφανή λόγο.
ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 I_vote_lcap25%ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 I_vote_rcap
 25% [ 38 ]
Σύνολο Ψήφων : 154

Η Ψηφοφορί έκλεισε

ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ 31 Οκτ 2012, 11:31 pm

Α, ναι, ε? Τότε μην ξανακούσω τη δήλωση "θέλουμε την στήριξη του κόσμου" γιατί θα βγω να τους πετροβολήσω...

Αναγούλιασα με την πάρτη τους... Πραγματικά...
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ 31 Οκτ 2012, 11:35 pm

....και ακομη ενα φαουλ...(χωρις κιτρινη καρτα.....γιατι σφυριζω εδρα....)................

...τις χαρες μας τις εδωσε η ομαδα και οι ποδοσφαιριστες της..... μαζι και ο Παντελιδης,ο προπονητης της ......σαν αδερφακια πανε αυτα................κανενα απο μονο του.....
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ 31 Οκτ 2012, 11:38 pm

gringababy έγραψε:
Α, ναι, ε? Τότε μην ξανακούσω τη δήλωση "θέλουμε την στήριξη του κόσμου" γιατί θα βγω να τους πετροβολήσω...

Αναγούλιασα με την πάρτη τους... Πραγματικά...

...και τι να σου λενε ?.....δεν θελουμε την στηριξη του κοσμου και μην σωσετε να πατησετε στο γηπεδο ?...........τρελαινομαστε σιγα σιγα.............
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ 31 Οκτ 2012, 11:41 pm

'Αρα, λένε ψέματα. Στα ίδια ερχόμαστε. Αυτό λέω. Αναγούλιασα από την υποκρισία.
centipede_2_
centipede_2_

Αριθμός μηνυμάτων : 1621

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ 31 Οκτ 2012, 11:42 pm

Cappo το ΔΑΚΚ και όλη την διεργασία του,εμείς το πληρώνουμε από φόρους,καθώς έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο.
Απο χλοοτάπητα μέχρι δεν ξέρω και γω τι...
Δεν είναι ιδιόκτητο γήπεδο αν δεν κάνω λάθος.
Και μόνο αυτό να σεβονταν,μετά και την σημερινή συνέντευξη τύπου,που κάνανε απίστευτα επικοινωνιακά φάουλ θα τον έστελναν.
Νταβα πάνω απο το κεφάλι μου προσωπικά,δεν θέλω.
Δεν ήμουν στη λίστα Λαγκαρντ,πληρώνω φόρους,χαράτσια,μου ανήκει το δημοτικό στάδιο Κομοτηνής που φιλοξενεί την ομάδα μου και έχει και την συγκατάθεση μου να την φιλοξενεί.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ 31 Οκτ 2012, 11:46 pm

...οσο για τα πληρωμενα σχολια,που λεει το Ζαγοροσκυλο,μεγαλυτερη παπαρδα δεν πρεπει να ξαναειπωθηκε.....

.......τι να εννοει αραγε ?.............πως ο Σαββας τα εχωσε στους οργανωμενους για να τον αρχισουν στα γαμωσταυριδια ?.........κατι θα πινει που δεν το ξερουμε.....δεν γινεται αλλιως......................

.........χαλαρωσε Ζαγοροσκυλο...............τα δυσκολα ειναι μπροστα.........δες τα πραγματα οπως ειναι...κατσε δουλεψε,προσφερε και μετα ανοιξε τον στομα σου και κελαϊδα.......
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ 31 Οκτ 2012, 11:49 pm

Και στην τελική, ποιος είναι αυτός ο καραγκιόζης, που με ύφος 100 καρδιναλίων θα με αποκαλέσει εμένα "ανώνυμη" και "πληρωμένη"?

Πληρωμένη είναι ο ίδιος, που έφυγε τρέχοντας για να πάει στο Ζαγορομάγαζο, και έχει και το θράσσος να ψεύδεται σήμερα γι΄αυτό.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ 31 Οκτ 2012, 11:56 pm

....τον νταβατζη στο κεφαλι σου,πως τον εννοεις ρε centi ?....ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις.........ποιος ειναι ο νταβατζης ?...το Ζαγοροσκυλο ?...

...οσο για την συνεντευξη και τα οργια που ακουσαμε και μαθαμε,εκει συμφωνουμε.....μην ξεχνας ομως,πως η συνεντευξεις απευθυνονται οχι μονο σε σενα και σε μενα,αλλα και στους ...τσικιτσίκηδες..............................

Έχει επεξεργασθεί από τον/την cappo στις Τετ 31 Οκτ 2012, 11:59 pm, 1 φορά
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΤετ 31 Οκτ 2012, 11:58 pm

...Κατερινα,εισαι σιγουρη πως οι.. καρδιναλιοι ηταν 100 ?....εγω τους μετρησα δυο φορες και μου βγαινουν 96......clown....
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 01 Νοε 2012, 12:01 am

αν αφαιρέσεις τα @ρχιδι@, κι εγώ τόσους τους έβγαλα Wink

(έβαλα αστεράκια, μόνο για χάρη σου, είδες?) :Ρ
centipede_2_
centipede_2_

Αριθμός μηνυμάτων : 1621

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 01 Νοε 2012, 12:06 am

Εννοώ ότι είναι υπόλογοι στους δημότες.ετσι το βλέπω πλέον.

Αν είχαν ιδιόκτητο γήπεδο ας έφερναν και τον Παναγιώτη Γιαννάκη να προπονει.

Γούστο και καπέλο τους τότε.

Μπορεί να είμαι πικραμένος,να βράζει το αίμα μου,αλλά πίστεψε με για το καλό της ομάδας και μόνο και επειδή νομίζαμε ότι είμαστε αξιοπρεπής ομάδα,και κρατάμε τουλάχιστον τα προσχήματα,δεν γράφω παραπάνω.
Για τις χαρές λοιπόν που μας προσέφεραν χαλάλι τους όλα,
Αλλά αυτό μετον δερμιτζακη δεν μπορώ να το καταπιω.
Και προσωπικά,επειδή δεν θα άντεξω και θα τον μπινελικωνω,ίσως να κόψω το γήπεδο για να μην κάνω και κακό.
Κλαιν μαιν,δλδ,μείον ένας.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 01 Νοε 2012, 12:07 am

....καληνυχτα........................με νυσταξε το ..χταποδι ! .............

..Υ.Γ. ..μην σκατε μπρε....... .περαστικοι ειμαστε σ αυτη την ζωη.......

ckara

Αριθμός μηνυμάτων : 215

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 01 Νοε 2012, 9:46 am

Μετά από αυτά που διάβασα ότι είπε ο συγκεκριμένος προτείνω για το επόμενο παιχνίδι εντός έδρας:
1. Πανώ που να δείχνει την αντίθεση μας στην συγκεκριμένη πρόσληψη, στη Θύρα 2, κρεμασμένο ανάποδα ενώ ίσια θα είναι η υπογραφή "ΑΝΩΝΥΜΟΙ με ονοματεπώνυμο".
2. Την ώρα που μπαίνει στο γήπεδο το χταπόδι, ΟΛΗ μα ΟΛΗ η Θύρα 2 μέτωπο προς τη Νομική, μέχρι να καθήσει στον πάγκο. Αν και τότε νομίσει ότι βρέχει, δώρο μια ομπρέλλα, τι άλλο να πω;
3. Μεγάλη στήριξη στους παίχτες της ομάδας μας. Ανάμεσα τους ίσως να πρέπει να ακουστούν και τα ονόματα των Ρομπέρ και Μπέλεκ για να καταλάβει ο συγκεκριμένος κύριος ότι δεν είμαστε εναντίον όσων έχουν φύγει από την ομάδα (δε θα μπορούσαμε άλλωστε να τους κρατήσουμε όλους στην Κομοτηνή), αλλά ΜΟΝΟ εναντίον ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Όσο για τα λεφτά που πήρε η ομάδα από τον ΠΑΟΚ, μην τρελλαθούμε, τα 120.000 ήταν πολύ λίγα στο κάζο που έπαθε και έμεινε για δεύτερη χρονιά στη Β. Για να μη μετράμε μόνο τα άμεσα αλλά και τα μακροπρόθεσμα οικονομικά στοιχεία.
ΥΓ Αλήθεια, τα έχουμε πάρει αυτά τα χρήματα ποτέ; Δε γνωρίζω προσωπικά, κάτι είχα ακούσει πως και τα λεφτά από την ΑΕΚ αλλά και από τον ΠΑΟΚ ακόμα τα παίρνουμε.

Φιλικά
Χρήστος
Ένας από τους ανώνυμους εισοδηματίες του φόρουμ
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 01 Νοε 2012, 10:40 am

Αγαπητε Παυλο Δερμιτζακη
Προσωπικα σε καλωσορισα και σου ευχηθηκα σιδερενιος, μη θελοντας να ‘’ξυσω ‘’ παλιες πληγες.
Κατι που δεν εκανες όμως εσυ στη συνεντευξη σου προχθες. Να σου θυμισω ότι δεν ΄΄ξυπνησε ‘’ ένα πρωι η διοικηση του πανθρακικου και ειπε στον παοκ , ‘’πουλαω ‘’ τον Δερμιτζακη. Ηταν διακαης ποθος σου και μια ευκαιρια για την επαγγελματικη σου ενελιξη. Την αρπαξες χωρις να υπολογισεις το συναισθημα των οπαδων και φιλαθλων της ομαδας. Αυτοι οι αγνοι και αδολοι οπαδοι οι οποιοι εχουν ολοι τους ονοματεπωνυμο και επρεπε να τους γνωρισεις πριν μπεις στη διαδικασια μιας υπεροπτικης αντιπαραθεσης μαζι τους.
Επλεξες το εγκωμιο του προκατοχου σου , μην γνωριζοντας προφανως ότι ο Σαββας ο Παντελιδης , σεβαστηκε απολυτα αυτόν το κοσμο της ομαδας, ειχε αριστη σχεση μαζι του , και χειροκροτηθηκε θερμα ακομη κι όταν εχασε βαθμους.
Σου συνιστω να ζητησεις δημοσια συγγνωμη για το γεγονος ότι απεκαλεσες μελη του αλλα και το ιδιο το φορουμ ‘’πληρωμενα’’.
Οι φιλοι του πανθρακικου στηριξαν και στηριζουν την ομαδα της πολης , αλλα δεν ανεχονται τετοιου ειδους συμπεριφορες.
Το ποδοσφαιρο όπως ξερεις πολύ καλα , δεν εχει μονο αγωνιστικα θεματα. Πρεπει να υπαρξει ‘’χημεια’’ μεταξυ πολλων συντελεστων (διοικηση , παιχτες, προπονητες, οπαδοι, φιλαθλοι), κατι που εσυ αγνοησες επιδεικτικα.
Μπορει για πολλους να ειμαστε πελατες της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ , και ετσι να μας αντιμετωπιζουν. Θυμιζουμε όμως σε ολους αυτους ότι υπαρχουμε από τη γεννηση του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, και θα υπαρχουμε για παντα, θελοντας μονο το καλο της ομαδας .
Φιλικα (όχι και τοσο)
Σακης Κυρατζογλου.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 01 Νοε 2012, 11:05 am

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Koybelhs

ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 01 Νοε 2012, 11:23 am

Eγω απλα να ευχηθω,όσο μάπας έχει αποδειχτεί στον τομεα των δημοσιων
σχεσεων,(και δεν το λεω με αφορμη τα τωρινα,αλλα με αφορμη την ταμπελα
που χει κρεμασει στον εαυτο του σαν παοκτσης αν και επαγγελματιας προπονητης)
αλλο τοσο αριστος να αποδειχτει στη δουλεια του.
Και για τους παιχτες,να μεινουν απερισπαστοι και να κανουν τη δουλεια τους οπως πρεπει να την κανουν.
Αυτα.
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 01 Νοε 2012, 11:31 am

Και επειδη ειμαι υποψιασμενος γενικα σαν ανθρωπος,
δε βαζω και το χερι μου στη φωτια,αν ο καλος και χρυσος Σαββας
θα καθοταν τον Αυγουστο σε περιπτωση που ειχε μια προταση
απο ομαδα που ξεκινουσε ευρωπαικες υποχρεωσεις.....
(π.χ. Ατρομητος).Δε συνεβη,δεν το ξερω,δεν το μαντευω....
Εικασιες κανω....
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 01 Νοε 2012, 12:02 pm

...παικταρα μου εσυ......καλα κανεις και εισαι υποψιασμενος.......μπορει και να επαιξε τετοιο θεμα............................

......παντως,αν επαιξε τετοιο θεμα,λεμε αν, θα του εβαζες καλο βαθμο............ακου τον αρχοντα και τις..νεραϊδες.....................!
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 01 Νοε 2012, 12:07 pm

....Προεδρε,τωρα το διαβασα...το μανιφεστο σου......................αιτουμαι και απαιτω,να ανεβει δημοσια στην στρατοσφαιρα........................το "πληρωμενοι" δεν χωνευεται ευκολα και του το επιστρεφουμε.......................

....please do it...........
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 01 Νοε 2012, 12:15 pm

ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:
Και επειδη ειμαι υποψιασμενος γενικα σαν ανθρωπος,
δε βαζω και το χερι μου στη φωτια,αν ο καλος και χρυσος Σαββας
θα καθοταν τον Αυγουστο σε περιπτωση που ειχε μια προταση
απο ομαδα που ξεκινουσε ευρωπαικες υποχρεωσεις.....
(π.χ. Ατρομητος).Δε συνεβη,δεν το ξερω,δεν το μαντευω....
Εικασιες κανω....

Να το βάλεις το χέρι σου στη φωτιά, Μηνά μου. Όλοι ξέρουμε της ιστορία με τον Νιόνιο τον καλόκαίρι. Και υπήρχε και άλλη σοβαρή πρόταση, που δεν έγινε και τόσο γνωστή. Δεν είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ο Νιόνιος βέβαια, αλλά και πολύ καλύτερα λεφτά είχε, και θα ήταν και στο σπίτι του ο άνθρωπος...

Νεράιδα speaking...
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 01 Νοε 2012, 12:31 pm

Ολόκληρη η παρουσίαση...

Προσέξτε ύφος και πόζα, το τσιράκι.

Και τα ψέματα φουλ. Και από τους 2

Α! Πείτε τους ρε παιδιά να μην παίζουν κομπολόι, οι χωρικοί, την ώρα της παρουσίασης... Κρόσια μου τα έκαναν τα νεύρα με το τσίκι-τσίκι...
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 01 Νοε 2012, 12:42 pm

......μην μου πεις οτι σου εκανε εντυπωση το υφος του ...

...σαν αιδιο σε αγραναπαυση ειναι.................... daouli
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 01 Νοε 2012, 12:47 pm

....να ανεβασει ο Προεδρος στους αιθερες,τα καλαντα που εγραψε για το Ζαγοροσκυλο........

......ειναι μια καλη αφορμη clown να ασχοληθουμε και με κατι αλλο,εκτος απο τα... μνημονια........ BANANA ....................
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 01 Νοε 2012, 12:48 pm

έχω την εντύπωση ότι διχάζεται ανάμεσα στο "είμαι ένας φτωχός-πλην τίμιος- μαρμαράς που τρίβει τάφους για το μεροκάματο" και στο "ειμαι ο άρχοντας του κόσμου και έχω αετίσιο μάτι"..

Διχασμένη προσωπικότητα... :Ρ

Και κάτι ακόμα: Παυλάρα, στη συνένταυξη αποχώρησής σου (τώρα, μεθαύριο) από μένα δώρο η γραμματική του Φιλιππάκη...

ΚΑΙ προδότης ΚΑΙ ηλίθιος ΚΑΙ αγράμματος...
Zündapp
Zündapp

Αριθμός μηνυμάτων : 225

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι    ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι  - Σελίδα 4 Icon_minitimeΠεμ 01 Νοε 2012, 2:38 pm

Ελάτε ρε σεις, πολύ εύκολα δημιουργείτε είδωλα και μάστορες. Εδώ "καταφέραμε" να γίνει, για κάποιους, σημαία μέχρι και ο Παπουλής λόγω ισοφάρισης και χειρονομίας με τη Skoda.
Ο τσόγλανος.
Αφήστε να δούμε πως θα πάει και βλέπουμε.
Προέχει η ηρεμία.
Όλοι αυτοί έρχονται και παρέρχονται!

ΕΦΥΓΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ και ήρθε το τσιράκι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 4 από 14Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ :: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SuperLeague 2012-13-

Μετάβαση σε:  
Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις