Με τον Δερμι έχουμε τα δικα μας...κάποτε τον βλέπαμε σαν όαση για αυτο πονέσε το πούλημα του.
Τεσπα,καλή πορεία στον Αστέρα,οπαδικα τραβατε όμοια με μας με τον κάθε γενιτσαρο και τις προσπάθειες δημιουργίας μικρότερων οπαδών. Κάποιοι διαλεξαμε τα δύσκολα.
Ψηλά τις σημαίες και φωνή,όλα τα αλλα θα γίνουν.
Αν ανεβετε,για το ματς εδω,καλοδεχούμενοι.
toporstinos
Αριθμός μηνυμάτων : 4
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Τρι 30 Οκτ 2012, 8:46 pm
centipede_2_ έγραψε:
Καλώς τον,τον φίλο απο την Τρίπολη...
Μας πετυχαινεις σε πολυ περίεργο κλίμα και φάση.
Με τον Δερμι έχουμε τα δικα μας...κάποτε τον βλέπαμε σαν όαση για αυτο πονέσε το πούλημα του.
Τεσπα,καλή πορεία στον Αστέρα,οπαδικα τραβατε όμοια με μας με τον κάθε γενιτσαρο και τις προσπάθειες δημιουργίας μικρότερων οπαδών. Κάποιοι διαλεξαμε τα δύσκολα.
Ψηλά τις σημαίες και φωνή,όλα τα αλλα θα γίνουν.
Αν ανεβετε,για το ματς εδω,καλοδεχούμενοι.
Το είδα ότι είστε σε δύσκολη φάση πάνω, αλλά όλα θα πάνε καλά.
Όσο για εμάς, άσε, ευρωπαϊκό παιχνίδι και το γήπεδο άδειο. Έρχεται ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και γίνεται χαμός. Γελοίες καταστάσεις.
Να είστε καλά, ευχαριστώ για τα καλά λόγια και ελπίζω να καταφέρουμε να ανέβουμε πάνω!
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Τετ 31 Οκτ 2012, 8:27 pm
Συγγνωμη centi , συγγνωμη αντιπροεδρε.
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Τετ 31 Οκτ 2012, 10:39 pm
Τους... βούλιαξε - Ελλάδα-Τουρκία 22-2!
...προκριματικα World League.......................................
....αν δεν υπηρχε ο "Κινεζος"("δεν ειναι μακετο αυτο το εργο".....),εκεινον τον Ιανουαριο,το σκορ στην ναυμαχια,θα ηταν το ιδιο ακριβως..........
wild rose
Αριθμός μηνυμάτων : 1159
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Πεμ 01 Νοε 2012, 5:34 pm
Εξετάζουν και Παντελίδη στον Παναιτωλικό! Μπορεί ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας να δήλωσε πρόσφατα τη στήριξή του στο πρόσωπο του Νίκου Καραγεωργίου, παρά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της αγρινιώτικης ΠΑΕ δεν κάνουν κινήσεις για τη διάδοχη κατάσταση, σε περίπτωση που συνεχιστεί ο... αγωνιστικός κατήφορος!
Τα πρώτα ονόματα που είχαν κυκλοφορήσει πριν από μερικές ημέρες, ήταν αυτά των Μπάμπη Τεννέ και Γιώργου Φοιρού, ενώ το νέο που προστέθηκε δυναμικά στη λίστα είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της mikriliga.com, αυτό του Σάββα Παντελίδη! Ο έμπειρος ΈΛληνας κόουτς που στις αρχές της εβδομάδας αποδεσμεύτηκε από τον Πανθρακικό, αποτελεί βασική επιλογή για τον πάγκο του Παναιτωλικού, σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητη η αλλαγή, ενώ το περσινό του έργο, που απέφερε την άνοδο του Πανθρακικού στη Σούπερ Λίγκα, φαίνεται πως έχουν εκτιμηθεί στο Αγρίνιο.
....Μία έφηβη η οποία φέρεται να είχε συναντηθεί με έναν νεαρό άνδρα χωρίς την συγκατάθεση των γονιών της, βρήκε φρικτόν θάνατο από τα χέρια των τελευταίων, οι οποίοι την περιέλουσαν με οξύ, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία του τμήματος του Κασμίρ που ελέγχεται από το Πακιστάν............
......σηνερινο μαντατο απο το newsit.............
........τελικα ειχε δικαιο αυτος που ειπε την ..παροιμια,"χιλια χρονια να σε γαμαει ο Αμερικανος" παρα να πεσεις μια φορα στα χερια αυτων των τερατων(ο χαρακτηρισμος τους τιμα...) ...............
Zündapp
Αριθμός μηνυμάτων : 225
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Παρ 02 Νοε 2012, 11:25 am
cappo έγραψε:
...τελικα ειχε δικαιο αυτος που ειπε την ..παροιμια, "χιλια χρονια να σε γαμαει ο Αμερικανος" παρα να πεσεις μια φορα στα χερια αυτων των τερατων (ο χαρακτηρισμος τους τιμα...) ...
Αν, λέω αν, ισχύουν οι φήμες ότι το μεγαλύτερο ποσοστό της βουλής έχεις χαλασμένο σαζμάν και με μοναδική ταχύτητα την όπισθεν, τότε δικαιολογείται γιατί όλοι "γέρνουν" κατά 'κει!!!
Αλήθεια, το 'χεις σκεφτεί καθόλου;
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Παρ 02 Νοε 2012, 1:16 pm
.....δεν με ενοχλει καθολου....γιατι ειμαι φαν της παροιμιας.....
...εκεινο που με ενοχλει,ειναι πως τωρα τελευταια, αρχισαν να μιλανε και με τον Θεο..........το πολυ κακο για την περιπτωση τους ειναι, να αρχισει να απανταει ο Θεος..........!
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Παρ 02 Νοε 2012, 3:36 pm
Συγγνωμη centi , συγγνωμη αντιπροεδρε
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Παρ 02 Νοε 2012, 3:54 pm
Okay president,το στοίχημα πληρώθηκε. συνυπογραφει και ο Αντιπρο.
Την άλλη φορά σε θέλω πιο φρέσκο στην μνήμη.
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Παρ 02 Νοε 2012, 6:47 pm
Ευχαριστω centi , ευχαριστω αντιπροεδρε.
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Παρ 02 Νοε 2012, 9:30 pm
Για τον μήνα Οκτωβριο στην Αργεντινη.....Το τριτο ο Σκοκο, δειτε λομπα στο Νο1.... Αντε Λουσερο αγορι μου.....αντε.....
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Παρ 02 Νοε 2012, 11:19 pm
...παικτουρας μεγαλος ο Σκοκο.....εμενα ομως μου πηρε τα μυαλα η κερκιδα.....
..α πα πα πα πα πα....ορθιοι στο πεταλο οι Αργεντίνοι σε ολα το ματς και να ανεβοκατεβαινουν,μία παν και μία κατ οταν παστελωνουν η οταν κραζουν....παλμος,φαντασια,χρωμα,ζωντανια........α πα πα πα πα πα πα...
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Σαβ 03 Νοε 2012, 9:00 am
μη μου πεις ότι και συ .... σαν τον Τσίπρα .... θέλεις να γίνουμε Αργεντινή !!!
ckara
Αριθμός μηνυμάτων : 215 Ηλικία : 57
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Κυρ 04 Νοε 2012, 10:47 am
kabano έγραψε:
μη μου πεις ότι και συ .... σαν τον Τσίπρα .... θέλεις να γίνουμε Αργεντινή !!!
Όχι ακριβώς; Αργεντική..... Μάλλον.... Μέσι θέλει να γίνει.... Δεν βλέπεις την ευελιξία του στους "χώρους" στους οποίους αγνωίζεται; Και πως "σκοράρει" στο Μαργαρίτη αλλά και στα "εκτός έδρας" σουβλατζίδικα; ΙΔΙΟΣ κιαπαράλλαχτος ο Μέσι είναι βρε συ :-)
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Κυρ 04 Νοε 2012, 10:56 am
Συνεφιασμενη Κυριακή.....Καλημερεsssssss.......
KOM-MPAK
Αριθμός μηνυμάτων : 594
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 05 Νοε 2012, 1:32 pm
Νικος Μιχοπουλος ο εκλεκτος, προπονητης τερματοφυλακων παλιο τερμα του Παοκ..
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 05 Νοε 2012, 1:51 pm
Αλίμονο...
Zündapp
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 05 Νοε 2012, 2:14 pm
gringababy έγραψε:
Αλίμονο...
Η Σπαρτιάτικες απαντήσεις είναι τόσο μεστές αλλά συνάμα... νομίζω ότι δεν είσαι "γεμάτη".
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 05 Νοε 2012, 2:25 pm
... σ' αυτούς που δεν αγάπησαν...
Έχεις να πεις κάτι επί του θέματος ή θα φας τη μέρα πάλι σε προσωπικές αντοπαραθέσεις;
Zündapp
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 05 Νοε 2012, 2:29 pm
gringababy έγραψε:
... σ' αυτούς που δεν αγάπησαν...
Έχεις να πεις κάτι επί του θέματος ή θα φας τη μέρα πάλι σε προσωπικές αντοπαραθέσεις;
Η ένστασή μου έχει να κάνει με το ποιά εκτέλεση προτιμάς! Αυτή νομίζω θα σε φτιάξει... θα καταλάβεις!!!