Από την Ολλανδία όπου βρίσκεται ο κ. Παπακωνσταντίνου για ......διακοπές !!!! σπεύδει να καταγγείλει ότι «τις τελευταίες ώρες γίνεται μια άθλια διαδικασία διαρροών και περιγραφών ονομάτων γύρω από τη "λίστα Λαγκάρντ",
Ωραίος ο Γιώργος ...... στην Ολλανδία για διακοπές
αφού όλα έχουν παραγραφεί
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Παρ 28 Δεκ 2012, 7:47 pm
....μπα .....εκει ειναι ο φυσικος του χωρος..................διακοπες εκανε στην Ελλαδιτσα,οσο καιρο του δωσαμε το δικαιωμα..................
.......τι μαλακα ειναι...τι μαλακα ειναι...(εγω που τον ψηφισα...............)
...δεν θα την γλυτωσει Χρηστο........θα τον "δεσουν" καλα..........οι καιροι γαρ εγγυς..............
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Παρ 28 Δεκ 2012, 7:51 pm
...το φοβερο με την περιπτωση του προτεσταντη Παπακωνσταντινου,ειναι πως για χαρη δυο ανηψιων,εγραψε στα αρχιδια του,ολοκληρο λαο.........αυτο ειναι τελικα,που σε κανει να καταλαβαινεις(πια....)τι μαλακα ειναι αυτοι που τους πιστευαν και τους ψηφιζαν.................................
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Παρ 28 Δεκ 2012, 8:02 pm
Τι να το κάνω ρε Μάκη που θα τον δέσουν ???
Πόσα κελιά έχει η VIP πτέρυγα στον Κορυδαλλό ???
Πρίν δύο χρόνια πήρε μια λίστα με δύο χιλιάδες καταθέτες στην Ελβετία Δύο χρόνια ΔΕΝ εισέπραξε ένα φράγκο από φόρους .... για δυό ανήψια γαμώ το φελέκι μου ........
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Παρ 28 Δεκ 2012, 8:24 pm
Κλαιω γι' αυτην την ατυχη κοπελα που την "εφαγε" με τοσο φρικιαστικο τροπο αυτο το κτηνος στην Ξανθη.
Πραγματικα κλαιω κι αν ειχα ενα G3 στα χερια μου και μου τον παρεδιδαν,θα αδειαζα μια γεμιστηρα στο κεφαλι του. Θα ενιωθε απο πρωτο χερι,τι ζημια κανουν τα 7,62 φυσιγγια σε τοσο κοντινη βολη. Θα τον εξαφανιζα,θα τον εκανα κομματακια και μετα θα πηγαινα παντελως αταραχος να πιω καφεδακι και να αναλυσω τον πανθρακικο του Δερμιτζακη,σαν να μη συνεβη τιποτα,σαν να ειχα λιωσει μια απλη κατσαριδα που ετυχε να βρεθει στο δρομο μου.
Και θα τον αφηνα διαμελισμενο και αταφο,να τον φανε τα σκυλια.
Κλαιω πραγματικα.
Για τον ελληνικο λαο,δεν κλαιω καθολου. Αξιος της μοιρας του,τα 'θελε και τα 'παθε. Ζουσε με περισσοτερα απ' οτι δικαιουταν,εγινε συνωνυμος της λαμογιας για να το πετυχει αυτο,επιζητουσε διορισμους και αυξησεις μισθων απο το παραθυρο.
Εβαλε στοχο το ευκολο κερδος,την καλη ζωη και εκανε αξιωμα την τεμπελια και πλεονεκτημα (πεστην και εξυπναδα...) την απατεωνια.
Οταν ο "επαναστατης" ανδρεας εκλεβε τα λεφτα των ευρωπαιων και διπλασιαζε τους μισθους εν μια νυκτι,κανεις δε διαμαρτυρηθηκε και κανεις δε μπηκε καν στον κοπο να ρωτησει που τα βρηκε.
Οταν καταστρεφοταν (ανεπανορθωτα) ολος ο παραγωγικος ιστος της χωρας χαριν αυτης της ευκολης ζωης,ουδεις (εκ του λαου) νοιαστηκε. Οταν βουλευτες διοριζαν τον οποιονδηποτε γνωστο,φιλο,συγγενη,ψηφοφορο παντελως αναξιοκρατικα,ουδεις (εκ του λαου) χαλαστηκε. Οταν εγινε αυτοσκοπος η απατεωνια και η λαμογια,ουδεις (εκ του λαου) αντεδρασε.
Γι' αυτον λοιπον το λαο δεν κλαιω,ουτε και μου καιγεται καρφι,οσοι Παπακωνσταντινου κι αν τον "δουλεψαν". Καλα τον εκαναν και τον δουλεψαν,τον εκλεψαν,τον ρημαξαν.
Και πολυ καλα τον κανουν και τωρα,που του παιρνουν τη δουλεια και τον σπρωχνουν στη φτωχεια.
Παρα πολυ καλα τον κανουν,τετοιος που ειναι.
Το τραγικο της υποθεσης βεβαια δεν ειν' αυτο.
Το τραγικο ειναι οτι η ιστορια επαναλαμβανεται.
Ο Τσιπρας (του τριαντα και οσονουπω του σαραντα τοις εκατο) σημερα ειπε τη μαγικη λεξη.
ΑΛΛΑΓΗ...
Ποσα χρονια ειχαμε να την ακουσουμε αραγε;
Εμεις,οι αξιοι (μα παντελως αξιοι...) της κακιας μας της μοιρας;
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Παρ 28 Δεκ 2012, 8:31 pm
Και εγώ αυτό άκουσα και τρελάθηκα .......... Ελπίδα για την Αλλαγή είπε !!!!
Παρεμπιπτόντως στο νοσοκομείο , όταν με ρώτησε ο γιατρός που πονάς ... Του λέω γιατρέ πονάω από πάνω αριστερά στο νεφρό μέχρι τον Τσίπρα ..... Τί είναι ο Τσίπρας ?? μου λέει ... Τι είναι ρε γιατρέ του λέω ... Αριστερό @ρχί#ι είναι ........
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Παρ 28 Δεκ 2012, 8:36 pm
Το κακο γι' αυτον βεβαια,ειναι οτι σε συγκριση με τους προηγουμενους πρασινομπλε απατεωνες,μειονεκτει.
Αυτοι εβρισκαν και εχωναν.
Αυτος που θα βρει να χωσει;
Και το πιο κακο γι' αυτον,ειναι οτι μεταξυ κατεργαρεων δεν υπαρχει ειλικρινεια.
Καπως ετσι τα τριαντα θα γινουν τρια,και τα τρια,δυο...
cappo
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Παρ 28 Δεκ 2012, 9:44 pm
.....μιλησε για αλλαγη ο Τσιμπρας ?.......τι λες βρε Χρηστο παιδι μου............και ειχαμε μια σκασιλα................στ αρχιδια μας κι ο Τσιμπρας και ολο το Συριζαριο......
........σχετικα με το κτηνος που εφαγε την κοπελα στην Ξανθη,η μπουζου που τον περιμενει, εχει τα δικα της.. "G3", ετοιμα να κελαϊδησουν........θα παρακαλαει να μην ειχε γεννηθει.............
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Παρ 28 Δεκ 2012, 9:53 pm
ρε γιωργακη μου παπακωνσταντινου για 18,70 ευρω παραβαση μου καρφωσες προστιμο 14.539,60 γιουρος. τρεχω ρε μπαγασα και δε προλαβαινω. θα πληρωσω τα μισα στο διοικητικο πρωτοδικειο και θα παρω αποφαση σε δεκα χρονια απο σημερα. εσυ ρε καριολη σε ποιο πρωτοδικειο θα απολογηθεις ;
εμενα θα με φερνανε σηκωτο απο την ολλανδια και θα εκανα να βγω εξω απο τη χωρα μου καμμια δεκαετια. εσενα ρε ΄΄νταρλιγκ ''.
ποσους εχεις κλεισει φυλακη εστω και προσωρινα για χρεη που ειναι απιθανα μικρα ρε καραγκιοζακο ;(τεβε , ικα , μικροοφειλες) .
και αφησες ρε το σοι σου απειραχτο , λες και δεν ειχατε σαν οικογενεια 150.000 να κλεισετε την τρυπα ;
εδω πληρωνονται ολα ρε , επιταγες υπογραφετε που με τον ενα η αλλο τροπο θα πληρωθουνε ρε αθλιοι .
wild rose
Αριθμός μηνυμάτων : 1159
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Παρ 28 Δεκ 2012, 10:12 pm
ρε συ SPQR .... τι γνώμη έχεις για το διατρητικό (APFSDS) με εξασθενημένο ουράνιο 105mm.... και σκόπευση στον κώλο του "μανάβη" ?.....
όσο για τον "τσάρο" ...... τώρα που είναι προφυλακισμένος ο "μανάβης" ..... μια βδομάδα τα δυο τους στην "σουίτα"
Zündapp
Αριθμός μηνυμάτων : 225
Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Σαβ 29 Δεκ 2012, 9:09 am
gerolykos έγραψε:
ρε γιωργακη μου παπακωνσταντινου για 18,70 ευρω παραβαση μου καρφωσες προστιμο 14.539,60 γιουρος. τρεχω ρε μπαγασα και δε προλαβαινω. θα πληρωσω τα μισα στο διοικητικο πρωτοδικειο και θα παρω αποφαση σε δεκα χρονια απο σημερα. εσυ ρε καριολη σε ποιο πρωτοδικειο θα απολογηθεις ;
εμενα θα με φερνανε σηκωτο απο την ολλανδια και θα εκανα να βγω εξω απο τη χωρα μου καμμια δεκαετια. εσενα ρε ΄΄νταρλιγκ ''.
ποσους εχεις κλεισει φυλακη εστω και προσωρινα για χρεη που ειναι απιθανα μικρα ρε καραγκιοζακο ;(τεβε , ικα , μικροοφειλες) .
και αφησες ρε το σοι σου απειραχτο , λες και δεν ειχατε σαν οικογενεια 150.000 να κλεισετε την τρυπα ;
εδω πληρωνονται ολα ρε , επιταγες υπογραφετε που με τον ενα η αλλο τροπο θα πληρωθουνε ρε αθλιοι .