|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Celt_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 1:54 pm | |
| centi δε ξέρω συνΠάνθρακα..αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παστελώνω τον κάθε βλάκα Αραβίδη που έρχεται και κάνει χειρονομίες στη κερκίδα..και να μαζέψω τα ποντάκια που πρέπει για να σωθώ..η ομάδα έχει υλικό, παίζει ωραία μπαλίτσα..ένα ψυχολόγο και ένα 2ο τέρματζη θέλουμε πίσω από τον Κουτσόπουλο..
Τώρα αν είναι ο Δερμι στον πάγκο ή κπς άλλος δε μπορώ να το κρίνω εγώ ..όποιος και να έρθει, ψυχάρα σαν τον Παντελίδη που τίμησε την ομάδα με το παραπάνω δε θα είναι, οπότε.. |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 2:01 pm | |
| Η ομάδα θα σωθεί έτσι κι αλλιώς. Σαββάκης-Κραολάνης την έχουν τόσο σίγουρη την παραμονή, που το μόνο που τους νοιάζει είναι να μεγιστοποιήσουν το κέδρος τους. Και τρέχα εσύ ηλίθια gringa να φωνάζεις στο κάγκελο και να τρως τα λυσσιακά σου. Ας κάτσουν στα επίσημα με τα ζεστά τους τα φουντουκάκια κι ας βλέπουν την ομάδα με καραγκιόζη στον πάγκο και άδειο γήπεδο.
Θα μου πεις, εσύ βάζεις τα λεφτά? Όχι δεν τα βάζω εγώ. Αλλά μαλάκας δε θα πιαστώ από κανένα μπαόκι. |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 2:04 pm | |
| .....παρακαλετό μουνι ,ξινο γαμησι...!!!!!!!!!!!!
...........εγράφη εδω μεσα,εις την σελιδα ταυτην.......στο λικνο της ευγενειας και του καθωσπρεπισμου.....και μαλιστα απο κυρία..............α μπα μπα μπα μπα μπα μπα....α μπα μπα μπα μπα μπα...........σφιξαν τα γαλατα.......................
.......ικετης δια το αιδιον,οξινη συνουσια...............η αρμοζουσα αποδοσις των συναισθηματων της gringalady δια το Ζαγοροσκυλο............
..........καταπληκτικη η ριμα του Τερη......αλλα για να το κανεις,πρεπει να κανεις την νοικοκυρα................μπορεις Τερη ?...................
.............Υ.Γ. ...παντως γλυτωνουμε απο τον δοκιμο μοναχο Κωστενογλου....κατι ειναι κι αυτο.............αν γλυτωσουμε και απο τον ανθυποΜπαοκαρχη Ζαγοροσκυλο,μπορει να σωθει η παρτιδα...............Σαββα,μας ταξιδεψες......να σαι καλα..... και ποιος ξερει ?............. μπορει να ανταμωσουμε ξανα.......................... |
|
| |
terhs
Αριθμός μηνυμάτων : 697
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 2:07 pm | |
| Χωρίς ...τραπεζώματα, όπως την προγουμενη φορά, θα υποδεχτούν οι ιθύνοντες του Πανθρακικου τον Παύλο Δερμιτζάκη, νέο προπονητή της ομαδας. Ο Σ. Παντελίδης ο οποίος φεύγει σαν φίλος θα είναι παρών στη συνάντηση. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συνεντευξη τύπου που θα δώσει ο νέος προπονητής του Πανθρακικού, ενώ από αύριο θα προπονήσει την ομάδα κανονικά. https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/xronos.gr ante na ton xeronte |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 2:09 pm | |
| Η ομάδα θα σωθεί έτσι κι αλλιώς............
...γραφει η Κατερινα......................
......φιλεναδα,η ομαδα θα σωθει αν μαζεψει βαθμους..........για την ωρα και την στιγμη ειμαστε το σουπερ ντουπερ φαβορι,για την μια καταδυση απο τον ψηλο βατηρα..... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 2:18 pm | |
| ....αχ,αχ,αχ..........ωχ,ωχ,ωχ.................το ανακοινωσαν το Ζαγοροσκυλο.......βοηθα Παναγια και ντουγρου εκει,εκει,εκει............(Θεε μου σγχωρα με.......)
......πρεπει να κανει παπαδες το Ζαγοροσκυλο για να ξανακερδισει την εμπιστοσυνη της κερκιδας.......εστω αυτης της μικρης αλλα οριτζιναλ Πανθρακικης κερκιδας...... ............................ ........................
...πιστευω πως κανανε λαθος....................προσωπικη μου γνωμη........ειναι ενα καθαρο πισωγυρισμα,που δεν βασιζεται πουθενα.....μα εντελως πουθενα........και βεβαια,μακαρι να διαψευστουμε,οσοι δεν γουσταρουμε το Ζαγοροσκυλο......για το καλο της ομαδας μας.............και βεβαια θα ειμαι στο γηπεδο.....οπως παντα και των αιωνων αμην..........................και βεβαια θα ακουσει κανα δυο πατερημά....για να ξερει πως αυτην την φορα,δεν εχει να κανει με βλακες.....οπως πιθανως να νομιζει.... |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 2:20 pm | |
| Κι εγώ σου λέω ότι την παραμονή την έχεις δεμένη από πέρυσι τον Μάη. Σου βάζω ότι στοίχημα θες. Όσο για τα γαλλικά, λυπάμαι αν προσέβαλα την αισθητική του φόρουμ. δεν συνηθίζω να εκφράζομαι έτσι εδώ μέσα και το ξέρεις. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να λάμε και τα πράγματα με το όνομά τους. Αν θες, κάνω τροποποίηση και βάζω αστεράκια. Προσωπικά όμως το βρίσκω δήθεν. Άλλη είναι η ουσία |
|
| |
cappo
| |
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 2:25 pm | |
| ....ποιους δυο θα κουτουπωσουμε,για να γλυτωσουμε την καταδυση Κατερινα ?.... |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 2:27 pm | |
| Καλά, κορόιδευε εσύ...
Όσο για το αν θα είμαστε στο γήπεδο, μιλώντας προσωπικά και μόνο, δε νομίζω να ξαναπάω με τον καραγκιόζη κόουτς. Δε θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά η ξενέρα μου δεν περιγράφεται, μωρέ cappo |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 2:27 pm | |
| - cappo έγραψε:
- ....ποιους δυο θα κουτουπωσουμε,για να γλυτωσουμε την καταδυση Κατερινα ?....
Τί στοίχημα βάζεις? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 2:31 pm | |
| ...την καταλαβαινω την ξενερα σου...............ο Πανθρακικος ομως γιατι να την πληρωσει ?....... γιατι να χασει εστω την δικη σου και μονο παρουσια ?.......για το Ζαγοροσκυλο ?..............το αιδιο της μητρος του.......ο παλαιοκιναιδος......
...με νου και γνωση,ολοι στο γηπεδο.........Τερη μ ακους ?......ασε τα τζακια και πιασε τα παλαμακια,οπως εκανες παντα.................... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 2:37 pm | |
| .....με τις σημερινες συνθηκες και με την ψυχολογια οπως διαμορφωνεται και θα συνεχισει να διαμορφωνεται(μεσα στην ομαδα,στις αλλες ομαδες,στα κορακια κλπ παραγοντες........) δεν εχουμε καμμια τυχη Κατερινα.....................
...αν δουμε πραγματα,αρχης γενομενης απο τον επομενο αγωνα,τοτε σου βαζω στοιχημα.................παντως να ξεχασεις,αν υπολογιζεις την χανουμισα και τον σκωληκα για βουτηχταδες..........................αυτοι την γλυτωσαν απο τωρα...........εκτος αν τους ριξουν...........αλλα αυτα,τα ξερει καλυτερα ο Kabanos.... |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 2:39 pm | |
| Εξαρτάται τί εννοείς όταν λες "την πληρώνει ο Πανθρακικός".
Ο Πάνθρακικός ο δικός μου είναι ομάδα, ένα σύνολο με αγωνιστικότητα, τιμιότητα και ήθος, μία ιδέα. Ο Πανθρακικός ο δικός τους είναι μία επιχείρηση, ένα μέσο για βιοπορισμό, ένα θέατρο συμφερόντων. Πάντα έτσι ήταν δηλαδή, αλλά τουλάχιστον κρατούσαμε τα προσχήματα.
Ε, στον δικό τους Πανθρακικό αρνούμαι να γίνω γλάστρα, να χειροκροτώ όπως οι γιαγιάδες στα στημένα τηλε-ριάλιτυ.
Χάρισμά τους.
Πανθρακικός είμαι και θα συνεχίσω να είμαι. Αλλά Πανθρακικός όπως θέλω εγώ, όχι όπως θέλουν αυτοί. |
|
| |
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 3:12 pm | |
| [img] [/img] |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 3:37 pm | |
| |
|
| |
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 3:43 pm | |
| «Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται»
Απογοητευμένος για τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε η συνεργασία του με την ομάδα του Πανθρακικού, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Παντελίδης.
«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτονται οι παράγοντες και δεν θέλω να το σχολιάσω», τόνισε. «Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα. Στο ποδόσφαιρο, αν είναι δοκάρι και μέσα είσαι ήρωας, αν είναι δοκάρι και έξω είσαι ανάθεμα», πρόσθεσε.
Αναλυτικά, ο Σάββας Παντελίδης μίλησε για:
-την απόφαση να απολυθεί: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτονται οι παράγοντες και δεν θέλω να το σχολιάσω. Όμως η ομάδα είχε κάποιες συνεχείς ήττες στην έδρα της και η διοίκηση έκρινε πως κάτι έπρεπε να αλλάξει. Είχαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι με τον Πλατανιά κι ένα άσχημο ημίχρονο απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά γενικά είμαι ικανοποιημένος από την πορεία και τις εμφανίσεις της ομάδας».
-την ήττα από τον Πανιώνιο: «Η ήττα δεν αντέχεται εύκολα. Η εικόνα μας ήταν καλή και γι’ αυτό έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά. Όμως στο ποδόσφαιρο, αν είναι δοκάρι και μέσα είσαι ήρωας, αν είναι δοκάρι και έξω είσαι ανάθεμα. Το τελευταίο διάστημα δεν μας πήγαινε και η τύχη».
-τις ομάδες που τον έχουν εκπλήξει ευχάριστα και δυσάρεστα στο πρωτάθλημα: «Ευχάριστα με εκπλήσσει ο Πανιώνιος. Όχι σαν εικόνα από αυτό που είδα απέναντι σε μας, αλλά γενικότερα. Τα παιδιά έχουν πολύ καλή ψυχολογία και μπαίνουν στο γήπεδο και μεγαλώνουν. Δυσάρεστα δεν μπορώ να πω ότι με έχει εκπλήξει κάποια ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα γενικότερα, δεν είναι μόνο το αγωνιστικό».
|
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 4:07 pm | |
| ΠΑΝΘΡΑΞ ΗΜΩΝ σημερα στις 22:00(http://www.radioparatiritis.gr/) |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 4:27 pm | |
|
«Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται»
Απογοητευμένος για τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε η συνεργασία του με την ομάδα του Πανθρακικού, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάββας Παντελίδης.
...αυτα ειπε σημερα ο Σαββας στο sportfm......
Μετά την ήττα από τον Πανιώνιο μέσα στην Κομοτηνή ο 47χρονος τεχνικός δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι ίσως ήταν καλό για την ομάδα μία αλλαγή προπονητή.
.......και αυτα ειπε χθες παλι στο sportfm..................
......γιατι να ειναι λοιπον σημερα απογοητευμενος,αφου απο χθες μονος του ανοιξε την πορτα......τι δεν μπορει να καταλαβει ?.....μηπως μπλοφαριζε χθες οταν ελεγε αυτα που ελεγε,εκτιμωντας πως ο Τασος ο Καραολανης,δεν θα εφθανε ποτε εκει ?
......πολλα τελικα ηξερε ο Θοδωρος,οταν εθετε εαυτον σε αγραναπαυση.....
|
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 4:34 pm | |
| Το είπε γιατί είναι ο μεγαλύτερος εγωιστής του κόσμο (μετά από μένα).
Ήξερε ότι θα τον έδιωχναν και ήθελε να φύγει με τους δικούς του όρους. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 5:01 pm | |
|
-την απόφαση να απολυθεί: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτονται οι παράγοντες και δεν θέλω να το σχολιάσω. Όμως η ομάδα είχε κάποιες συνεχείς ήττες στην έδρα της και η διοίκηση έκρινε πως κάτι έπρεπε να αλλάξει. ......
...απο τα επεα πτεροεντα του Σαββα....................................
......μα,πριν η ομαδα το κανει πραξη(δεν ξερουμε αν το σκεφτονταν και απο ποτε...) εσυ ο ιδιος μπρε Σαββα στηθηκες στον τακο απο μονος σου.......σορρυ Σαββα,αλλα αυτο δεν το λες εγωϊστικο..................το λες κωλοτουμπα.............αν ηταν εγωϊστικο,θα υπερασπιζοσουνα μεχρι να ματωσεις αυτα που δηλωσες και φαινοταν πως τα πιστευες........................και θα ειχες αφησει την πορτα,μισανοιχτη.....ποιο Ζαγοροσκυλο τωρα..........
.......κονφιουζ Σαββα....κονφιουζ........τον Μελισση γιατι τον εβαλες με το παγουρι ? ....δυο παστελια φρομ μερια του,με αγαπη..................
|
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 5:08 pm | |
| Κι εγώ σου λέω ότι τον Δερμι τον είχανε κλεισμένο από πριν, αλλά τους τα χάλασε το παστέλι με τη Ζέλα. Το ήξερε ο Σάββας. Τί ήθελες δηλαδή να βγει και να πει? "Σας παρακαλώ, κρατήστε με?"
Και φυσικά υπερασπίστηκε το έργο του. Είπε ότι δεν έχει παράπονο από την απόδοση της ομάδας πλην στο ματς με Πλατανιά και το ημίχρονο του Γαύρου. Αλλά αν δεν τον γουστάρουν, φεύγει. Το θεωρείς πιο αντρίκειο δηλαδή να κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του και να μπαστακωθεί στην ομάδα με το στανιό;
ΥΓ: Τώρα με τον Παύλο ο Μελίσσης θα μάθει μπαλάρα... |
|
| |
terhs
Αριθμός μηνυμάτων : 697
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 5:16 pm | |
| http://inkomotini.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2379.htmlΤην οργισμένη αντίθεσή τους με τη φημολογούμενη έλευση του Παύλου Δερμιτζάκη ως διαδόχου του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Πανθρακικού, εκφράζουν στο Facebook οι Ultras Panthrax, ενώ από το Σάββατο, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, είχαν σαφέστατα εκδηλώσει τη στήριξή τους στον πρώην πλέον τεχνικό των πρασίνων. Δείτε τις εύγλωττες αντιδράσεις τους: OYΣΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΜΑΣ |
|
| |
ko69
Αριθμός μηνυμάτων : 172
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 5:18 pm | |
| αντε να γινει και ο γιουκοσλαβος βοηθος και μετα ολοι μαζι στο καλο.............. |
|
| |
centipede_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 1621
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 Δευ 29 Οκτ 2012, 5:19 pm | |
| Cappo το είπες και παραπάνω κάπου νομίζω...
Όλοι ξέραμε οτι θα τεθεί θέμα δερμιτζακη....
Και δεν το ξέρε ο Σάββας;
Επιβεβαίωνω την φήμη απο εμπιστο δορυφόρο οτι τον είχαν για σουτ μετα το ματς με ζελα και οσφπ...
Κατα λέξη είπαν μετα το ματς με πλατάνια ´ αστον και στα επόμενα τα δυο,οποίος και να ρθει χαμένα είναι και με την Βέροια πάμε με δερμιτζακη ´....
Μόνο που ήρθε το αναπάντεχο τρίποντο με την ζελα και μετα μαζεύτηκαν. |
|
| |
|