Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
34 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 34 επισκέπτες

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤρι 14 Αυγ 2012, 6:50 pm

Επιτέλους φτηνό σουβλάκι

Του Γιώργου Καισάριου

Μου έλεγαν ότι δεν μπορεί να γίνει. Μου έλεγαν ότι δεν έχει γίνει ποτέ και δεν θα ζήσουμε να το δούμε. Αυτό που έλεγαν ότι δεν μπορεί να γίνει, είναι να δούμε μείωση στην τιμή του εθνικού fast food, το σουβλάκι.

Ναι αγαπητέ αναγνώστη, όσο δύσκολο κι αν είναι να το πιστέψετε, οι τιμές στις ψησταριές για ένα σουβλάκι πέφτουν. Και μάλιστα, πέφτουν κατακόρυφα.

Ενώ μέχρι πέρυσι η τιμή για ένα σουβλάκι στις περισσότερες ψησταριές που εγώ έχω επισκεφτεί ήταν περίπου 2 ευρώ, φέτος βλέπω ότι όλο και περισσότεροι χρεώνουν κοντά στο 1,50 ευρώ. Ποσοστιαία, αυτό είναι μια μείωση περίπου 25%.

Μου έλεγαν (το αιώνιο παραμύθι) ότι ανέβηκε ο ΦΠΑ και θα πρέπει να ανέβει αναγκαστικά και η τιμή στο σουβλάκι. Το πρόβλημα είναι ότι η συνολική τιμή ανέβαινε περισσότερο από το συνολικό ΦΠΑ.

Τους έλεγα ότι 2 ευρώ ήταν υπερβολικά ακριβά, όχι μόνο τηρουμένων των αναλογιών για το τι παίρναμε, αλλά συγκριτικά με πολλές άλλες χώρες στον κόσμο και με κορόιδευαν.

Τους έλεγα να στριμώξουν τους προμηθευτές τους για καλύτερες τιμές και μου έλεγαν ότι δεν γίνεται. Πως είναι δυνατόν οι τιμές στην λιανική να πέφτουν και στην χοντρική πάντα να ανεβαίνουν, ποτέ δεν το έχω καταλάβει.

Η αλαζονεία πολλών που είχαν ψησταριές ήταν απίστευτη. Πίστευαν, (όπως οι αγοραστές ακινήτων) ότι δεν θα έρθει ποτέ η μέρα όπου θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές. Πίστευαν ότι δεν θα εκτεθούν ποτέ στον έντονο ανταγωνισμό.

Τους έλεγα ότι έρχεται έντονος αποπληθωρισμός και με κοίταζαν σαν να είμαι τρελός. Όπου πήγαινα, προσπαθούσα να μεταδώσω στην διοίκηση της ψησταριάς την ιδέα να ρίξει τις τιμές αν θέλει να επιβιώσει και μου έλεγαν ότι αυτό δεν γίνεται.

Πριν 3 χρόνια, άρχισα να προειδοποιώ την αγαπημένη μου ψησταριά στον Πύργο (Το Σπιτικό, απέναντι από το παλαιό νοσοκομείο) να ρίξει τις τιμές διότι θα υπάρξει έντονος ανταγωνισμός στο μέλλον. Όχι μόνο διότι ήθελα να ψωνίζω φτηνότερα, αλλά και διότι δεν ήθελα να κλείσει.

Το 2010 μου είπε ότι ο τζίρος του ήταν μειωμένος κατά 30% σε σχέση με το 2009. Το 2011 μου είπε ότι ο τζίρος του ήταν μειωμένος κατά 50% σε σχέση με το 2010. Παρ΄ όλ΄ αυτά όμως, ανέβασε τις τιμές!!!

Θυμάμαι πολύ καλά ότι του άσκησα έντονη κριτική για αυτή την αύξηση, στο βαθμό μάλιστα που παραλίγο να παρεξηγηθώ. Του εξήγησα ότι θα πρέπει επειγόντως να μειώσει τις τιμές, διότι σε διαφορετική περίπτωση, ο όγκος των πωλήσεων θα πέσει σε τέτοιο επίπεδο, που θα μπαίνει μέσα.

Δυστυχώς φέτος το καλοκαίρι η ψησταριά αυτή έκλεισε (κλαψ, κλαψ). Δεν ξέρω αν δεν ήθελε, αν δεν μπορούσε, αν δεν το έβλεπε ή απλά αν αποφάσισε να κάνει stop loss -σημασία έχει ότι η αγαπημένη μου ψησταριά δεν υπάρχει πια.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξει η αντίληψη στο γύρισμα της τάσης. Είναι επίσης πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξουν οι εδραιωμένες αντιλήψεις, που έχουν εδραιωθεί μετά από δεκαετίες παρατήρησης.

Μια τέτοια αντίληψη είναι ότι η γη ποτέ δεν χάνει. Μια άλλη αντίληψη είναι (ήταν) ότι το σουβλάκι ποτέ δεν πέφτει.

Αυτές οι εδραιωμένες αντιλήψεις πλέον αλλάζουν. Δυστυχώς λόγω οικονομικής συγκυρίας. Θα ήταν καλό αυτές οι αντιλήψεις να είχαν αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε σαν κράτος και σαν κοινωνία να εδραιώσουμε τον έντονο ανταγωνισμό μεταξύ των εμπλεκομένων της αγοράς (είτε είναι εμπορικά είτε σουβλατζίδικα).

Όπως νοσεί ο κρατικός τομέας, άλλο τόσο νοσεί στην Ελλάδα και ένα μεγάλο μέρος του ιδιωτικού τομέα. Ένας από αυτούς τους κλάδους, κατά την άποψη μου, είναι το μοντέλο της ψησταριάς – σουβλατζίδικου.

Υπάρχει όμως ελπίδα αγαπητέ αναγνώστη. Οι τιμές στο σουβλάκι είναι πλέον καθοδικές. Επιπλέον, αν δει κανείς τις τιμές των "lunch special" στα κινέζικα εστιατόρια της Νέας Υόρκης, αντιλαμβάνεται ότι οι τιμές ακόμα θα πρέπει να πέσουν πάρα πολύ.

Ενδεικτικά, στο Περιστέρι (ο δήμος διαμονής και καταγωγής μου), Κωνσταντινουπόλεως και Θηβών, στη βορειοανατολική γωνία, πίτα με καλαμάκι από όλα (full extra) θα σας κοστίσει μόνο 90 cents!!

Ναι σωστά ακούσατε... 90 cents. Θα χρειαστεί όμως 20 λεπτά αναμονή (τουλάχιστον) να παραλάβετε την παραγγελία σας, διότι με αυτές τις τιμές, η ουρά είναι αρκετά μεγάλη.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ 15 Αυγ 2012, 9:37 pm

Χρόνια πολλά ρε Αντιπρόεδρε

Γιαννης

Αριθμός μηνυμάτων : 306

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ 15 Αυγ 2012, 9:45 pm

Χρονια στον Παναγιώτη και όποιον άλλον γιορτάζει
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ  του Flamenco

Αριθμός μηνυμάτων : 6383

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ 15 Αυγ 2012, 10:02 pm

Χρόνια πολλα στον Παναγιώτη και στον Αγαθοκλεους.
Bulldog63
Bulldog63
Moderator-Αντιπρόεδρος
Moderator-Αντιπρόεδρος

Αριθμός μηνυμάτων : 989

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ 15 Αυγ 2012, 10:22 pm

Σας ευχαριστω πολυ!

Γιαννης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ 17 Αυγ 2012, 12:28 am

wild rose
wild rose

Αριθμός μηνυμάτων : 1159

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ 17 Αυγ 2012, 2:27 pm

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 553412_412865325393845_542119684_n

δεν ξέρω τι προηγήθηκε και κατέθεσε προσφυγή ο Βοσνακίδης ..... δεν νομίζω ότι είναι σωστό να μας φύγει ένας παίκτης σαν αυτόν ..... μην ξεχνάτε ότι είναι εν ενεργεία παίκτης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΩΝ με πολλές συμμετοχές ...... ας πέσουν οι τόνοι και ας τα βρούμε με τον παίκτη

ΥΓ ... είναι και Θρακιώτης

Γιαννης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ 17 Αυγ 2012, 3:32 pm

Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό...απλώς θέλει παιχνίδια στα πόδια και επειδή ο Σαββας μάλλον δεν θα του δώσει ευκαιρίες...βάζει μπροστά τις οφειλές για να πιέσει για την ελευθερία του και να παει σε άλλη ομάδα να παίζει
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ 17 Αυγ 2012, 3:53 pm

Γιάννη αυτοί οι παίκτες είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας
είναι απλό
ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΜΕ στην ΟΜΑΔΑ
ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ

(το ίδιο δεν έγινε και με τον Μουνάφο και μας βγήκε λίρα 100 με ένα χρόνο "αγροτικό" στον Πλατανιά)
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ 17 Αυγ 2012, 4:06 pm

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 88153356

πλάκωσαν τα "καρτάλια"
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠαρ 17 Αυγ 2012, 8:00 pm

To παληκαρι ειναι οντως ταλεντο.Να πληρωθει,να κατσει στ'αυγα του,
να παρει τις ευκαιριες του(κακως δεν τις πηρε περσι)
κι οποιος τον γουσταρει να τα σκασει.Το τζαμπα πεθανε....

cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΣαβ 18 Αυγ 2012, 1:38 pm

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Images?q=tbn:ANd9GcQ_LYz0F6OFKEhyITsT5MPT8onug48sSBcyhqyOUKgFP8cgSiGs

......κλαϊν μαϊν................εδω ειμαστε μπρε........πινουμε ..τουμπες λιμπρες για να ειμαστε ετοιμοι την αααααααλλη Κυριακη................drunken ...........
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΣαβ 18 Αυγ 2012, 9:49 pm

Παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα 4ης κατηγορίας σημειώθηκε σήμερα -που αλλού;- στο "Αϊμπροξ" της Γλασκόβης.

Η Ρέιντζερς μπορεί να κατρακύλησε λόγω οικονομικών προβλημάτων, όμως οι οπαδοί της βρίσκονται πάντα κοντά της και 49.118 εξ αυτών δημιούργησαν το σχετικό ρεκόρ παρακολουθώντας το 5-1 επί της Ιστ Στέρλινγκ.

............50.000 κοσμο, εμεις μαζευουμε σε τρεις αγωνιστικες..........μπορει και τεσσερεις......................α πα πα πα πα πα...............

cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΣαβ 18 Αυγ 2012, 9:50 pm

....τωρα,πως βγηκε αυτος ο ασβεστης απο κατω,μονον ο.. Πλαστης ξερει...............
wild rose
wild rose

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΚυρ 19 Αυγ 2012, 3:46 pm

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Tumblr_m8z308ujMs1r5ce8ko1_500

Καλό ΜΠΑΪΡΑΜΙ στους μουσουλμάνους παίκτες του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ και στους μουσουλμάνους φίλους της ομάδας.

Evinizin neşeli, sağlığınız yerinde, sevdiklerinizin yanında olduğu mutlu bayramlar geçirmeniz dileğiyle.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΔευ 20 Αυγ 2012, 6:44 pm

...αρχισαν τα οργανα χθες κατα Ισπανια μερια....κριση ξεκριση,παρτε ενα ταλερο απο τα ποκεμον,να πορευεστε για αρχη......γυρισε και ο Βιγιας με παστελι, άλλα δυο ο Φετφατζ... σορρυ, ο Μεσης ηθελα να πω(θεε μου σγχωρα με.....) Τζορντι Αλμπα νιου ατραξιον, μαζι με Σονγκ απο τις Εγγλεζες τις κανονιερισες....θα καει το πελεκουδι...

....εχουν να στρωσουνε παλι σβερκο οι βασιλισσες.....α πα πα πα πα πα.............
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΔευ 20 Αυγ 2012, 6:49 pm

...και βεβαια,για οσες κυριες δεν το ξερουνε,την Πεμπτη η απολυτη ματσαρα....σουπερ καπ Ισπανιας............. Μπαρτσα με Βασιλισσα......φαπ,φαπ,φαπ,φαπ,φαπ....θα αντιλαλησουνε οι σβερκοι..............................
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤρι 21 Αυγ 2012, 6:04 pm

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 634797933832187245634797932865899219stri

......αντε παλι...ερχεται νιού ντουβρουτζας απο ζεστη..

...πολλα νερα και κατω απο τα δενδρα.................cherry ............

Γιαννης

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ 22 Αυγ 2012, 12:44 am

Καλημέρα απο Αθηνα
Σήμερα πήγα Άγ.Κοσμά και έτυχα προπόνηση εθνικής νέων!!!
Είδα και το ΒΟΣΝΑ πραγματικό νταμάρι...κρίμα αυτο το παιδι να φύγει απ την ομάδα...

Υ.Γ.καλη μας επιτυχία ο δικός μου ξεκινάει προπονήσεις αύριο
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ 22 Αυγ 2012, 1:52 pm

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Num08

.....το ιστορικο ονομα της Μαλαγα....εκει που θα παιξουν σημερα οι ζέλες......

...εμεις ετσι και το ψιθυρισωμε στην κερκιδα θα πεσει με αλεξιπτωτα η αντιτρομοκρατικη να μας πεταλωσει..........................
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ 22 Αυγ 2012, 1:59 pm

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Images?q=tbn:ANd9GcRFDlw1En6UYW-J4ovYFKX6jbXTJ7LtlyDXdGqCVwrBYHvBqJiI-g

......βραζωμεν και παλιν σημερον..................... α πα πα πα πα πα.........
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ 22 Αυγ 2012, 9:27 pm

" target="_blank" rel="nofollow">http://www.break.com/index/girls-death-defying-tightrope-stunt-2360163'>
Girl's Death Defying Tightrope Stunt - Watch More Funny Videos

Δηλαδη ποσα μποφορ μπορει να κουβαλα η δεσποινις....ποσα?
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ 22 Αυγ 2012, 9:38 pm

[img]ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Fatz [/img]

Παρε ρε cappo 4 παγοθραυστικα να δροσιστεις.....
Το ενα ειναι και panthrax fola.....
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΤετ 22 Αυγ 2012, 9:50 pm

[img]ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 81299801 [/im

Cappo live μετα τη φωτο με τα παγοθραυστικα.....
ΥΓ.Σα να βγαλε μαλλια....
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9   ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9 - Σελίδα 19 Icon_minitimeΠεμ 23 Αυγ 2012, 9:46 am

...μπρε ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ.....τα παγοθραυστικα περισσεψαν απο το τελευταιο χιονι στην Εορδαια ?...............................

.....τσακο ενα τηλεφωνακι γυρω στις 5 το απογευμα της Κυριακης.......

ΚΑΦΕΝΕΣ Νο9

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 4
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο5
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο7
» ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 10
Σελίδα 19 από 44Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ-

Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις