|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 16 Αυγ 2010, 4:59 pm | |
| Παιδιά Υ.Σ. Karafatme έχουμε και θέμα με ποδηλασία. Ένα τέτοιο ταξίδι θα ήταν ότι πρέπει για αρχή του topic.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Panthrakikosfan στις Δευ 16 Αυγ 2010, 5:23 pm, 1 φορά |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 16 Αυγ 2010, 5:06 pm | |
| ρε πλακα με κάνεις ρε admin τι κουμπακια είναι αυτά που βλέπω τώρα.... κι εσβυσα κατά λάθος το μύνημα του panthrakikosfan
σορρυ φίλε .... αλλά ο admin πάιζει με τα νεύρα μου εκεί που έχει "quote " μου έβγαλε "edit" στο μύνημά σου
ΣΟΡΡΥ ...δεν τα ξέρω αυτά τα κουμπιά
panthrakikosfan αν δεν σου κάνει κόπο ξανα πόσταρε το μύνημά σου .... ρε andia μην με κάνεις πλάκα ... βγάλε με από αυτά που βλέπω τώρα .... θα έχει να λέει κι ο γκρινιάρης .... γύρνα με πάλι στο κανονικό .... εκεί που ήμουν
panthrakikosfan .... δες στα μυνήματά σου |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 16 Αυγ 2010, 5:29 pm | |
| - Panthrakikosfan έγραψε:
- Παιδιά
Υ.Σ. Karafatme έχουμε και θέμα με ποδηλασία. Ένα τέτοιο ταξίδι θα ήταν ότι πρέπει για αρχή του topic. Panthrakikosfan .... η ΦΩΤΟ είναι για το ΔΙΠΛΟ στην ξανθη .... με ΔΥΟ γκολ του ΝΤΙ ΝΤΙ ΝΤΙΑΛΟ ????? Παιδιά από αυτή τη στιγμή σας δηλώνω ότι βλέπω λίγο περισσότερα κουμπιά από ότι έβλεπα πριν (δηλαδή εδώ και κανένα μισάωρο) .... δεν το θέλω ...και επιθυμω να επανέλθω στο πρότερο βίο μου admin ... άμεση επαναφορά.... μεχρι να γυρίσω από το μπανιο. Τη ζέστη φοβάμαι με αυτό το καιρό μην μου λιώσει ο αλουμινένιος σκελετός .... ή το μυικό μου σύστημα. παω για βουτιές ... |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 16 Αυγ 2010, 6:50 pm | |
| - panthkom έγραψε:
- Τετάρτη ή Πέμπτη?
Απο εμένα δεν υπάρχει πρόβλημα δεν ξέρω και οι υπόλοιποι τι λένε. Λοιπόν υπόλοιποι Panthrakistas τι λέτε; |
|
| |
panthkom
Αριθμός μηνυμάτων : 670
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 16 Αυγ 2010, 8:34 pm | |
| |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 16 Αυγ 2010, 10:00 pm | |
| andia ..... είσαι μα είσαι .... τέλος παντων να μην επαναληφθεί .... έγινα admin για λίγη ώρα .... και πήγα για μπανιο να μην μπω στο πειρασμό και τα σκαλίζω ..... είμαι πάλι normal |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 17 Αυγ 2010, 12:45 am | |
| admin αλλαγή ώρας και στην πρώτη σελίδα |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 17 Αυγ 2010, 10:19 am | |
| Tην Παρασκευή κατά τις 17,00 να μαζευτούμε στη Λέσχη και να ξεκινήσουμε παρέα.Κάπως έτσι το βλέπω και για τα υπόλοιπα εκτός αλλά και εντός έδρας παιχνίδια. Γαμώ τις φιέστες τους παρασκευιάτικα. Θα χάσω τη φιέστα των σαργών, αλλά χαλάλι . αντε γερά , δέκα να είμαστε είναι υπέρ αρκετά. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 17 Αυγ 2010, 10:28 am | |
| - gerolykos έγραψε:
- Tην Παρασκευή κατά τις 17,00 να μαζευτούμε στη Λέσχη και να ξεκινήσουμε παρέα.Κάπως έτσι το βλέπω και για τα υπόλοιπα εκτός αλλά και εντός έδρας παιχνίδια.
Γαμώ τις φιέστες τους παρασκευιάτικα. Θα χάσω τη φιέστα των σαργών, αλλά χαλάλι . αντε γερά , δέκα να είμαστε είναι υπέρ αρκετά. Καλημέρα σας κύριε Πρόεδρε ...... θα σε στεναχωρήσω αλλά το φιλικό το βλέπω στημένο για νίκη στης σκοντα ... για να μην τους χαλάσουμε και την φιέστα ..... το πολύ ισοπαλία ..... ξεκινάνε σε λίγο καιρό και οι γιορτές της παλιάς πόλης και πρέπει να έχουν να λένε .... αλλά θα είμαστε εκεί για την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΥΓ ...φανταστείτε φιέστα όμως με μια ήττα από ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ μέσα στα πηγάδια !! .... αν γίνει αυτό (που το βρίσκω απίθανο) .... θα πάω και στην φιέστα-κηδεία |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 17 Αυγ 2010, 1:27 pm | |
| Τα στημένα φίλε μου καραφατμέ έχουν και αυτά τη γοητεία τους.Αν θέλεις μπορώ να σου θυμίσω κάποια (με P.M).Oπως και νάχει όμως θα είμαστε εκεί. Πέστε αν συμφωνείτε για προσυγκέντρωση στη λέσχη.Εγώ θα είμαι εκεί και θα ξεκινήσω με άδειο αμάξι.
καλό μπάνιο και προσοχή στα βαθειά.οι τσούχτρες άφησαν γόνο αυτές τις μέρες. |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 17 Αυγ 2010, 6:30 pm | |
| Γερόλυκε καλή η ιδέα για συνάστηση στην λέσχη και ομαδική αναχώρηση. Εγώ θα σας προλάβω με την ψυχή στο στόμα αφού εκείνη την ώρα έρχομαι από την δουλεία. Πάντως αυτοκίνητο βάζω. Αν κάποιος απο το forum (από αυτούς που δεν γράφουν) ενδιαφέρεται να έρθει ας το δηλώσει (έστω με pm) ώστε να υπολογίζουμε άτομα.
Επίσημη παρουσίαση με Hip hop
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Παρασκευή στις 21.00 θα γίνει η καθιερωμένη επίσημη παρουσίαση της ομάδας στο Ξενοδοχείο Le Chalet. Το ξεχωριστό στοιχείο της βραδιάς όμως είναι ότι το ψυχαγωγικό κομμάτι της παρουσίασης έχουν αναλάβει τα γνωστά συγκροτήματα Goin’Through, Professional Sinnerz, NEBMA, ΘΗΡΙΟ και ΚOMIS X.
Τέλος να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€ με ποτό. |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 17 Αυγ 2010, 7:56 pm | |
| Απο ότι κατάλαβα μέχρι τώρα είμαστε. andia kabano gringa gerolykos
|
|
| |
ko69
Αριθμός μηνυμάτων : 172
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 18 Αυγ 2010, 1:23 am | |
| Εκτος απροοπτου και εγω παλλικαρια με αυτοκινητο η χωρις, μη παμε δεκα νοματεοι με δεκα αυτοκινητα. |
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 18 Αυγ 2010, 11:09 am | |
| εγώ Παρασκευή δουλεύω Καβάλα...αν βολέψουν οι ώρες θά'ρθω από κει μόνος |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 18 Αυγ 2010, 3:27 pm | |
| - Γιαννης έγραψε:
- εγώ Παρασκευή δουλεύω Καβάλα...αν βολέψουν οι ώρες θά'ρθω από κει μόνος
Οπότε: andia kabano gringa gerolykos Γιάννης Ko69 Celt είσαι καλά; Περαστικά Απο τους Juniors τι λένε ποιοί θα είναι; |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 18 Αυγ 2010, 3:32 pm | |
| - andia έγραψε:
Απο τους Juniors τι λένε ποιοί θα είναι; juniors είναι το μάτι σου ..... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Πεμ 19 Αυγ 2010, 12:16 pm | |
| O λαδέμπορας τα φιλικά της ξάνθης με Κέρκυρα και Αγροτικό Αστέρα τα είχε με ελεύθερη είσοδο ...... ελπίζω να συνεχίσει το φετινό σερί και να μην ζητάει φραγκοδίφραγκα στην είσοδο των πηγαδιών .....
|
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 20 Αυγ 2010, 12:07 pm | |
| ...πεντε κουβεντες,χωρις καμμια διαθεση συμβουλων η προτροπων...απλως σημειολογικα και με ματιά, παντα οπαδικη απο την μερια μου ........ ...πιστευω πως το θεμα gruppoPanthrakistas και συμπαρασταση στην ομαδα μας,παιρνει κατα την γνωμη μου,λαθος δρομο...αν κανουμε μια σουμα μεχρι τωρα,δικην απολογισμου,θα δουμε πως, το σημαντικο για μενα που ειναι η συσπειρωση γυρω απο την ομαδα,δεν κατωρθωθηκε... ...οπως επισης δεν κατωρθωθηκε,το ανοιγμα της Πανθρακικης παρεας,οπως βαλαμε σαν στοχο απο την αρχη του εγχειρηματος μας... ...οπως επισης δεν κατωρθωθηκε,παρα τις αφορμες που ειχαμε(αρχη σεζον προετοιμασια,φιλικοι αγωνες μεχρι τωρα) η κατα τα μετρα του δυνατου μαζικη παρουσια του gruppo... ...τι εγινε ομως μεχρι τωρα ? με αφορμη τον Πανθρακικο και το φορουμ,μια πενηνταρα ατομων,να εκφραζονται για παρα πολλα πραγματα,με καλη διαθεση,ειναι αληθεια αυτο,αλλα εκτος στοχου για τα δικα μου πιστευω... ...εαν συνεχιστει ετσι η θεωρια του gruppoPanthrakistas,πιστευω πως συντομα,αυτο που ηταν σαν στοχος θα ειναι μια γλυκια αναμνηση... ...δεν υπαρχουν ευθυνες,δεν καταλογιζω κατι σε κανενα και τιποτε...απλα τελικα,διαπιστωνεται πως αυτη ειναι η δυναμικη μας και αυτη τελικα καταθετουμε...αν πιστευει κανεις αλλα πραγματα,πολυ ευχαριστως θα ηθελα να τα κουβεντιασουμε...για την στιγμη παντως,το "ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ",εχει μονο φιλολογικο ενδιαφερον............... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 20 Αυγ 2010, 12:11 pm | |
| όπως επίσης δεν τέθηκε ποτέ ημερομηνία λήξεως στο εγχείρημα |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 20 Αυγ 2010, 12:16 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- όπως επίσης δεν τέθηκε ποτέ ημερομηνία λήξεως στο εγχείρημα
... ναι,δεν τεθηκε ημερομηνια ληξης... τι πιστευεις ομως εσυ...ειναι μακρια η κοντα ? θα ηθελα επισης να σχολιασεις και τις διαπιστωσεις μου...γιατι μονον αιρετικος δεν ειμαι,οπως προσπαθεις μερικες φορες να με "καδραρεις"............ |
|
| |
panthkom
Αριθμός μηνυμάτων : 670
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 20 Αυγ 2010, 12:18 pm | |
| Λοιπόν επειδή εγώ δεν ξέρω από ημερομήνιες λήξης και όλα τα σχετικά για ένα πανό που λέγαμε να κάνουμε σκεφτήκαμε να λέει:
PANTHRAX Green Power -Komotini- ή -Gruppo Panthrakistas-
Πώς σας φαίνεται?
Όσο για τη συσπείρωση και για όλα όσα αφορούν αυτά που έθιξε ο cappo...Περιμένουμε να μεγαλώσουν πληθυσμιακά οι Panthrakistas..Αν μπορείς να βρεις άτομα να πάρουν διαρκείας και να έρχονται μαζί μας οκ..αλλά εμείς(οι του Λυκείου) δεν μπορούμε να βρούμε άτομα να πάρουν διαρκείας..τα 100 ευρά είναι απαγορευτική τιμή...Εγώ πιστεώ πώς είμαστε καλά..Έχουμε ένα μικρό πυρήνα ο οποίος μπορεί να οδηγήσει και άλλους στο γήπεδο..Το σημαντικό για εμένα αυτό είναι.. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 20 Αυγ 2010, 12:25 pm | |
| ...ρε συ Ηλια...ενα πανο παραπανω, τι θα δωσει στο προβλημα μας ? αντε να κανουμε και δυο και εικοσιδυο ακομη...τα πανο δεν "φωναζουν" για την ομαδα μας...η ψυχη ειναι αυτη που κανει την διαφορα στην κερκιδα... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 20 Αυγ 2010, 1:16 pm | |
| ...λογω ανωτερης βιας(γαμος ανηψιας και φιλοξενιας συγγενων...) θα λειψω απο το φιλικο στην Ξανθη...αν υπαρχει ενδιαφερον για στησιμο του πανο των Panthrakistas στα σκοντογηπεδο,ριξτε συρμα................. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 20 Αυγ 2010, 1:29 pm | |
| 1. η μισή αλήθεια είναι ψέμα
2. η καλυψη-απόκρυψη-παραλλαγή ψευδών διαπιστώσεων ανάμεσα σε αλήθειες δεν τα κάνει κι αυτά αλήθειες
3. με το δεδομένο ότι ο βαθμός ικανοποίησης διαφέρει από άτομο σε άτομο .... ξέρεις πολύ ζουν ευτυχισμένοι με τα λίγα .... και αυτοί που έχουν τα πολλά δεν τους φτάνουν ..... καλά θα είναι να είμαστε από ολιγαρκείς έως αυτάρκεις ..... με τον νου για περισσότερα χωρίς όμως να γίνεται αυτοσκοπός και μοναδικός στόχος
σε πολλά που γράφεις συμφωνώ, αλλά είναι και τα τελευταία σου τερτίπια που δεν με αφήνουν να γράψω περισσότερες καλές λεξούλες ..... να ξέρεις όμως δεν σου κρατώ κακία αφού πολλές φορές στην κερκίδα φωνάξαμε μαζί τα τελευταία δύο χρόνια ..... και η ένδοξη ποδοσφαιρική ιστορία του πατέρα σου μου απαγορεύει να μαλώσω μαζί σου .....
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΟΡΦΕΑΣ - ΑΕΚ Κομοτηνής Χρόνια ιστορίας δόξας και τιμής
ΥΓ ... όταν δημιουργείς μια σχέση την κάνεις για πάντα ..... κι όσο πάει ..... δεν γίναμε παρέα για ένα εξάμηνο ..... ουτε είμαστε για one night stand |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 20 Αυγ 2010, 1:48 pm | |
| ...γιατι δεν εκλαμβανεις τα "τελευταια μου τερτιπια" σαν προπομπο αυτων που εγραψα σημερα ...αν πιστευεις πως στοχευω στους τσακωμους,λαθος dvd βλεπεις...πρεπει παντως να το παραδεχτεις,πως το ισο εδω μεσα το κρατας εσυ...το αν σε ενοχλει,οταν σου το λενε,αυτο ειναι αλλη υποθεση εργασιας...παντως ειναι μια πραγματικοτητα.................... ...τελικα πρεπει να συμβουν καποια πραγματα παραπανω...και με ταχυτητα θα ελεγα,που σηκωνει προστιμο...η ευκαιρια ειναι μοναδικη για μας...τι θελει παραπανω νομιζεις ?...σχεδιο υπαρχει κουτσα στραβα...αυτο που μενει ειναι οι πραξεις...εκει πιστευω πως κονταινουμε...και θα κοντυνουμε κι αλλο,αν δεν αλλαξουμε λιγο το "ρεπερτοριο" μας...πολυ περισσοτερος ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ πιστευω πως ειναι το κλειδι,που ανοιγει την σπηλια του Αλη Μπαμαπα..... |
|
| |
|