Παρόντες χρήστες | 20 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 20 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
|
| center>
| |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 07 Ιουν 2010, 7:29 pm | |
| Ρε kabano...τωρα εβλεπα στον αποχαυνωτηρα(tv),τις κορνες που κουβαλανε οι Αφρικανοι στα γηπεδα...βουβουζελες(!) τις λενε......60cm και κανουν καλη βαβουρα...να το τσεκαρουμε στο μητινγκ σημερα......
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cappo στις Δευ 07 Ιουν 2010, 8:25 pm, 1 φορά |
| | | Panthrakikosfan
Αριθμός μηνυμάτων : 306 Ηλικία : 29 Τόπος : Κομοτηνή
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Δευ 07 Ιουν 2010, 8:24 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- Panthrakikosfan έγραψε:
- Karafatme και εμείς να συμπληρώσουμε αίτηση?
ελεύθερα .... δεν είναι καταναγκαστικά έργα όποιος θέλει την συμπληρώνει
ας πουμε η ερώτηση "με τι χρώμα μπουφάν πηγαίνετε στο γήπεδο" αποσκοπεί ώστε να υπαρχει η πληροφορία ..... και όποτε χρειαστεί να γίνει κάποιο τζερτζελέδικο χρωματικά ..... ας πουμε πρωτα να σηκώνονται τα πρασινα μετά τα πορτοκαλί και μετά τα άσπρα μπουφάν ..... θα μπορούσε να βγει κάτι ωραίο με τηνβ υποβολή της άιτησης - ερωτηματολογίου πες καλύτερα ... υπάρχει μια πλειάδα πληροφοριών που μπορεί να χρειαστεί οργανωτικά.
Το ερωτηματολόγιο, καλύτερα, δεν έιναι κατι δεσμευτικό και με καμιά κυβερνηση δεν σημαίνει δεσμεύσεις σαν μέλος κάποιου κλάμπ
Κάποιος εδώ μέσα είπε να την περάσουμε και στο facebook ... τα λινκς τα βρίσκεις πιο πίσω... αν δεν τα βρεις πες να σου τα πω Τα βρήκα ευχαριστώ. |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 12:06 pm | |
| Καλημερα... ............. ...επεσαν χθες στο τραπεζι,απο την μερια της ΠΑΕ,οι τιμες των διαρκειας... θυρα2(νεο πεταλο)100 ευρω θυρα5(παλια θυρα 2) 130 ευρω θυρα1...VIP και family...250 ευρω............................ Προσωπικη μου εντυπωση ειναι πως, οι τιμες ειναι σχετικα ικανοποιητικες αν και θα μπορουσε να ηταν ακομη πιο χαμηλες...το ζητουμενο απο την μια περιπτωση(της ΠΑΕ) ειναι, που στοχευει ακριβως και απο την αλλη(των οπαδων) αν μπορουν σχεδον μαζικα(!) να προμηθευτουν εισιτηρια σε καποια απο τις θυρες........................... Σχετικα με το gruppoPanthrakistas,που μας αφορα αμεσα...εχουμε υποσχεθει στην ΠΑΕ,μεχρι το Σαββατο 20/6 , να της γνωρισουμε, τις προθεσεις μας........γι αυτο,"βροντατε" λοιπον...περαστε τις γνωμες σας και τις αποψεις σας,ωστε να μπορεσουμε να συνθεσουμε μια τελικη απαντηση. .....Υ.Γ......δεν δεσμευομαστε σε καμμια περιπτωση,για αγορα εισιτηριων διαρκειας...μπορει να προκρινουμε μια περιπτωση,με ελευθερα εισιτηρια... ...αρκει να ακουστουν γνωμες.............. |
| | | Panthrakikosfan
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 1:04 pm | |
| Θύρα 2 φυσικά, χαμηλή τιμή, μέρος των οργανωμένων σε όλα τα γήπεδα και φθηνό εισητήριο για τους μη κατόχους διαρκείας. Cappo περιμένω οδηγίες σου για το facebook. |
| | | gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 1:13 pm | |
| Καλημέρα στην παρέα. Τα είπαμε και χθες, ας τα πούμε και σήμερα. Οι τιμές των εισιτηρίων μου φάνηκαν καλές, τουλάχιστον για έναν εργαζόμενο. Από την άλλη βέβαια, δε ξέρω κατά πόσο ένας 15χρονος μαθητής, θα μπορέσει να ζητήσει από τον πατέρα του 100 ή 130 ευώ για να πάρει το διαρκείας του, μιας και -κακά τα ψέματα- σε τέτοιες εποχές το γήπεδο θεωρείται πολύτέλεια, και όχι προτεραιότητα. Επιπλέον, "ξενέρωσα" λίγο με τον αποκλεισμό της θύρας 1. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να φάω λίγη βροχούλα, αλλά ξέρω ότι πολοί άλλοι θα είχαν, δεδομένου ότι οι Panthrakistas είναι ένα αρκετά ετερόκλητο σύνολο ανθρώπων, με διαφορετικές ηλικίες. Δε νομίζω δηλαδή πως ο φίλαθλος των 40φεύγα χρόνων θα δεχτεί να αφήσει την άνεση που του προσφέρει το σκέπαστρο. Μιλώντας ωστόσο για τον εαυτό μου και μόνο, η επιλογή της θύρας 5 (παλιάς 2), δε με ενοχλεί ουσιαστικά, αλλά μόνο από άποψη συλλογικότητας. Τρίτο -και φαρμακερό-: Δεν νομίζω ότι μπορεί να βγει κάτι καλό σε μια κοινή κερκίδα "οργανωμένων", δηλαδή Ultras και Ranthrakistas. Οι λόγοι είναι πολλοί και δε θα ήθελα να αναφερθώ σ' αυτούς από εδώ μέσα. Για μένα υπάρχουν 2 λύσεις: ή να συμφωνήσουμε για την 5, ή να περιμένουμε να δούμε την κίνηση των διαρκείας μέσα στο καλοκαίρι και να επαναδιαπραγματευτούμε χώρο στην 1 τον Αύγουστο. Βέβαια, αυτή η τελευταία επιλογή, ίσως μας αναγκάσει να βρεθούμε μαζί με κατόχους οικογενειακών εισιτηρίων, δεδομένου ότι όλο το καλοκαίρι η διοίκηση θα πουλάει εκεί θέσεις. Πάντως, ό,τι και να γίνει, για μένα όλα αυτά είναι φιλολογία (ουδέν σχόλιο) . Αυτό που έχει πραγματική αξία είναι, όπου σκατά και να πάμε, να σταθούμε αξιοπρεπώς με φωνή και παρουσία. Θα ντραπώ πάρα πολύ αν διαπραγματευόμαστε όλα το καλοκαίρι τις θέσεις και τις τιμές και από Σεπτέμβρη βρεθούμε όλοι καθισμένοι στη γωνιά μας με τα σποράκια μας στο χέρι. Όποιος θέλει να φωνάξει, θα φωνάξει, ακόμα κι αν κάθεται στο καμπαναριό. Προτιμώ να μαζευτούμε 10 άτομα και να κάνουμε το τζερτζελέ μας, παρά να τρέχουμε να βρούμε κόσμο να έρθει μαζί μας με το ζόρι. Αυτά. xxx |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 1:14 pm | |
| - Panthrakikosfan έγραψε:
- Θύρα 2 φυσικά, χαμηλή τιμή, μέρος των οργανωμένων σε όλα τα γήπεδα και φθηνό εισητήριο για τους μη κατόχους διαρκείας. Cappo περιμένω οδηγίες σου για το facebook.
.......... Θα μιλησουμε...περασε μου αν μπορεις το κινητο σου(p.m)............................................ |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 1:23 pm | |
| ..... passionaria gringa-ladymoderator-baby....................... εσυ μας οδηγεις " Πάντως, ό,τι και να γίνει, για μένα όλα αυτά είναι φιλολογία (ουδέν σχόλιο) . Αυτό που έχει πραγματική αξία είναι, όπου σκατά και να πάμε, να σταθούμε αξιοπρεπώς με φωνή και παρουσία. Θα ντραπώ πάρα πολύ αν διαπραγματευόμαστε όλα το καλοκαίρι τις θέσεις και τις τιμές και από Σεπτέμβρη βρεθούμε όλοι καθισμένοι στη γωνιά μας με τα σποράκια μας στο χέρι. Όποιος θέλει να φωνάξει, θα φωνάξει, ακόμα κι αν κάθεται στο καμπαναριό. Προτιμώ να μαζευτούμε 10 άτομα και να κάνουμε το τζερτζελέ μας, παρά να τρέχουμε να βρούμε κόσμο να έρθει μαζί μας με το ζόρι." εγραψε... η gringa-ladymoderator-baby................ ...μια πραγματικη large τοποθετηση...................................... |
| | | ........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 1:25 pm | |
| - cappo έγραψε:
Προσωπικη μου εντυπωση ειναι πως, οι τιμες ειναι σχετικα ικανοποιητικες αν και θα μπορουσε να ηταν ακομη πιο χαμηλες... ακριβώς εχθρός του καλού το καλύτερο εχθρός του φτηνού το φτηνότερο προσωπικά μου αφήνει την ίδια γεύση που άφησε και σε σένα 1.κατ'αρχήν πρέπει να τονισθεί ότι μιλάμε για 17 εντός έδρας αγώνες και όχι 15 όπως ήταν φέτος και πέρσι 2.γιατί δεν τις κάνει πιο γερμανικές τις τιμές ας πούμε 90 ΕΥΡΩ..... ΜΟ 5,3 € τον αγώνα .... το δεκάρικο δεν κάνει την μεγάλη οικονομική διαφορά. 3. γιατί δεν βάζει και την θύρα 5 (παλιά2) τιμή (90€) σαν τα πέταλα .... σιγά την διαφορά .... ούτε σκεπασμένη είναι ούτε "δερμάτινα καθίσματα" έχει 4. Ας κρατήσει την τιμή στα VIP και οικογενειακά στα 250 .... αφού αυτοί που πάντα έπαιρναν εκεί (ας μη γελιόμαστε) ΕΧΟΥΝ την δυνατότητα και θα τα ξαναπάρουν. 5. Τις γωνίες της Θύρας 1 θα μπορούσε να τις κάνει και 190 ευρώ για τους συνταξιούχους που δεν θέλουν να βρέχονται και τους κακόμοιρους τους κόβει την σύνταξη το ΥΠΟΙΚ και το ΔΝΤ και η ιδέα που μου ήρθε ξεκινώντας το γράψιμο είναι να πάμε όλοι οι Panthrakistas στην 5 (παλιά 2) (σιγά δεν γράψαμε και καμιά ιστορία στην 1) ..... με τιμή πετάλου δηλαδή τα 90 Ευρώ ..... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΜΕ όμως ότι δεν θα κινδυνεύει από τιμωρίες η ομάδα .... αφού δεν θα πετάξουμε ούτε "στραγάλι" και μπορούμε να πούμε ότι θα το περιφρουρήσουμε κιόλας..... άσε που με τις φωνές μπορούμε να ασκήσουμε "ψυχολογική πίεση" κυρίως στους πάγκους (προπονητές και φυλαρούχες) είπαμε αν θέλει η ΠΑΕ opengov καταστάσεις και δημόσια διαβούλευση ΕΔΩ μπορεί να βρεί καταγεγραμμένα τα πάντα .... μαζί και όλα τα εσώψυχα των εν δυνάμει πελατών της |
| | | GTP
Αριθμός μηνυμάτων : 182 Τόπος : ΚΟΜΟΤΗΝΗ
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 1:26 pm | |
| ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ Η ΘΥΡΑ 2 ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΑΘΗΤΗ.......................ΓΙΑΤΙ ΕΧΘΕΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΝΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΗΣ....ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 100 ΕΥΡΩ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΕ 1-2 ΜΗΝΕΣ |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 1:35 pm | |
| δεν έιχα προλάβει να διαβάσω τα γραφόμενα της gringa ... προφανώς γραφαμε την ίδια ώρα .... αλλά νομίζω ότι συναντηθήκαμε σε γεωμετρικό τόπο τελικά
νομίζω ότι συμφωνώ 99,999999 % με το ποστάρισμά της .... RESPECT |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 1:42 pm | |
| ....karafatme.....η εντυπωση που εμεινε χθες απο τα λογια των υπευθυνων της ΠΑΕ,ειναι πως,τα παντα(σε σχεση με την παρουσια μας σε οποιαδηποτε θυρα) ειναι προς παζαρεμα...δηλαδη,ακομη φθηνοτερα και στην θυρα5...... αυτοι θελουν μια απαντηση,σε σχεση με την επιλογη μας και απο εκει και περα,ολα κουβεντιαζονται,ολα παζαρευονται..............................το κολπο ειναι,να καταληξουμε καπου,οπου το συνολο των Panthrakistas,στο μεγαλυτερο βαθμο του,θα ειναι ικανοποιημενο...γιατι ολοι,αποκλειεται να ειναι.................................... |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 1:43 pm | |
| - GTP έγραψε:
- ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ Η ΘΥΡΑ 2 ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΑΘΗΤΗ......................
WELCOME HOME .... GTP αν και το όνομά σου παραπέμπει σε Gate Two Panthrax .... ...... λεω παλικάρι μου να το πολεμήσουμε (ήδη και η gringa συμφωνεί) ..... να πάμε στην παλιά 2 (νέα 5) με τιμή πετάλου 90 Ευρώ .... που μάλλον σε βρίσκει πιο σύφωνο |
| | | Panthrakikosfan
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 1:43 pm | |
| 100 ευρώ : 17 αγώνες ~ 5.9 ευρώ ο αγώνας . Καλό κίνητρο για να πάρεις διαρκείας αν αναλογιστείς ότι ένα εισιτήριο την ημέρα του αγώνα θα στοιχίζει 10 ευρώ(θέλω να πιστεύω) . 100 : 8 εβδομάδες ( 2 μήνες = 8 εβδομάδες ) = 12.5 ευρώ αποταμίευση την εβδομάδα. Είναι πολλά αλλά άμα έχει κάποια λεφτά στην άκρη (Ας μην πάρει το καινούριο sony ericson) και με καλό κουμάντο το έχεις το διαρκείας. |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 1:46 pm | |
| Έτσι είναι βρε cappo. Στα λόγια όλοι καλοί είμαστε. Όλη την περασμένη χρονιά κοιμόμασταν στα καρεκλάκια κάθε Κυριακή -φυσικά βάζω και τον εαυτό μου μέσα-. Υποτίθεται όμως ότι προσπαθούμε να το αλλάξουμε αυτό. Για αυτό σου λέω, ότι παρά τις δικές μου επιθυμίες, εμένα δε με νοιάζει το πού θα πάμε. Καλή κερκίδα μπορεί να γίνει οπουδήποτε στο γήπεδο, αρκεί να το θέλουμε όλοι. |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 1:48 pm | |
| - cappo έγραψε:
- ....karafatme.....η εντυπωση που εμεινε χθες απο τα λογια των υπευθυνων της ΠΑΕ,ειναι πως,τα παντα(σε σχεση με την παρουσια μας σε οποιαδηποτε θυρα) ειναι προς παζαρεμα...δηλαδη,ακομη φθηνοτερα και στην θυρα5......
αυτοι θελουν μια απαντηση,σε σχεση με την επιλογη μας και απο εκει και περα,ολα κουβεντιαζονται,ολα παζαρευονται..............................το κολπο ειναι,να καταληξουμε καπου,οπου το συνολο των Panthrakistas,στο μεγαλυτερο βαθμο του,θα ειναι ικανοποιημενο...γιατι ολοι,αποκλειεται να ειναι.................................... νομίζω ότι ο κύβος ερρίφθη (από μένα και την gringa) έχεις ήδη μια πρόταση τεκμηριωμένη και διεκδικητική .... η συζήτηση συνεχίζεται εδώ μέσα με την τοποθέτηση όλων των μελών.... OPENGOV είπαμε |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 1:48 pm | |
| |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 1:55 pm | |
| Μετά και από τα ποσταρίσματα των μικρών, βλέπω ο λαός να κλίνει προς τη 2, λόγω και τιμής. Καμία αντίρρηση. Αν μπορέσουμε να κόψουμε και το 10ρικο και να πάει στρογγυλό 100, θα είναι ακόμα καλύτερα για τους μαθητές. Καρεφατμέ, το σκηνικό με τους πάγκους δεν το είχα σκεφτεί, έχεις δίκιο, δεν είναι άσχημο για να γίνεται νταβαντούρι. |
| | | Celt_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 322
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 2:07 pm | |
| Καλημέρα και από μένα.
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν τι θα πω γιατί έχω τοποθετηθεί επι του θέματος. Ευτυχώς η ηλικία μου,στα 28 ήδη,μου επιτρέπει για ακόμη μια φορά να αισθανθώ νέος, και έτσι να αναζητήσω μια θέση ώστε να βρεθώ με άλλους νέους,συνομίληκους μου μικρότερους ή λίγο μεγαλύτερους.
Αυτή η θέση για μένα είναι Η ΘΥΡΑ 2.Το σημερινό πέταλο των οργανωμένων μας ,η "Πανθρακική φωλιά"(όπως εγώ τη λέω).Θέση λουκούμι,νεόχτιστο,με ξεχωριστό μέρος το μικρότερο κομμάτι του ικανό να φιλοξενήσει τα όνειρα των οργανωμένων μας.Μακριά από σποράκηδες,παπούδες και λοιπούς σπαστικούς που σου ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι.
Κάποιοι είπαν πως δε βλέπεις καλά.Εγω θα τους απαντήσω πως 2 χρόνια στο πέταλο είδα πολύ καλύτερα από τις κεντρικές κερκίδες.Και η θέση του πετάλου είναι τόσο λειτουργική όσο καμία άλλη κερκίδα.Σε μια Θύρα 1 ή Θύρα 5 θα δημιουργηθούν σίγουρα προβλήματα διαφόρων περιέργων.Ενώ στο πέταλο όχι.Και σκεφτείτε και το εξής:το εισιτήριο Διαρκείας και Μη στο πέταλο είναι ΔΙΑΠΡΑΓΜΕΤΕΥΣΙΜΟ.Μια κερκίδα 1500 άδειων θέσεων είναι διαπραγματεύσιμο για πολλά..
Συνοψίζοντας προτείνω:ΘΥΡΑ 2(νέο πέταλο) και πιο συγκεκριμένα το μικρό κομμάτι της χωρητικότητας 400 θέσεων αν δε κάνω λάθος έως και τη κεντρική θύρα.Και για μένα το καλύτερο απ΄όλα είναι να είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΕΚΕΙ.Και σκεφτείτε πως αν η ομάδα χτυπάει άνοδο το πεταλάκι θα είναι ικανό να φιλοξενήσει αρκετούς (Κομοτη)νοματαίους που θα θέλουν να βοηθήσουν με τη φωνή τους..
Τέλος όσων αφορά τις τιμές το 100αρικο είναι ικανοποιητικό για μας τους εργαζόμενους νέους αλλά για τους πιτσιρικάδες είναι αρκετό.Εκεί απλά φροντίζουμε να εξασφαλίζουμε φτηνά εισιτήρια ,πράγμα που είναι εφικτό μόνο στο πέταλο ενώ στα άλλες θύρες ή το απλό θα είναι ακριβό ή θα είναι φτηνό και θα το παίρνουν τζαμπατζήδες κυρίως μεγάλης ηλικίας που θα εισχωρούν στο μικρό μέρος μας πράγμα όχι τόσο ικανοποιητικό για μας.
Αυτά. |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 3:06 pm | |
| - gringababy έγραψε:
Καρεφατμέ, το σκηνικό με τους πάγκους ..... χμμμμ .... Καρ εφατμέ .... ίσως ... αλλά όχι για πολύ ..... |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 3:16 pm | |
| Βρε δε με παρατάτε όλοι σας με τις διορθώσεις σας! Το είδα μετά, αλλά βαρέθηκα φριχτά να το διορθώσω... |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 3:23 pm | |
| |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 3:28 pm | |
| Και μόνο τη στεναχωρημένη φατσούλα που βλέπω, δε μου πάει καρδιά να θυμώσω! Άντε, όσοι σχολάσατε τώρα από τις δουλειές σας, ρίξτε τη γνώμη σας και καμιά ιδέα, μπας και βγάλουμε καμιά άκρη με τις θύρες και τα παραθύρια! Χαιρετώ σας, τα λέμε το βράδυ |
| | | kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 5:15 pm | |
| Εγώ προτείνω ο Ptolemais να κάνει μια γερή χορηγία προς τους Panthrakistas ( γύρω στις €10.000 , 100€ Χ 100 εισιτήρια ) και να του δώσουμε τον τίτλο του Αρχικακτουλάριου των Panthrakistas. Θα τον ευγνωμονούμε και θα τον τιμούμε όλοι μας.
Πριν να γίνει οτιδήποτε πρέπει να καταλάβει η Διοίκηση ότι ΔΕΝ είμαστε οργανωμένοι οπαδοί. Είμαστε μια καλή παρέα με ΜΟΝΑ κοινά σημεία την αγάπη μας για τον Πανθρακικό και την δηλωμένη διάθεσή μας να είμαστε μαζί και να φωνάζουμε στο γήπεδο.
Το dead line της 20/6 είναι ασφυκτική προθεσμία γιατί η οργάνωση κερκίδας από τρία άτομα όταν δεν υπάρχουν οι υποδομές (πλην των κινητών των κυκλώπων) είναι ανέφικτη.
Η δική μου πρόταση είναι να πούμε στην Διοίκηση να μη παραχωρήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο 100 θέσεις στην γωνία της Θύρα 1 ( από την πλευρά του 3ου Δημοτικού).
Δεν φαντάζομαι να γίνεται σκοτωμός για να αγοραστούν αυτές οι συγκεκριμένες θέσεις καλοκαιριάτικα.
Κατόπιν με την βοήθεια και του Προέδρου που θα σταλεί μήνυμα προς τους Κύκλωπες, αλλά και ο καθένας μας χωριστά να κάνει μια καταγραφή πόσων ΦΩΝΩΝ (και όχι ατόμων) μπορούν να μαζευτούν στην γωνία της Θύρας 1.
Νομίζω ότι μπορούμε να διαπραγματευτούμε ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ένα εισιτήριο διαρκείας ύψους 150 – 170 ευρώ για τους ενήλικες, και 100 € μόνο για μαθητές λυκείου και γυμνασίου.
Εναλλακτικά και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα οι μαθητές (χωρίς διαρκείας) να μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια ανά αγώνα ύψους 8 έως 10 ευρώ. |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 5:20 pm | |
| Προβληματισμοι............................γενικοτερα........................... |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 08 Ιουν 2010, 5:32 pm | |
| - kabano έγραψε:
-
Πριν να γίνει οτιδήποτε πρέπει να καταλάβει η Διοίκηση ότι ΔΕΝ είμαστε οργανωμένοι οπαδοί. Είμαστε μια καλή παρέα με ΜΟΝΑ κοινά σημεία την αγάπη μας για τον Πανθρακικό και την δηλωμένη διάθεσή μας να είμαστε μαζί και να φωνάζουμε στο γήπεδο.
Το dead line της 20/6 είναι ασφυκτική προθεσμία γιατί η οργάνωση κερκίδας από τρία άτομα όταν δεν υπάρχουν οι υποδομές (πλην των κινητών των κυκλώπων) είναι ανέφικτη.
Η δική μου πρόταση είναι να πούμε στην Διοίκηση να μη παραχωρήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο 100 θέσεις στην γωνία της Θύρα 1 ( από την πλευρά του 3ου Δημοτικού).
Δεν φαντάζομαι να γίνεται σκοτωμός για να αγοραστούν αυτές οι συγκεκριμένες θέσεις καλοκαιριάτικα.
Κατόπιν με την βοήθεια και του Προέδρου που θα σταλεί μήνυμα προς τους Κύκλωπες, αλλά και ο καθένας μας χωριστά να κάνει μια καταγραφή πόσων ΦΩΝΩΝ (και όχι ατόμων) μπορούν να μαζευτούν στην γωνία της Θύρας 1.
Νομίζω ότι μπορούμε να διαπραγματευτούμε ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ένα εισιτήριο διαρκείας ύψους 150 – 170 ευρώ για τους ενήλικες, και 100 € μόνο για μαθητές λυκείου και γυμνασίου.
Εναλλακτικά και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα οι μαθητές (χωρίς διαρκείας) να μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια ανά αγώνα ύψους 8 έως 10 ευρώ. συμφωνώ απόλυτα, με το σκεπτικό ότι οι κύκλωπες κατά την πλειονότητά τους αγοράζουν διαρκείας στη θ1. |
| | | |
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
Σελίδα 19 από 40 | Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40 | |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |