Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Panthraxclub3
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού
Καλώς ήρθες στο PanthraxClub
GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Panthraxclub3

ΦόρουμΔωρεάLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση
Παρόντες χρήστες
18 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 18 επισκέπτες :: 1 μηχανή αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 382, στις Παρ 22 Νοε 2024, 2:42 pm
Σκόρερ Πανθρακικού
Χορηγοί

IP
Για την καλύτερη περιήγηση στο Φόρουμ μας χρησιμοποιήστε: Mozila Firefox, Google Chrome, Opera, Safari.

Μοιραστείτε | 

GRUPPO PANTHRAKISTAS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω 
Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΔευ 05 Ιουλ 2010, 11:36 pm

γειά σε όλους
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

epidi3ias

Αριθμός μηνυμάτων : 16

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 4:12 am

kabano έγραψε:
epidi3ias έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=DLzUKySFcR0

afierwmeno stous
''panthrakikous'' pou 2 xronia itan sto apenanti petalo kai fetos 8a
ksana r8oune se emas...MI SWSETE!! EMEIS EIMASTE MONO PANTHRAX!

Με μια δεύτερη ανάγνωση καταλαβαίνω ότι εννοείς τους Κομοτηναίους που πήγαιναν στο πέταλο των φιλοξενούμενων με τις Μεγάλες ( ο Θεός να τις κάνει) ομάδες τους και πανηγύριζαν τις νίκες τους επί του Πανθρακικού.

Και εγώ μαζί σου, ειδικά τα νεαρά παιδιά δεν ήταν και δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν Πανθρακικοί.

Δεν χρησιμοποιώ την λέξη ΜΟΝΟ Πανθρακικός γιατί μου την δίνει στα νεύρα . Το θεωρώ γελοίο να είμαι ΠΑΟΚ με ολίγη από Πάνθραξ,

Ή να είμαι Πάνθραξ αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω και την αγάπη μου για τον ΠΑΟ αφού ήμουν βάζελος μια ζωή ( ειδικά στα παιδιά που είναι κάτω από τριανταπέντε χρονών)

Δυστυχώς είναι μόνιμο θέμα διαφωνίας στις συζητήσεις που έχω και με το cappo αλλά εκεί πάω πάσο γιατί « άντε να μάθεις σε γέρικο γαϊδούρι, καινούργια περπατησιά » που λένε και στο χωριό μου.

Τέσπα επειδή είναι και αρχηγός στην τρέλα του αφιερώνω και εγώ τραγουδάκι.

https://www.youtube.com/watch?v=cHUGzYbnnns

αυτο ακριβως εννοουσα χαιρομαι που βγηκε νοημα...ωραιο το τραγουδακι GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_biggrin GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_biggrin
cappo
cappo

Αριθμός μηνυμάτων : 7072

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 9:06 am

gerolykos έγραψε:
γειά σε όλους
..............

...καλημερα σας, Γερολυκε...απο ολους...ευχομεθα υγειαν και....
μακροημερευσην............................... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_sunny
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 9:13 am

.....στα πλαισια του σημερινου ημιτελικου,μηπως θα δυναμεθα ομαδικως(!) να παρακολουθησωμε τα τεκταινομενα στην Ν.Αφρικη,στις
εγκαταστασεις ?..........παρακαλουμε για ενημερωση των προθεσεων των
διαχειριστων,ινα η προσελευσις ημων, πραγματοποιηθει εγκαιρως............
gringababy
gringababy

Αριθμός μηνυμάτων : 1628

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 10:12 am

Καραφατμέ περαστικά να είναι καλό μου, τώρα το είδα.

Cappo ναι, γιατί όχι? Αλλά νομίζω ο ημιτελικός είναι αύριο, δεν είναι?
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 10:14 am

Λάθος μου, σήμερα είναι. Λογαριάστε και εμένα!
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 10:20 am

gringababy έγραψε:
Καραφατμέ περαστικά να είναι καλό μου, τώρα το είδα.

Cappo ναι, γιατί όχι? Αλλά νομίζω ο ημιτελικός είναι αύριο, δεν είναι?
....................

.....σημερα Ολλανδια -Ουρουγαη...αυριο Ισπανια-Γερμανια........

...μια ladymoderator δεν θα επρεπε να ειχε τετοια απορια... GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_smile ...
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 10:27 am

Το διόρθωσα βρε...

PS: Καλά αποτελέσματα σήμερα! Της εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την ψυχή μου GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_surprised
gerolykos
gerolykos
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αριθμός μηνυμάτων : 3096

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 11:16 am

cappo έγραψε:
.....στα πλαισια του σημερινου ημιτελικου,μηπως θα δυναμεθα ομαδικως(!) να παρακολουθησωμε τα τεκταινομενα στην Ν.Αφρικη,στις
εγκαταστασεις ?..........παρακαλουμε για ενημερωση των προθεσεων των
διαχειριστων,ινα η προσελευσις ημων, πραγματοποιηθει εγκαιρως............

O πρόεδρος (ενας είμαι ο πρόεδρος) είναι μέσα για σήμερα το βράδυ.
Αντε να βρεθούμε να πούμε και καμμιά ...λαλακιούλα.
Μάκη ριζόγαλο με κανελίτσα ,και τίποτα στο κόσμο.
Θα πάρω και μερικά τηλέφωνα σε καμμιά πενηνταριά κυκλώπια μπάς και έρθουν κανα δυό.
Αντρέα κάνε κανένα κουμάντο.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 1:25 pm

....κατ αρχην ευχαριστω τη gringa,για τις ευχες της......το κοριτσακι μου, τα
πηγε πολυ καλα...19378 μορια...χωρις το ειδικο μαθημα...η Αγγλικη Θεσ/νικης,απ ο τι φαινεται, της ανοιγει την πορτα(πρωτη της επιλογη)...πανηγυριζω για παρτυ της και για ολα τα παιδια που σημερα χαιρονται.......................Υ.Γ. επειδη
το εζησα σημερα.....συμπαρασταση και στηριξη στα παιδια μας,που δεν τα καταφεραν...χαθηκε μια μαχη...πρεπει να συνεχισουν και να κερδισουν.......
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 1:29 pm

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_biggrin

Μπράβο στο κοριτσάκι σου που έπιασε ταβάνι και μακάρι να είναι πάντα επιτυχημένη σε ό,τι και να κάνει!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, cappo χρωστάς κέρσμα! GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_biggrin
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 1:38 pm

gringababy έγραψε:
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_biggrin

Μπράβο στο κοριτσάκι σου που έπιασε ταβάνι και μακάρι να είναι πάντα επιτυχημένη σε ό,τι και να κάνει!

Και για να μην ξεχνιόμαστε, cappo χρωστάς κέρσμα! GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_biggrin
...

.....κερασμα βεβαιως, βεβαιως...και μικρο(σημερα...) και μεγαλοοοοοοοο.....(very soon.......).. GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_bounce GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_bounce GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_bounce GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_bounce GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_bounce .......

........................

Αριθμός μηνυμάτων : 8474

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 3:46 pm

Οι Gruppo Panthrakistas
πρώτοι και στις πανελλαδικές .... μπραβο σε όλα τα παιδιά όλων που αρίστευσαν
cappo τις καλύτερες ευχές μου για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στην κόρη σου .... sky is the limit
Panthrakikosfan
Panthrakikosfan

Αριθμός μηνυμάτων : 306
Τόπος : Κομοτηνή

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 4:35 pm

cappo έγραψε:
πηγε πολυ καλα...19378 μορια...χωρις το ειδικο μαθημα...η Αγγλικη Θεσ/νικης,απ ο τι φαινεται, της ανοιγει την πορτα(πρωτη της επιλογη)...πανηγυριζω για παρτυ της και για ολα τα παιδια που σημερα χαιρονται.......................Υ.Γ. επειδη
το εζησα σημερα.....συμπαρασταση και στηριξη στα παιδια μας,που δεν τα καταφεραν...χαθηκε μια μαχη...πρεπει να συνεχισουν και να κερδισουν.......

Συγχαρητήρια! Μακάρι και εμείς να καταφέρουμε να πιάσουμε έστω και 1000 λιγότερα από αυτήν όταν θα έρθει η σειρά μας. Very Happy
http://www.panthrakikosfans.blogspot.com/
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 4:45 pm

Panthrakikosfan έγραψε:
cappo έγραψε:

Συγχαρητήρια! Μακάρι και εμείς να καταφέρουμε να πιάσουμε έστω και 1000 λιγότερα από αυτήν όταν θα έρθει η σειρά μας. Very Happy
..................

...αν "δουλεψεις" και "θυσιασεις" καποια μικρα πραγματακια,δεν
εχεις να φοβασαι τιποτε......................................
Panthrakikosfan
Panthrakikosfan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 4:59 pm

Ξέρει κανείς άμα ισχύει ότι από φέτος θα παίζουν ρόλο και οι 3 χρονιές του λυκείου στον βαθμό εισαγωγής στα πανεπιστήμια. Question
Panthrakikosfan
Panthrakikosfan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 5:02 pm

Από την νέα σχολική χρονιά και μετά.
gringababy
gringababy

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 5:26 pm

Κάτι ακούστηκε, αλλά δεν έχει ψηφιστεί ακόμα τίποτα. 'Ηταν μια ηλίθια πρόταση του Μπαμπινιώτη, αλλά εδώ και ένα εξάμηνο περίπου ο Μπαμπινιώτης παραιτήθηκε από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Κατά πάσα πιθανότητα πάει περίπατο και η πρότασή του.

Θα έρθεις το βράδυ στο Κυκλώπειο; Έχω να σου δώσω κάτι.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 5:36 pm

Aνοιξτε τα γκαβα σας...

...Ολλανδια - Ουρουγαη,το 1974 στο Μουντιαλ της Γερμανιας...να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεωτεροι.................προσεξτε πως
βγαινουν επανω στην μπαλλα οι Ολλανδοι.......total football...............
Panthrakikosfan
Panthrakikosfan

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 5:44 pm

Μπορεί να περάσω να δω ένα ημίχρονο. Το καλοκαίρι το πρόγραμμα μου είναι free.
kabano
kabano
Moderator
Moderator

Αριθμός μηνυμάτων : 2245

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 6:22 pm

Μπράβο ρε cappo για την κόρη σου. Χαλάλι το χουνέρι που πέρασες.

Συγχαρητήρια και τις εύχομαι πάντα επιτυχίες να έχει στην ζωή της.

Αν χρειαστείς βοήθεια για μετακόμιση δηλώνω εθελοντής.
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 6:31 pm

...θα χρειαστω "βοηθεια" στο φεστιβαλ που θα σας διοργανωσω στο κτημα....
...οπου αυτονοητα καθε Panthrakistas ειναι καλεσμενος.......λιγο χρονο δωστε μου,να τελειωσει το θεμα βαθμολογια και εδω ειμαστε..................
...θα το διασκεδασουμε ολοι μαζι....Υ.Γ. ...και το λαμογιο απο την Εορδαια
μεσα..................ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑΡΑ ΟΛΕ....!!! (ασχετο, αλλα παει με ολα...)
andia
andia

Αριθμός μηνυμάτων : 1596

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΤρι 06 Ιουλ 2010, 8:18 pm

ΟΥΦΦΦΦ τώρα βρήκα χρόνο να γράψω.
Cappo θερμά συγχαρητήρια το κέρασμα μας είναι η χαρά σου για την επιτυχία της κόρης σου.
Πρόεδρε(το Π κεφαλαίο)Την κουμάντα την έκανα και ετοίμασα παγάκια για το βράδυ, τα υπόλοιπα υπάρχουν αλλά ας πάει κάποιος που έχει κλειδιά να ανοίξει γιατί θα αργήσω λίγο.
http://www.panthraxclub.com
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΠαρ 09 Ιουλ 2010, 10:57 pm

Να κουναμε σιγα σιγα,τους αραχνιασμενους κωλους μας............. GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Sleep

gruppoPanthrakistas...FIGHT FOR GLORY TO PANTHRAKIKOS................
cappo
cappo

ΔημοσίευσηΘέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS   GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_minitimeΠαρ 09 Ιουλ 2010, 11:08 pm

GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Funny_animals_54

.....μην το σκεφτεστε καθολου...ο Πανθρακικος ειναι η ομαδα που αγαπαμε
και παιζει στην Β Εθνικη για το 2010/11...τα πολλα λογια,περισσευουν......

...............................ΠΑΝΘΡΑΞ ΟΛΕ................. GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_bounce GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_bounce GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_bounce GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_bounce GRUPPO PANTHRAKISTAS - Σελίδα 28 Icon_bounce ......

GRUPPO PANTHRAKISTAS

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή 

Παρόμοια θέματα

+

Παρόμοια θέματα

-
» Gruppo PANTHRAKISTAS 2
Σελίδα 28 από 40Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Το φόρουμ των φίλων του Πανθρακικού :: PanthraxClub :: ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ :: Panthrax Club-

Μετάβαση σε:  
Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις