|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τρι 01 Ιουν 2010, 6:53 pm | |
| |
|
| |
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 02 Ιουν 2010, 1:35 pm | |
| Που ειναι ωρε παλληκαρια η αφρικανα φιλεναδα μου με τον ιχθυ στην κεφαλη...?Δεν πιστευω να την μπαναρατε...admin γι'αυτο ημουν εκτος συνδεσης 2 μερες...? |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 02 Ιουν 2010, 2:09 pm | |
| - ptolemais έγραψε:
- Που ειναι ωρε παλληκαρια η αφρικανα φιλεναδα μου με τον ιχθυ
στην κεφαλη...?Δεν πιστευω να την μπαναρατε...admin γι'αυτο ημουν εκτος συνδεσης 2 μερες...? όντως έφυγε ... που πήγε .... κάνει κατι τέτοια ο admin ... προχτές έβαλα τον gerolyko με καπέλο γυναικολόγου .... και εξαφανίστηκε η φώτο ..... φαντάσου να έβαζα και το χταπόδι στο "θαλάμι" τι είχε να γίνει !!! |
|
| |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 02 Ιουν 2010, 2:37 pm | |
| Admin,η αφρικανα βιοπαλαιστρια ηταν μια ευγενικη χορηγια στους απανταχου μπανιστηρτζηδες του φορουμ απο τους απανταχου ψαραδες from all over the planet....Σαν ισρηλινο κομαντο την εξαφανισες... |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| |
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 02 Ιουν 2010, 5:38 pm | |
| Μία αφρικάνα με ένα ψάρι στο κεφάλι είναι στην σελ 29 στο topic Προετοιμασία για Β Καλοκαίρι 2010 Σταματήστε να «μυγιάζεστε » και να αμφισβητείται την δημοκρατικότητα του forum........ Μη σας μπανάρω όλους εδώ μέσα
|
|
| |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 02 Ιουν 2010, 6:00 pm | |
| - kabano έγραψε:
- Μία αφρικάνα με ένα ψάρι στο κεφάλι είναι στην σελ 29
στο topic Προετοιμασία για Β Καλοκαίρι 2010 Μπραβο ρε kabano,λαγωνικο...ειπα και γω,μου την εφαγε ο αντιμινιστορας επειδη δεν φοραει wonderbra... |
|
| |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 02 Ιουν 2010, 6:22 pm | |
| Oχι τιποτα αλλο,αλλα αν ηταν το θεμα η εξωστηθια καλυψη μπορουμε να το λυσουμε... Cappo,κανουν αυτες για το gruppo panthrakistas...? ....Στη μαυρη αγορα θα βγαινανε τα διαρκειας.... Uploaded with ImageShack.us |
|
| |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 02 Ιουν 2010, 6:31 pm | |
| Προεδρε,τι ειπαμε εχεις....?Πρεσβυωπια...? Uploaded with ImageShack.us |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 02 Ιουν 2010, 6:54 pm | |
| πρεσβυωπία είναι το φυσιολογικό να έχει .. μην έχει και τίποτα άλλο .... που θέλει να έχει συνέταιρο την pfizer |
|
| |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 02 Ιουν 2010, 7:25 pm | |
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 02 Ιουν 2010, 7:36 pm | |
| Eδω δαμαζει ολοκληρους φαλαινοκαρχαριες στα πελαγη,στις σαργανουλες θα κολλησει...? Uploaded with ImageShack.us |
|
| |
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 02 Ιουν 2010, 7:38 pm | |
| Μη του πεις του cappo meta οτι σε παρασερνει ο εκ δυσμας... Τα θελει ο κωλος και σενα... Μεταφερομαι στον καφενε... |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Τετ 02 Ιουν 2010, 11:34 pm | |
| - ptolemais έγραψε:
- Προεδρε,τι ειπαμε εχεις....?Πρεσβυωπια...?
Uploaded with ImageShack.us Σιγά τις γκόμενες ρε Μηνά.Βρες τίποτα από διαφημίσεις ελαστικών, -στα συνεργεία, και στα φαναριτζίδικα- να σε παραδεχθώ. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 04 Ιουν 2010, 3:20 pm | |
|
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ PANTHRAKISTAS
1.H ομάδα μου είναι ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ [ναι] [όχι]
2.Η άλλη ομάδα μου είναι ο/η/το ...............
3. Αντέχω να φωνάζω για [15'] [30'] [45'] [60'] [90'] [πολύ]
4. Η φωνή μου είναι [μπάσα] [τενόρο] [άλτο] [σοπράνο]
5. Μουσικό όργανο που διαθέτω για το γήπεδο [νταούλι] [πιατίνι] [σφυριχτρα] [ζουρνά] [καραμούζα] άλλο .............. 6. Φεύγω από το γήπεδο πάντα [πριν την λήξη] [μετά την λήξη] [από τους τελευταίους]
7. Η φανέλα ή το μπουφάν που θα έρχομαι στο γήπεδο είναι [πρασινη] [πορτοκαλί] [άσπρη] άλλο .......
8. Βρίζω όταν πάω στο γήπεδο αντίπαλους ή διαιτητές [ποτέ] [σπάνια] [πάντα]
9. Πετάω αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο [πάντα] [συχνά] [σπάνια] [ποτέ]
10. Έχω αίσθηση του χιούμορ [καλή] [μέτρια] [κακή]
11. Στο γήπεδο τρώω (πίνω) [ξηρούς καρπούς] [καφέ] [τα νύχια μου] [άλλο] [τίποτα]
12. Γνωρίζω και χρησιμοποιώ δεκαπεντασύλλαβο ή ίαμβο ή αναπαιστό [καλώς] [μετρίως] [καθόλου]
Ο ή Η ή και Ο και Η ΑΙΤΩΝ / ΑΙΤΟΥΣΑ
(ψευδώνυμο)
ΥΓ 1.... το υποβάλλω σαν σχέδιο αποδεχόμενος την Grupp-ική κριτική ή συμπλήρωση YΓ2....τα 10 και 12 μετά από την παρέμβαση της gringababy
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Παρ 04 Ιουν 2010, 4:51 pm, 2 φορές συνολικά |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 04 Ιουν 2010, 3:45 pm | |
| |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 04 Ιουν 2010, 5:36 pm | |
| - karafatme έγραψε:
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ PANTHRAKISTAS
1.H ομάδα μου είναι ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ [ναι] [όχι]
2.Η άλλη ομάδα μου είναι ο/η/το ...............
3. Αντέχω να φωνάζω για [15'] [30'] [45'] [60'] [90'] [πολύ]
4. Η φωνή μου είναι [μπάσα] [τενόρο] [άλτο] [σοπράνο]
5. Μουσικό όργανο που διαθέτω για το γήπεδο [νταούλι] [πιατίνι] [σφυριχτρα] [ζουρνά] [καραμούζα] άλλο .............. 5a Έρχομαι στο γήπεδο [στο σφύριγμα] [λίγο πριν το σφύριγμα] [μία ώρα πριν] άλλο...
6. Φεύγω από το γήπεδο πάντα [πριν την λήξη] [μετά την λήξη] [από τους τελευταίους]
7. Η φανέλα ή το μπουφάν που θα έρχομαι στο γήπεδο είναι [πρασινη] [πορτοκαλί] [άσπρη] άλλο .......
8. Βρίζω όταν πάω στο γήπεδο αντίπαλους ή διαιτητές [ποτέ] [σπάνια] [πάντα]
9. Πετάω αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο [πάντα] [συχνά] [σπάνια] [ποτέ]
10. Έχω αίσθηση του χιούμορ [καλή] [μέτρια] [κακή]
11. Στο γήπεδο τρώω (πίνω) [ξηρούς καρπούς] [καφέ] [τα νύχια μου] [άλλο] [τίποτα]
12. Γνωρίζω και χρησιμοποιώ δεκαπεντασύλλαβο ή ίαμβο ή αναπαιστό [καλώς] [μετρίως] [καθόλου]
Περιπτώσεις μελών που γράφουνε εδώ και δεν έρχονται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια φορά την εβδομάδα στην λέσχη όταν υπάρχει συγκέντρωση είναι υποχρεωμένα να συνεισφέρουν χρηματικά για την ενίσχυση του Gruppo με το ποσό που καθορίζεται εκείνη τη στιγμή .......
Ο ή Η ή και Ο και Η ΑΙΤΩΝ / ΑΙΤΟΥΣΑ
(ψευδώνυμο)
ΥΓ 1.... το υποβάλλω σαν σχέδιο αποδεχόμενος την Grupp-ική κριτική ή συμπλήρωση YΓ2....τα 10 και 12 μετά από την παρέμβαση της gringababy Με μεγάλα bold δικά μου. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 04 Ιουν 2010, 5:42 pm | |
| - andia έγραψε:
5a Έρχομαι στο γήπεδο [στο σφύριγμα] [λίγο πριν το σφύριγμα] [μία ώρα πριν] άλλο...
Περιπτώσεις μελών που γράφουνε εδώ και δεν έρχονται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια φορά την εβδομάδα στην λέσχη όταν υπάρχει συγκέντρωση είναι υποχρεωμένα να συνεισφέρουν χρηματικά για την ενίσχυση του Gruppo με το ποσό που καθορίζεται εκείνη τη στιγμή .......
Με μεγάλα bold δικά μου. μήπως παραείναι μεγάλα .... θα πέσουν να μας πλακώσουν ΡΕΕΕΕΕ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Παρ 04 Ιουν 2010, 6:00 pm, 1 φορά |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 04 Ιουν 2010, 5:48 pm | |
| |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 04 Ιουν 2010, 5:50 pm | |
| ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ PANTHRAKISTAS1.H ομάδα μου είναι ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ [ναι] [όχι] 2.Η άλλη ομάδα μου είναι ο/η/το ............... 3. Αντέχω να φωνάζω για [15'] [30'] [45'] [60'] [90'] [πολύ] 4. Η φωνή μου είναι [μπάσα] [τενόρο] [άλτο] [σοπράνο] 5. Μουσικό όργανο που διαθέτω για το γήπεδο [νταούλι] [πιατίνι] [σφυριχτρα] [ζουρνά] [καραμούζα] άλλο .............. 6. Πηγαίνω στο γήπεδο πάντα [με το σφύριγμα] [μετά το σφύριγμα] [πολύ πριν το σφύριγμα] άλλο .............. 7. Φεύγω από το γήπεδο πάντα [πριν την λήξη] [μετά την λήξη] [από τους τελευταίους] 8. Η φανέλα ή το μπουφάν που θα έρχομαι στο γήπεδο είναι [πρασινη] [πορτοκαλί] [άσπρη] άλλο ....... 9. Βρίζω όταν πάω στο γήπεδο αντίπαλους ή διαιτητές [ποτέ] [σπάνια] [πάντα] 10. Πετάω αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο [πάντα] [συχνά] [σπάνια] [ποτέ] 11. Έχω αίσθηση του χιούμορ [καλή] [μέτρια] [κακή] 12. Στο γήπεδο τρώω (πίνω) [ξηρούς καρπούς] [καφέ] [τα νύχια μου] [άλλο] [τίποτα] 13. Γνωρίζω και χρησιμοποιώ δεκαπεντασύλλαβο ή ίαμβο ή αναπαιστό [καλώς] [μετρίως] [καθόλου] Ο ή Η ή και Ο και Η ΑΙΤΩΝ / ΑΙΤΟΥΣΑ (ψευδώνυμο) ΥΓ 1.... το υποβάλλω σαν σχέδιο αποδεχόμενος την Grupp-ική κριτική ή συμπλήρωση YΓ2....τα 12 και 13 μετά από την παρέμβαση της gringababy ΥΓ3 .... το 6 από τον andia ΥΓ4 τα μέλη που γράφουνε εδώ και δεν πατάνε στη λέσχη .... περνάνε από τη λέσχη 04:00 - 05:00am για κοινωνική εργασία καθαριότητα ... τουαλέτας ...τζαμαρίας ... τραπεζιών .... και πλύσιμο ποτηριών. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 04 Ιουν 2010, 5:54 pm | |
| |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 04 Ιουν 2010, 9:33 pm | |
| Παρωωωωωων και καλησπερα να πουμε βασικα..................προχω καταστασεις βλεπω καθε φορα και περιμενω αυτη η γλυκεια τρελλα να βγει και στην εξεδρα.....Πτολεμαιε,το... gruppo που μοστραρες,κανει για μετα την κερκιδα...για αποθεραπεια να πουμε,βασικα................... .....Υ.Γ. Πτολεμαιε δες mail...ευχαριστουμε και "δημοσιως".........σου το εχω ξαναγραψει...παπαδες θα καναμε,αν δεν υπηρχαν τα χιλιομετρα μεταξυ μας......ας ειναι ομως κι ετσι......μονον φυλαξε καπου την τρελλα σου(ας πουμε με την κρυογονικη) για να μπορεσουν να την "μεταγγισουν" μετα απο ενα αιωνα στον καταλληλο "τρελλο"(αν υπαρχει...............)........... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 04 Ιουν 2010, 10:05 pm | |
| |
|
| |
andia
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 04 Ιουν 2010, 10:11 pm | |
| Welcome to Komotini Cappo .... Καλώς ήρθες και καλή Ξεκούραση για το διήμερο που έρχεται. Κανόνιστηκε με kabano τιποτες για αύριο; Σε λίγο μια φώτο αποκάλυψη...... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: GRUPPO PANTHRAKISTAS Παρ 04 Ιουν 2010, 10:14 pm | |
| - andia έγραψε:
- Welcome to Komotini Cappo ....
Καλώς ήρθες και καλή Ξεκούραση για το διήμερο που έρχεται. Κανόνιστηκε με kabano τιποτες για αύριο; Σε λίγο μια φώτο αποκάλυψη...... ........... Thanks........οχι δεν μιλησαμε...παντως μια καφεδουμπα πρωινη,θα παιξει στα σιγουρα............................ |
|
| |
|