|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Πεμ 21 Ιουλ 2011, 11:44 am | |
| Στον “Αετό” Αρριανών υπό την προεδρεία του Χουσέϊν Ερτζάν έχουμε νέο Διοικητικό Συμβούλιο όπου συμμετέχουν οι επιχειρήσεις “Φάϊκ”, “Νεντήμ”, “Τεχνομηχανική” και το μόνο που απομένει είναι ο προπονητής που πιθανολογείται ότι θα είναι ο Κώστας Κατσαρίδης ή ο Βασίλη Χαριτόπουλος εάν ο δεύτερος δεν συμφωνήσει τελικά με την “Ελπίδα” Σαπών. Στα μεταγγραφικά επιστρέφει στην ομάδα ο Μεχμέτ Ερμπίλ από Ελπίδα Σαπών” και αποκτώνται οι Δοϊράν Αμέτ, Μπουτσακτσή Εφτούν, Χουσέϊν Αμέτ και Δούνιας. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ της Θράκης |
|
| |
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Πεμ 21 Ιουλ 2011, 8:24 pm | |
| 7 Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΚΙΚΙΔΙΟ! Οσοι μπορουμε καλο ειναι να ειμαστε εκει.
6 Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ.]ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΕΣ!!! |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Πεμ 21 Ιουλ 2011, 9:45 pm | |
| ...πρωτη φορα απο το 2005 θα χασω οπενινγκ της ομαδας για το καινουργιο πρωταθλημα.....δεν προλαβαινω να ειμαι πισω στις 7 το απογευμα, λογω δουλειας...... ....Παναγιωτη τα γουρια...ενα, δυο πυρσους,καμποσα μπινελικια σε δικαιους και αδικους και ολα θα πανε καλα..... ....Πανθραξ στα ευκολα..... Πανθρακικαρα στα δυσκολα... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 22 Ιουλ 2011, 2:17 pm | |
| έχω να κάνω κάτι οχυρωματικά έργα στην άμμο από νωρίς .... γιατί το απόγευμα πρέπει να πάμε στην επίσημη πρώτη ..... καλό απόγευμα ...... όσοι πιστοί στο "Κικίδιο" προσέλθετε ..... μην ξεχάσω την φωτογραφική μηχανή
ΥΓ ....στις 19:00 έχει κάψα ακόμη ..... ας το πάνε χαλαρά |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 22 Ιουλ 2011, 6:26 pm | |
| Ασχημα νέα γιοα την πόλη μας Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά στο εργοστάσιο παραγωγής εύκαμπτων υλικών συσκευασίας...
“Alfabetaroto” A.B.E.E. στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής. Η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις .....14.00 το μεσημέρι. Στο σημείο βρίσκονται μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις από ολόκληρη τη Θράκη.
Η ατμόσφαιρα, λόγω των πυκνών καπνών είναι αποπνικτική και ο χώρος γύρω απ' το εργοστάσιο έχει αποκλεισθεί από την αστυνομία.
Μέσα στις κτιριακές εγκαταστάσεις ακούγονται εκρήξεις, που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης, ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν τραυματία.
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 22 Ιουλ 2011, 8:19 pm | |
| ....πραγματικα πολυ ασχημα νεα...καηκε το εργο ζωης δυο αδερφων που ξεκινησαν απο το να πουλανε τσαντες στην Αθηνα......και βρεθηκαν το 97 στην Κομοτηνη την οποια υπεραγαπησαν και διαλεξαν σαν τοπο μονιμης κατοικιας τους εδω και δυο χρονια.... ...ενα εργοστασιο πραγματικο στολιδι...απο τα πλεον συγχρονα στον κοσμο...και με πελατες απο ολο τον πλανητη....και ομως....το καταπιε η φωτια..... ...ειδικα ο γιος ενος εκ των δυο αδερφων,ο Χρηστος Αργυροπουλος ειναι και καλος φιλος του Πανθρακικου.....ο οποιος οσες φορες του ζητηθηκε να βοηθησει στα οπαδικα μας,εβαλε το χερι στην τσεπη.....κουραγιο Χρηστο Αργυροπουλε...κουραγιο... ....Υ.Γ. εξη χρονια περασα στους Αργυροπουλους...εξη χρονια με πολλους φιλους που δουλευαν μεχρι και σημερα..εξη χρονια που με κανανε καλυτερο ανθρωπο....συγχωρεστε μου την φορτιση....... ...Υ.Γ. περιπου εκατο εργαζομενοι,απο αυριο θα υποστουν τις συνεπειες της αποτομης διακοπης της εργασιας τους....κανενας λογος δεν μπορει να τους μαλακωσει τον πονο......κουραγιο παιδια....κουραγιο..... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 22 Ιουλ 2011, 9:44 pm | |
| Δεν μας έφτανε η οικονομική συγκυρία ...ήρθε και η φωτιά ..... χάσαν το μεροκάματο πάρα πολλές οικογένειες ..... τεράστια οικονομική ζημιά στους ιδιοκτήτες .... κρίμα κριμα .... ελπίζω να μην θρηνήσουμε θύματα γιατί οι εκρήξεις ήταν πολλές. Σύμφωνα με πληροφορίες της Πυροσβεστικής ένας εργαζόμενος έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Κομοτηνής με τραύματα, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο κτίριο. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 22 Ιουλ 2011, 9:49 pm | |
| Ο τεράστιος όγκος καπνού πάει τώρα βορειοανατολικά ..... ενώ νωρίς το μεσημέρι πήγαινε ακριβώς ανατολικά ...... προβλήματα με την κάπνα και τα αέρια που εκλύονται θα έχουν τα χωριά που βρίσκονται προς την κατεύθυνση του καπνού ...... πολλά ακούγονται ...... δεν θέλω να τα αναφέρω γιατί δεν μπορώ να διασταυρώσω τις πληροφορίες ....... περισσότερα στην αστυνομία και στην πυροσβεστική τηλ 100 και 199 αντίστοιχα
ΥΓ ... Η πολιτική προστασία ούτε μια ανακοίνωση μέχρι τώρα........... ντροπή τους |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Σαβ 23 Ιουλ 2011, 12:05 am | |
| Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο εργοστάσιο παραγωγής εύκαμπτων υλικών συσκευασίας Alfa-Beta Roto ABEE στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής. Από τη μεγάλη πυρκαγιά τραυματίστηκε ένας άνδρας, ο οποίος διακομίστηκε αεροπορικώς το βράδυ στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αθήνας. Το κυρίως κτήριο της μονάδας έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ έχει αποσοβηθεί και ο κίνδυνος επέκτασής της πυρκαγιάς σε γειτονικά εργοστάσια. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχέραιναν τα εύφλεκτα υλικά που βρισκόταν στις εγκαταστάσεις της μονάδας. Από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης λαμβάνονται μέτρα για την προστασία του τοπικού πληθυσμού, λόγω του νέφους που εκλύθηκε από την καύση πρώτων υλών. Ειδικότερα σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων ενημερώνονται οι κάτοικοι, οι ευπαθείς ομάδες, δηλαδή ηλικιωμένοι, βρέφη, άτομα με αναπνευστικά προβλήματα, ότι θα πρέπει να παραμείνουν μέσα στα σπίτια τους και με τα παράθυρα κλειστά.
H διοίκηση και σύσσωμοι οι 160 εργαζόμενοι της Alfa-Beta Roto ΑΒΕΕ με σχετική ανακοίνωση δήλωσαν τη συμπαράστασή τους στο συνάδελφό τους. Όπως επισημαίνουν, η εταιρεία ήδη επαναφέρει μεγάλο μέρος της παραγωγικής της δραστηριότητας στο εργοστάσιο της Αθήνας. NAFTEMPORIKI.GR Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011 22:46 Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων - ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Κυρ 24 Ιουλ 2011, 10:05 am | |
| ΑΡΡΙΑΝΑ: (Ανταπόκριση) Ο Βασίλης Χαριτόπουλος θα βρίσκεται στον πάγκο του Αετού Αρριανών την νέα σεζόν, καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας. Ο Χαριτόπουλος γνωρίζει πολύ καλά την κατηγορία, καθώς κατάφερε να κρατήσει σε υψηλές θέσεις την Ελπίδα Σαπών τα τελευταία τρία χρόνια στη Δ Εθνική, κάτι που οπωσδήποτε πιστώνεται και σε αυτόν. Η εμπειρία και οι γνώσεις του πάνω στο άθλημα σίγουρα θα βοηθήσουν τους «νεοφώτιστους» να προσαρμοστούν γρήγορα στην κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ζόραν Στοΐνοβιτς συγκαταλεγόταν ανάμεσα στους υποψηφίους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αετού, ωστόσο η περίπτωση του δεν προχώρησε και ο Στοΐνοβιτς συνέχισε να έχει πόστο στον Πανθρακικό.Παράλληλα, ο Αετός Αρριανών κινείται για την απόκτηση έμπειρων ποδοσφαιριστών, που γνωρίζουν την κατηγορία. Στόχος των ανθρώπων της ομάδας, είναι το ρόστερ να απαρτίζεται από 24 περίπου ποδοσφαιριστές. Η προετοιμασία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Στις αρχές του μήνα θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας, τα οποία κοστολογούνται 50 ευρώ και αποτελούν σημαντική οικονομική βοήθεια. dramagoal.gr |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Δευ 25 Ιουλ 2011, 12:14 pm | |
| «Έσβησε» μετά από ένα περίπου 24ωρο ο εργάτης που τραυματίστηκε από τον πύρινο εφιάλτη που ξέσπασε στο εργοστάσιο στην Κομοτηνή.Ο άτυχος άνδρας την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά βρίσκονται μέσα στο εργοστάσιο όπου και εργαζόταν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί με εγκαύματα αρχικά στο... Νοσοκομείο Κομοτηνής. Στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της κατάσταση της υγείας του μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών έχασε τη μάχη για τη ζωή. Το περιστατικό που στοίχισε τη ζωή ενός ανθρώπου σημειώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα σε εργοστάσιο παραγωγής εύκαμπτων υλικών συσκευασίας, “Alfabetaroto” A.B.E.E. στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής. ΥΓ ..... Κουράγιο στους δικούς του ...... κρίμα στο παλικάρι ...... ακόμη ένας εργάτης αφήνει την ψυχή του στο χώρο εργασίας |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Δευ 25 Ιουλ 2011, 3:07 pm | |
| Κριμα για το παιδι.
Οτι χειροτερο, αυτα τα εργατικα ατυχηματα.
Θεος σχωρεστον.
Ελπιζω να μην υπεφερε πολυ με καποιο τροπο... |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Δευ 25 Ιουλ 2011, 9:04 pm | |
| Ασθενής Σεισμός πριν απο δύο λεπτά περίπου. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Δευ 25 Ιουλ 2011, 9:42 pm | |
| μήπως κουνήθηκες μόνος σου ???? εδώ λέει 17:57 ....4,9 Ριχτερ σχετικά κοντά στην Ανατολικη Θράκη ...οι αμερικάνοι τον δείχνουν 5 Ριχτερ |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τρι 26 Ιουλ 2011, 10:13 am | |
| Αργία σήμερα για την Κομοτηνή ...... εορτασμός της Αγ. Παρασκευής γαρ ..... δεν κουνιέται φύλλο στο κέντρο της πόλης |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τρι 26 Ιουλ 2011, 10:23 am | |
| .....καλημερα ρε κωλοφαρδοι "Κομοτηναιοι"....
...ορματε στο Φαναρρρρρρ......απο νωρις........τοτε... βγανει η θαλασσα τα καλυτερα γουστα........
...Υ.Γ. ημεις θα ορμηξωμεν στους πελατες για επιταγας...αλλοιμονο μας..... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τρι 26 Ιουλ 2011, 11:06 am | |
| |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τρι 26 Ιουλ 2011, 6:34 pm | |
| - cappo έγραψε:
- .....καλημερα ρε κωλοφαρδοι "Κομοτηναιοι"....
...ορματε στο Φαναρρρρρρ......απο νωρις........τοτε... βγανει η θαλασσα τα καλυτερα γουστα........
...Υ.Γ. ημεις θα ορμηξωμεν στους πελατες για επιταγας...αλλοιμονο μας..... Σήμερα το πρωί Μάκη ήταν
Χαβάη vs Φανάρρρρρρρ ......... 5 - 5 |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τρι 26 Ιουλ 2011, 7:24 pm | |
| SPQR για σένα η είδηση ..... και του χρόνου ντέρμπι ΜΠΟΚΑ - ΡΙΒΕΡ μετά από ρουσφέτι της AFAδες εδώ ..... contra.gr |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τρι 26 Ιουλ 2011, 7:50 pm | |
| |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τρι 26 Ιουλ 2011, 7:58 pm | |
| ....ρε τον Γερουλανο...μπρε,μπρε,μπρε........ ...κλεινει λεει τις οπαδικες λεσχες για ενα χρονο...και με την αστυνομια να ειναι υπευθυνη μην τυχον και ανοιξει καμμια..... ..και απαγορευει λεει τις μετακινησεις οπαδων...μπρε,μπρε,μπρε.....τετοια πραγματα ο Γερουλανος..... ...φαινεται πως παιρνει παραδειγμα απο την καστα του,που μολις εμφανιστει καποιος εξω, τον πλακωνουν στα γιαουρτια και τα μπινελικα.... ...σου λεει,μαλλον οπαδοι ομαδων ειναι αυτοι που μας πελεκανε μολις εμφανιστουμε,ας τους κοψω κι εγω το γηπεδο και τις λεσχες...μπρε,μπρε,μπρε..... τον Γερουλανο......τετοια πραγματα...... ....περπατω και κλανω....μηπως με λενε Γερουλανο ?.... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τρι 26 Ιουλ 2011, 8:10 pm | |
| - karafatme έγραψε:
Ένας ακόμη "πράσινος" blogger "τακτοποιήθηκε"
xalarotiko.blogspot.com ....και πολλοι,πολλοι,παρα πολλοι "πρασινοι",πιανουν τους κοχονες τους αυτην την ωρα.... .....και την ωρα των εκλογων,θα τους ριξουν στην καλπη...τους κοχονες........ ...εθνικα υπερηφανοι τεως "πρασινοι" κοχονες....θα βαρεθουν να μετρανε.... |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τρι 26 Ιουλ 2011, 8:33 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- SPQR για σένα η είδηση ..... και του χρόνου ντέρμπι ΜΠΟΚΑ - ΡΙΒΕΡ μετά από ρουσφέτι της AFA
δες εδώ ..... contra.gr Αθανατη Αργεντινη... Ολο και περισσοτερο μας μοιαζεις. Υποβιβαζονται ΟΛΟΙ Αμφιβαλλει κανεις οτι και στην Ελλαδα θα γινονταν το ιδιο πραγμα, αν μετα το τελος καποιας χρονιας επεφτε ο Ολυμπιακος για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ λογους; Οχι βεβαια. Παντως,δεν εχω καταλαβει τον τροπο που θα διεξαχθει το νεο πρωταθλημα. Ηταν που ηταν μπερδεμενο,τωρα το αποτελειωσαν. Αρχες Αυγουστου ξεκιναει το Απερτουρα (και η Β' Εθνικη με τη συμμετοχη της Ριβερ) στις 18 Οκτωβριου θα δοθει η εγκριση στη νεα πατεντα... Μπαχαλο,ιδιο με το ελληνικο. Μονο ποτε θ' αρχισουμε να πεταμε πετρες στις τραπεζες (οπως εκαναν οι αργεντινοι το 2001) δεν ξερω. Μονο αυτο... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τρι 26 Ιουλ 2011, 9:58 pm | |
| μας ενδιαφέρει .....
Η Alfa-beta Roto θα ξαναγίνει ..... η ασφάλεια του εργοστασίου ήταν μεγάλη ... και θα πληρωθεί έμαθα |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 27 Ιουλ 2011, 7:21 pm | |
| Μια ακόμη βόμβα στα... συντρίμμια του ελληνικού ποδοσφαίρου έριξε ο πρώην γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής, Πέτρος Σταθάκης λέγοντας ότι πήρε εντολή από τον Κούγια να δωροδοκήσει την ομάδα του Ολυμπιακού Χερσονήσου!
Ο πρώην παράγοντας της πατρινής ομάδας υποστήριξε πως πήρε εντολή από τον Κούγια για να δωροδοκήσει τον γενικό αρχηγό της Χερσονήσου, Μανόλη Κουβαρά, προκειμένου να χάσει από την Παναχαϊκή!
Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στον «FM 100» ο κ. Σταθάκης τόνισε:
«Πνίγομαι και θέλω να πω την αλήθεια. Ζητάω συγγνώμη απ΄όσους πίκρανα στην Πάτρα, όταν επέστρεψα τον Γενάρη, μετά τα επεισόδια που έγιναν. Ο κ.Κουβαράς δεν λέει την αλήθεια. Το πρωί της Κυριακής, πριν το παιχνίδι, ο κ.Κούγιας μου παρέδωσε έναν φάκελο με 4.900 ευρώ, με εντολή να δωροδοκήσω τον κ.Κουβαρά, ώστε να έχουν μειωμένη απόδοση δύο παίκτες της Χερσονήσου.
Τα μισά του τα έδωσα στα αποδυτήρια και τα άλλα μισά μετά τη λήξη του αγώνα, όταν με πήγε με το αυτοκίνητο του στο ξενοδοχείο. Δεν θα έλεγα ποτέ τέτοια πράγματα για να εκδικηθώ τον κ.Κούγια. Αλλωστε πάντα μου έλεγε ότι η αλήθεια και το καλό επικρατούν.
Αυτό κάνω κι εγώ τώρα. Λέω την αλήθεια, παρότι γνωρίζω ότι ομολογώ δωροδοκία και θα κληθώ από τον εισαγγελέα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ με ισόβιο αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, αλλά θα μου κάνει καλό γιατί είμαι εθισμένος με τον παραγοντισμό και έχω καταστραφεί.
Δεν θα μπορούσα να δώσω εγώ τα χρήματα γιατί είμαι πάμπτωχος. Τις τελευταίες μέρες μοτοσυκλέτες με περίεργους τύπους περνούν κάτω από το σπίτι μου. Είμαι τρομοκρατημένος γιατί νιώθω ότι με απειλούν. Ο κ.Κούγιας έχει έναν φυλακισμένο κουμπάρο και πάντα μου μιλούσε γι΄αυτόν».
....απο το gazzetta...
....Αλεξη...Αλεξη....τι λεει ρε ο Σταθακης ?....4.900 λεει πως εχωσες......
....καλα ρε...σε πειραζε να δωσεις ενα κατοσταρικο ακομη,να παρουν απο δυομιση χαρτουμπες οι Χερσονησιωτες ?...α πα πα πα πα πα...... |
|
| |
|