|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 12:02 pm | |
| Μολις πληροφορηθηκα απο καλο φιλο για κατι φημες οτι να 'ναι που κυκλοφορουν αδεσποτες εντος,εκτος και επι τα αυτα.... Φαινεται οτι η κριση δεν κατατρωει μονο τσεπες....Ενιοτε "νοσουν" και εγκεφαλοι....Λυπαμαι 2410 φορες....Την "καληνυχτα" μου... |
|
| |
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 12:11 pm | |
| τι έπαθες ρε ..... τι μύγα σε τσίμπησε μεσημεριάτικα ....οίστρος.... αλογόμυγα ..... τσε τσε ..... νταβάνι ???? |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 12:20 pm | |
| - ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:
- Μολις πληροφορηθηκα απο καλο φιλο για κατι φημες οτι να 'ναι που κυκλοφορουν αδεσποτες εντος,εκτος και επι τα αυτα....
Φαινεται οτι η κριση δεν κατατρωει μονο τσεπες....Ενιοτε "νοσουν" και εγκεφαλοι....Λυπαμαι 2410 φορες....Την "καληνυχτα" μου... Στείλε μου αμέσως σε pm αυτό που ήπιες. Μ αρέσει όπως έγινες. θέλω κι εγώ να ...λυπηθώ 2410 φορές. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 12:27 pm | |
| |
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 1:14 pm | |
| Gerolyke σήμερα το βράδυ στη γειτονιά σου παίζουμε μουσική με το γνωστό σχήμα |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 1:19 pm | |
| - Γιαννης έγραψε:
- Gerolyke σήμερα το βράδυ στη γειτονιά σου παίζουμε μουσική με το γνωστό σχήμα
Πού ρε γιάννη , στο κάγκελο ; |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 4:54 pm | |
| - ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:
- Μολις πληροφορηθηκα απο καλο φιλο για κατι φημες οτι να 'ναι που κυκλοφορουν αδεσποτες εντος,εκτος και επι τα αυτα....
Φαινεται οτι η κριση δεν κατατρωει μονο τσεπες....Ενιοτε "νοσουν" και εγκεφαλοι....Λυπαμαι 2410 φορες....Την "καληνυχτα" μου... Τι εγινε δω ρε; Χασαμε επεισοδια; |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 7:05 pm | |
| - SPQR έγραψε:
- ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:
Φαινεται οτι η κριση δεν κατατρωει μονο τσεπες....Ενιοτε "νοσουν" και εγκεφαλοι....Λυπαμαι 2410 φορες....Την "καληνυχτα" μου... Τι εγινε δω ρε; Χασαμε επεισοδια; Ρε με μπερδέψατε και εμένα τι γίνεται; |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 7:16 pm | |
| Κανενας δεν εχει καταλαβει τι εγινε. Μονο ο πτολεμαρχος ξερει. Με κατι στραβωσε και δε θα ξαναγραψει εδω. Αυτο το νοημα βγαινει απο το "λυπαμαι 2410 φορες". |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 8:06 pm | |
| ....χωρις να ξερω κατι ιδιαιτερο,δειχνει να σπαστηκε,να τα πηρε,να φορτωσε με καποιον η με καποιους...το γιατι,το ξερει αυτος.....δικαιωμα του ειναι παντως να "φορτωσει" ......παντως δεν μοιαζει να ειναι κατι απο τις γνωστες πλακες του....σιγουρα κατι τον εκτροχιασε...... ...εγω θα χαρω να γαμωσταυρισει κανεναν...ετσι για να ξεφορτωσει.....τωρα για τον αν θα ξαναγραψει η οχι εδω μεσα,αυτο θα το φανερωσει η επομενη.... Ιερα Συνοδος....! |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 8:45 pm | |
| Eλα ξεκολλάτε, εγώ φταίω. Μηνά σόρυ , αλλά ειλικρινά δεν περίμενα να σε χαλάσει. Αυτός ο άτιμος ο Τσε με παρέσυρε. Για αυτομαστίγωμα θα ποστάρω όταν ποστάρεις κι εσύ. ....να σε "γαμωσταυρισω" εγω,να τελειωνει το θεμα ?.... ...Υ.Γ. ...εχω την περιεργεια πραγματικα,πως τον "χαλασες"....και για να χαλαστει αυτος ειδικα και απο σενα κιολας,πρεπει να ηταν κατι χοντρο.....τελος παντων ,μεγαλα παιδια ειμαστε,ζηταμε και συγγνωμη και φορτωνομαστε την ευθυνη που μας αναλογει...... ....Υ.Γ. ...κατι εγραψε χθες ο Χρηστος...κατι σαν, "ειμαστε πολυ λιγοι για να παλακωνομαστε".....κατι ηξερε ο τραπεζιτης.... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 8:59 pm | |
| - gerolykos έγραψε:
- Eλα ξεκολλάτε, εγώ φταίω.
Μηνά σόρυ , αλλά ειλικρινά δεν περίμενα να σε χαλάσει. Αυτός ο άτιμος ο Τσε με παρέσυρε. Για αυτομαστίγωμα θα ποστάρω όταν ποστάρεις κι εσύ. ταξε τραπεζι εξιλεωσης |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 9:12 pm | |
| θα έρθεις ή θα σου στείλω τη συναγρίδα με ντιλίβερι ; |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 9:21 pm | |
| - gerolykos έγραψε:
- Eλα ξεκολλάτε, εγώ φταίω.
Μηνά σόρυ , αλλά ειλικρινά δεν περίμενα να σε χαλάσει. Αυτός ο άτιμος ο Τσε με παρέσυρε. Για αυτομαστίγωμα θα ποστάρω όταν ποστάρεις κι εσύ.
....να σε "γαμωσταυρισω" εγω,να τελειωνει το θεμα ?.......Υ.Γ. ...εχω την περιεργεια πραγματικα,πως τον "χαλασες"....και για να χαλαστει αυτος ειδικα και απο σενα κιολας,πρεπει να ηταν κατι χοντρο.....τελος παντων ,μεγαλα παιδια ειμαστε,ζηταμε και συγγνωμη και φορτωνομαστε την ευθυνη που μας αναλογει..........Υ.Γ. ...κατι εγραψε χθες ο Χρηστος...κατι σαν, "ειμαστε πολυ λιγοι για να παλακωνομαστε".....κατι ηξερε ο τραπεζιτης.... |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 9:25 pm | |
| ....αυτα που βγηκαν κατω απο το ποσταρισμα του γερολυκου ειναι δικα μου.... ....πως εγινε αυτο ουτε ξερω,ουτε μπορω να καταλαβω(τι μαλακια εκανα...) ...αντμινιστορες και μοντερατορες φερτε τη ταξη στην σελιδα παρακαλω... |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 9:58 pm | |
| - Παράθεση :
....Υ.Γ. ...κατι εγραψε χθες ο Χρηστος...κατι σαν, "ειμαστε πολυ λιγοι για να παλακωνομαστε".....κατι ηξερε ο τραπεζιτης.... Δεν ήξερα τίποτα .............. και αναφερόμουν σε άλλη παρεξήγηση με μέλος του ΔΣ
Πάντως κολλάει και εδώ .... |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 9:59 pm | |
| Xαιρεται...Thanks για το ενδιαφερον. Ενα μυνημα που πηρα το πρωι με εκτροχιασε.... Ο λυκος κανει χαβαλε,μιλησαμε και στο τηλεφωνο. Αιτουμαι μικρη αδεια ανευ αποδοχων απο το ΔΣ του φορουμ.. Μπορω να την εχω please..? Kαληνυχτα,παω παιδοτοπο.... |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 10:04 pm | |
| που θα πας βρε παλαβέ ?? Ποιό καυτό καλοκαίρι δεν θα υπάρξει στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Τετ 22 Ιουν 2011, 10:15 pm | |
| - ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:
- Xαιρεται...Thanks για το ενδιαφερον.
Ενα μυνημα που πηρα το πρωι με εκτροχιασε.... Ο λυκος κανει χαβαλε,μιλησαμε και στο τηλεφωνο. Αιτουμαι μικρη αδεια ανευ αποδοχων απο το ΔΣ του φορουμ.. Μπορω να την εχω please..? Kαληνυχτα,παω παιδοτοπο.... ο Μηνάς είναι καλό παλικάρι. Τον ευχαριστώ που με συγχώρεσε, Από μένα όση άγραφη άδεια θέλει. ΥΓ. είχα πει για το pm, ότι ο άλλος δεν ήξερε , αλλά μετά μου είπε ότι και εκείνος το ιδιο θα έκανε αφου με το δικό μου θα γινόταν έξαλλος , που ύστερα θα το μάθαινε πρώτος , γιατί στο pm κατάλαβε ότι του είπα να μη στείλει σε κανένα , αλλά αυτός μπέρδεψε τα pm και έτσι εγώ δεν έστειλα στον ίδιο που θα το καταλάβαινε. Μετά μίλησε στο κινητο για το pm, που θα έστελνε πριν από τον άλλο, αλλά αυτός επέμενε να στείλει το pm.Αυτά. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 24 Ιουν 2011, 2:23 pm | |
| 1600 χορευτές (800 περίπου χορεύτριες) στο 4ο Πανθρακικό Αντάμωμα στην Πτολεμαϊδα το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουνίου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Παρ 24 Ιουν 2011, 2:34 pm, 1 φορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 24 Ιουν 2011, 2:33 pm | |
| Μολις κατεφθασαν οι τρεις πρωτες.... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 24 Ιουν 2011, 2:35 pm | |
| θέλω να τις χορέψω ζωναράδικο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Παρ 24 Ιουν 2011, 2:43 pm, 1 φορά |
|
| |
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 24 Ιουν 2011, 2:41 pm | |
| Για μπαιντουσκα τις κοβω... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 24 Ιουν 2011, 2:47 pm | |
| - ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:
- Για μπαιντουσκα τις κοβω...
άντε ρε τι χορός είναι χεράκι χεράκι μπαϊντούσκα ...... ζωναράδικο τις θέλω έτσι όπως είναι ντυμένες ..... κι εγώ με μαγιό |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο6 Παρ 24 Ιουν 2011, 3:10 pm | |
| FANARRRRRR και παλι ΦΑΝΑΡΡΡΡΡΡ
για τον Ιουνιο
μετά τον ΙΟΥΛΙΟ στις ΚΑΓΓΕΛΕΣ |
|
| |
|