| Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. | |
|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 11:59 am | |
| Kαι μετα το πληθος..... |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 12:06 pm | |
| Oλες περιμενουν τον καλλιτεχνη....μα που ειναι ο καλλιτεχνης....? |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 12:12 pm | |
| Mεχρι το γονατο,μην τυχον πιο πανω....οχι ρε πστ μου.....σημερα βρεθηκε..... [img][/img] |
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 3:03 pm | |
| - ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ έγραψε:
- Oλες περιμενουν τον καλλιτεχνη....μα που ειναι ο καλλιτεχνης....?
...με ζήτησε κανεις...;;; |
|
| |
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 3:32 pm | |
| χαχαχαχα! Γεια σου ρε καλλητέχνη! Σε χάσαμε εσένα, όλα καλά? |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 3:46 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- χαχαχαχα! Γεια σου ρε καλλητέχνη!
Αλλου τύπου καλλιτέχνης είναι αυτός . Με η ; Εχω χάσει επεισόδια στη γλώσσα μάλλον. |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 4:01 pm | |
| οκ, η φιλόλογος λάθεψε από κεκτημένη ταχύτητα. Όμως σας παρακαλώ, μη μου πάρετε πίσω το βραβείο μου. Το έχω κουρντίσει στο σαλόνι και ταιριάζει με το σεμαίν... |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 4:04 pm | |
| Αν ήταν στο χέρι μου θα σου έπαιρνα πίσω το ...σεμαιν . |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 4:08 pm | |
| Πάλι καλά που δεν είναι στο... χέρι σου. |
|
| |
Γιαννης
Αριθμός μηνυμάτων : 306
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 4:27 pm | |
| - gringababy έγραψε:
- χαχαχαχα! Γεια σου ρε καλλητέχνη! Σε χάσαμε εσένα, όλα καλά?
Γεια σου gringa...σας διαβάζω καθημερινά με αμοιωτο ενδιαφέρον αλλα το υπερφορτωμενο προγραμμα δεν μ´αφηνει να βρεθώ σε καμία συνάντηση!να φανταστείς τη Δευτέρα έχασα το μεγαλο ματς...ίσως το καλύτερο της χρονιάς μας...αλλα ας ελπίσουμε ότι τα καλύτερα έρχονται(ματς)...!!!γιατι κατα τ´αλλα μια μέρα θα γραψω tilt και ούτε με alt Cntr del δε θα επανέρχομαι |
|
| |
Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 10:49 pm | |
| Tα παντα γινονται προεδρε πες ωρα εσυ και θα γινουμε χαλι...!! |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 10:53 pm | |
| Γιώτη μίλησα με τα άλλα μέλη και δεν μπορούν αυριο το μεσημέρι.Οπότε το αφήνουμε για Δευτέρα. Τα δυό μας όμως σάββατο ή κυριακή μπορούμε.Ξέρεις εσύ που. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 11:08 pm | |
| Κυριακη προεδρε να μην δουλευω!!! |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 17 Μαρ 2011, 11:01 pm | |
| Γιώτη τα είδες ; Αν ναι προχώρα. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 17 Μαρ 2011, 11:06 pm | |
| |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 17 Μαρ 2011, 11:10 pm | |
| στείλε μου σε pm το email σου, γιατί θα αρχίσω τα βαρβιτουρικά πάλι. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 17 Μαρ 2011, 11:26 pm | |
| |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 17 Μαρ 2011, 11:28 pm | |
| - Bulldog63 έγραψε:
- Οχι τι να δω πρεδρος?
και αν με ξαναπείς πρέδρο θα σου βγάλω το ...αυτί. |
|
| |
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 17 Μαρ 2011, 11:35 pm | |
| |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τρι 29 Μαρ 2011, 10:32 pm | |
| Την πεμπτη 31 Μάρτη στις εννια να μαζευτουμε.στη λεσχη Πες τε ποσοι μπορειτε. Κανονίστε να φέρετε και πορτοφόλια μαζί σας. Η ταμίας έχει τεντώσει. Θέματα έχουμε αρκετά. 1 Συνδρομές 2 καταστατικό(Βίλυ ήρθε η ώρα σου) 3 προβολη ρεπορτάζ ΤΕΠ (κατερίνα εκανες τέλεια δουλειά) 4 προσκληση στον Κανωτιδη (Γιώτη ετοιμάσου για λόγο) 5 Παρουσία στον αγώνα των ΤΕΠ με ΟΦΗ 6 Οργανωση νέων δράσεων 7 Χορηγες Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την παρουσία σας |
|
| |
Celt_2_
Αριθμός μηνυμάτων : 322
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τρι 29 Μαρ 2011, 10:49 pm | |
| Πρόεδρε αν κάνεις τηλεδιάσκεψη μέσω skype, είμαι και εγώ μέσα!
Όχι τπτ άλλο..Να παραστούμε έστω και ηλεκτρονικά εμείς οι ξενιτεμένοι.. |
|
| |
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τρι 29 Μαρ 2011, 11:46 pm | |
| - gerolykos έγραψε:
- Την πεμπτη 31 Μάρτη στις εννια να μαζευτουμε.στη λεσχη
Πες τε ποσοι μπορειτε. Κανονίστε να φέρετε και πορτοφόλια μαζί σας. Η ταμίας έχει τεντώσει. Θέματα έχουμε αρκετά. 1 Συνδρομές 2 καταστατικό(Βίλυ ήρθε η ώρα σου) 3 προβολη ρεπορτάζ ΤΕΠ (κατερίνα εκανες τέλεια δουλειά) 4 προσκληση στον Κανωτιδη (Γιώτη ετοιμάσου για λόγο) 5 Παρουσία στον αγώνα των ΤΕΠ με ΟΦΗ 6 Οργανωση νέων δράσεων 7 Χορηγες Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την παρουσία σας Εγώ δηλώνω παρών για να προλάβω να πιάσω και θέση. |
|
| |
gringababy
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τρι 29 Μαρ 2011, 11:51 pm | |
| Κι εγώ θα έρθω. Άι σιχτίρ με τα βλαμμένα, εμ δε διαβάζουν, εμ με θέλουν σούζα.
Αντρέα, έχεις pm |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 31 Μαρ 2011, 6:07 pm | |
| Αν δεν αγοράσετε κανένα Τζόνη που πορπατάει ......... δεν έρχομαι ....... με πορτοφόλι. |
|
| |
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 31 Μαρ 2011, 6:10 pm | |
| - kabano έγραψε:
- Αν δεν αγοράσετε κανένα Τζόνη που πορπατάει .........
δεν έρχομαι ....... με πορτοφόλι. Eχω εναν .......τελωνειακό σου κάνει ; |
|
| |
| Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. | |
|