Παρόντες χρήστες | 107 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 107 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 301, στις Τετ 23 Οκτ 2024, 12:36 pm
|
| center>
| Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. | |
| |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Κυρ 28 Απρ 2013, 11:46 pm | |
| Ψηφίζουμε όποτε θέλετε. Η ψήφος του Προέδρου διπλή δεν μετράει; |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Κυρ 28 Απρ 2013, 11:47 pm | |
| Εκτός κι αν θέλεις να μου αφαιρέσεις το δικαίωμα να σβήνω τους κολλητούς σου όταν με εξυβρίζουν Μπορείς να το πεις, μη φοβάσαι. Μπιζ μπιζέ είμαστε έτσι κι αλλιώς |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Δευ 29 Απρ 2013, 12:06 am | |
| μπορεις να λειτουργεις αφοβα πλεον .
κολλητοι μου εισαστε ολοι.
|
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Δευ 29 Απρ 2013, 12:11 am | |
| Πάντα άφοβα λειτουργώ. Ακόμα κι αν -με την συγκετάθεσή σου- ορισμένοι με απειλούνε |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Δευ 29 Απρ 2013, 12:15 am | |
| δε δινω συγκαταθεσεις σε απειλες , τηλεφωνο εδωσα μελων του φορουμ και ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ δημοσια γι αυτο , ζητωντας συγγνωμη
|
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Δευ 29 Απρ 2013, 12:19 am | |
| |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Δευ 29 Απρ 2013, 12:23 am | |
| παρεπιπτοντως το δικο μου το τηλ ειναι το 6946005335, για οσους δε το ξερουν , και για οσους θελουν να το κοινοποιησουν μπορουν να το κανουν χωρις κανενα προβλημα απο μερους μου |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Δευ 29 Απρ 2013, 12:25 am | |
| Γι' αυτό σε πάω, επειδή είσαι large. |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Δευ 29 Απρ 2013, 12:30 am | |
| - gringababy έγραψε:
- Γι' αυτό σε πάω, επειδή είσαι large.
θα του το πω |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Δευ 18 Νοε 2013, 7:09 pm | |
| Tην Τεταρτη στις 13.00 στον Ορφεα , θα εχουμε συναντηση - συνεντευξη απο τη nova. θελω να ερθετε οσοι μπορειτε, για να πουμε μερικα πραγματα για την ομαδα . οσο περισσοτεροι ειμαστε τοσο καλυτερα. το club αν και ανενεργο κληθηκε να δωσει μια συνεντευξη εφ ολης της υλης. παρακαλω θερμα να ανταποκριθειτε . δεν καλω μονο τα μελη του ΔΣ, αλλα ολα τα μελη .
και βεβαια σε τετοιες προσκλησεις δεν ειναι σωστο να αναφερω για το μακρυνο
ΚΙΤΣΝΑΟΥ |
| | | andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Δευ 18 Νοε 2013, 7:50 pm | |
| |
| | | cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Δευ 18 Νοε 2013, 8:08 pm | |
| .....ξιπαζεσαι βλεπω Ανδρεα.....θα αναρωτιεσαι κι εσυ, ποια μελη ?.....ποιο club ?......οι τεσσερεις που μειναμε να κανουμε τσαρκα στην σελιδα,πρωϊ - βραδυ ?........μηπως θα επρεπε να αλλαξουμε τιτλο στην σελιδα ?.......μηπως θα επρεπε να την ονομασουμε ...anthropodioktis.com ?..................λεω μηπως ?....................
.....Προεδρε,να κερασεις τα παιδια που θα ερθουν κουραμπιεδες για να γλυκαθουν....να τους εχεις και χαρτοπετσετες να σκουπιστουν απο την αχνη...................μαλιστα............
....ξεχωρα απο την ολη πλακα,ειναι μια ευκαιρια να ξαναυπαρξει κλαμπ,εστω για λιγο, εστω και στον ημιοροφο,εστω και με τον φακο που μεγενθυνει και παραμορφωνει τα παντα........να βγαλετε και φωτο εις αναμνησην...........
.........μακαρι να ημουν επανω και να εδινα το παρων.....και με πανί βεβαια για καλο φοντο στο καδρο..........................αλλα εχει καλους μαστορους ο Οργανισμος,που ολο και κατι καλο θα σκαρφιστουν....................ορματε μπρεεεεε.......... |
| | | cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Δευ 18 Νοε 2013, 8:13 pm | |
| .....Παντως Προεδρε,πολυ καλα κανεις και τους καλεις ολους και οχι μονο τα μελη......μιλαμε για μεγαλο στριμωξιδι..........τεσσερεις νοματαιοι,πεντε αντε εξη......επτα αποκλειεται..............θα μας την πεσουν οι μπατσοι για συσταση συμμοριας............................... |
| | | andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Δευ 18 Νοε 2013, 8:47 pm | |
| Τι να πούμε για την ομάδα πρόεδρε; αυτά τα λένε άλλοι και δημιουργούν την θεματολογία αναλόγως των περιστάσεων. Για εμάς πρέπει να πούμε για αυτό που θέλουμε να κάνουμε για το club μας τον σύνδεσμο, την λέσχη μας ή όπως αλλιώς θέλεις πες το. Το να κάνουμε λίγο σλούρπ σλουρπ την ΠΑΕ δεν είναι το ζητούμενο.
Υ.Γ. Καλά άλλη ώρα δεν μπορούσαν; στις 13.00 όλοι δουλεύουμε πες τους για το βράδυ να πιούμε και κανένα μπουκαλάκι να έρθει και κόσμος. Στις μία το μεσημέρι θα είσαι εσύ και η νόβα, μην κάνεις παράπονα μετά ότι δεν ήρθαμε, αυτήν την ώρα κανείς δεν μπορεί. |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Δευ 18 Νοε 2013, 9:04 pm | |
| Ισως δεν εγινε κατανοητο αυτο που εγραψα. κατ αρχας δεν ορισα εγω την μερα και την ωρα. η νοβα κανει παρουσιαση ολων των ομαδων της λιγκας σε στυλ ντοκυμαντερ. με ρωτησαν αν θελουμε και αν μπορουμε και ειπα ναι, ασχετα αν ειμαστε ετσι οπως ειμαστε. δεν κανουν κατι μονο για μας, και δεν υπαρχει κανενας μα κανενας λογος ουτε να λιβανισουμε ουτε να βρισουμε. τελος παντων μου ειναι δυσκολο να τους προτεινω αλλη ωρα , γιατι εχω φαει στη μαπα τη μαζικοτητα μας ειδικα τα βραδυα. και στην τελικη αμα δω οτι δε τραβαει και ειμαι μονος δεν λεμε και τιποτα. μια χαρα νιρβανα εχουμε , σιγα μη μας ξυπνησει η τηλεοραση.
ενα πραγμα θα οργανωσουμε καλα , την εκδρομη στο μακρυνο
ΚΙΤΣΝΑΟΥ |
| | | | Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
Σελίδα 10 από 10 | Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 | |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |