Παρόντες χρήστες | 108 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 108 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 301, στις Τετ 23 Οκτ 2024, 12:36 pm
|
| center>
| Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. | |
| |
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τρι 01 Μαρ 2011, 5:23 pm | |
|
....."ορισαμε τριμελη επιτροπη δεοντολογιας"...
....δηλαδη τα... γαμωσταυριδια ,κομμενα ?.......
...και αν θελουμε να στειλουμε κανεναν να κανει οπισθεν με φορα, πως θα τα γραφουμε............."θα μπορουσατε να επιδοθειτε στην πραξη της γεννετησιας ορμης"..... ???.....
...α πα πα πα πα..........σε λιγο θα δουμε και προστιμα......α πα πα πα πα........
|
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τετ 02 Μαρ 2011, 6:45 pm | |
| Αντρέα το chat δουλεύει άψογα. Το msn των windows εννοώ. |
| | | ........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τετ 02 Μαρ 2011, 9:42 pm | |
| αν βάλουμε chat εδώ ......θα χάνουμε ότι ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ π@π@Ri€$ γραψουμε |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τετ 02 Μαρ 2011, 9:48 pm | |
| Είπαμε να το δουλέψουμε δοκιμαστικά, στη βάση της απόφασης που πήραμε τη Δευτέρα . Πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσουμε τυχόν επιπλοκές. |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τετ 02 Μαρ 2011, 10:30 pm | |
|
...αυτο παντως με το chat... den to katalaveno egko......
...μιλαω παντα για μενα και γραφω την γνωμη μου......δεν εχω ξαναδει ουτε ακουσει σε οπαδικη σελιδα να κανουν chat......εχει δικαιο βεβαια και ο καραφατμαρχης.....θα χασουμε πολλα πραγματα........και θα κινουμαστε προς το να γινουμε σαν τα...... αυγα τα μελατα...
...τελος παντων Δ.Σ ειναι αυτο και αυτο αποφασιζει............
...πολλα περισσοτερα μπορουν να γινουν με πολυ μεγαλυτερο γκελ......θα προτεινω κι εγω καποια πραγματα απο κοντα.....αλλα chat ?
|
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τετ 02 Μαρ 2011, 10:37 pm | |
| το είχε κάνει το panthrax.gr ρε Μάκη με τον Κουλακιώτη. Είχε μεγάλη συμμετοχή. Και χορηγικά θα παίξουμε. |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τετ 02 Μαρ 2011, 10:53 pm | |
|
...αποριες εκφραζω κυριως,γιατι το πραγμα δεν το εχω...........απο τα λιγα που μπορω να καταλαβω ειναι πως για να εχεις σουξε σε μια τετοια κατασταση,πρεπει να εχεις πολλους "ζωντανους" παροντες...
....με τους 12,με τους 15,με τους 17 καθημερινους και με τους 20 Κυριακατικους χρηστες και επισκεπτες τι αποτελεσμα προδοκας ?....
...κατα την γνωμη μου παντα,το chat room επρεπε να ερθει σαν ιδεα,αφου παγιωσουμε πολυ πιο σημαντικα πραγματα.......παντα κατα την γνωμη μου και να φαω τα σκατα εγω.........
|
| | | andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τετ 02 Μαρ 2011, 11:00 pm | |
| Δεν μπαίνουν μόνο 10 με 20 χρήστες καθημερινά cappo μου. Από 170 έως 250 είναι μέσα. Με το chat το δουλεύω ακόμη κάντε υπομονή. Σκέφτομαι να γίνει μόνο στις συνεντεύξεις να βιντεοσκοπείτε στον υπολογιστή να μοντάρετε και να ανεβαίνει βιντεάκι στο youtube. |
| | | cappo
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τετ 02 Μαρ 2011, 11:08 pm | |
|
...αν ειναι τοσοι ,παω πασο....εγω βλεπω τους παροντες καθε φορα και ισως αυτο να με οδηγει σε ελλειπη συμπερασματα...δεν ξερω......παντως αυτο ακριβως θελω κι εγω.....να ειναι τιγκαρισμενη απο κοσμο η σελιδα.........και το πιο σπουδαιο για μενα......να 'κατηχουνται' απαντες στα Πανθρακικα πραγματα......αυτος για μενα ειναι ο στοχος....να μην αφησουμε ποτε μονο τον Πανθρακικο........
|
| | | ........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τετ 02 Μαρ 2011, 11:15 pm | |
| together .... alone ..... and different .......
Goodnight everybody |
| | | gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τρι 08 Μαρ 2011, 3:05 pm | |
| Επειδή ανέλαβα το ρόλο της κακιάς, είπα να τον υποστηρίξω όσο μπορώ. Υπενθυμίζω λοιπόν ότι για Φλεβάρη και Μάρτιο δεν έχω λάβει χρήματα από κανέναν, εκτός από τον Κώστα. Και πριν αρχίσετε να μου την πέφτετε, να σας πω ότι πληρώνοντας τα νοίκια που χρωστάμε, πληρώνοντας Νόβες-μόβες αυτό το μήνα και τη φωτογραφική και το δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι, βρισκόμαστε πάλι με το ταμείο σε κρίση. Χορό δεν παίζει να ξανακάνουμε, οπότε ξηλωθείτε. Παναγιώτη με τα έσοδα από ποτά τί παίζει? Ενημέρωσε, αν είναι να πάω να εισπράξω. Αυτά τα ολίγα, μη με κάνετε να σας ψάχνω πάλι, βαριέμαι.... |
| | | andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τρι 08 Μαρ 2011, 3:23 pm | |
| Εγκό μπρε Gringa γκια Φλεβάρη είμαι καλυμένος πλήρωσα το Panthraxclub.com αύριο τα σου ντοσο για Μάρτη μπρε. |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τρι 08 Μαρ 2011, 3:25 pm | |
| Α, μπαρντόν Αντρέα μου, δεν το ήξερα. Συγγνώμη για 6 μήνες (που λέει και ο Πρόεδρος), αλλά θέλω πιο έγκαιρη ενημέρωση άλλη φορά! |
| | | Bulldog63 Moderator-Αντιπρόεδρος
Αριθμός μηνυμάτων : 989
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τρι 08 Μαρ 2011, 5:11 pm | |
| Με τα λεφτα απο αναψυκτικα και αλλα θα κανω καβα σημερα οποτε...ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τρι 08 Μαρ 2011, 5:37 pm | |
| Ευχαριστώ αγόρι. Θα μιλήσουμε |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τρι 08 Μαρ 2011, 5:44 pm | |
| Και καλά θα κάνετε να μιλάτε -ιδιαίτερα εσείς- πρωτα στο τηλέφωνο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την gerolykos στις Τρι 08 Μαρ 2011, 6:02 pm, 1 φορά |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Τρι 08 Μαρ 2011, 5:56 pm | |
| Καλά. Όλο παρατηρήσεις είσαι |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 9:56 am | |
| Γιώτη , Βίλυ, Ανδρέα, Κατερίνα, μπορείτε αυριο Παρασκευή μεσημεράκι , να βρεθούμε ; |
| | | ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 11:00 am | |
| Εισαι ρε πστ των Γαλλικων και του πιανου....ΤΕΛΟΣ.... |
| | | gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 11:04 am | |
| Το πστ που κολλάει πες μου. Στο πιάνο ή στα γαλλικά ; |
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 11:27 am | |
| |
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 11:43 am | |
| Καπως ετσι ξεκινησαν ολα... |
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 11:46 am | |
| To παιδι μεγαλωσε,απεκτησε και μουσα.... [img] [/img] |
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 11:55 am | |
| Kαι μετα ηρθε ο ερωτας.... |
| | | gringababy
| Θέμα: Απ: Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. Πεμ 10 Μαρ 2011, 11:57 am | |
| Καλημέρα Πρόεδρε. Δυστυχώς αδυνατώ. Στις 3 ξεκινώ μάθημα. Αν το κανονίσουμε κατά τη 1, γίνεται. |
| | | | Πρακτικά Δ.Σ λέσχης, προσκλήσεις, συζητήσεις. | |
|
Παρόμοια θέματα | |
|
Παρόμοια θέματα | |
| |
Παρόμοια θέματα | |
|
Σελίδα 2 από 10 | Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 | |
| Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή | Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
| |
| |
| |