Την Δευτέρα 19 του μήνα (Σεπτέμβρη), στις 21.00 καλούνται τα μέλη του ΔΣ αλλά και όλα τα μέλη-φίλοι του κλάμπ, για μια διεξοδική συζήτηση , και απόφαση για το μέλλον του χώρου που μας στεγάζει. Προσωπική μου εισήγηση είναι να αφήσουμε τον χώρο (μιας και αδυνατούμε να τον στηρίξουμε οικονομικά, αλλά και με την παρουσία μας).Να παραμείνουμε όμως σαν κλαμπ. Τις όποιες απόψεις έχετε μπορείτε να τις εκφράσετε εδώ αλλά απόφαση θα πάρουμε από τα παρόντα μέλη που θα παρευρευθούν την Δευτέρα.
Τελικα σημερα λυθηκε η απορια για το κοντεινερ που εχουμε στην πλατεια γιατι και σημερα επεσε αλλα επεσε απο τον αερα αρα καταληγουμε οτι την προηγουμενη φορα ηταν απο αερα και αμα δεν ηταν αυτος-οι που το κανανε να τους κοπουν τα χερια.
....μας λυγισε το μνημονιο και η κριση......μας γονατισε η εκτακτη εισφορα..... ...μας πηγε πισω η εργασιακη εφεδρεια....διελυσε τα ονειρα μας το μεσοπροθεσμο...και η ΔΕΗ μάς ..καταβαραθρωσε στο αιωνιο ερεβος....αααααμην...
Αν θεωρείτε πιο συμαντικό το να ποστάρετε ύμνους και επικήδειους, από το να συνεισφέρετε εποικοδομητικά στη συζήτηση, πάω πάσο. Εξακολουθείτε ωστόσο να βρίσκεστε εκτός θέματος και γι' αυτό και μόνον το λόγο, αν συνεχιστεί αυτό, θα με αναγκάσετε να πάρω το ψαλίδι. Και εγώ, σε αντίθεση με τον Αντρέα, ούτε pm στέλνω, ούτε τίποτις
Αν θεωρείτε πιο συμαντικό το να ποστάρετε ύμνους και επικήδειους, από το να συνεισφέρετε εποικοδομητικά στη συζήτηση, πάω πάσο. Εξακολουθείτε ωστόσο να βρίσκεστε εκτός θέματος και γι' αυτό και μόνον το λόγο, αν συνεχιστεί αυτό, θα με αναγκάσετε να πάρω το ψαλίδι. Και εγώ, σε αντίθεση με τον Αντρέα, ούτε pm στέλνω, ούτε τίποτις
Ενα τελευταιο εκτος θεματος παιδια....
Προταση για επικαιροποιηση avatar της gringa....
ΥΓ.Γινεται να το παω καφενε....?Θα μου χαλασει την αλληλουχια....
Χθες είχαμε συνάντηση, από την οποία πολλοί από εσάς λείπατε. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τί ειπώθηκε, τί αποφασίστηκε, τί σκατά έγινε τέλος πάντων, παρά μόνο κάνετε επίδειξη πνεύματος. Cappo, είπαμε: για προσωπικά θέματα υπάρχει ο καφενές και τα pm. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το ζαλίζουμε το θέμα, οι κανόνες είναι σαφείς και έχω σκοπό να τους ακολουθήσω. Ό,τι είναι off topic, θα σβήνεται.