|
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 1:25 pm | |
| την Καλλιθέα θα την σκίσει ο ΟΡΛΑΝΤΟ ..... απίστευτο παιχνίδι ο άτιμος ...... όλοι ......ακόμη και ο τερματοφύλακας αυτόν σημάδευε ... και πάντα έκανε κάτι καλό .... ΘΩΡΗΚΤΟ .... δεν παν να τον μαρκάρουν δεν έπεφτε ..... ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ...... μόνο στην κόκκινη έπεσε ..... αλλιώς .... μέχρι και τάκλιν στην επίθεση είδαμε από τον παικταρά πετυχημένα μάλιστα .... σε πλάγια άουτ ..... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 1:40 pm | |
| kabano .... ξέρω ότι τα βλέπεις αλλά πρέπει να σου ξέφυγε ..... χτες κάναμε ρεκορ σύγχρονης παρακολούθησης 25 κολλημένοι στα μόνιτορ |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 5:23 pm | |
| "Η ΠΑΕ Βέροια ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναινέσει με τον προπονητή Σούλη Παπαδόπουλο,.....
άλλος ένας στον βωμό ..... |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Αριθμός μηνυμάτων : 3322
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 5:51 pm | |
| - ptolemais έγραψε:
- Αν βεβαια κατσει το πολυ πιθανο σεναριο για 9 βαθμους στα 3 επομενα,
με καλλιθεα,ιωνικο εκτος και διαγορα εντος,μπαινουμε σε αποσταση βολης απο τη ζωνη των play-σκαρφαλωνε... Η δοξα μετα τα τριακαλα παει Λεβαδεια και μετα εχει θρασυβουλο εντος. Τα τρικαλα μετα τη Δραμα,υποδεχονται εθν.αστερα και πανε ΟΦΗ. Και μετα.....τρικαλα-πανθραξ.Ο αγωνας εισοδου στη ζωνη.... Ρε σειρα,ειπαμε να βλεπουμε τα παιχνιδια ενα-ενα και θα δουμε που θα μας βγαλει. Εσυ με τη φορα που πηρες,σε καμμια βδομαδα θα βγαλεις και την τελικη βαθμολογια. Παντως μ' αρεσει ετσι που βλεπω τον κοσμο μας τοσο χαρουμενο. Τοσο πολυ μ' αρεσει,που δε θα γκρινιαξω ουτε στο ελαχιστο για το γεγονος οτι δεν πηραμε τελικα κεντρικο αμυντικο. Νατσουρας-Βαγγελοπουλος και τα μυαλα στα καγκελα. Υ.Γ: Την Κασσανδρα τη σουταρα. Οριστικα. Με μαυρισε την ψυχη με μαυρισε... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 5:59 pm | |
| έτσι SPQR ... μπες κι εσύ στο χορό .... στην μπαϊντούσκα, στον συρτό, στο τικ στον καρσιλάμα ..... ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ .... όπα ... και σιάμπα.... θέλει το πράμα ... και είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε μάλλον |
|
| |
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 6:13 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- kabano .... ξέρω ότι τα βλέπεις αλλά πρέπει να σου ξέφυγε ..... χτες κάναμε ρεκορ σύγχρονης παρακολούθησης 25 κολλημένοι στα μόνιτορ
Το είδα εκείνη την ώρα που έγιναν 25, αλλά είχε πολλούς επισκέπτες και είπα να μη το σχολιάσω. Δεν ήξερα αν ήταν Καρδιτσιώτες που έψαχναν να μάθουν καμία είδηση για το ........"ακυρωθέν " γκολ.. ή δικά μας καμάρια που στις χαρές ( και μόνο στις χαρές) εμφανίζονται. Πάντως η παλιά παρεούλα μεγάλωσε αρκετά... |
|
| |
cappo
Αριθμός μηνυμάτων : 7072
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 7:27 pm | |
|
...αμα δεν "μπει" το ερπετο ο crocodile,η παρεα θα ειναι λειψη.....εχω καιρο να φαω αριστεριστικη ποδοσφαιρικη θεωρηση και μου ελειψε πολυ...μα παρα πολυ.....σαν τα ρυζογαλα εχουμε γινει εδω μεσα.....γλυκεις και ευπεπτοι......ολοι συμφωνουν με ολους (σχεδον...) ενω αν "μπει" η σαυρα η μεγαλη,ο κροκοδειλος,θα αρχισει να μας δαγκωνει ολους.....αλλα δεν "μπαινει".....προτιμα την θεση του στο ραφι του μουσειου της φυσικης ιστοριας.......................
|
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 7:37 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την karafatme στις Δευ 31 Ιαν 2011, 7:41 pm, 1 φορά |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 7:39 pm | |
| Αστον,καλα καθεται... Βολεψου με τις αγορευσεις του εξω απ' το ΔΑΚ μετα τους αγωνες. Εγω δε σταματαω ποτε εκει,γιατι αν σταματησω θα φυγουμε κατα τα μεσανυχτα. Παντως,δεν παιζεται ο μπαγασας. Οπως και να τον ριξεις,ορθιος θα σταθει |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 7:42 pm | |
| Πνευμα αντιλογιας.
Για ολους εχει να διαφωνησει να πουμε. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 7:44 pm | |
| αλήθεια ο mpouldozas τι γίνεται .... πήρε μεταγραφή μαζί με τον Δερμιτζάκη ?? έμεινε στον μΠΑΟΚ ή έγινε τώρα Αστέρας Τρίπολης?? |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 7:46 pm | |
| ...εχω να τον δω απο τις γιορτες.....ο crocodile,εχει ενα κουσουρι...θελει ακροατηριο...θελει κοσμο να τον ακουει μουγγανιστος,να αναπτυσει τις θεωριες του περι προνητικης κυριως...μπαλα ξερει κανταρια,αλλα δεν εχει μαθει ν ακουει.... ...μονο να τον ακουνε......
...εδω μεσα,που οι οπαδαρχες ειναι ειδος προς εξαφανιση,δυσκολα τον κοβω για την ωρα να παρει θεση....παντως μας διαβαζει,αυτο ειναι σιγουρο.......
...Υ.Γ. .....................ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ........................
|
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 7:47 pm | |
| Ειναι απασχολημενος.
Γηπεδο ερχεται,αλλα στον ελευθερο χρονο του πεταει βελακια σε μια φωτογραφια του Σαββακη. |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 7:50 pm | |
| Δεν τον χωνεψε ποτε το Θοδωρο... Βρε καλε μου,βρε χρυσε μου,τιποτα. Αγυριστο κεφαλι να πουμε. Ειναι της αποψης,,, Ουτε κι αυτος δεν ξερει ποιας αποψης ειναι Αγνος πανθρακας ομως. Τον ξερω κι απ' την καλη κι απ' την αναποδη.35 χρονια φιλοι ειμαστε. Χωρις υπερβολη. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 7:53 pm | |
| - karafatme έγραψε:
- αλήθεια ο mpouldozas τι γίνεται .... πήρε μεταγραφή μαζί με τον Δερμιτζάκη ??
έμεινε στον μΠΑΟΚ ή έγινε τώρα Αστέρας Τρίπολης?? .....λεει Κυκλωπες επανω το εξωφυλλο,μπρε karafatme.....και αυτος ηταν ορκισμενος "εχθρος".....αν "μπει' θα παει κοντρα στο συστημα αξιων του.... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 7:55 pm | |
| έδωσε λαβές ο Θόδωρος όμως ουκ ολίγες .... πατάτες έκανε πολλές ... κι αυτές τις πληρώνει τώρα .... βγάζοντας ανακοινώσεις - μανιφέστα - προσκλητήρια .... παρακαλετήρια |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 7:58 pm | |
| - cappo έγραψε:
.....λεει Κυκλωπες επανω το εξωφυλλο,μπρε karafatme.....και αυτος ηταν ορκισμενος "εχθρος".....αν "μπει' θα παει κοντρα στο συστημα αξιων του....
πολλά λέει πάνω πανω ....GRUPPO PANTHRAKISTAS ... ULTRAS ... ΚΥΚΛΩΠΕΣ ... ΛΕΣΧΗ .... εμπριμέ έιναι η επικεφαλίδα μας ... ..... τουλάχιστον είναι οκ στην υγεία τους ??? |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 8:00 pm | |
| Περι Σαββακη,τα εχουμε πει χιλιαδες φορες.
Εγω ειμαι μαζι του,τον θεωρω το αλφα και το ωμεγα του Πανθρακικου.
Κι επειδη ειμαι μαζι του,γι' αυτο και γκρινιαζω που και που.
Οποιος αγαπαει γκρινιαζει οπως εχω πει και στο αλλο.
Αλλο η γκρινια ομως,αλλο το κραξιμο.
Εχει διαφορα.
Εκει διαφωνω με το χοντρο. |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 8:09 pm | |
| κι όταν όλοι του έλεγαν ότι κάνει ΠΑΤΑΤΑ ...εκείνος το έπαιρνε εγωιστικά .... και έκανε το αντίθετο ..... ή αιφνιδίαζε με αντι-μέτρα (απομάκρυνση οπαδών με διαρκείας) στις χαλεπές ημέρες της ΣΟΥΠΕΡ ΚΛΙΚΑΣ |
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 8:10 pm | |
| Χωρις αυτον,δεν υπαρχει Πανθρακικος.
Απλα πραγματα. |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 8:11 pm | |
| ....ναι,ολοι τους δινουν αφορμες....τι να πουν και οι βαζελοι με τους πολυμετοχικους ...αν τα εχουμε εμεις με τον δικο μας,αντε να εισαι βαζελος και να σου λενε το ονομα Βγενοπουλος...τα περισσοτερα διαρκειας το καλοκαιρι,7.500 χαρτακια εκοψαν χθες...
...ψυχραιμια.....μια χαρουλα ειμαστε...ψαχνονται ολοι...και η ΠΑΕ κι εμεις...ειναι πολυ ευκολο παντως,να εισαι στην κερκιδα φραπεδατος και κουλαριστος και να αμολας ξερολιες ...θα την βρουμε την ακρη ολοι.....λιγο παραπανω ο κοσμος να ερθει στο ΔΑΚ και να στηριξει και θα δουμε πολλα και καλα ακομη.....αυτο καρατσεκαρισμενο...
|
|
| |
SPQR ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 8:14 pm | |
| Οι κομοτηναιοι για να ερθουν στο γηπεδο,θελουν νικες. Α,και να μην παιζει ο Πανθρακικος με την ομαδα τους |
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 8:22 pm | |
| ...για το θεμα της απομακρυνσης των Κομοτηναιων απο τις κερκιδες...τι τα σκαλιζουμε τωρα...ας τα εχουμε στο πισω μερος του κεφαλιου μας,ωστε να μην τα ξεχναμε και ας ελπισουμε να μην τα ξαναζησουμε ποτε...ποτε....!
....Υ.Γ. ...πες κατι μπρε karafatme παραπανω,για τον Κοστα τον Ορλαντο.....εγω θα κανω σεφτε μετα τα δυο εξω στην Αθηνα...να σκαρωσω κανενα πανι για παρτυ του ?...να τον καψουρεψουμε παραπανω...τι λες ?...
|
|
| |
cappo
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 8:28 pm | |
| - SPQR έγραψε:
- Οι κομοτηναιοι για να ερθουν στο γηπεδο,θελουν νικες.
Α,και να μην παιζει ο Πανθρακικος με την ομαδα τους ....δεν τους γαμας αυτους........παντως μια καλη φιλαθλη και οπαδικη βαση φετος στο ΔΑΚ την κραταμε...ακομη και το Γιαννενο δεν πειθει τους πολλους παγουραδες να πανε μαζικα στο γηπεδο...μονον ο Ακαρνανας,ο Παναιτωλικος και αυτος λογω της μεγαλης απουσιας του απο τα ποδοσφαιρικα μας,μαζευει κοσμο με παθος.... |
|
| |
........................
| Θέμα: Απ: ΚΑΦΕΝΕΣ Νο 3 Δευ 31 Ιαν 2011, 8:41 pm | |
| Ο κώστας που λες ξεκίνησε από τηναρχή με πολύ τρέξιμο .... κι έλεγα δειχνει διαγωγή και θα ξεφουσκώσει .... ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΛΑΘΟΣ .... στο 85 κάνει ένα σπριντ ... του πετάει μάλλον ο Ρομπερ την μπάλα μπροστά .... και δεν τον έπιανε κανένας ... κατά λάθος βρέθηκε ο Ντοριβάλ σε θέση σεντερμπακ ... γιατί τα σέντερ μπακ τα έιχαν παίξει ... τον ανέτρεψε και πήρε δίκαια την κόκκινη .... πρέπει να έχει την καλύτερη φυσική κατάσταση από όλους τους πάικτες μας ...συν ότι δεν πέφτει εύκολα ανεξαρτήτως μαρκαρίσματος κάνοντας καραγκιοζιλίκια με σφαδασμούς και κραυγές ..... και όταν έκανε φάουλ έδινε πάντα το χέρι στους αντιπάλους .... πίεσε πολύ και υπέπεσε σε πολλά φάουλ χωρίς ούτε μια κίτρινη .... τάκλιν να δουν τα μάτια σου .. στο σημαιάκι του κόρνερ δίπλα ..... ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ... Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΤΟΣ ΣΑΝΤΟΣ ΟΡΛΑΝΤΟ ... θα αφήσει επόχή αν δεν μας τον αρπάξουν ... και φυσικά συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις .... ΜΟΝΟ Η gringababy πίστεψε σ'αυτόν από το πρώτο παιχνίδι .... ενώ εμένα μου έιχε φανεί ξενέρωτος σεντερ φορ που περιμένει την τέλεια μπαλιά από τον δημιουργικό ..... Η φάση έιναι ότι δημιουργεί κιόλας .... οι δύο ασίστ πάρε βάλε στον Αρσενίεβιτς έιναι το λιγότερο ... πρέπει να έδωσε και μια στον Σουλτανίδη .... Οι κεφαλιές του ήταν σαν τις πάσες του .... κατευθείαν δημιουργία ....
Πώς ήταν ο Μπεβάκουα ..... ακριβώς το αντίθετο
όπως επίσης δεν θυμάμαι να βγήκε ποτέ οφσάιντ ...
|
|
| |
|