Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Σαβ 12 Μαρ 2011, 8:09 pm
kabano έγραψε:
[youtube][/youtube]
τότε αυτό είναι για σένα καλή μου
ευχαριστώ καλέ μου
kabano Moderator
Αριθμός μηνυμάτων : 2245
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Σαβ 12 Μαρ 2011, 8:15 pm
gerolykos έγραψε:
Xρηστάρα εξαιρετική η εκτέλεση του cocker, με 35 κιλά και 400 γραμμάρια μ@στούρα , ο παίχτης. Στο Γούντστοκ είχε πάνω από 100 κιλά.Δεν παύει όμως να είναι από τους κορυφαίους τροβαδούρους του πλανήτη.Μπράβο.
ΥΓ. Νηστήσιμο σαργό τρώει ρε η φωφώ;
Θα τον βαπτίσω ..... φακή..
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Σαβ 12 Μαρ 2011, 8:33 pm
Θα πρότεινα να αλλάξεις το ημερολόγιο . Κάντο 25 Μαρτίου. που να μπλέκεις με βαφτίσια.
kabano Moderator
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Σαβ 12 Μαρ 2011, 8:37 pm
Την 25η Μαρτίου που θα είμαστε πτωχοί δε λέει να φάμε σαργό......... Οπότε τώρα ότι φάμε , ότι πιούμε και ότι απράξει ο.........
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Σαβ 12 Μαρ 2011, 11:04 pm
Την κατανόησή σας, δεν την παλεύω απόψε... Να την κόψουμε τη ρημάδα τη φλέβα, να δούμε τί θα καταλάβουμε...
Τάσος Λειβαδίτης - Ερωτικό
Ναι αγαπημένη μου, πολύ πριν να σε συναντήσω εγώ σε περίμενα… πάντοτε σε περίμενα. Σαν ήμουνα παιδί και με έβλεπε λυπημένο η μητέρα μου, έσκυβε και με ρωτούσε, τι έχεις αγόρι μου ; Δεν μίλαγα… μονάχα κοίταζα πίσω απ’ τον ώμο της έναν κόσμο άδειο από σένα… και καθώς πηγαινόφερνα το παιδικό κονδύλι ήταν για να μάθω να σου γράφω τραγούδια…
Όταν ακούμπαγα στο τζάμι της βροχής ήταν που αργούσες ακόμα, όταν τη νύχτα κοίταζα τα αστέρια ήταν γιατί μου λείπανε τα μάτια σου, και όταν χτύπαγε η πόρτα μου και άνοιγα δεν ήτανε κανείς. Κάπου όμως μες στον κόσμο, ήταν η καρδιά σου που χτυπούσε. Έτσι έζησα πάντοτε…
Και όταν βρεθήκαμε για πρώτη φορά θυμάσαι; Μου άπλωσες τα χέρια τόσο τρυφερά, σαν να με γνώριζες από χρόνια… μα και βέβαια με γνώριζες. Γιατί πριν μπεις ακόμα στη ζωή μου είχες πολύ ζήσει μέσα στα όνειρα μου… αγαπημένη…
Θυμάσαι αλήθεια την πρώτη μεγάλη μέρα μας; Σου πήγαινε αυτό το κίτρινο φόρεμα, ένα απλό φτηνό φόρεμα μα ήταν τόσο όμορφα κίτρινο… οι τσέπες του κεντημένες με μεγάλα καφετιά λουλούδια… σου πήγαινε στο πρόσωπο σου ο ήλιος, σου πήγαινε στην άκρη του δρόμου αυτό το τριανταφυλλένιο σύννεφο, και αυτή η φωνή μακριά ενός πλανόδιου ακονιστή σου πήγαινε…
Έβαζα τα χέρια μου στις τσέπες, τα ξανάβγαζα, βαδίζαμε δίχως λέξη… μα και την να πει κανείς όταν ο κόσμος είναι τόσο φωτεινός και τα μάτια σου, τόσο μεγάλα. Ένα παιδί στη γωνιά τραγούδαγε τις λεμονάδες του, ήπιαμε μια στα δυο, και αυτό το χελιδόνι που πέρασε ξαφνικά πλάι στα μαλλιά σου, τι σου είπε λοιπόν ; Είναι τόσο όμορφα τα μαλλιά σου… δεν μπορεί κάτι θα σου’ πε. Το ξενοδοχείο ήταν μικρό σε μια παλιά συνοικία πλάι στο σταθμό. Μα μες την αντηλιά κοιτάζαμε να μανουβράρουμε τα τρένα. Αλήθεια εκείνη η άνοιξη, εκείνο το πρωινό, εκείνη η απλή κάμαρα της ευτυχίας, αυτό το σώμα σου που κράταγα πρώτη φορά γυμνό, αυτά τα δάκρυα που δεν μπόρεσα στο τέλος να κρατήσω, πόσο σου πήγαιναν…
Κι ύστερα ξαφνικά εκείνο το βράδυ, έβρεχε, ανέβηκα τέσσερα-τέσσερα τα σκαλιά, κανείς στην κάμαρα. Έτρεμε στο ανοιχτό παράθυρο η κουρτίνα. ‘’Φεύγω, μην ζητήσεις να με βρεις’’, έγραφε. Η χτένα της ξεχασμένη πάνω στο τραπέζι ανάμεσα στις χυμένες πούδρες, σαν ένα μικρό, παιδικό φέρετρο, μέσα στη σκόνη. Που είσαι λοιπόν πες μου? Που είσαι, σ’ αναζητάω, σαν τον τυφλό που ψάχνει να βρει το πόμολο τις πόρτας σε ένα σπίτι που πιάσε φωτιά…
Τις νύχτες σηκώνομαι αλαφιασμένος, ντύνομαι και σε περιμένω. Δεν θα χτυπούσες καν την πόρτα. Θα πέταγες με βιάση το παλτό σου στην καρέκλα. Η κάμαρα όλη θα λιποθυμούσε όπως θα’ λυνες ξαφνικά , εκείνα τα ασύγκριτα τυραννικά μαλλιά σου. Η παλιά ντουλάπα, θα’ τρέχε και σαν μια ταπεινή υπηρέτρια θα σου βγάζε τα παπούτσια. Θα γελούσαν οι καθρέφτες , θα ξυπνούσαν οι γείτονες… Όλα έχουν μείνει όπως τα αφίσες θα σου’ λεγα… Και η χτένα σου, να τη εκεί. Η μαύρη μεγάλη χτένα σου , σαν ένας έρημος κατασκότεινος δρόμος που τον περνάω κάθε νύχτα…
Άσε με τώρα να κοιτάζω τα παράθυρα σου ξέροντας πως μέσα ένας άλλος σε παίρνει. Ένας άλλος βυθίζεται μες την μεγάλη σου άνοιξη. Εγώ και ποδοπατημένη από χιλιάδες άντρες σ’ αγαπώ… Άσε με εδώ στη γωνιά, δεν πειράζει ας χιονίζει… Αυτό το μικρό τετράγωνο φως που ρίχνει το παράθυρο σου επάνω στο χιόνι εμένα είναι ο κόσμος μου. Δεν θα σου πω τίποτα μόλις βγεις θα περπατάω δίπλα σου αμίλητος, και αν αυτό σε πειράζει μπορώ να’ ρχομαι πίσω σου σαν το σκυλί… Και όταν πεθάνω, το χώμα που θα με σκεπάζει δεν θα’ ναι για μένα το σκληρό χώμα τον νεκρών, μα η απαλή τρυφερή γη, που κάποτε πλαγιάσαμε γυμνοί πάνω της… ποδοπάτησε με να’ χω τουλάχιστον την ευτυχία να μ’ αγγίζεις…
Καλή σας νύχτα...
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Κυρ 13 Μαρ 2011, 12:51 am
I want you to stay......
MrsVavel
Αριθμός μηνυμάτων : 11
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Κυρ 13 Μαρ 2011, 2:04 am
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Κυρ 13 Μαρ 2011, 9:53 pm
Μόλις έμαθα τον ξαφνικό θάνατο του ΜΑΝΩΛΗ ΡΑΣΟΥΛΗ
καλό ταξίδι
kabano Moderator
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Κυρ 13 Μαρ 2011, 10:02 pm
Καλό ταξίδι Μανώλη Ενα τσιγάρο ήταν και τελείωσε Σ ευχαριστώ
[youtube][/youtube]
........................
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Δευ 14 Μαρ 2011, 8:41 am
άιντε να ξυπνάμε ...έχουμε αγώνα σήμερα ...... με ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ στο ΠΑΝΘΡΑΚΑΔΙΚΟ
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Δευ 14 Μαρ 2011, 3:18 pm
κι εγώ το ...πιστεύω
gringababy
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Δευ 14 Μαρ 2011, 3:31 pm
Ένα από τα πιο τρυφερά ξεσπάσματα του Ρασούλη...
Περιδης - Το βαλς
Στίχοι: Μανώλης Ρασούλης Μουσική: Πέτρος Βαγιόπουλος Πρώτη εκτέλεση: Ορφέας Περίδης Ο παγωμένος Δούναβης της καρδιάς μου σταμάτησε ξαφνικά να κυλά Τα νερά του δεν πήγαιναν πουθενά κι ό,τι αγάπησα και μ' αγάπησε νόμισα πως χάθηκε στα σκοτεινά και παντοτινά
Ώσπου ξανάρθες και μου 'δωσες το χέρι, έλα προστάζεις, η αγάπη είναι φωτιά
Τη ζωή μου θύμισες και να 'ταν μόνο ετούτο, μ' έσυρες κι αρχίσαμε τους κύκλους του χορού και το βαλς σαν βάλσαμο το νοιώθω μεσ' το αίμα σαν κραυγή του θάνατου σαν γέλιο ενός μωρού
Κι έτσι αγαπημένη μου θα μείνω ζωντανός ως το τέλος Δεκέμβρη του '99, μεσάνυχτα ακριβώς, να κρατήσω τον όρκο που έχω δεθεί, το βαλς που σου υποσχέθηκα και να υπάρχει μόνο αυτή, αυτή η στιγμή, η ιερή στιγμή
Που νοιώθω σαν φλόγα, καθώς σε στροβιλίζω, ρόδο που καίει, φωτίζει όλη τη γη
Τη ζωή μου θύμισες και να 'ταν μόνο ετούτο, μ' έσυρες κι αρχίσαμε τους κύκλους του χορού και το βαλς σαν βάλσαμο το νοιώθω μεσ' το αίμα σαν κραυγή του θάνατου σαν γέλιο ενός μωρού
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 15 Μαρ 2011, 12:18 am
........................
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 15 Μαρ 2011, 8:17 am
Γλυκε .... αυτό που έβαλες ήταν το τραγούδι της νύχτας ... πάρτε ένα παραπονιάρικο και γεμάτο πόνο τραγούδι για την ανοιξιάτικη μέρα που ξημέρωσε μετά το χτεσινό πατατράκ από τον Βούλη
.... βάλτε στην θέση του Ι (εγώ) τον Πανθρακικό .... και πείτε ότι το τραγουδάει αυτός ..... έχει ακόμη πολλές στεναχώριες για μας ..... He still have got more blues for us .... δώστε ιδιαίτερη σημασία στους τελευταίους στίχους.
Use to be so easy To give my heart away But I found that the haeartache was the price you have to pay I found that that love is no friend of mine I should have know'n time after time
So long it was so long ago But I've still got the blues for you
Use to be so easy Fall in love again But I found that the heartache It's a roll that leeds to pain I found that love is more than just a game Play and to win but you loose just the same
So many years since I seal you face You will my heart there's an emty space Used to be
(SOLO)
Golden days come and go There is one thing I know I've still got the blues for you
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 15 Μαρ 2011, 10:00 am
Tο έχουμε ξαναπεράσει εδώ το τραγούδι του Ιρλανδού, την μέρα του θανάτου του. (μάλιστα σε 2 εκτελέσεις). Αξίζει όμως και αυτό να το ξανα ακούσουμε. Καλημέρα, καλημέρα
........................
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 15 Μαρ 2011, 10:06 am
για τους στοίχους το έβαλα ρε .....
Golden days come and go There is one thing I know I've still got the blues for you
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 15 Μαρ 2011, 10:14 am
karafatme έγραψε:
για τους στοίχους το έβαλα ρε .....
Από το αυτί και στη ...φιλόλογο.
........................
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 15 Μαρ 2011, 10:17 am
στίχος στίχος στίχος στίχος ...... είχα τον νου μου στον καφέ και το έγραψα στο φτερό .... ζητάω συγγνώμη ίσαμε 10 κιλά ...
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 15 Μαρ 2011, 11:46 am
Στο Λάκη που σήμερα μας άφησε . Καλό δρόμο νάχει.
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 15 Μαρ 2011, 11:58 am
Πανθρακικος αλα Μπαρτσελονα....
........................
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τετ 16 Μαρ 2011, 9:19 am
thrash video clip ...... με καραβίσιο υπονοούμενο ..... για τους "θαλασσόΛΥΚΟΥΣ" .... με ψήγματα υποκουλτούρας ..... ήταν να μην κάνει την αρχή ο ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τετ 16 Μαρ 2011, 10:29 am
Παρτε τωρα λιγο χατζηδακη,γιατι σαν να ισοπεδωθηκε το πραμα.... Λιγη ποιοτητα,να το ισοροπιασουμε....
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τετ 16 Μαρ 2011, 1:01 pm
Για να στρώσει λίγο το ......σύστημα , πρωί πρωί. Ναυάγιο, θα το καταντήσετε το τόπικ, με τις .....φωνάρες. Σήφη θα σε παλουκώσω ρε, θα σε στείλω πυροσβέστη στους αντιδραστήρες.
gringababy
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τετ 16 Μαρ 2011, 3:19 pm
Ένα μερακλήδικο για τους μερακλήδες...
Τζίμης Πανούσης και Αλκίνοος Ιωαννίδης μαζί live στο studio του City99,5
Μπρος στον Άγιο Σπυρίδωνα, με τ' άσπρα του τα γένια. τραβάω μία ντουμανιά, Θεούλη μου ξεραίνεται στα γέλια. Κι όταν ανάψει ο ναργιλές κι αρχίσει το ντουμανι, βάλε όλους τους αγγέλους σου Θεούλη μου να πούν το νάνι νάνι
gringababy
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τετ 16 Μαρ 2011, 3:21 pm