Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τετ 16 Μαρ 2011, 9:54 pm
Παμε,ολοι μαζι,βραδυνη γυμναστικη....σας θελω σε φορμα την κυριακη.....
Πηξιμο σημερα,παω για αερομπικ... Goodnight panthrakodancers.....
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τετ 16 Μαρ 2011, 11:54 pm
μετά το αερόμπικ του Ιωσήφ, να γυρίσουμε σε μια βελούδινη φωνή , γνωστή πιό πολυ εκτός ελλαδας. Απολαύστε τον.
ΥΓ. ωραίο είδος καρδιάς ( η τσιγγάνα) anyway.
MrsVavel
Αριθμός μηνυμάτων : 11
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Πεμ 17 Μαρ 2011, 12:28 am
Που τα βρίσκεις ρε πρόεδρε? Μνήμη ελέφαντα............
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Πεμ 17 Μαρ 2011, 12:50 am
είδες τη φωτογραφία του με τον ντιούκ έλιγκτον ; συνεπώς με τη τζαζ είχε καλή σχεση, όπως και ο πρόεδρος. τον συγκρίνω άνετα με τον τομ τζόουνς,ακόμη και με τον τζόνι χάρτμαν. εκανε βέβαια και στη γαλλία όπου λόγω των ....γαλλικών μου , τον ανακάλυψα. ευχαριστώ σε κάθε περίπτωση για τα κοπλιμέντα σου καλη μου vavel. καλο βράδυ και ....τσιγγάνικα όνειρα.
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Πεμ 17 Μαρ 2011, 8:42 am
αντε πολύ υποκουλτούρα έπεσε .... ας επανέρθουμε στην ποιότητα (πχιότητα που έλεγε και ο Σιμήτης) .....
αφιερωμένο στον ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟ ...που την έχει μακριά ....... την θάλασσα εννοώ
και στον Gλυκο που τ' ανακάλυψε και του αρέσει
Ξεροί καημοί και νερό θαλασσινό το σώμα σου κόλλησε στο σώμα μου με τον πανσέληνο πόνο του χειμώνα. Ακούς νερά που χύνονται στα μέσα των ποδιών σου;
Ανάμεσα στα όνειρα σπαράζει η ζωή μας, ανάμεσα στα όστρακα παφλάζει η καρδιά μας.
Άγιος ο Έρωτας, άγιος καημός δικός μου και ο Αύγουστος με τις μεγάλες μνήμες. λέω μάτια μου κι αστράφτει κεραυνός θέλω θάλασσα κι ανοίγει ουρανός.
Πάνω από την θάλασσα, στη μεριά του ανέμου στα μαύρα ντύνεσαι κι ανοίγεις το σκοτάδι σηκώνεις τα άστρα σε χορό και το κορμί μου σ' άγριο ποτάμι.
Άγιος ο Έρωτας, άγιος καημός δικός μου και ο Αύγουστος με τις μεγάλες μνήμες. λέω μάτια μου κι αστράφτει κεραυνός θέλω θάλασσα κι ανοίγει ουρανός.
ΠΤΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Ο ΒΙΡΤΟΥΟΖΟΣ του Flamenco
Αριθμός μηνυμάτων : 6383
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Πεμ 17 Μαρ 2011, 11:06 am
Aφιερωμενο στη θρακικη θαλασσα απο Ιμερος beach ως μαρμαριτσα....
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Πεμ 17 Μαρ 2011, 11:07 am
Σε στιχους Ρασουλη,μουσικη Λοιζου....
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Πεμ 17 Μαρ 2011, 11:22 am
Επιασε τόπο η λαμπάδα που άναψα χθές για σένα Ιωσήφ.Γύρισες στο καλό. Μεγάλη η χάρη του. Καλά για τον άλλον τον παραστρατημένο (τον Μύδη) πρέπει να πάω γονυπετής Μαρώνεια - Αγιο Χαράλαμπο, για να στρώσει.
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Πεμ 17 Μαρ 2011, 11:27 am
Μυδη,στειλτου ρε με pm εκεινη τη χταποδοφωλια καποτε.... Να δει οτι κανεις προσπαθειες να επανελθεις στον ισιο δρομο, αλλα πως ν'αγιασεις μ'αυτα που κυκλοφορουν στο ζωικο βασιλειο.....
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Πεμ 17 Μαρ 2011, 1:33 pm
Για τον Καββαδία
Στίχοι: Αντώνης Παπαϊωάννου Μουσική: Θανάσης Γκαϊφύλιας Πρώτη εκτέλεση: Θανάσης Γκαϊφύλιας
Το "Κορινθία" σάλπαρε και το "Απολλωνία" κι η βάρδια σου τελείωσε μια νύχτα του Φλεβάρη πάρε μαζί σου στα φριχτά του Άδη τελωνεία του μαραμπού το γρύλλισμα λαθραίο μες τ' αμπάρι
Οι ζωγραφιές στο στήθος σου σαν φάρος θα φωτίζουν όσους δεν αξιώθηκαν να χουν ένα τραβέρσο και στη στεριά παντοτινά μένουνε και σαπίζουν ένα χωράφι σκάβοντας που μένει πάντα χέρσο
Με τον Μαρκόνη σου στειλα ένα στερνό ραπόρτο να μάθεις πως βουλιάζουμε σ αυτήν εδώ τη ζήση ένα παράξενο μασάει ο κόσμος τώρα χόρτο όμως δε μοιάζει με κοκό ούτε και με χασίσι
και μαζί μ' αυτό, πάρτε και το παρακάτω...
Είσαι για ένα ταξίδι στ' ανοιχτά;... Είσαι για ένα ρίσκο;... Θέλω να μου υποσχεθείς πως δε θα πάρεις μετεωρολογικό δελτίο... Πως δε θα 'χεις μαζί σου προμήθειες και αποσκευές... Πως δε θα γεμίσεις το πλεούμενο με σωσίβια... Θα δέσουμε την άγκυρά μας στα φτερά των γλάρων... Και θα ορίσουμε τιμονιέρη μας το πιο τρελό δελφίνι... Θα σου χαρίσω όλο το γαλάζιο του πελάγου... Όλο το χρυσάφι του ήλιου... Όλο το ροζ του δειλινού... Να 'χεις χρώματα πολλά να βάφεις τους πόθους και τις σκέψεις σου... Θα γεμίσω τ' αμπάρι μας με όνειρα... Να 'χεις πολλά... Να μη φοβάσαι πως θα σου τελειώσουν... Αν έχει λιακάδα θα απλώσουμε τα δίχτυα της ζωής μας στην κουβέρτα και θα μπαλώσουμε τις τρύπες που μας άνοιξαν τα σκυλόψαρα... Αν έχει βροχή θα βγάλουμε τη ψυχή μας στ' άλμπουρο να ξεπλυθεί... Είσαι επιτέλους, για ένα ταξίδι στ' ανοιχτά;... Για ένα ρίσκο;...
Αλκυόνη Παπαδάκη.
Άσχετο, αλλά κολλάει...
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Πεμ 17 Μαρ 2011, 10:28 pm
Παμε και σημερα λοιπον....ολοι μαζι...να σφιξουμε κορμι.....
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Πεμ 17 Μαρ 2011, 10:31 pm
Αντε καληνυχτα πανθρακοκορμια....
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Πεμ 17 Μαρ 2011, 10:51 pm
Μας ....έφτιαξες πάλι ρε Σήφη. Κάτι τέτοια βλέπουμε ρε και μας φαίνονται οι γυναίκες μας μοντέλα. Σκέψου τι ...βγάζει στη τουαλέτα το πρωί η εικονιζόμενη. Πανάθεμά σε ρε , πανάθεμά σε, ένα ουίσκυ είπα να πιώ και μου το έβγαλες απ τον πισινο.
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Παρ 18 Μαρ 2011, 12:06 am
Aλλη μια ελληνική φωνή διαμάντι με διεθνή καριέρα. Αφιερωμένο σε σας που ξενυχτάτε αλλα και στο ολοκαίνουριο σήμα της λέσχης μας
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Παρ 18 Μαρ 2011, 12:48 pm
Ε ε ερχονται.....
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Παρ 18 Μαρ 2011, 1:18 pm
βροχερή η μέρα σήμερα , λίγος Μόρισον, ίσως μας φτιάξει το κέφι. Αφιερωμένο στους ....καβαλάρηδες, και στους καλαμοκαβαλητές επίσης.
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Παρ 18 Μαρ 2011, 1:36 pm
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Παρ 18 Μαρ 2011, 10:45 pm
Δειτε ρε χαρη,φινετσα,νάζι.....μεχρι την κυριακη να μαθετε απ'εξω ολες τις φιγουρες.... Θελω το βλεμμα του αρχιχορευτη,να υπνωτησετε τον Μαρκοφσκι.....
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Παρ 18 Μαρ 2011, 10:49 pm
Αντε καληνυχτα πανθρακοσαγηνευτες.....
gringababy
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Παρ 18 Μαρ 2011, 11:43 pm
Noble Dame
Από τον δίσκο Reflections (1970)
NOBLE DAME
She was a lady once of noble name, noble dame she has a silver ring from her king Give her a nickel, take her out to dine, give her wine comfort her if she sighs and then cries
Look for her by the fountain on the road, say hello dont be afraid to smile and then go And if you see her talking to herself all alone leave her alone, her heart is at home
She was a lady once without a care, golden hair she was the only friend of the king May be shell come back and ask you for your name, noble dame well give our love to her on her way
Χατζιδάκις ο ονειρικός...
Καλή μας νύχτα
andia
Αριθμός μηνυμάτων : 1596 Ηλικία : 56
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Σαβ 19 Μαρ 2011, 8:38 am
Αντε καλημέρα τραβάω για δουλειά στο γιαπί.
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Σαβ 19 Μαρ 2011, 10:43 am
καλημέρα από τη γή των γότθων του ....Πλατανίτη.
ΥΓ. Και θέλουνε λέει τώρα οι φράγκοι, και οι σάξονες, να δέσουν τη μεσόγειο με σχοινιά οι μ@λάκες.Η ομορφότερη λίμνη του πλανήτη θέατρο πολεμικών επιχειρήσεων. Στο διάλο ρε και ακόμα παραπέρα, κοράκια ε κοράκια.
gringababy
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Σαβ 19 Μαρ 2011, 11:28 am
Από τα λυρικά, στα "σκληρά"...
Μου το έβαλε χθες ένας μαθητής μου και μου άρεσε...
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Κυρ 20 Μαρ 2011, 10:50 am
καλημέρα , καλημέρα.
Τα μικρα παιζουν στις 12.30 Αφιερωμενο
gringababy
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Κυρ 20 Μαρ 2011, 11:05 am