.....Γλυκιά μουσική, ιδανική για το στόλισμα του δένδρου και όχι μόνο.
gringababy
Αριθμός μηνυμάτων : 1628
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 21 Δεκ 2010, 12:06 pm
Ωραία, χαίρομαι που κάποιος καταδέχτηκε το topic μου! Πρόεδρε, είσαι ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!
"Πάρε με από το χέρι να μου δείξεις τον κόσμο. Ο μεγάλος χάρτης σχισμένος. Η γεωγραφία χαμένη ανάμεσα σε άχρηστα βιβλία. Ο εξάντας δίχως φακούς. Τους βγάλαμε για ν' ανάψουμε τσιγάρα. Σπασμένο το παλινώριο. Η ρίγλα ζαβωμένη. Το βελόνι της πυξίδας τρελάθηκε και τρεκλίζει. Την μπαρκέτα την έκοψε κυνηγός, μπορεί και σκυλόψαρο. Μετζαρόλι; μα ο άμμος δεν βολεί να περάσει. Ας μετρήσουμε τον ήλιο με τα δάχτυλα."
Δικό σας! Καλημέρα!
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Αριθμός μηνυμάτων : 3096
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 21 Δεκ 2010, 5:12 pm
Για σας που ακόμα δουλεύετε, και σε όσους ...σφήνωσαν σε τεχνικοοικονομικές αναλυσεις.
paparazzi
Αριθμός μηνυμάτων : 179
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 21 Δεκ 2010, 6:03 pm
I'm your biggest fan i'll follow you until you love me Papa-Paparazzi.. Tεινω προς καταθλιψη πανθρακες...μου χει γραψει τραγουδι,μου φορεσε κρεας επειδη ξερει οτι ειμαι τσιτσικοφαγας,με εψαχνε φετος στη Μυκονο.. δεν την αντεχω αλλο,φτανει,ελεος μω τη showbiz μου μεσα,μπρακ μπε.. https://www.youtube.com/watch?v=XcHsE1ELzjo&feature=player_detailpage
........................
Αριθμός μηνυμάτων : 8474
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 21 Δεκ 2010, 6:12 pm
μπραβο ρε paparazzi μας έπνιξαν στην κουλτούρα από το πρωί πάρτε την μεσογειακιά γαϊτανοφρύδα την Σαμπρίνα Σαλέρνο ...
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 21 Δεκ 2010, 7:07 pm
σιγά σιγά θα μας πεις ότι ήσουν και στο central park
Αυγουστος του 91. έχει γίνει και ive.(consert in the park).
Ουτε μικρός ήμουνα τότε, ούτε λιγα έτρωγα.ΔΕΝ ημουνα εκεί , γιατί ήμουνα στη Νέα Ορλεάνη.
ρε συ μήπως ήταν 81 ή 71 ... αν ήταν 91 θα το θυμόμουν
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 21 Δεκ 2010, 8:35 pm
15 Αυγούστου 1991, 750.000 κόσμος. Δεν το λεω εγώ, στο ρουφιάνο το βρήκα μόλις.
........................
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 21 Δεκ 2010, 8:41 pm
Simon and Garfunkel reunited again for a free concert in New York City's Central Park on September 19, 1981. The concert was attended by over 500,000 people, and a recording of it was subsequently released as a live album, with their cover of "Wake Up Little Susie" released as a single.
κι εγω εκεί το βρήκα ... και έκανα ευγενικά την ερώτηση .... την επόμενη φορά βάλε τα γυαλιά ... το 8 το είδες για 9
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 21 Δεκ 2010, 8:48 pm
Paul Simon's Concert in the Park is a live album released in 1991 by Paul Simon. It provided a survey of his two most recent albums, Graceland and Rhythm of the Saints, and also drew liberally from his earlier songbook including a number of tunes from the Simon and Garfunkel era. About 750,000 people came to the show, which was held in Central Park, New York City on August 15, 1991. The concert was similar to The Concert in Central Park, a reunion concert for both Simon and Garfunkel held ten years earlier.
καλα μαστορα
........................
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 21 Δεκ 2010, 8:56 pm
αυτό είναι το κονσέρτο μόνο του πολ Σάιμον ... ενώ το τραγούδι που αφιερωσες ήταν ντουέτο με τον Αρτ Γκαρφάνκελ
gerolykos ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θέμα: Απ: Το τραγούδι της ημέρας... Τρι 21 Δεκ 2010, 9:04 pm