Όσο για την εμφάνιση συμφωνώ απόλυτα.Μεγάλη αλλαγή σε σχέση με την εποχή του βλάχου.Μάλλον μπορούμε σιγά σιγά να είμαστε αισιόδοξοι.Μεγάλο μπράβο στον Περπερίδη και φυσικά στον Κουτσόπουλο. Αν το κάρφωνε ο Νίκος τώρα θα πανηγυρίζαμε διπλό.Αλλά δεν πειράζει...τα κρατάει για τον Εθνικό Αστέρα!
...and the Oscar goes to... Kanotidis Giannis !...το Οσκαρ της ποδιας...πανω απο πεντε ποδιες,εφαγε σημερα ο παντα συμπαθης Γιανναρος, που σε συνδυασμο με τον "επρεπε η εστια να ηταν 20 μετρα" Νικο Σουλτανιδη, διαμορφωσαν το αποτελεσμα....και για να ειμαστε δικαιοι απολυτα,περα απο τα δυο αχαστα του Σουλτανιδη,αξιζει να σταθουμε και στο δικο μας δευτερο γκολ,που ηταν δωρο του Δραμινου τερματοφυλακα.....
...τελος παντων αυτα εχει η μπαλλα...καλη η ομαδα μας στο δευτερο ημιχρονο επιθετικα,οταν βεβαια αδειασε η Δοξα απο αμυντικους και κυνηγουσε να ισοφαρισει.....πισω,κακη μερα για τους περισσοτερους αμυντικους μας και για τον Κουτσοπουλο...με μοναδικη αψογη παρουσια του Ζησοπουλου, που για αλλη μια φορα,προσπαθουσε και εδινε λυσεις δεξια και αριστερα..............
...συμπερασματικα,πρωτος βαθμος εκτος εδρας και απογοητευμενοι....παμε παρακατω λοιπον,προχωραμε...............
...and the Oscar goes to... Kanotidis Giannis !...το Οσκαρ της ποδιας...πανω απο πεντε ποδιες,εφαγε σημερα ο παντα συμπαθης Γιανναρος, που σε συνδυασμο με τον "επρεπε η εστια να ηταν 20 μετρα" Νικο Σουλτανιδη, διαμορφωσαν το αποτελεσμα....και για να ειμαστε δικαιοι απολυτα,περα απο τα δυο αχαστα του Σουλτανιδη,αξιζει να σταθουμε και στο δικο μας δευτερο γκολ,που ηταν δωρο του Δραμινου τερματοφυλακα.....
...τελος παντων αυτα εχει η μπαλλα...καλη η ομαδα μας στο δευτερο ημιχρονο επιθετικα,οταν βεβαια αδειασε η Δοξα απο αμυντικους και κυνηγουσε να ισοφαρισει.....πισω,κακη μερα για τους περισσοτερους αμυντικους μας και για τον Κουτσοπουλο...με μοναδικη αψογη παρουσια του Ζησοπουλου, που για αλλη μια φορα,προσπαθουσε και εδινε λυσεις δεξια και αριστερα..............
...συμπερασματικα,πρωτος βαθμος εκτος εδρας και απογοητευμενοι....παμε παρακατω λοιπον,προχωραμε...............
Κουτσοπουλο...? Απογοητευμενοι...? Δεν πιασαμε και τον ουρανο απ τα ...σαφρυδια εν μια νυχτι... Αγαλι,αγαλι γινεται η αγουριδα μελι... Μια χαρα πηγαμε cappo μου...μια χαρα...
...και δυο λογακια για τους φιλους του Πανθρακικου,που ακολουθησαν την ομαδα...περιπου 150 ανθρωποι ειμασταν στη Δραμα...οι οποιοι στο συνολο τους ειναι οι ιδιοι και ιδιοι που βρισκομαστε στα κοντινα σχετικα παιχνιδια εκτος εδρας.
...αυτες ειναι οι δυνατοτητες μας...μεσα βεβαια σε μια πολυ βαρια οικονομικη κριση που παιζει τον ρολο της και στα οποια αποτελεσματα εχει η ομαδα..... που για να "τραβηξει παραπανω",πρεπει να γλυκανει τον κοσμο....μεγαλη ασχημια, τα γιαλαντζι πεισιματα του ημιχρονου,που χαλασαν τις ομορφες εικονες πριν απο τον αγωνα....Υ.Γ. θελω να ξερω,ποσα σπιτια γαμαει καποιος με εικοσι πεντε μπατσους αναμεσα στον πηδηχτουλα και στον ιδιοκτητη του σπιτιου.............................
...συμφωνω μαζι σου Πτολεμαιε...αλλα αν εβλεπες απο κοντα τα δυο παρτα βαλτα του Σουλτανιδη, θα επιμηκυνες τους ορχεις σου....... .....
...ο οποιος Σουλτανιδης βεβαια,δεν εχει καμμια σχεση τοσο με αυτον του Αγροτικου Αστερα οσο και με αυτον της Καβαλας...δυστυχως αυτο που δειχνει μοιαζει με καμμενο μοτερ.....................................
η ομάδα μ'αρεσε που πήρε το αποτέλεσμα ... δεν μου άρεσαν όμως σαν ατομικές αποδόσεις ας μην γκρινιαξω όμως .... ήταν η καλύτερη εμφάνιση εκτός έδρας και "τίμιος"(??) βαθμός
δεν είδα επαναλήψεις που είδατε μερικοί από την τηλεόραση (πρέπει να μου πείτε τις λεπτομέρειες από πεναλτι και οφσάιντ) ..... αλλά για να είμαι ειλικρινής αν ήμουν διαιτητής δεν θα έδινα αυτό το πέναλτι .... το οφσάιντ(γκολ) της δράμας δεν ξέρω αλλά ήμουν στην χειρότερη μεριά του γηπέδου για να δω κάτι.
η ομάδα ήταν στημένη πολύ καλά μπραβο στον Αιμίλιο(10)..... χωρίς να ξεχωρίσει κάποιος παίκτης μας σε απόδοση (στην ουσία δεν τρελάθηκα με την απόδοση κανενός) κατάφερε να τους στήσει σωστά και να πάρει τον βαθμό .... μπορούσε και το τρίποντο.... ήταν ο καλύτερος του γηπέδου ο ΑΙΜΙΛΙΟΣ .... πάντα καλά διαβασμένος.
Κουτσόπουλος (7) δεν έκανε αυτά που κάνει συνήθως ... καθάρισε μερικά μέσα στην περιοχή .... αλλά δεν άσωσε κάτι που δεν σώνονταν.
Περπερίδης ( 8 ) έπαιζε κόντρα στην ομάδα της πατρίδας του κι από κει που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα .... έπαιξε καλά κάλυψε την πλευρά του ικανοποιητικά περισσότερο αμυντικά .... λίγα πραγματα επιθετικά.
Ζησόπουλος (7) έπαιξε όσο έπαιξε δυναμικά στα ανασταλτικά του καθήκοντα αλλά έχασε τον παίκτη του στην φάση του δεύτερου γκολ ... στο πρώτο γκολ κουτούλησαν με τον άλλο σεντερ μπακ .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ .... τελος
Κανωτίδης 7,5 ο Γιάννης δεν ήταν στα καλύτερά του αμυντικά αλλά έβγαλε την σέντρα ακριβείας ΠΑΛΙ ... αυτή τη φορά στον Μαρσέλο.
Βαγγελόπουλος 7 .... καλούτσικος αλλά δεν ήταν ο killer πίσω .... θα βρει τα πατήματά του ? ... αυτό είναι το ερώτημα.
Λόπες 7 .... δεν ήταν και τόσο καλός, κρατησε όμως την θέση του ... δεν ξεχασε τα λάθη που κάνει ο κακός Λόπες ....
ΜΑΡΣΕΛΟ 8,5 ... για τα δικά μου μάτια ήταν ο καλύτερος Μαρσέλο που έχω δει ... μακάρι να συνεχίσει έτσι ... σκοράροντας κιόλας
Αρσενίεβιτς 7,5 ... καλός ήταν ... πολύ καλός όχι ... βοήθησε περισσότερο αμυντικά δεν έκανε το παραπάνω επιθετικά .... ξέρει μπάλα αλλά δεν του βγαίνει.
Ρομπέρ 7 ... ο γνωστός Ρομπέρ .... φλυαρος με την μπαλα στα πόδια ... όταν αποφασίσει να δώσει πάσα ξεδιπλώνει καλά η ομάδα από αριστερά.
Καζάκης 7,5 ... έφαγε πολύ ξύλο στο πρώτο ημίχρονο μετά κουράστηκε .... δεν έκανε σπουδαία πράγματα αλλά ήταν αγωνιστικότατος
Σουλτανίδης 7 .... δεν έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει .... τι περιμένει για να βάλει γκολ .... να φύγει ο τερματοφύλακας ή να τεντώσουμε 2-3 μέτρα την αντίπαλη εστία. Μπουντούρης 7,5 έπαιξε καλά όσο αγωνίστηκε έβγαλε και την ασίστ στον Σουλτανίδη ... το πάλεψε ... ήταν καλός Πάγκαλος 7,5 βοήθησε περισσότερο πίσω ... κάνοντας καλή δουλειά όταν είχε υποχωρήσει η ομάδα ... μπροστά βγήκε μια φορά και έχασε την μπάλα ....
μέτρια εμφάνιση ατομική ... σχετικά καλή εμφάνιση ΟΜΑΔΙΚΗ .... ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗ χάσαμε το τρίποντο από την χαζομάρα σου .... δεν σε αγχώνω στο λέω για να ξέρεις ότι χρωστάς γκολ ..... βάλ' τα στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ την επόμενη αγωνιστική για να εξιλεωθείς
ΥΓ . έγραψα την αναφορά μου ... με πολλά σήκω κάτσε .... βγαίνω έξω τώρα ... για όσο έχουμε λεφτά ακόμη
1. Το πεναλτι που εδωσε ο κορακας στην ομαδα μας,ηταν. Ο Πακαλτσης,τραβαει φανελα μεσα στην περιοχη. Ο διαιτητης,νομιμοποιειται αυτοματα εαν το καταλογισει. Τελος.
2. Ακυρωθηκαν λανθασμενα ΔΥΟ γκολ της Δοξας. Το πρωτο στο πεμπτο λεπτο,οταν σε γεμισμα στην περιοχη,ο Κουτσοπουλος τρακαρει με τον Βαγγελοπουλο και ο Χατζηπαντελιδης (νομιζω) τη στελνει στα διχτυα σε κενο τερμα. Ο διαιτητης εδωσε φαουλ υπερ μας,αλλα δεν υπηρχε. Το δευτερο γκολ που δοθηκε οφ-σαιντ,δεν ηταν,ουτε σε πρωτο χρονο,ουτε σε δευτερο. Μονο μια υπονοια εχω,μηπως και ο Μαρκοφσκι βρηκε τη μπαλα με το χερι,αλλα εποπτης και διαιτητης δεν εδωσαν αυτο,αλλα οφ-σαιντ.
3. Το πεναλτι που ζητησε η Δοξα,ειναι για γελια. Ο Χατζηπαντελιδης πεφτει μονος του.
To γκολ το πρωτο των Δραμινων,ηταν οριακο αφσαιντ.Οριακα δεν ηταν οφσαιντ το ακυρωθεν στο ξεκινημα της φασης.Επισης δεν ξερω αν η μπατσα που εφαγε ο ρομπερ ηταν εντος ή εκτος(ειπε παιζεται).Για μενα πρωτος μαγκας ο διαιτητης που δεν ψαρωσε με τη βουτια του δραμινου. Αλλος να ταν,μετα τοσο θορυβο και γκρινια θα το δινε πριν πεσει...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ptolemais στις Σαβ 20 Νοε 2010, 9:02 pm, 1 φορά
Γεγονος παντως ειναι,οτι η ισοπαλια ηταν το πιο δικαιο αποτελεσμα. Και μεις μπορουσαμε το 3-1 κι αυτοι το 2-0,σα γενικη εικονα ομως νομιζω οτι εχουμε καλυτερο συνολο απο τους δραμινους.Στην κομοτηνη αυτο το ματς,θα ηταν ασσος ισαμε το καμπαναριο...
Χρειάστηκε μόλις μία φάση στο 34’ της αναμέτρησης για να κριθεί το ντέρμπι της κορυφής στο πρωτάθλημα των νέων. Τελικά ένα γκολ του Στέλιου Βασιλακάκη έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του Πανθρακικού που με την νίκη της μέσα στο γήπεδο της Νέας Κρώμνης άνοιξε την διαφορά από τους «μαυραετούς» στον βαθμολογικό πίνακα στους έξι βαθμούς έχοντας και ένα αγώνα περισσότερο.
Πάντως σε κάθε περίπτωση οι δύο ομάδες έπαιξαν καλής ποιότητας ποδόσφαιρο όπου όμως κυριαρχούσε ο στόχος της νίκης. Για το λόγο αυτό υπήρχε πολύ πάθος και λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Οι δύο προπονητές αναζήτησαν την νίκη που τελικά κατέληξε στα χέρια του επίσης δραμινού τεχνικού του Πανθρακικού Νίκου Ιωσηφίδη.
Το φίλμ του αγώνα
- στο 8' έπειτα από φάουλ του Σταματέρη, γύρισμα κεφαλιά του Φαρασόπουλου, προλαβαίνει ο Σουτζόγλου
- στο 18' πλάγιο άουτ του Σταματέρη βρίσκει τον Τόπλαρι ο οποίος γυρίζει στον Βασιλακάκη και αυτός πλασάρει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι
- στο 30' μακρινό σουτ του Τσιμπλίδη καταλήγει ελάχιστα άουτ
- στο 34' μπαλιά ακριβείας του Σταματόπουλου βγάζει μόνο τον Βασιλακάκη με τον Σουτζόγλου και με μακρινό πλασέ γράφει το 0-1
- στο 47' επικίνδυνη σέντρα του Κανετίδη Κ., προλαβαίνει ο τερματοφύλακας του Πανθρακικιού Ταϊρης πριν ο Δούπλατζης γίνει επικίνδυνος
- στο 49' σουτ του Βασιλακάκη από κοντά, η μπάλα κοντράρει και βγαίνει άουτ
-στο 52' παραπονέθηκαν οι γηπεδούχοι για χέρι του Τριανταφυλλίδη μάσα στην μεγάλη περιοχή
-στο 55' σε κόντρα επίθεση του Πανθρακικού ο Γωνιάδης βγαίνει μόνος απέναντι στον Σουτζόγλου ο οποίος με καταπληκτική απόκρουση αποσοβεί το δεύτερο γκόλ των φιλοξενούμενων
- στο 57' ωραία εκτέλεση φάουλ του Κανετίδη από έξω πλάγια δεξιά θέση, μπλοκάρει ο Ταϊρης
- στο 59' διαγώνια πάσα του Σταματόπουλου στον Μουστάκα που από καλή θέση δεν πιάνει καλά το σουτ
-στο 68' σέντρα από αριστερά του Κανετίδη μέσα στην μικρή περιοχή του Πανθρακικού, για ακόμη μια φορά ο Ταϊρης μπλοκάρει την μπάλα πριν δημιουργηθεί κίνδυνος
- στο 83' ο Βασιλακάκης από το κέντρο του γηπέδου κάνει μια κούρσα μέχρι έξω από την περιοχή του Σουτζόγλου αλλά το πλασέ του καταλήγει ελάχιστα άουτ Για την ομάδα της Δόξας έπαιξαν οι:
Μιχάλης Γρηγορίου: Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτικότατη ομάδα, με μεγάλη εμπειρία. Ανασταλτικός παράγοντας αποτέλεσε και το παιχνίδι του Ηρακλείου, καθώς έπρεπε σε σύντομο χρονικό διάστημα να ετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει προβάδισμα ασφαλείας αν ήμασταν πιο ουσιαστικοί. Η κόπωση και η ψυχολογία λειτούργησε εις βάρος μας. Εμείς ρισκάραμε και προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι από την αναμέτρηση. Μας βγήκε το ρίσκο και αυτό οφείλεται στο ψυχικό σθένος των παιδιών. Πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς. Υπό διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαμε να είχαμε παραπάνω από 20 βαθμούς αυτή τη στιγμή! Η Δόξα Δράμας έχει παρελθόν, παρόν και πολύ μέλλον και είμαστε σίγουροι πως στην συνέχεια θα κάνουμε ένα σερί επιτυχιών. Το παιχνίδι είχε εξελιχθεί σε ρώσικη ρουλέτα και θεωρώ πως ποδοσφαιρικά και τεχνικά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.
Εμίλιο Φερέρα: Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον τρόπο που αναπτυχθήκαμε σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα, ωστόσο παίξαμε ανοιχτά με φιλοδοξία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς! Είχαμε δυο τρεις περιπτώσεις να σφραγίσουμε τη νίκη και εκεί θα παίρναμε τη νίκη. Χρειαζόταν ενα φρεσκάρισμα η ομάδα, καθώς ο Ρομπέρ και ο Αρσενίεβιτς έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και για τον λόγο αυτό βάλαμε τρεις ικανότατους ποδοσφαιριστές. Δεν σχολιάζω τη διαιτησία εδώ και τρία χρόνια. Μερικές φορές έχεις την αίσθηση ότι αδικήθηκες από τον διαιτητή αλλά γενικά υπήρχαν τεχνικά λάθη και από τις δυο ομάδες, στις οποίες θα δουλέψουμε στις επόμενες προπονήσεις. Εδώ είμαι για να μιλήσω για ποδόσφαιρο και όχι για τη διαιτησία. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια του και ξέρω πως δεν είναι η πρώτη φορά που μας ακολουθούν.
Γιώργος Μοσχάκης (παίκτης Δόξας): Συλλυπητήρια για τον αδικοχαμένο μας φίλο . Στο αγωνιστικό κομμάτι προσπαθήσαμε, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι που και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να φύγουν με θετικό τρόπο. Δεν θέλω να ασχοληθώ με το κομμάτι της διαιτησίας.
Γιώργος Ζησόπουλος (παίκτης Πανθρακικού): Συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου για την προσπάθεια. Ξέραμε πως θα αντιμετωπίζαμε μια πολύ καλή ομάδα . Δεχθήκαμε ένα τέρμα, ωστόσο βρήκαμε τα πατήματα μας και στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και πήραμε το προβάδισμα. Στις αντεπιθέσεις φανήκαμε επικίνδυνοι, ωστόσο η Δόξα μπόρεσε και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν ασχολούμαι με τη θέση που με βάζουν, αρκεί να βοηθάω.
Το θεωρώ απαράδεκτο να ξέρει τους παίχτες της Δόξας ενώ τους δικούς μας να τους μπερδεύει συνεχώς..Και τέλος πολύ καφρίλα η ΕΤ3 καθώς στο 1ο γκολ της Δόξας δεν πάγωσε την εικόνα για να διαπιστώσουμε αν είναι οφσάιντ πράγμα που έκανε στη φάση του ακυρωθέντος γκολ της..
O Χλωρος,εκανε παρτυ απο δεξια...κακη μερα για τον Γιανναρο...
ή ήταν και αξία του επιθετικού αυτή που έκανε και την διαφορά .... δεν νομίζω ότι θα το αφήσει ο Γιάνναρος ντουκου .... παρ' όλα αυτά ο Χλωρός δεν τον μάρκαρε ως όφειλε και έβγαλε την ασίστ σέντρα στο δεύτερο γκολ ο Γιάνναρος .... εκεί ήταν λάθος του Χλωρού που δεν ακολούθησε
...karafatme,ασε το λιβανιστηρι του Κανωτιδη...κακη εμφανιση,τελεία και παυλα...ολοι την δικαιουνται και ο συγκεκριμενος δεν εχει να αποδειξει και κατι.....ποιος Χλωρος τωρα και λοιπα...εκανε μια σεντρα καλη...δηλαδη αυτο που πρεπει να κανει το μπακ, οταν ειναι σε εκεινη την θεση.............
Υ.Γ. ...η αξια του Χλωρου....ενας φυσιολογικα γρηγορος επιθετικος...... ...ο Ρομπερ ειναι πολυ πιο γρηγορος..............